eh to je vjerovatno problem...ja sam brojeve iz imenika prebacio na google account a aplikacije sam iznova instalirao...na xda preporucuju da se ne vraca backup...ja bi ti preporucio da ponovo flashas firmware
a izgleda da cu morat reinstalirat ics,stvarno je telefon jeb... zablokiran, ne znam koji vama predmemorijski procesi rade,ali meni ih radi dosta,dodje mi memorija na 80,a nemam uopce puno stvari instalirano...
JE li stvarno bolje da reinstaliram? je li ko od vas to radio pa mu bilo bolje? tj da nije backupom vracao applikacije nego rucno kasnije?
ja stvarno ne razumijem zašto radiš backup aplikacija
sve što trebaš bekapirat su kontakti i eventualno smsovi, to sve možeš napravit preko PC companiona
znači, napraviš fleširanje tft fileom po uputama, upališ mob, i onda će on radit neš sam svoje, trebaš pričekat cca 15-ak min da sve odradi i resetira se
nakon toga, kad se upali, spojiš se na wlan, prijaviš se na google play i nakon toga, on će ti sve appove sam ponovno instalirati, a ako nešto i ne instalira, prijavi se preko računala na google play, odi na moje aplikacije, i samo poklikaj install i na mobu će se sve samo instalirati
jedino ako igraš neke igre, napravi backup sa titanium backup-om, ali nemoj restorati cijelu igru, nego ju skini sa google play-a i napravi samo restore korsiničkih podataka ;)
i to je to ;)