Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 991.124
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel netko primjetio da nakon sto se mobitel otkljuca na sekundu-dvije ekran bude samo crn, i kada uklanjate nedavne aplikacije mobitel zasteka takoder na sekundu? takoder ulazak u kameru je dosta duzi u odnosu nego na 4.3 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
roach kaže...

Jel netko primjetio da nakon sto se mobitel otkljuca na sekundu-dvije ekran bude samo crn, i kada uklanjate nedavne aplikacije mobitel zasteka takoder na sekundu? takoder ulazak u kameru je dosta duzi u odnosu nego na 4.3 

Ja osobno nemam nikakvih od navedenih problema, ali imam osjećaj da nije toliko ispoliran koliko je 4.3 bio, ali ima vremena za to.

14 godina
Sony Xperia Z

Moze pomoc? Stavio sam danas frisku instalaciju 4.4.2 zadnje verzije na xperiu z.  I kada otvorim onaj glavni meni sa aplikacijama kada scrollam uzasan lag je prisutan, probao sam sa gpu rendanjem u developer options ali ne pomaze.. Molim pomoc !  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mazy651 kaže...

Moze pomoc? Stavio sam danas frisku instalaciju 4.4.2 zadnje verzije na xperiu z.  I kada otvorim onaj glavni meni sa aplikacijama kada scrollam uzasan lag je prisutan, probao sam sa gpu rendanjem u developer options ali ne pomaze.. Molim pomoc !  

Resetirao si mob?

15 godina
neaktivan

Vec sam promjenio 2 frimware verzije (CE1 i CH) sa brisanjem wipe-a i date i dalje isti problem se pojavljuje tako da ne znam do cega je problem ovdje

14 godina
Deawood kaže...
mazy651 kaže...

Resetirao si mob?

Jesam ali ne pomaze..budem probao jos par puta

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Neznam onda, meni je mob strašno štekao i idem glet dali je GPU Rendering uključen i je, onda resetiram i sve 5.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Imam pitanje...naime imam xperiu z 4.3 rootana i dns mi je dosla obavijest da je doslo novo azuriranje softwarea,i kada skinem to azuriranje ne zeli mi ga instalirat...koji je postupak da se mob unroota da bi mogo instalirat novo azuriranje jer vjerujem da je u tome problem...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Uspio sam rijesiti problem s laggom.  Ekipa, da li je moguce na xz staviti "double tap to wake up" funkciju ili je nemoguce to na xz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kako si rijesio? Napisi da drugi znaju...

Mozes ali sa custom kernelom
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Kako si rijesio? Napisi da drugi znaju...

Mozes ali sa custom kernelom

Pustio sam da skine sva azuiranja, upalio gpu rendanje i restartao mob 3-4 puta i sad radi ko urica (kucam o drvo)

znaci na stock nista? :( 

15 godina
odjavljen
Nazalost stock nista, trebas otkljucati bootloader i flashati drugi kernel
*Sony Xperia Z1 Compact*
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ja sam danas skinio neki američki generic ftf file i nakon 5-6 restarta počeo je raditi solidno :DD ima dosta bugova ali stigne se ispraviti.. nadam se što prije.. Neznam kakva vam je baterija na ovom od t-coma i tele2 ali na ovom stranom super radi ^^ Javite iskustva sa baterijom na t-mobile, ako se pokaže dobra vraćam se :DD

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ko želi neka si flash-a, ispravljeni bugovi i štekanja sa stock 4.4.2

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-rooted-deodexed-zipaligned-stock-0-t2759467

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

U 6 sati dok nije bio korišten mobitel baterija mi se potrošila 50%. Od toga 95% otpalo na Google play services. Stalno neke pi*darije...

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Nakon jednog dana korištenja moram priznati da sam jako jako jako razočaran sa apdejtom, mob radi puno sporije, siguran sam da će se to sa apdejtovima ispraviti jer je 4.3 radio kao iOS 7.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Da, Kitkat sam isproba dns kod frenda i katastrofa je, cini mi se da su prckali po gamma postavkama u kerneli i cini mi se bolji prikaz boja nego na 4.3 (Sharp ekran)

Ali je zato jako spor, trom, bzvz, nadamo se poboljsanju

Najbolje vratite se na 4.3
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Moze netko objasniti postupak povratka na 4.3? Da nebi slucajno soft bricko mobitel

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

Evo kako kod mene izgleda potrošnja baterije.

Google play services ždere bateriju a nikakav promet ne generira?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to se i meni dogodilo

ujutro ga otkopcam u 7 i dodem iz skole u posle 14 i pogledam 12% baterije

14 godina
Sony Xperia Z

Dal je ovo moguće da se prodaje po njuškalu s garancijom po 1500 kn čak i manje ili je to fejk?

http://adf.ly/YW58m
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

Za usporedbu, ovo je sa Xperia z2 tableta screenshot. Google services samo 3% a isto mi je sve živo uključeno.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Naravno da je moguce, cijene su abnormalno pale u zadnje vrijeme, a XZ je dan danas vrhunski mobitel
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

ROM sa najboljim battery lifeom? Po mogućnosti da nemoram otključavati BL (ako se ne varam za npr. eXistenZ netrebam).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Stock ROM, deodex-an, brisanje bloatware-a + Greenify, s tom kombinacijom sam mogao cijeli dan durati i nikad ispod 5h on screen-a
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Kod rootanja mi izbacuje 'adb server is out of date... killing'

O ćemu se tu radi?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Cime rootas i na kojoj si verziji firmware-a?

Trebas si skinuti neki 4.2 ftf, rootati sa Android Kingo Root tool-om, instalirati recovery, flashati 4.3 ROM, te flashati 4.3 kernel iz flashtool-a
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Cime rootas i na kojoj si verziji firmware-a?

Trebas si skinuti neki 4.2 ftf, rootati sa Android Kingo Root tool-om, instalirati recovery, flashati 4.3 ROM, te flashati 4.3 kernel iz flashtool-a

Rootam DoomLordovim toolkitom, na 4.2 sam, fleshano na 2.67.

Ajde probat ću to.

EDIT: Rootao sam sa nekom "novom" tehnikom koju sam našao na XDA forumu, 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2547714

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 21:15 (Deawood).
15 godina
odjavljen
Doomlord-ov toolkit ne radi na 2.67 verziji, probaj ovaj tool sto sam ti rekao u 2min ga rootas

Btw ako ti izbaci program upozorenje da nije uspio root, samo zanemari, uvijek uspije ;)
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Doomlord-ov toolkit ne radi na 2.67 verziji, probaj ovaj tool sto sam ti rekao u 2min ga rootas

Btw ako ti izbaci program upozorenje da nije uspio root, samo zanemari, uvijek uspije ;)

Rootao se sa ovim koji sam stavio u prijašnjem postu ;)

Sad stavljam recovery i ide eXistenZ i onda ovo što si sve ti rekao ;)

E da, što znaći deodexan? Novi sam u svijetu rootanju (otprilike 5 minuta LOL) pa se molim te nemoj smijati :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 21:23 (Deawood).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice