- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima!
moze li pomoc molim vas???
napravio sam ovo i dosao do 3 koraka i kad sam kliknuo ok kaze mi "preparing files failed",
onda sam ugasio i opet pokrenuo flashtool i onda mi dava error 16,ne mogu sad nista...
da nije greska sto sam kliknuo na flashtool 64 exe???
ne moze nikad nista iz prve :)
taman sam sad mislio linkove stavit...
Ajd napisat cu vam tutorial kako to flashati, kazem vam da ste dijete od 5 godina to bi uspjeli
1. odite u mapu u koju ste instalirali flashtool i otvorite mapu drivers, pokrenite instalaciju drivera i oznacite flashmode i fastboot drivers(onda ce vas jedno 10 puta windows pitat zelite li instalirati taj i taj driver vi samo klikajte da, postupak traje oko 5 minuta)
2. kad skinete ics raspakirajte ga iz win rara i stavite tu ftf datoteku u mapu firmwares koja se nalazi tamo di ste instalirali flashtool
3. pokrenite flashtool, kliknite na onu ikonu sta izgleda ko munja, flashmode ce u programu vec bit oznacen i kliknite ok...onda odaberite st 25i firmware i kliknite na ok
4. kad vas flashtool zatrazi ugasite mobitel, kad se ugasi drzite tipku volume down i spojite na usb(ako prvi put spajate vjerojatno ce vam prekinut radi instalacije jos nekih drivera tako da kad se oni instaliraju iz druge ce vam uspjet)...i kad zasvijetli led svijetlo na mobu mozete pustit volume down i flashanje ce pocet...
5. kad flashanje zavrsi skinite ga s usb-a i upalite ga...i onda ce vam se mob palit oko 5 minuta jer svako prvo paljenje nakon flashanja tolko dugo traje tak da ne brinete
6. ko oce root nek skine ovo sto je kolega iznad mene stavio link i nek u mobitelu oznaci usb debuging(to vam je pod sigurnost u postavkama) i nepoznati izvori moraju bit oznaceni(isto pod sigurnost)...kad se otvori cmd prozor od rootanja odaberite normal i dalje slijedite upute od programa
evo ovo sve vam je gotovo u 10 minuta i stvarno nije ni T od tesko
pardon svima koliko vas ima :) evo uspio sam,samo cekam mob da se upali!!!!!!!
error preparing files mi je bio jer sam imao malo mb na kompu...dobro je...
evo sad da vidim kako ce biti...
da vas pitam je li mi potreba raditi root?
pardon svima koliko vas ima :) evo uspio sam,samo cekam mob da se upali!!!!!!!
error preparing files mi je bio jer sam imao malo mb na kompu...dobro je...
evo sad da vidim kako ce biti...
da vas pitam je li mi potreba raditi root?
Po meni, prosječnom korisniku root nije potreban. Nemoj rootati ako nemaš potrebe za tim, ako ti zatreba onda sve skupa napraviš za manje od minute.
Interesantno kako ljudi negdje pročitaju nešto o rootu i onda ga svi rade. oO
Rootaš mobitel kad ti treba nešto što ne radi bez root-a tipa titanium backup, izmjena room-a i sl. Ne kužim ljude koji rootaju telefon tek tolko da kažu da je rootan oO. Samim rootom ne dobijaš ništa ako nećeš koristiit nešto za šta root treba.
sve sam napravio i sve ok,aplikacije i "skoro sve" poruke su tu,ali pola brojeva iz telefona mi fali?
zna li ko sta sam zezno?
napravio sam backup na pc companionu i preko moba,ali nema ih dosta dosta
S druge strane, Samsung će izdati update za Galaxy Mini 2 koji ne može ni u istu rečenicu sa Xperijom U.
Dosad sam bio uvijek na Sonyevim telefonima, ali ovaj mi je sigurno zadnji.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
odkud takva informacija !?!?
nije li malo naivno donositi takve zaključke s obzirom na to da još uvijek niti ICS nije dostupan za sve U-ove ?!?!?!
odkud takva informacija !?!?
nije li malo naivno donositi takve zaključke s obzirom na to da još uvijek niti ICS nije dostupan za sve U-ove ?!?!?!
dobit ce xperia u JB ne brini...svi modeli iz 2012 ce ga dobit isto kao sto su dobili svi modeli iz 2011 ics ako izuzmemo xperiu play na kojoj je ics bio katastrofa
dobit ce xperia u JB ne brini...svi modeli iz 2012 ce ga dobit isto kao sto su dobili svi modeli iz 2011 ics ako izuzmemo xperiu play na kojoj je ics bio katastrofa
ja vjerujem ovome što oni objave, ne vjerujem da bi samo tako "zaboravili" napisati da će i Xperia U dobiti JB.
dale, dok oni službeno ne objave da stiže JB, ne treba vjerovati nikakvim nagađanjima.
nismo ni ICS dobili još :D
ja vjerujem ovome što oni objave, ne vjerujem da bi samo tako "zaboravili" napisati da će i Xperia U dobiti JB.
dale, dok oni službeno ne objave da stiže JB, ne treba vjerovati nikakvim nagađanjima.
Ako će Xperia GO dobiti JB,a lošija je od Xperie U.
Mislim da će i Xperia U dobiti JB
ali svejedno u ništa ne vjerujem dok službeno ne najave.
http://www.techenclave.com/news/?p=533
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
ma ovaj ics meni bas ne radi dobro,valjda ce jb biti dosta bolje...a ipak vecina pise da im je mob dosta fluidniji,ali meni sad vise stekava nego na gb-u...jedini razlog mi se cini nesto u vezi tipkovnice.moze li to biti? jer nikako ne mogu da iskljucim one dodatke za japanski i kineski?
pricekaj koji dan...meni je bilo ocajno prvih 12 sati...lag na lag-u, blokavao je...a sada nakon 5 dana sve super...definitivno bolji od gb po svemu...u pocetku ga moras par puta dnevno ugasit i ponovo upalit...to sve sluzi za nastimati novi firmware...a za kineske i japanske tipkovnice napavis root, pa sa play market skines root uninstaller i skines sve sto ti je nepotrebno...pazi sta deinstaliras...i onda u super user imas unroot ako zelis da ne bude rootan (ja sam tako napravio jer meni root sluzi samo za takve sitnice) pozdrav
pricekaj koji dan...meni je bilo ocajno prvih 12 sati...lag na lag-u, blokavao je...a sada nakon 5 dana sve super...definitivno bolji od gb po svemu...u pocetku ga moras par puta dnevno ugasit i ponovo upalit...to sve sluzi za nastimati novi firmware...a za kineske i japanske tipkovnice napavis root, pa sa play market skines root uninstaller i skines sve sto ti je nepotrebno...pazi sta deinstaliras...i onda u super user imas unroot ako zelis da ne bude rootan (ja sam tako napravio jer meni root sluzi samo za takve sitnice) pozdrav
hvala na odgovoru majstore nego evo imam ics vec treci dan,a sad cu ga bas probati restart...ali bio je fantastican dok nisam napravo backup pa mi sam vratio sve app koje sam imao,ali mozda neke od ovih app ne valjaju na ics-u,sad sam ih skoro sve izbriso...valjda ce se sad srediti,jer ne mogu vjerovat da mi trokira a min slobodne memorije je 125mb
hvala na odgovoru majstore nego evo imam ics vec treci dan,a sad cu ga bas probati restart...ali bio je fantastican dok nisam napravo backup pa mi sam vratio sve app koje sam imao,ali mozda neke od ovih app ne valjaju na ics-u,sad sam ih skoro sve izbriso...valjda ce se sad srediti,jer ne mogu vjerovat da mi trokira a min slobodne memorije je 125mb
ma laga i meni otkad ga imam GB mi je bio dosta fluidniji al et
problem je ili u tvom uređaju ili u tome što neznaš podesiti mobitel da ti radi kako spada. Kako meni mobitel leti na ICS-u kao i mnogima iz ove teme? po fluidnosti se nemože uspoređivati sa GB-om, ovo je 100 puta fluidnije. Problem je u tebi.
problem je ili u tvom uređaju ili u tome što neznaš podesiti mobitel da ti radi kako spada. Kako meni mobitel leti na ICS-u kao i mnogima iz ove teme? po fluidnosti se nemože uspoređivati sa GB-om, ovo je 100 puta fluidnije. Problem je u tebi.
jah stvarno se ima puno nastimat xD
stavio ICS normalno ko i svi
cak sam i oficijalno preko PC companiona
laga ima uvijek kad na homescreenu uradim ono da mi pokaze sve widgete na screenu i na svakom klipu sam to vidio na netu takodje da ljudima steka ko i meni
ovo nije vidjelo fluidnosti
galaxy s prvi je fluidniji od ovog moba
Bolje mi radi ovaj sonijev od tig sranja :D
meni ni sony launcher nije stekao...prebacio sam se na apex jer mi je jednostavno bolji
ja stvarno neznam zasto tebi steka no imal sam galaxy s prije i ova xperia na ics-u je 100 puta fluidnija
meni ni sony launcher nije stekao...prebacio sam se na apex jer mi je jednostavno bolji
ja stvarno neznam zasto tebi steka no imal sam galaxy s prije i ova xperia na ics-u je 100 puta fluidnija
ne znam ni ja
skino sam neku krekovanu verziju sa torrenta i uzas je pocela stekat ram mi dotjera do 15MB a nikad otvorit poruke ili settings itd
i morao sam ga izbrisat
i glupo sto nema nikakvih korisnih widgeta za taj apex pa bolji onaj go launcher izgleda :/