Stavio sam 4.4.2 android, i trza. No zanima me, nema mi widgeta za GPS ukljucivanje i iskljucivanje. Nestao je. Zelim da mi to bude na glavnom ekranu, skupa sa WiFi i Daza off/on. Dali je i drugima tako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ugl u system folderu pod app imas apk file, ako uz taj fajl jos imas .odex fajl, znaci da imas odexan rom, to je najcesce stock ROM kod Sony-a, takve ROM-ove je tesko modati i kostumizirati jer imas dva fajla za srediti (apk+.odex), razlika je sto pri prvom bootu je odexan brzi, zato jer se dalvik kes brze pise preko njega, al to je samo prvi boot, tj svaki put kad se formatira dalvik kes/kes
Nisam siguran jel radi OTA update preko deodexanih ROM-ova, neznam koliko ti je to bitno
Naravno da se necu smijati, pitaj sto god trebas :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ugl u system folderu pod app imas apk file, ako uz taj fajl jos imas .odex fajl, znaci da imas odexan rom, to je najcesce stock ROM kod Sony-a, takve ROM-ove je tesko modati i kostumizirati jer imas dva fajla za srediti (apk+.odex), razlika je sto pri prvom bootu je odexan brzi, zato jer se dalvik kes brze pise preko njega, al to je samo prvi boot, tj svaki put kad se formatira dalvik kes/kes
Nisam siguran jel radi OTA update preko deodexanih ROM-ova, neznam koliko ti je to bitno
Naravno da se necu smijati, pitaj sto god trebas :)
Hvala na objašnjenju :)
Stavio sam deodexan 'stock' 4.3 ROM.
Što je po tebi sad najpametnije da dobijem što više SOTa?
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/battery-life-how-to-to-7-hours-screen-t2382712
Imas pod 'root section' 'tips i use' listu aplikacija za brisanje, sve to pobrisi, te takodjer jos pobrisi 'fast dormacy', ali to brisi iz root explorera
I Greenify instaliraj, posalji mi mail u inbox, poslat cu ti Donation verziju i Xposed, to dvoje ces sredit i lijepo si hilberniraj Fb, messenger i slicne gladne aplikacije
*Sony Xperia Z1 Compact*
Prouči ovu temu što se tiče SOT-a ;)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44049065&postcount=1
Ja neću još ići na KK, još niti 4.3 nisam do kraja ispolirao i testirao, al najveći razlog je kaj čekam novu verziju XzKernela
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/battery-life-how-to-to-7-hours-screen-t2382712
Imas pod 'root section' 'tips i use' listu aplikacija za brisanje, sve to pobrisi, te takodjer jos pobrisi 'fast dormacy', ali to brisi iz root explorera
I Greenify instaliraj, posalji mi mail u inbox, poslat cu ti Donation verziju i Xposed, to dvoje ces sredit i lijepo si hilberniraj Fb, messenger i slicne gladne aplikacije
Moze meni odma isto da posaljete kolega?
Mozes ali sa custom kernelom
Pustio sam da skine sva azuiranja, upalio gpu rendanje i restartao mob 3-4 puta i sad radi ko urica (kucam o drvo)
znaci na stock nista? :(
Molim te, di se uključi GPU rendering i dali on jede bateriju?
I drugo, pod reset misli...šta? Obično paljenje gašenje?
Meni od kad aam updato na 4.4 google usluge zderu bateriju. Ne radim nis na mobu i za jedno 9h sa 100% odr na 12
Samo se javi u inbox
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ipak ću morati stavljati neki ROM, iako za daily usage imam čisto solidan SOT, neće mi biti dosta za putovanje. Any suggestions?
Meni od kad aam updato na 4.4 google usluge zderu bateriju. Ne radim nis na mobu i za jedno 9h sa 100% odr na 12
Factory reset pomaže.
Pozz ekipa , opet ja :/
Imam problem s mobom odkada sam stavio kk prije par dana. Znaci problem je u sljedecem.. Kada mi svira muzika ili na zvucnik ili na slusalice tijekom pjesme ima uzasnih lagova i polako sam poceo gubit zivce. Znaci ne lagga sucelje walkmana, naprosto sve je munjevito brzo , nego tijekom sviranja pjesme zastajkivanja i laggovi .. Uzasno :/
Flashaj stock 4.3 i to je to.
*Sony Xperia Z1 Compact*
Meni je nakon instalacije 4.4.2 također bio sporiji u radu.
Onda sam ga nakon jednog dana jednostavno ugasio pa upalio. Sad osjetno bolje i fluidnije radi.
Imam problem s mobom odkada sam stavio kk prije par dana. Znaci problem je u sljedecem.. Kada mi svira muzika ili na zvucnik ili na slusalice tijekom pjesme ima uzasnih lagova i polako sam poceo gubit zivce. Znaci ne lagga sucelje walkmana, naprosto sve je munjevito brzo , nego tijekom sviranja pjesme zastajkivanja i laggovi .. Uzasno :/
Je li savljena zadnja inačica walkmana,ako nije provaj stavit,možda riješi problem. http://www.xperiablog.net/2014/05/22/walkman-app-gets-minor-update-8-3-a-0-7/
Može li mi netko preporučiti neku dobru antifingerprint foliju? 
To ti je tzv. audio stuttering - primijećen je od više ljudi u .230 firmwareu, ali i neki KK custom romovi (i kerneli) znaju imat problema s time
To ti je tzv. audio stuttering - primijećen je od više ljudi u .230 firmwareu, ali i neki KK custom romovi (i kerneli) znaju imat problema s time
Ima kakvo rjesenje ili treba cekat update?
Koji je najlakši i najjeftiniji način otključavanja Xperije Z? Može i preko interneta.
Factory reset pomaže.
hvala sad radi odlično
Ima kakvo rjesenje ili treba cekat update?
Probaj čistu instalaciju, drugo za sad ne možeš, jer neki nemaju problema s time
Kupite si ovo staklo zastitno, debljina 0,22mm ne viri nista iznad obruba mobitela, daleko bolje od folije, jednostavno se nanosi, nema tockica i balončića, ukoliko se ne stavi iz prve moze se odljepiljivati jednostavno i ponovno zaljepiti, nema nikakvih problema, jos je staklo premazano oleofobicnom tekucinom da fino klize prsti, ja sam sebi kupio i stiglo je za 6 dana, prezadovoljan sam.. :D
Znaci od kad sam instalirao novi update znaci 4.4.2. Baterija mi se troši nenormalno, evo punio ga.cjelu noć, sad radi jedno 2 sata skoro ga ništa nisam koristio i imam 80% u čem je problem?
Stisni istovremeno Volume Up + POWER i čekaj dok ne zavibrira 3 puta,pusti,pričekaj par sekundi i pokreni mob.Napravio si reset baterije i nebi trerbalo bit problema.
Znaci od kad sam instalirao novi update znaci 4.4.2. Baterija mi se troši nenormalno, evo punio ga.cjelu noć, sad radi jedno 2 sata skoro ga ništa nisam koristio i imam 80% u čem je problem?
Stavi stock 4.2, stavi recovery, rootaj i pukni 4.3 gore.
odi u power management i vidi što ti najviše troši bateriju. pretpostavljam google play services. napravi factory reset. nakon toga vise nema problema.
Kupite si ovo staklo zastitno, debljina 0,22mm ne viri nista iznad obruba mobitela, daleko bolje od folije, jednostavno se nanosi, nema tockica i balončića, ukoliko se ne stavi iz prve moze se odljepiljivati jednostavno i ponovno zaljepiti, nema nikakvih problema, jos je staklo premazano oleofobicnom tekucinom da fino klize prsti, ja sam sebi kupio i stiglo je za 6 dana, prezadovoljan sam.. :D
http://www.ebay.com/itm/171298805972?var=470372859929&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ostaju li otisci?