Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 764.476
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U

nisi ti jos vidio sta znaci fluidnost...jednostavno kod scrollanja i zumiranja web stranica se osjeti sta je ics naspram stekavog gingerbreada...i ako imas mape na homescreenu kad ih otvoris vidi se lag kad se siri ono, e kod ics-a toga nema...a kad dode JB onda cu pisat isto ovo samo ce umjesto gb pisat ics(bar se nadam da ce bit tako)

a skripi zbog onog odvojivog sranja...to je jedino sta mi skripi totalno nepotrebna stvar po meni

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
domac5 kaže...

nisi ti jos vidio sta znaci fluidnost...jednostavno kod scrollanja i zumiranja web stranica se osjeti sta je ics naspram stekavog gingerbreada...i ako imas mape na homescreenu kad ih otvoris vidi se lag kad se siri ono, e kod ics-a toga nema...a kad dode JB onda cu pisat isto ovo samo ce umjesto gb pisat ics(bar se nadam da ce bit tako)

a skripi zbog onog odvojivog sranja...to je jedino sta mi skripi totalno nepotrebna stvar po meni

Potpisujem! Apsolutno - kod otvaranja, scrollanja i zumiranja web stranica ICS je Bogom dan. Probao sam otvoriti bug.hr, zumirati maksimalno (i to toliko da mi jedna riječ bude preko cijelog ekrana) i divljati prstom preko sadržaja cijele stranice. Nisam primijetio ni jedan jedini trzaj niti bilo kakvo zaostajanje + što se stranica učitala za 3 sekunde...

Prema tome, ICS je naspram GB-a apsolutni pobjednik.

14 godina
Daleko je fluidniji ICS,a onda mogu misliti kako je tek JB fluidan
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U
JB je tocno duplo fluidniji...ics radi n 30 fps a jb radi na 60 fps
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da sučelje je na 60fps zbog project buttera
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U
Bas me zanima kako ce to samsung izvest...najavili sluzbeni JB za galaxy mini 2...neki im mobiteli nisu ni ics dobili(ni nece) nego ce dobit odma JB....koji ce to sok bit poslije gingera
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

JB je super i sve to stoji, ali Sony nije bas toliko brz u izdavanju nadogradnji, jos nije ni ICS izasao svugdje.

Prema meni, još će doći nekoliko manjih update-a s bugfixovima, a tek onda JB. Do službenog JB-a je jako dug vremenski put, ali očekujem da će se development za SXU pokrenuti pa bi ubrzo mogli i vidjeti JB.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

dugo cemo se jos nacekat...al zato custom romovi <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemojte sad već početi grintati kad će JB. Uživajte u ICS-u o kojem smo prije samo nešto malo više od 2 tjedna mogli samo sanjati i kojeg smo tako žarko želili instalirati...:-)
dr. Watson
15 godina
Sony Xperia U

neki jos nisu dobili hahahahahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

E nek sam i ovo dozivio u androidu, baterija mi se napunila 1% sama od sebe (cackao po njemu, baterija spala na 4%, ostavio ga, otisao po punjac, baterija se podigla n 5%), to mi se dosad desavalo samo na SE T630 i slicnim non-smartphoneima...hehe

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Meni se to stalno događa...jucer kad sam isao restartat mob sa 25% baterija je nakon reboota dosla do 38% i gledam u nju i raste polako do 41%...neka nije da mi smeta haha...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Da to mozda nije zbog kalibracije? Meni se znalo desiti da mi mob nakon punjena pise da je na 10% i tak stoji sve dok ga ne restartam, onda se vrati na 100%.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Nekad mi zna tak bit da se ne mice pa sam mob restartam...al nisam je punio nego sam normalno mob restartao i dosla je do 41%
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ima li neko mozda jelly bean za xperia u .ili gde moze da se skine,na developeru jos nije izaslo nista

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Također isti problem,baš maloprije sam ga punio nekih 2 sata,i nemiče se sa 15%,ja pop*zdim i ugasim ga,upalim kad ono piše 100% -.-'

A da se baterija napuni često mi se znalo dogodit,npr. bude na 41% i pustim pjesme slušam nekih pola sata pogledam bateriju piše 43%...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

kod mene to normalno :D skače u razmacima do 10%. stoji na 32, odjednom 40 i tak :D kako god da okrenem znam da minimalno jednom dnevno moram napunit bateriju tak da mi ne igra neku ulogu.

Ekipa sa svijet androida je navodno dobila ICS update. Valjda su jedini u HR. oO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

app koji dodaje promjenu postavki za defaultni sonyev lunčer
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185
genijalna stvar !!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sony Xperia U

Planiram uzeti tu Xperiu (nakon 6 godina služenja legendarnim K800).

Kakva je baterija (normalno korištenje - 2 sata razgovora max (to mi je sada dnevni prosjek), 15ak SMSova, email, povremeno browsanje (forum, index.hr i sl.) i povremeno slušanje muzike)? Po internetu se svašta piše ali mene zanimaju komentari vlasnika.

Kakav je UI i kako se općenito ponaša u radu? Tipa bezvezno zamrzavanje, rušenje i sl.? I jel kamera barem po danu ok? Znam da ne mogu očekivati fotke kao sa svojim K800 (koji ima xeon bljeskalicu) ali jesi li bar donekle prihvatljive. Ne želim da mi gimp i remove noise filteri budu novi najbolji prijatelji.

I još jedno pitanje - ima li bolje opcije do tih 1200kn (tj. 798 u mojoj tarifi u t-mobileu - extra obitelj m)?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

meni dva dana traje preko tjedna al za vikend kad sam doma onda jedan dan jer onda je to vec heavy use...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Planiram uzeti tu Xperiu (nakon 6 godina služenja legendarnim K800).

Kakva je baterija (normalno korištenje - 2 sata razgovora max (to mi je sada dnevni prosjek), 15ak SMSova, email, povremeno browsanje (forum, index.hr i sl.) i povremeno slušanje muzike)? Po internetu se svašta piše ali mene zanimaju komentari vlasnika.

Kakav je UI i kako se općenito ponaša u radu? Tipa bezvezno zamrzavanje, rušenje i sl.? I jel kamera barem po danu ok? Znam da ne mogu očekivati fotke kao sa svojim K800 (koji ima xeon bljeskalicu) ali jesi li bar donekle prihvatljive. Ne želim da mi gimp i remove noise filteri budu novi najbolji prijatelji.

I još jedno pitanje - ima li bolje opcije do tih 1200kn (tj. 798 u mojoj tarifi u t-mobileu - extra obitelj m)?

baterija je odlicna,slike su bolje nego na k800i znam jer imam jedan k800i takodje :D

nazalost telefon malo laga(barem meni) to me zivcira strasno al ostalo je sve ok,igre pice aplikacije takodje

samo mi taj standardni launcher zalaga kad otkljucam telefon i skrolam jednom prema desno npr ili uradim ono multitouch da bi se pokazali svi widgeti(tad uvijek zasteka prvi put) sve u svemu dobar telefon,browser pici drama kad iskljucis glupi flash koji nikom i ne treba i tak

za te pare boljeg telefona nema sigurno

ja bi jedino ga prodao i doplatio za galaxy s2

17 godina
neaktivan

Baterija cca 24h - internet preko 3G-a always on, GPS always on, osvjetljenje 70%, live wallpaper, konstatno korištenje facebooka, browsera i music playera, 10ak poziva dnevno, viber + igram bad piggies na poslu u pauzi i doma kad sam na wcu :D.

Dakle milina. Ono što mi je interesantno je da kad ako ugasim internet preko noći, baterija ostane na istom postotku na kojem sam ju ostavio prije spavanja.

Da palim internet po potrebi provjere maila i browsanja vjerovatno bi trajala i 3 dana. Ako potpuno izbacima internet dam se kladit na 5 dana.

UI standard SE, koji moš zamjenjit drugim homescreenom ko i na svakom androidu, nema zamrzavanja i rušenja, jedino kad izađeš iz teže aplikacije (zahtjevnije igre, trea sekunda-2 da se homescreen prikaže kako treba, no big deal.

Kameru nažalost nisam još full koristio, opalio 2 slike reda radi (da vidim kakav je blic u mrklom mraku, op.a. super je :D). Po priči sam čuo da je bolje slikat na 3mpx (dobiješ widescreen sliku, 16:9 valjda) nego 5mpx (4:3 ili kak već) jer navodno slika bude bolja - probao nisam.

Također ni video snimanje nisam probao, ali navodno da slabo hvata zvuk.

što se cjene tiče ne bi znao, moja je iz bonbona 1700kn. full zadovoljan uloženim za dobiveno. brz i stabilan aparat.

15 godina
Sony Xperia U

kod apex launchera nema cak ni toga da treba malo vremena da se prikaze homescreen kad se izade iz teze aplikacije...samo treba oznacit keep in memory a androidu ak zatreba rama ima on bloatwarea za gasit ko ja zadataka rijesit iz matke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mersimh kaže...

baterija je odlicna,slike su bolje nego na k800i znam jer imam jedan k800i takodje :D

nazalost telefon malo laga(barem meni) to me zivcira strasno al ostalo je sve ok,igre pice aplikacije takodje

samo mi taj standardni launcher zalaga kad otkljucam telefon i skrolam jednom prema desno npr ili uradim ono multitouch da bi se pokazali svi widgeti(tad uvijek zasteka prvi put) sve u svemu dobar telefon,browser pici drama kad iskljucis glupi flash koji nikom i ne treba i tak

ljudi promijenite stock launcher, neznam zašto ste toliko vezani za to? neki kažu da je brzina normalna na tom stock launcheru, ali ja kad koristim Apex launcher ili Nova launcher nekih mjesec dana i onda jučer probam Sonyev launcher, pa to je sporo, nema šanse da bi to koristio ikad, a pritom mi i lošije izgleda od ovih launchera koji imaju default ICS izgled.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mersimh kaže...

ljudi promijenite stock launcher, neznam zašto ste toliko vezani za to? neki kažu da je brzina normalna na tom stock launcheru, ali ja kad koristim Apex launcher ili Nova launcher nekih mjesec dana i onda jučer probam Sonyev launcher, pa to je sporo, nema šanse da bi to koristio ikad, a pritom mi i lošije izgleda od ovih launchera koji imaju default ICS izgled.

ja sam probao taj apex launcher i zivciralo me sto ne mogu staviti onaj veliki sat kao widget na homescreen :/

nema ga pa aj

moze li se sta skinut da stavim taj sat?

15 godina
mersimh kaže...

ja sam probao taj apex launcher i zivciralo me sto ne mogu staviti onaj veliki sat kao widget na homescreen :/

nema ga pa aj

moze li se sta skinut da stavim taj sat?

pa imaš milijun clock widgeta na Play Storeu, ja korsitim Jelly Bean clock.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

mob je skroz ok ,.jos kad dodje ICS ,super..eto i taj slabi zvucnik mi vise ne smeta..

evo jedna slika slikana sa experiom U.. meni kao amateru je ovo super..

http://i875.photobucket.com/albums/ab320/vedransaba/427892_501340363217293_663792147_n.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ak vam je dojadilo to sto vam se stalno rusi super su aplikacija skinite superuser sa trg. play a super su onemogucite...kad otvorite superuser povucite desno na info pa uptejtajte su binary

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
domac5 kaže...

ak vam je dojadilo to sto vam se stalno rusi super su aplikacija skinite superuser sa trg. play a super su onemogucite...kad otvorite superuser povucite desno na info pa uptejtajte su binary

Jedno upozorenje.Prvo updaetajte su binary,a zatim onemogućite super su

robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

tak sam ja napravio...sreca

a sta izgubio bi root da nisam prvo su binary updejto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice