Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 991.132
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Stavio sam 4.4.2 android, i trza. No zanima me, nema mi widgeta za GPS ukljucivanje i iskljucivanje. Nestao je. Zelim da mi to bude na glavnom ekranu, skupa sa WiFi i Daza off/on. Dali je i drugima tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
@daewood

Ugl u system folderu pod app imas apk file, ako uz taj fajl jos imas .odex fajl, znaci da imas odexan rom, to je najcesce stock ROM kod Sony-a, takve ROM-ove je tesko modati i kostumizirati jer imas dva fajla za srediti (apk+.odex), razlika je sto pri prvom bootu je odexan brzi, zato jer se dalvik kes brze pise preko njega, al to je samo prvi boot, tj svaki put kad se formatira dalvik kes/kes

Nisam siguran jel radi OTA update preko deodexanih ROM-ova, neznam koliko ti je to bitno

Naravno da se necu smijati, pitaj sto god trebas :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
@daewood

Ugl u system folderu pod app imas apk file, ako uz taj fajl jos imas .odex fajl, znaci da imas odexan rom, to je najcesce stock ROM kod Sony-a, takve ROM-ove je tesko modati i kostumizirati jer imas dva fajla za srediti (apk+.odex), razlika je sto pri prvom bootu je odexan brzi, zato jer se dalvik kes brze pise preko njega, al to je samo prvi boot, tj svaki put kad se formatira dalvik kes/kes

Nisam siguran jel radi OTA update preko deodexanih ROM-ova, neznam koliko ti je to bitno

Naravno da se necu smijati, pitaj sto god trebas :)

Hvala na objašnjenju :)

Stavio sam deodexan 'stock' 4.3 ROM.

Što je po tebi sad najpametnije da dobijem što više SOTa?

15 godina
odjavljen
Brisanje bloatware-a, skini si 'uninstall master uninstaller' sa trgovine, vrhunska aplikacija za debloatanje, brisi sve sto ti ne treba, evo ti jedan dobar link:
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/battery-life-how-to-to-7-hours-screen-t2382712

Imas pod 'root section' 'tips i use' listu aplikacija za brisanje, sve to pobrisi, te takodjer jos pobrisi 'fast dormacy', ali to brisi iz root explorera

I Greenify instaliraj, posalji mi mail u inbox, poslat cu ti Donation verziju i Xposed, to dvoje ces sredit i lijepo si hilberniraj Fb, messenger i slicne gladne aplikacije
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Sony Xperia Z

Prouči ovu temu što se tiče SOT-a ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44049065&postcount=1

Ja neću još ići na KK, još niti 4.3 nisam do kraja ispolirao i testirao, al najveći razlog je kaj čekam novu verziju XzKernela

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

1 0 hvala 1
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Brisanje bloatware-a, skini si 'uninstall master uninstaller' sa trgovine, vrhunska aplikacija za debloatanje, brisi sve sto ti ne treba, evo ti jedan dobar link:
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/battery-life-how-to-to-7-hours-screen-t2382712

Imas pod 'root section' 'tips i use' listu aplikacija za brisanje, sve to pobrisi, te takodjer jos pobrisi 'fast dormacy', ali to brisi iz root explorera

I Greenify instaliraj, posalji mi mail u inbox, poslat cu ti Donation verziju i Xposed, to dvoje ces sredit i lijepo si hilberniraj Fb, messenger i slicne gladne aplikacije

Moze meni odma isto da posaljete kolega? 

16 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
MARKOZD15 kaže...
Kako si rijesio? Napisi da drugi znaju...

Mozes ali sa custom kernelom

Pustio sam da skine sva azuiranja, upalio gpu rendanje i restartao mob 3-4 puta i sad radi ko urica (kucam o drvo)

znaci na stock nista? :( 

Molim te, di se uključi GPU rendering i dali on jede bateriju?

I drugo, pod reset misli...šta? Obično paljenje gašenje?

14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Meni od kad aam updato na 4.4 google usluge zderu bateriju. Ne radim nis na mobu i za jedno 9h sa 100% odr na 12

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
@mazy

Samo se javi u inbox
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ipak ću morati stavljati neki ROM, iako za daily usage imam čisto solidan SOT, neće mi biti dosta za putovanje. Any suggestions? 

0 0 hvala 0
16 godina
android96 kaže...

Meni od kad aam updato na 4.4 google usluge zderu bateriju. Ne radim nis na mobu i za jedno 9h sa 100% odr na 12

Factory reset pomaže.

Potpis!
15 godina

Sinoć instalirao update na 4.4, imam osjećaj da su ga samsungovi programeri dorađivali..{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
14 godina
Sony Xperia Z

Pozz ekipa , opet ja :/

Imam problem s mobom odkada sam stavio kk prije par dana. Znaci problem je u sljedecem.. Kada mi svira muzika ili na zvucnik ili na slusalice tijekom pjesme ima uzasnih lagova i polako sam poceo gubit zivce. Znaci ne lagga sucelje walkmana, naprosto sve je munjevito brzo , nego tijekom sviranja pjesme zastajkivanja i laggovi .. Uzasno :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Flashaj stock 4.3 i to je to.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Vratite se na 4.3 dok ne dodje stabilna verzija KitKat-a
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Sony Xperia Z

Meni je nakon instalacije 4.4.2 također bio sporiji u radu. 

Onda sam ga nakon jednog dana jednostavno ugasio pa upalio. Sad osjetno bolje i fluidnije radi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Imam problem s mobom odkada sam stavio kk prije par dana. Znaci problem je u sljedecem.. Kada mi svira muzika ili na zvucnik ili na slusalice tijekom pjesme ima uzasnih lagova i polako sam poceo gubit zivce. Znaci ne lagga sucelje walkmana, naprosto sve je munjevito brzo , nego tijekom sviranja pjesme zastajkivanja i laggovi .. Uzasno :/ 

Je li savljena zadnja inačica walkmana,ako nije provaj stavit,možda riješi problem. http://www.xperiablog.net/2014/05/22/walkman-app-gets-minor-update-8-3-a-0-7/

13 godina
Sony Xperia Z

Može li mi netko preporučiti neku dobru antifingerprint foliju? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
mazy651 kaže...

To ti je tzv. audio stuttering - primijećen je od više ljudi u .230 firmwareu, ali i neki KK custom romovi (i kerneli) znaju imat problema s time

14 godina
speedy56 kaže...
mazy651 kaže...

To ti je tzv. audio stuttering - primijećen je od više ljudi u .230 firmwareu, ali i neki KK custom romovi (i kerneli) znaju imat problema s time

Ima kakvo rjesenje ili treba cekat update?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Evo jednoj divljoj mački,napravljena čista instalacija preko SUS-a.I ono šta se vidi na prvu bolji zvuk na vanjskom zvučniku,bolji i u slušalicama,jači,eksplozivniji,kamera mi se pari malo bolja.Radi sve lijepo,nema nešto da ne šljaka,novi life za xperiu zmaja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Koji je najlakši i najjeftiniji način otključavanja Xperije Z? Može i preko interneta.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
android96 kaže...

Factory reset pomaže.

hvala sad radi odlično

14 godina
mazy651 kaže...

Ima kakvo rjesenje ili treba cekat update?

Probaj čistu instalaciju, drugo za sad ne možeš, jer neki nemaju problema s time

11 godina
neaktivan

Kupite si ovo staklo zastitno, debljina 0,22mm ne viri nista iznad obruba mobitela, daleko bolje od folije, jednostavno se nanosi, nema tockica i balončića, ukoliko se ne stavi iz prve moze se odljepiljivati jednostavno i ponovno zaljepiti, nema nikakvih problema, jos je staklo premazano oleofobicnom tekucinom da fino klize prsti, ja sam sebi kupio i stiglo je za 6 dana, prezadovoljan sam.. :D

http://www.ebay.com/itm/171298805972?var=470372859929&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

14 godina
Sony Xperia Z

Znaci od kad sam instalirao novi update znaci 4.4.2. Baterija mi se troši nenormalno,  evo punio ga.cjelu noć, sad radi jedno 2 sata skoro ga ništa nisam koristio i imam 80% u čem je problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Stisni istovremeno Volume Up + POWER i čekaj dok ne zavibrira 3 puta,pusti,pričekaj par sekundi i pokreni mob.Napravio si reset baterije i nebi trerbalo bit problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Games55 kaže...

Znaci od kad sam instalirao novi update znaci 4.4.2. Baterija mi se troši nenormalno,  evo punio ga.cjelu noć, sad radi jedno 2 sata skoro ga ništa nisam koristio i imam 80% u čem je problem? 

Stavi stock 4.2, stavi recovery, rootaj i pukni 4.3 gore.

16 godina
Games55 kaže...

odi u power management i vidi što ti najviše troši bateriju. pretpostavljam google play services. napravi factory reset. nakon toga vise nema problema.

Potpis!
13 godina
kolak17 kaže...

Kupite si ovo staklo zastitno, debljina 0,22mm ne viri nista iznad obruba mobitela, daleko bolje od folije, jednostavno se nanosi, nema tockica i balončića, ukoliko se ne stavi iz prve moze se odljepiljivati jednostavno i ponovno zaljepiti, nema nikakvih problema, jos je staklo premazano oleofobicnom tekucinom da fino klize prsti, ja sam sebi kupio i stiglo je za 6 dana, prezadovoljan sam.. :D

http://www.ebay.com/itm/171298805972?var=470372859929&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ostaju li otisci? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice