Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 758.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
castroo kaže...
Matijasever kaže...

eh to je vjerovatno problem...ja sam brojeve iz imenika prebacio na google account a aplikacije sam iznova instalirao...na xda preporucuju da se ne vraca backup...ja bi ti preporucio da ponovo flashas firmware

a izgleda da cu morat reinstalirat ics,stvarno je telefon jeb... zablokiran, ne znam koji vama predmemorijski procesi rade,ali meni ih radi dosta,dodje mi memorija na 80,a nemam uopce puno stvari instalirano...

JE li stvarno bolje da reinstaliram? je li ko od vas to radio pa mu bilo bolje? tj da nije backupom vracao applikacije nego rucno kasnije?

ja stvarno ne razumijem zašto radiš backup aplikacija

sve što trebaš bekapirat su kontakti i eventualno smsovi, to sve možeš napravit preko PC companiona

znači, napraviš fleširanje tft fileom po uputama, upališ mob, i onda će on radit neš sam svoje, trebaš pričekat cca 15-ak min da sve odradi i resetira se

nakon toga, kad se upali, spojiš se na wlan, prijaviš se na google play i nakon toga, on će ti sve appove sam ponovno instalirati, a ako nešto i ne instalira, prijavi se preko računala na google play, odi na moje aplikacije, i samo poklikaj install i na mobu će se sve samo instalirati

jedino ako igraš neke igre, napravi backup sa titanium backup-om, ali nemoj restorati cijelu igru, nego ju skini sa google play-a i napravi samo restore korsiničkih podataka ;)

i to je to ;)

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

eo, stigle mi danas slušalice sa ebay-a, sony smart headset MH1c

http://insider.sonymobile.com/AccessoryItem.aspx?accessoryname=smartheadset&lc=en&cc=ID

zvuk je super !!!

pokušavam skužit jel moguće promjenit pjesmu bez diranja mobitela...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Kolko si platio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jel itko od vas probao spojit mob sa usb stikom sa otg kablom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Kolko si platio?

22 usd odnosno 130-140kn

ovaj item sam kupio:

http://www.ebay.com/itm/170876113045?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

dobio sam i 3 para rezervnih gumica

al izgleda headset ne može šaltati pjesme {#}

može play/pause, pojačavat/stišavat, javljati se i završavati pozive, i ima onaj smartkey

s tim da se preko smart connecta može podesit da prilikom zabadanja slušalica sam odmah pokrene walkman i nastavi svirat di je zadnji put stao, ludilo {#}

Zvona22 kaže...

Jel itko od vas probao spojit mob sa usb stikom sa otg kablom?

naravno, ja sam probao

koristim to dosta često s obzirom na to da mob ima 4gb memorije, tak da si onda imam neke kopmletne diskografije kopirane na stik, pa ak mi se sluša recimo slayer prije vožnje biciklom, spojim stik, obrišem nešto što neću slušat, i kopiram si folder slayer i to je to ;)

genijalna stvar, isto tako, super je za čuvati slike i snimljene video-e...komplicirane situacije di nekom treba nešto kopirati na stik s mejla su stvar prošlosti...

isto tako, na sam mob se može spojit bilo što što ne troši puno struje (miš, tipkovnica, gamepad, digitalni fotoaparat), iako, na XDA postoje upute kak se napravi punjivi USB dock na koji se može spojit recimo miš, tipkovnica i stik dok se mob u isto vrijeme puni...

još da ima HDMI preko kojeg bi se dalo ubost na neki monitor, mogao bi služit ko dobra zamjena za računalo !!! {#}

edit: evo veli ekipa na XDA da sa 2 pritiska na play/pause ide next a sa 3 previous...probo....radi...yeah baby...toj to {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 19:52 (darQ96).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ekipa, samo da vas obavijestim  u vezi moje XPerie i njenog problema ( USB Device is not recognized ) :

Obavijestili su me iz servisa da će sutra poslati novi uređaj na moju adresu .

Dakle, ipak nisu skužili ništa ( otključan bootloader, root i ICS od ST25a ) . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Super si proso
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo gledam i videje na yt.. ljudi su uspli spojit otg kabl....men se desava jedan problem.... spojim kabl i svijetli mi zeleno onaj indikator kraj prednje kamere sto oznacava punjenje... odem na settings i pise status: praznjenje

spojim stick, mis, tipkovnicu i nista nece.... jel znas do cega je?

15 godina
Sony Xperia U
Si siguran da je kabel ispravan?
ja sam kupio sa e baya micro usb kabel i nece mi punit nista s njim...al prebacivat datoteke prek njega mogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Ja sam sa OTG kabelom spojio USB stick od 2GB, miš i jedan gamepad, dok mi recimo 3 gamepada sa analogom nije uspjelo spojiti, pisalo mi je nešto kao da "this device is using too much power"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 18:34 (Zvona22).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

a cuj i moj kabel izgleda lijepo, neosteceno al nece punit...neznam sta ne valja u njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

pa kak misliš punit preko otg kabela !?!?!!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Pricam o svom micro usb kabelu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Eee pozdrav decki,novi sam ovdje i dosao sam samo iz razloga da pitam jel ako flesam mob jel gubim garanciju?
imam neki problem,sa kamerom pojavila mi se neka ljubicasta tocka..pa bi bilo pametnije da odnesem prvo na popravak,pa tek onda stavljam..ICS..hvala kako god.:) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ibro16 kaže...

Eee pozdrav decki,novi sam ovdje i dosao sam samo iz razloga da pitam jel ako flesam mob jel gubim garanciju?
imam neki problem,sa kamerom pojavila mi se neka ljubicasta tocka..pa bi bilo pametnije da odnesem prvo na popravak,pa tek onda stavljam..ICS..hvala kako god.:) 

Probaj očistit leću kamere pa vidi jel se sredilo i vrati tvorničke postavke kamere.
Ako ne pomogne to, uradi hard reset - ako ni to ne pomogne, nosi na garanciju . 

12 godina
neaktivan

vrati tvornicke postavke kamere? ouu,kako? :/
mogu otic na ono "Vraćanje tvorničkih postavki" ako pod to spada sve,i kamera?
i hard reset? to mozda resetiranje postavki?  sori na smetnji

15 godina
neaktivan
ibro16 kaže...

vrati tvornicke postavke kamere? ouu,kako? :/
mogu otic na ono "Vraćanje tvorničkih postavki" ako pod to spada sve,i kamera?
i hard reset? to mozda resetiranje postavki?  sori na smetnji

Da , na to sam mislio.

Al vidi jel ti leća zaprljana ili ogrebana, može i to biti . 

12 godina
neaktivan

Ma nije zaprljano i ograbano,cuvam mobitel i obriso sam al odjednom mi se pocelo to desavat :/
evo slika ak vidis,tu je jos i dobro..zna nekad bit gore.il kad slikas osobu a nos joj ljubicast :D
a nis,probat cu to sa vracanjem postavki,resetiranjem ak nis popravak.
hvala ti svejedno ;) 

15 godina
neaktivan
ibro16 kaže...

Ma nije zaprljano i ograbano,cuvam mobitel i obriso sam al odjednom mi se pocelo to desavat :/
evo slika ak vidis,tu je jos i dobro..zna nekad bit gore.il kad slikas osobu a nos joj ljubicast :D
a nis,probat cu to sa vracanjem postavki,resetiranjem ak nis popravak.
hvala ti svejedno ;) 

Vidim .
Očito ta fleka napada nove uređaje, eno ti primjer iPhonea 5  i još par njih.

Pokušaj vraćanjem tvorničkih postavki , pa onda na garanciju s njim . 

15 godina
Sony Xperia U
Tak je meni na starom mobitelu bila zgrebana leca od kamere i autofokus mi je radio syebano radi tih sitnih tockica...jel to.garancija pokriva uopće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Tak je meni na starom mobitelu bila zgrebana leca od kamere i autofokus mi je radio syebano radi tih sitnih tockica...jel to.garancija pokriva uopće?

Ako se ne vidi puno, onda pokriva :D

15 godina
Sony Xperia U

evo danas sam imao prilike usporedit xperiu mini i xperiu u s antutu benchmarkom...ono sto me iznenadilo je to da sad vec zastarjeli adreno 205 ima bolje performanse u 2D grafici nego nas MALI-400 MP dok u 3D nesto malo bolje rezultate imamo....kako god bilo na xperii u ne steka nijedna igrica dok xperia mini vec ima neke laggove

isto tako konacno sam vidio brzinu te nase zalemljene sd kartice...sad tek vidim zasto se sve nekako brzo prebacuje na nas mobitel preko usb kabla...

xperia u- 5679

xperia mini- 3549

xperia mini xperia mini
xperia u xperia u
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
svaka cast asu!
,probat cu ovako napraviti...
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pao mobitel (ne meni) i puklo staklo, sto sada?

Jel garancija to pokriva,ako ne jel ime neka fora da ih se zajebe?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

a  sada  pravacvac  na  e  bay  ili  njuskalo  po  touch  screen  digitizer  jer  garancija  ne  pokriva  ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Oce bit jeftinije to sredit preko ebaya, cijena je oko 250 ili da odnesem operateru mobitel pa da oni dalje vide sta ce??

Jel ima netko iskustva?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

oni ce to proslijedit vjerojatno agram servisu koji ce te oderat dobro i to cak 3 puta vise...uzmes s e-baya, pogledas na youtubu kako se rastavlja taj mobitel i sve to sam zamjenis....tako sam barem ja radio sa onim nokiama na symbianu...doslovno za 20 kn(ak je rezistivni) ili 100 kn(ak je kapacitativni) zamjenim ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Više se isplati kupiti na ebay-u i sam zamijeniti ako ne poznaješ nekog u Agram servisu. :)

Ne znam koje su cijene djelova u servisu za Xperiu U, ali sam pred godinu dana na ono malom X10 MP mjenjao touch panel i display i koštali su svaki po 200kn.

Dakle 400kn za display i touch, a novi otključani uređaj je došao cca. 900kn. Nazovi ih ili im pošalji mail pa pitaj za cijenu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

to je prvo sto sam napravio, na fejsu sam pito sony mobile hr

evo cijene zaslon radi onda je 414 kn :(

e-bay 250 kn, sad ne znam kolko je carina, pise besplatna dostava za hr 

http://prntscr.com/ij511

hmmm al ce neko danas past u nesvjest u skoli :S

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: