Sony Xperia J

poruka: 65
|
čitano: 43.007
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Sony Xperia J

Pozdrav svima!

Može li mi netko pomoći s mojim problemom? Ne znam da li je problem u samom modelu mibitela, krivim postavkama ili nekoj aplikaciji koju sam skinula na mob.

Naime, već cca dva mjeseca ne mogu na mobitelju otvoriti ništa na googlu ili chromu. Google se otvori, al kad na primjer želim preko njega doći na NJuškalo, ne da dalje.

Ili na Facebooku, mogu normalno gledati postove i otvarati komentare, no kad želim otvoriti neki link za pjesmu na youtube ili link za neki članak u novinama, ne otvara mi. Samo me izbaci. Problem je, kolko sam shvatila da ne može istovremeno otvarati dvije stranice internetske. Prije nije bilo tog problema...

Čak sam vratila sve na tvorničke postavke i nije pomoglo...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia J

Pozdrav!

Imam problema sa svojom xperiom. Obrisala mi se aplikacija "telefon" i aplikacija poruke mi također ne radi (kad uđem u nju, piše da je prestala s radom).

Zna li netko što mogu napraviti po tom pitanju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia J

Koja bi bila realna cijena rabljene Xperije J?

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony Xperia J

Pozdrav, dali neko zna koliko odprilike košta dekodiranje ovog uređaja? Našao sam si povoljno ovaj uređaj ali je zaključan na Tele 2 pa me zanima. LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia J

Pozdravljam gospodu...ev i ja upo u probleme pa reko da pitam...ev danas mi slučajno ispane mobitel i nakon pola sata što je bio na kiši pronađem ga...

Malo se je smočio(u futroli)...kad sam ga našo sve ok....skinem masku,izvadim bateriju i malo osušim...sastavim i pojavi se save mode...

Malo sam čito pa kaže kad sam ga palio,stisno sam i onu tipku za volume...jel može sad reć kako da to vratim na normalu...

I neznam jel to povezano al nemogu ga otključat,ne reagirea ona tipka sa strane...kad me neko nazove sve pet...mogu sve radit,čak mi je sad i brži pošto sam ga stvio na tvorničke postavke...

Eto zahvaljujem...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice