Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

To se sa flashtoolom napravi jel?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
13 godina
protjeran
Sony Xperia U

napravio sam reset i sada sve radi..i cini mi se brzi od francuskog...vidit cemo kako ce ic dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

hmh, više imam dojam da se vuče ko krepana mačka, možda ti je sad brz jer je "svjež". Vidjet ćemo za par dana šta će bit, općenito mi je iskustvo s androidom da mi se koji dan vuče a poslje radi normalno.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U

sada sam napravio root i maknuo sve nepotrebne aplikacije poput timescape, kineske i japanske tipkovnice, chrome itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
zoran
to ti je zbog aplikacija... probaj jednu po jednu instalirat pa vidi poslije koje ti se vuče... jedan dečko na forumu je lijepo objasnio cijeli postupak kako to provjerit al moram nac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

btw jel vam se događa da svaki puta kad aktivirat tipkovnicu npr. krene pisat SMS vam se u notifikacijama pojavi obavjest za tipkovnicu?

edit: vidim i na youtubeu po videima da se pojavljuje, dakle nije bug.

Ovaj novi power saver je baš glumpavo izveden. Gasi mrežu kad je displej off. pa tak mogu i sam po potrebi palit i gasit data trafic :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 12:24 (Zoran).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
zoran
to ti je zbog aplikacija... probaj jednu po jednu instalirat pa vidi poslije koje ti se vuče... jedan dečko na forumu je lijepo objasnio cijeli postupak kako to provjerit al moram nac

Ma ni nemam  puno appova, nit bogzna kakvih, držim ono što stvarno koristim; viber, whatsapp, fb (sync naravno ugašen), instagram, angry birdse, bad piggies, imo, skydrive i file explorer. Prije sam stalno skido briso skido briso, al stvarno mi ne treba 100 appova koje ću koristiti nikad.

Jedino što si zadovoljstvo live wallpapera neću oduzimat!

13 godina
protjeran
Zoran kaže...

btw jel vam se događa da svaki puta kad aktivirat tipkovnicu npr. krene pisat SMS vam se u notifikacijama pojavi obavjest za tipkovnicu?

edit: vidim i na youtubeu po videima da se pojavljuje, dakle nije bug.

Ovaj novi power saver je baš glumpavo izveden. Gasi mrežu kad je displej off. pa tak mogu i sam po potrebi palit i gasit data trafic :D

ja sam to isto primjetio i smetalo mi je, pa sam nasao nacin kako to maknuti...znaci, prvo napravis root...skines titanium backup i sa njime deinstaliras sve one aplikacije koje imaju uslikani neki kineski simbol...i to ti je za skinuti kineski rijecnik sa mob...onda nadjes jednu jedinu za koju bas pise japanki rijecnik...ikonica je slicna kao i kod kineskih...i orijentalce si rijesio...sada moras jos iskljuciti glasovne usluge...znaci odes u postavke<aplikacije<sve i tamo trazis i onemogucis "Glasovni pozivatelj" i "Glasovno pretrazivanje". i to bi bilo to... :)

15 godina
Sony Xperia U

ajd budem ja to na xda uploadao posto sam saznao danas da je optima povecala brzinu uploada

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 17:33 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Koristi netko chrome? Vuče se ko ranjeni puž

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ja jesam pa nisam bio zadovoljan...a stock isto je spor ...sad koristim operu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Toliko sam se veselio ICSu samo zbog Chromea (tj sinkronizacije s njim) i sad se brutalno razočarao.

Opera ima neki "aktivni" sync?

A i taj glupi google, da još nisu napravili sync između nativnog browsera i chromea i da nativni android browser ne može imat foldere u bookmarksima oO

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 17:43 (Zoran).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ja u Chromeu imam čudan problem. Kad pišem, uvijek kad završim riječ i pritisnem space za odvajanje, dodaje mi se jedno slovo na kraj prošle riječi, npr. ako želim napisati "xperia" i pritisnem space, pisati će mi "xperiaa". Nikako nisam skužio kako to popraviti. I isto tako scrollanje u Chrome-u nije fluidno kao u stock browseru.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

probaj mu clear data

0 0 hvala 0
15 godina
Zoran kaže...

probaj mu clear data

probao sam sve, čini mi se da je to trenutno greška sa browserom, tj. možda ne funkcionira dobro na ovom romu kojeg koristim. Ma nije ni bitno, ionako mi je stock browser brži.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 18:46 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ja u Chromeu imam čudan problem. Kad pišem, uvijek kad završim riječ i pritisnem space za odvajanje, dodaje mi se jedno slovo na kraj prošle riječi, npr. ako želim napisati "xperia" i pritisnem space, pisati će mi "xperiaa". Nikako nisam skužio kako to popraviti. I isto tako scrollanje u Chrome-u nije fluidno kao u stock browseru.

imao samo identični problem...

...

koji sam riješio deinstalacijom chrome-a {#}

jel koristi tko instagram !?!?!

nemog slikat više iz instagrama, viewfinder mi u offsetu...

edit:

evo slika: https://www.dropbox.com/s/koyezhkfrxu7r6i/DSCF2342.JPG

zanimljvio je da kad hvatam skrinšot, onda pokazuje da je ok: https://www.dropbox.com/s/txtrtockc2iu3kj/2012-11-13%2019.27.46.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:13 (darQ96).
15 godina
Sony Xperia U

link od hrvatskog sluzbenog ics-a

meni u operi kad pisem brzo i stisnem space ponovi tu istu rijec

umjesto xperia napise xperia xperia

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:56 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Idi na settingse i ugasi "use instagram advanced camera" . Pise da ne radi s svim.uredjajima. Ne kontam zasto mi podvlaci rjeci kad nesto tipkam u browseru. Ugasen mi spell check
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

evo upravo izvršio update na ICS, i sad mi je maksimalna svjetlina ekrana mnogo manja nego na gingerbread-u, jel to normalno ili što?

edit:riješen problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 21:59 (gigacer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Samo chrome mi podvlači rječi a ne postoji opcija gašenja spellchecka. šmrc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A valjda ce neki novi bugfix izaci
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da li je netko koristio "backup and restore" app?

Naime, nakon backupa nemogu naći gdje je backup spremljen. Na zalemljenoj memoriji ga nema, a džabe ako je u samom telefonu jer nakon softver repaira će se i tako obrisat. 

hm?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jesi rootao mob?

Recimo titanium backupom napraviš backup svega što trebaš (savegame itd) i onda  stvarno imaš pravi backup.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

nope, neam potrebe za nikakvim root appovima pa ne rootam!

našo

.semc-fullbackup\

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:19 (Zoran).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Bok!

Planiram kupiti Xperiu U, pa čitam temu, ali nisam još uspio zaključiti da li taj mob hardwerski može podnijeti ICS? Koliko ga zapravo uspori? I još nešto; Koliko je zapravo kamera dobra? S kojim mobom ju se može usporediti? I ako se napravi root, koji je ROM najbolji?
Zdravac

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
hahah koliko ga uspori... ne uspori ga ics vec ga ubrza... za tu cijenu nijedan se nemoze usporediti s njim hardwerski...
zasad je meni najbolji brains rom iako nije nesto posebno... jučer je sony objavio source kod od xperie u tako da uskoro možemo očekivati dobar AOKP rom bez bugova...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Thank's na odgovoru!

A dal se možda šta šuška da će u bonbonu biti kakvi popusti. Bilo bi lijepo s obzirom da dolazi sv. Nikola, Božić... :)
Zdravac

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

o da...uvijek daju popust za bozic i po ljetu...evo ovo ljeto su dali popust 30% na sve uredaje tak da je xperia u bila 1100 kn ...ja da sam na tvom mjestu pricekao bih jos tih mjesec dana...sigurno ce bit nesto...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice