Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 764.425
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony Xperia U
mersimh kaže...
domac5 kaže...

meni ni sony launcher nije stekao...prebacio sam se na apex jer mi je jednostavno bolji

ja stvarno neznam zasto tebi steka no imal sam galaxy s prije i ova xperia na ics-u je 100 puta fluidnija

ne znam ni ja

skino sam neku krekovanu verziju sa torrenta i uzas je pocela stekat ram mi dotjera do 15MB a nikad otvorit poruke ili settings itd

i morao sam ga izbrisat

i glupo sto nema nikakvih korisnih widgeta za taj apex pa bolji onaj go launcher izgleda :/

znaš u čemu je bit smarphonea? proširivanje njihovih mogućnosti sa aplikacijama. E vidiš, Android je prepun widgeta koije možeš preuzimati sa Play Storea i naći ćeš 100 puta ljepše widgete od default Sonyevih.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran

eh to je vjerovatno problem...ja sam brojeve iz imenika prebacio na google account a aplikacije sam iznova instalirao...na xda preporucuju da se ne vraca backup...ja bi ti preporucio da ponovo flashas firmware

15 godina
Sony Xperia U

ja sam isto dodao brojeve pod google acc jer mi se neda kopirat ih iz sim kartice u imenik

a aplikacije koje mi trebaju uvijek spremim titanium backupom i poslije ih samo vratim i nikakvih problema nema...ostavim ga 5 min da ih vrati automatski(pro verzija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

guys wtf sto mi ne radi flash u browseru ??

ne browsam cesto ali evo sad skonta da nemam flasha

niti ga mogu skinut u play storu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

Skini si ga s googla

izbacili su flash ...jelly bean ga ne podrzava a za ics moras sam skidat odnekud

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:35 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Skini si ga s googla

izbacili su flash ...jelly bean ga ne podrzava a za ics moras sam skidat odnekud

e nasao sam :)

ev radi dobro je hehe

bas sam se sj..o kad sam vidio da nema flasha heh

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jel vama kad zasteka pregled SMS poruke (preko standardne aplikacije) ili otvaranje dialera? Nekad mu treba i 5 sec da se pojavi, malo mi je to previe :/

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

eh to je vjerovatno problem...ja sam brojeve iz imenika prebacio na google account a aplikacije sam iznova instalirao...na xda preporucuju da se ne vraca backup...ja bi ti preporucio da ponovo flashas firmware

ma dje da ne vracam backup pa imam brdo poruka,imenik,kalendar...je li nije dobro vracati aplikacije ili ??? nisam shvatio...

a i ja sam tek danas vidio da nema flash playera na gb sam ga imao?

jeste na marketu skinuli flash?

15 godina
neaktivan
Uny kaže...

Jel vama kad zasteka pregled SMS poruke (preko standardne aplikacije) ili otvaranje dialera? Nekad mu treba i 5 sec da se pojavi, malo mi je to previe :/

ma i meni mamicu mu!!! ali sad je bolje kad sam izbrisao pola mobitela :)

13 godina
protjeran
castroo kaže...
Matijasever kaže...

ma dje da ne vracam backup pa imam brdo poruka,imenik,kalendar...je li nije dobro vracati aplikacije ili ??? nisam shvatio...

a i ja sam tek danas vidio da nema flash playera na gb sam ga imao?

jeste na marketu skinuli flash?

ma dobro poruke, imenik i kalendar, ali aplikacije nije preporuceno vracati preko backup-a...iako meni poruke nije vratio...na kalendaru nisam imao nista a imenik mi je spasen na google account i sa jednom sinkronizacijom vratim sve kontakte

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ljudi ovako, mislio sam si kupit htc one v (1600 kn) ili samsung galaxy s advance ( 2000 kn) u t mobilevoj pretplati u kojoj bi mjesecno davao 62 kn..

i sada vidim da su za xperiu u cijenu smanjili sa 1500 na 800 kn! 
e sad vas pitam, isplati li mi se dat 1000 kn vise za htc ove v ili da dam 800 kn za xperiu? jesu li htc i samsung toliko bolji ili ne?

0 0 hvala 0
15 godina
goran24 kaže...

ljudi ovako, mislio sam si kupit htc one v (1600 kn) ili samsung galaxy s advance ( 2000 kn) u t mobilevoj pretplati u kojoj bi mjesecno davao 62 kn..

i sada vidim da su za xperiu u cijenu smanjili sa 1500 na 800 kn! 
e sad vas pitam, isplati li mi se dat 1000 kn vise za htc ove v ili da dam 800 kn za xperiu? jesu li htc i samsung toliko bolji ili ne?

ne kužim zašto je One V toliko skuplji, ili je to samo trenutni popust na Xperiju? inače, Xperia U je puno bolji izbor od toga HTC-a, Galaxy S Advance je po specifikacijama nešto slično kao Xperia U, ali je puno skuplji koliko vidim. Tako da definitivno uzmi Xperiu U.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma da, snizena je cijena za 50 % za online kupnju! 
jedino po cemu vidim da su bolji htc i samsung su veci zasloni! i zato me zanima,
1. izgleda li xperia malo u odnosu na ostale android mobitele?

2. cuo sam da je tioke na virtualnoj tipkovnici male, je li to veliki problem u praksi?
3. kakvo je korisnicko sucelje u odnosu na sense i samsungov touchwiz? dobre/lose strane? i kako se uopce zove sonijevo sucelje? 

0 0 hvala 0
15 godina
goran24 kaže...

ma da, snizena je cijena za 50 % za online kupnju! 
jedino po cemu vidim da su bolji htc i samsung su veci zasloni! i zato me zanima,
1. izgleda li xperia malo u odnosu na ostale android mobitele?

2. cuo sam da je tioke na virtualnoj tipkovnici male, je li to veliki problem u praksi?
3. kakvo je korisnicko sucelje u odnosu na sense i samsungov touchwiz? dobre/lose strane? i kako se uopce zove sonijevo sucelje? 

1. pa onako, i ne izgleda baš toliko malen telefon. Imao sam jedno vrijeme Xperiju X10 koja ima zaslon od 4" pa i ne osjetim neku veliku razliku u tome.

2. i nisu baš malene tipke na tipkovnici, ja imam dosta velike prste pa mogu pisati bez problema, ponekad i griješim u pisanju, ali niej toliko strašno.

3. meni se osobno ne sviđa Sonyevo sučelje i nikad mi se nije sviđalo. Možda sam to samo ja, ali najviše volim ono što Android daje po defaultu, bez Sonyevih, Sense ili Samsung sučelja, a to dobije mtako što instaliram Apex launcher.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da ni meni nije lijepo pa zato pitam, znaci moze se stavit neko novo, ne mora bit bas sonijevo sucelje?

i posto jos nisam imao android mobitel, zanima me, jeli sucelje samo izgled menija i to, ili ima jos nesto? jer sam vidio da htc sense ima puno stvari.. pa me zanima ima li to  sony i sto?  

0 0 hvala 0
15 godina
goran24 kaže...

da ni meni nije lijepo pa zato pitam, znaci moze se stavit neko novo, ne mora bit bas sonijevo sucelje?

i posto jos nisam imao android mobitel, zanima me, jeli sucelje samo izgled menija i to, ili ima jos nesto? jer sam vidio da htc sense ima puno stvari.. pa me zanima ima li to  sony i sto?  

na što točno misliš? neke widgete za prognozu i sat ili nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:50 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

http://www.htc-sense.com.hr/

na ovo mislim.... a nigdje ne mogu nac za sonijevo sucelje

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ma gdje je ta snižena cijena? Možeš dati link?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
goran24 kaže...

ma postoje aplikacije za sve to koje možeš skinuti sa Play Storea, možda ne identične, ali uvijek možeš naći aplikaciju za gotovo sve.

17 godina
odjavljen

Aha... Tnx. Ma ja ga uzimam u nekoj drugoj tarifi (obiteljska) i izaći će me 998kn. ~350kn mjesečno, 5 brojeva priča free između sebe, 2 imaju flat pozive i flat net.. Lovely.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
goran24 kaže...

ma postoje aplikacije za sve to koje možeš skinuti sa Play Storea, možda ne identične, ali uvijek možeš naći aplikaciju za gotovo sve.

to sam htio cut!

13 godina
neaktivan

hehe ja bas obrnuto, ja izlazim iz team tarife ;)

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

nema vise akcije za 800 kn tako da vam postavljam novo pitanje: 

htc one v ili sony xperia u?

0 0 hvala 0
15 godina
goran24 kaže...

Xperia U.

15 godina
Sony Xperia U
Ako oces bolje perfomanse onda xperia u, a ako oces bolju kvalitetu izrade onda htc koji je po meni precijenjen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran24 kaže...

Xperia U.

Moja prijateljica ima One V i stvarno,lijep je,i brži (ICS),ali kad Xperia U dobije ICS (što je otprilike ovih dana) radit će puno brže od njega. Po meni Xperia U je ljepša,ali to je subjektivno. Jedino što je bolje kod One V-a je veći ekran,al kakav god da je ekran uvijek se navikneš u 1-2 dana. Pogledaj par reviewa na internetu oba dva mobitela i sam odluči.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Sony Xperia U
Ma nema što razmišljati, dual core procesor i odličan grafički čip u Xperiji U naspram single corea i zastarjelog grafičkog čipa u One V.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Meni je sto se tice osjecaja u ruci kad drzis mobitel kod htc-a nesto fenomenalno...kad sam primio onaj one s stisnuo sam ga malo i nista nije skripalo,mob je od aluminija super sve...svakako je bolje imat od aluminiia mob...alergican sam kad mobitel skripi...eto da bar onaj dio kod ove xperie dolje nije odvojiv nebi nista skripalo al ibg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

a izgleda da cu morat reinstalirat ics,stvarno je telefon jeb... zablokiran, ne znam koji vama predmemorijski procesi rade,ali meni ih radi dosta,dodje mi memorija na 80,a nemam uopce puno stvari instalirano...

JE li stvarno bolje da reinstaliram? je li ko od vas to radio pa mu bilo bolje? tj da nije backupom vracao applikacije nego rucno kasnije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice