Jel netko primjetio da nakon sto se mobitel otkljuca na sekundu-dvije ekran bude samo crn, i kada uklanjate nedavne aplikacije mobitel zasteka takoder na sekundu? takoder ulazak u kameru je dosta duzi u odnosu nego na 4.3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko primjetio da nakon sto se mobitel otkljuca na sekundu-dvije ekran bude samo crn, i kada uklanjate nedavne aplikacije mobitel zasteka takoder na sekundu? takoder ulazak u kameru je dosta duzi u odnosu nego na 4.3
Ja osobno nemam nikakvih od navedenih problema, ali imam osjećaj da nije toliko ispoliran koliko je 4.3 bio, ali ima vremena za to.
Moze pomoc? Stavio sam danas frisku instalaciju 4.4.2 zadnje verzije na xperiu z. I kada otvorim onaj glavni meni sa aplikacijama kada scrollam uzasan lag je prisutan, probao sam sa gpu rendanjem u developer options ali ne pomaze.. Molim pomoc !
Moze pomoc? Stavio sam danas frisku instalaciju 4.4.2 zadnje verzije na xperiu z. I kada otvorim onaj glavni meni sa aplikacijama kada scrollam uzasan lag je prisutan, probao sam sa gpu rendanjem u developer options ali ne pomaze.. Molim pomoc !
Resetirao si mob?
Vec sam promjenio 2 frimware verzije (CE1 i CH) sa brisanjem wipe-a i date i dalje isti problem se pojavljuje tako da ne znam do cega je problem ovdje
Resetirao si mob?
Jesam ali ne pomaze..budem probao jos par puta
Neznam onda, meni je mob strašno štekao i idem glet dali je GPU Rendering uključen i je, onda resetiram i sve 5.
Imam pitanje...naime imam xperiu z 4.3 rootana i dns mi je dosla obavijest da je doslo novo azuriranje softwarea,i kada skinem to azuriranje ne zeli mi ga instalirat...koji je postupak da se mob unroota da bi mogo instalirat novo azuriranje jer vjerujem da je u tome problem...hvala
Uspio sam rijesiti problem s laggom. Ekipa, da li je moguce na xz staviti "double tap to wake up" funkciju ili je nemoguce to na xz?
Mozes ali sa custom kernelom
*Sony Xperia Z1 Compact*
Mozes ali sa custom kernelom
Pustio sam da skine sva azuiranja, upalio gpu rendanje i restartao mob 3-4 puta i sad radi ko urica (kucam o drvo)
znaci na stock nista? :(
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ja sam danas skinio neki američki generic ftf file i nakon 5-6 restarta počeo je raditi solidno :DD ima dosta bugova ali stigne se ispraviti.. nadam se što prije.. Neznam kakva vam je baterija na ovom od t-coma i tele2 ali na ovom stranom super radi ^^ Javite iskustva sa baterijom na t-mobile, ako se pokaže dobra vraćam se :DD
Ko želi neka si flash-a, ispravljeni bugovi i štekanja sa stock 4.4.2
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-rooted-deodexed-zipaligned-stock-0-t2759467
U 6 sati dok nije bio korišten mobitel baterija mi se potrošila 50%. Od toga 95% otpalo na Google play services. Stalno neke pi*darije...
Nakon jednog dana korištenja moram priznati da sam jako jako jako razočaran sa apdejtom, mob radi puno sporije, siguran sam da će se to sa apdejtovima ispraviti jer je 4.3 radio kao iOS 7.
Ali je zato jako spor, trom, bzvz, nadamo se poboljsanju
Najbolje vratite se na 4.3
*Sony Xperia Z1 Compact*
Moze netko objasniti postupak povratka na 4.3? Da nebi slucajno soft bricko mobitel
to se i meni dogodilo
ujutro ga otkopcam u 7 i dodem iz skole u posle 14 i pogledam 12% baterije
Dal je ovo moguće da se prodaje po njuškalu s garancijom po 1500 kn čak i manje ili je to fejk?
*Sony Xperia Z1 Compact*
ROM sa najboljim battery lifeom? Po mogućnosti da nemoram otključavati BL (ako se ne varam za npr. eXistenZ netrebam).
*Sony Xperia Z1 Compact*
Kod rootanja mi izbacuje 'adb server is out of date... killing'
O ćemu se tu radi?
Trebas si skinuti neki 4.2 ftf, rootati sa Android Kingo Root tool-om, instalirati recovery, flashati 4.3 ROM, te flashati 4.3 kernel iz flashtool-a
*Sony Xperia Z1 Compact*
Trebas si skinuti neki 4.2 ftf, rootati sa Android Kingo Root tool-om, instalirati recovery, flashati 4.3 ROM, te flashati 4.3 kernel iz flashtool-a
Rootam DoomLordovim toolkitom, na 4.2 sam, fleshano na 2.67.
Ajde probat ću to.
EDIT: Rootao sam sa nekom "novom" tehnikom koju sam našao na XDA forumu,
Btw ako ti izbaci program upozorenje da nije uspio root, samo zanemari, uvijek uspije ;)
*Sony Xperia Z1 Compact*
Btw ako ti izbaci program upozorenje da nije uspio root, samo zanemari, uvijek uspije ;)
Rootao se sa ovim koji sam stavio u prijašnjem postu ;)
Sad stavljam recovery i ide eXistenZ i onda ovo što si sve ti rekao ;)
E da, što znaći deodexan? Novi sam u svijetu rootanju (otprilike 5 minuta LOL) pa se molim te nemoj smijati :P