- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali ako je to access point za 3G mrežu, onda to otpada.
Upravo je to. Da bi mobitel radio kao repetitor morao bi hardverski biti "opremljen" da odjednom radi sa 2 bežična uređaja.
(Rijetki su i pravi Access point uređaji koji rade u repeater modu), a mobitel uopće nije zamišljen za takvo što.
Ali... tko zna danas sutra... 
Ideja ti je na mjestu.

jeli to SI 1261-9038? mislim da je to jedini u hrv ali nisam siguran...
100% je prvi 1261- a drugi broj neznam točno. Ja imam uređaj kupljen u Tele2 i moj je SI 1261-9037.
Čekaj Zorana da ti veli koji mu je SI jer je to dump sa njegovog moba. Mislim da ako je i tvoj iz Bonbona da je to to.
9038 je, ali to nije jedini SI u HR. A taj si je i po sloveniji i po madžarskoj.
A na svijetu androida su navodno već službeno dobili ICS samo mi nisu odgovorili koji SI ima njihov uređaj.
ja sam isto nabavio mob u tele 2...i kao sto sam rekao, 1261-9038 je moj SI :) prije sam procitao na forum-u sony mobile da je neki lik napisao da je to jedini u hrv, ali ocito nije...ali dobro, bitno sam uspio doci do GB sa mojim SI...hvala za ftf file ;)
Koji SI? Koji provider? Per favor
zna li netko gdje mogu kupit zadnju masku bijelu za xperiu u i ono dole bijelo?
zna li netko gdje mogu kupit zadnju masku bijelu za xperiu u i ono dole bijelo?
šta,i ti si izgreco? i ja isto,i ne samo to,nego sam i ekran uspio izgrecati,a samo mi je bio u đepu,niđe drugdje,tak da...
SI 1263-7348, otkljucan, kupljen je u Italiji.Trenutno imam Tomato mrežu na njemu.
Link na ptcrb:http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21036
navodno bi kamera trebala bolje raditi
ja se iskreno nadam da će nakon ovog update-a sve ostalo raditi s jednakom glatkoćom kao što trenutno glatko rade igre
Očigledno da je tako. No isto tako vjerujem da će verziju 6.1.1.B.1.10 hrvatski mobiteli preskočiti i dobiti update na .54.
Nije nužno, sjećam se kad je x8 dobila 2.1 update, još 2 mjeseca su se povlačili novi 2.1 updateovi, ali su bili namjenjeni aziji
Stigao službeni ICS!!
super...dalje znas, 3 fajla iz one mape
uploadam još večeras, eo sada se skida.
sad samo pitanje, da li će sad automatski pregazit "stara" 3 fajla? da ne bi nešto krivo spakirao i uplodao.
2.3 sam si spremio na sigurno u zip da imam just in case, predpostavljam da će u istom folderu gdje sam prvi put našao biti i ovi novi i da 2.3 više ne bi trebao ni imat u tom blob folderu jel?
edit: u biti vidjet ću prema "file created".
Stigao službeni ICS!!
Koji SI?
niš, čekam da mi netko javi da li da šaljem samo ta 2 ili da uz ta 2 dodam i onaj najmanji od GBa (63 kb)
dakle, primjetio sam da mi se wifi ne zeli aktivirati...na francuskom si je radilo bez problema a na ovome pokusava i nakon nekog vemena odustane..
Meni za sad sve radi, settingsi su jedino bili problem ali nakon restarta rada.
Tvornički reset + update > repair > Facotry reset. Tako sam updateovo. Sad će bit veselja ako sredinom 12mj dođe JB pa opet sve nanovo, iako poznavajući Sony, ili ga neće bit ili će bit u 1-2 mjesecu.
Ovdje su 2 fajla iz blob_fs foldera za ICS, limit je 10 downloada pa nemojte skidat ako vam stvarno ne treba
https://jumbo.iskon.hr/download/337299fb-0796-4eac-8b71-056b23516822
nema 3 fajla jer trećeg ni nemam u tom folderu.
hmh, pod accounts and sync > google acc trebala bit biti opcija sync browser ali je nema, imam samo chrome.
?
edit: bit će da Sony to nije ni stavio jer na par fouma sam sad vidio da ljudi na xperijama to uopće nemaju
niš, čekam da mi netko javi da li da šaljem samo ta 2 ili da uz ta 2 dodam i onaj najmanji od GBa (63 kb)
Može se i sa 2 napraviti ftf. Onaj najmanji nije bitan. (on je samo support).
Edit: ja skidam (znači ostalo je 9 "pokušaja")