SE C905 pomoc

poruka: 31
|
čitano: 8.613
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Evo upravo sam kupio C905,cini mi se da je mob extra mozete li mi pomoci kako da troskove baterije smanjim na minimum sta sve da podesim,i kako kada sam u kameri nikako ne mogu da se prebacim sa videa na slikanje... i ako imate kakvih dobrih igrica za preporuku

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc
prvo što možeš je napravit je u opcijama zaslona smanjit osvjetljenost na 50%(najmanja vrijednost)to će ti podosta uštedit bateriju ali će ti prikaz bit lošiji.Nastoj uvijek imat isključen bluetooth/wifi kad ih nekoristiš.To bi bilo više-manje to,a za ovo prebacivanje iz videa u slikanje što netrebaš pritisnut strelicu lijevo/desno dok si u kameri(pa šaltaš između slikanje/snimanje/pregled sadržaja)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Ok. Hvala

a jel ima neko link za preuzimanje teme,igrice,nekog programcica za C905,ali koji provjereno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

Odi na mobiles24 i besplatno se registriraj.Tamo imaš jako puno besplatnih igri i programa i jedno 95% njih radi(tih 5% su te koje se ili nedaju instalirat ili kad ih pokreneš ne dobiješ ništa)samo gledaj da je igra za tvoju rezoluciju (240x320)a ako piše multiscreen ili 320x240 isto če ti radit i njih možeš skinut.Preporučujem ti naslove Deep3D verzija 1.3(traži tu verziju ostale verzije imaju bug pred kraj igre i nemožeš završit priču)zatim galaxy on fire 2(gledaju di piše da je crackana inače ćeš samo demo skinut),PES09(PES10 ako ga imaju,nisam siguran)really master pro(imaš također par verzija u nekima moraš skidat kasnije staze dok u jednoj ti je sve u paketu instalirano)nemogu se više sjetit al to ti je najbolje što od 3D-a možeš dobit na JAVI na SE mobovima(neračunajuči pes to baš i nije 3d)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

ne mogu nikako da se prebacim na slikanje ima samo video kada pritisnem onu strelicu i listam tako samo kontrast mijenjam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

hm...ma mora bit nekako,jesi probao sve četiri strelice probat(na mom w995 mi se koriste strelice lijevo/desno za mjenjanje moda,dok gore/dolje služe za kontrast/focus/i ostale stvari koje se mogu manualno namjestit.Evo sad sam malo gledao na netu,i vidim da sa desne strane ima neka tipka koja prikazuje sličice slikanja i snimanja,a do toga je tipka za pregled sadržaja.Jesi probao te tipke pritisnut?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: SE C905 pomoc
Stoja kaže...

hm...ma mora bit nekako,jesi probao sve četiri strelice probat(na mom w995 mi se koriste strelice lijevo/desno za mjenjanje moda,dok gore/dolje služe za kontrast/focus/i ostale stvari koje se mogu manualno namjestit.Evo sad sam malo gledao na netu,i vidim da sa desne strane ima neka tipka koja prikazuje sličice slikanja i snimanja,a do toga je tipka za pregled sadržaja.Jesi probao te tipke pritisnut?

Evo ga moze pomocu te tipke,hvala puno,ako mi jos sta zapne ja javim....

16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

A kako mogu na c905 ubaciti gps? tu mi nista nije jasno. znam kako funkcionise garmin na koji i to ali za c905 nemam pojma sta mi treba ako moze neko da mi objasni ili da mi da neki tutorijal....? i jos nesto me zanima. ja kuci imam adsl net na kopmpu,e sad kako mogu da imam net na kompu,lapopu i mobu istovremeno,tj. da djelimo brzinu neta,jel mi treba neki router ili sta vec,i kako da to sve napravim, i kolika je cijena nekog jeftinijeg routera(da nije bash dno,onako da je solidan a da nije skup).

Izvinite ako su vam ovo gluposti ali nikako mi nije jasno,pa vas molim za pomoc....

Svaki komentar je dobrodosao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Dajte ljudi pomagajte molim vas,i sad imam jos jedan problem,skinuo sam par igrica,mini operu jos  nesto za moj tel,ali mi nije jasno kako da to instaliram na mob,kada se povezem preko usb-a imam ono phone memory i memory card i ja na memory card napravio novi folder i tu sve prebacio ali nemam nista od toga....molim vas za pomoc

a sada sam instalirao pc suite i tu nista ne znam,nista mi nije jasno

pomoc molim vas!!! pozuriteee

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

Evo ovak idem prvo odgovorit ono što znam 100% Belji seZnači u vezi instaliravanja igri/programa na mob,idemo redom:

1)skineš aplikaciju na komp

2)mob spojiš na komp i instaliraš drivere za njega ako su potrebni

3)Sad kad ti komp prepoznaje mob,imaš dvije opcije u my computeru: Phone memory i memory stick.Sad ako želiš aplikaciju za instalaciju(nije program nego samo installer)stavit na memoriju uređaja ili stick,otvoriš taj device(ja preporučujem na stick,pošto ima više memorije)

4)kad otvoriš imat ćeš nekoliko foldera,odeš u folder "other" i tamo iskopiraš aplikacije.

5)iskopčaš mobitel sa kabela

6)u mobitelu odeš u "Datoteke" meni->rokovnik->datoteke->drugo i tamo ćeš nači te aplikacije koje si iskopirao.Odaberi opciju "instaliraj" i sačekaj da ju instalira(može potrajat od 10-ak sekundi do koje minute ovisi o veličini same aplikacije)Kad je instalirano,pita te oćeš spremit u igre ili programe.Odaberi što želiš i to je to,aplikacija instalirana i spremna za korištenje.

*Napomena*: Aplikacije koje si instalirao u igre/programe nemožeš poslat na drugi mob,ali možeš poslat njihov installer iz "drugo" preko bluetootha ili maila na drugi mob koji će ju po primitku odmah instalirat.Zato preporučujem da ne brišeš installere jer tako te igre/programe možeš poslat frendovima na njihov mobNamigiva

E,sad po pitanju gps-a.Tu nemogu ti tčno objasnit jer neznam kolika je razlika između c905 i mojeg w995 po pitanju gps-a al evo ja ću napisat ukratko kako je kod mene pa možda je i tebi tako.

1)odeš meni->lokacijske usluge->podešenje->uključiti GPS time si uključio gps

2)odeš natrag te odabereš "status" tamo čekaj da ti se gps spoji na satelite da dobije vezu(u zatvorenim prostorima se teže spaja,probaj bit na balkonu ili terasi,sigurno i brže će se spojit

3)nakon što se poveže pisat će "status:povezano" e sad si povezan i možeš koristit ti ga

4)nakon što si povezan sad trebaš pokrenut neku aplikaciju koja zna koristit gps.Primjer aplikacija koje koriste gps:Google maps,Tracker(dobiješ ga sa mobom)i ostali slični programi

5)otvoriš željenu aplikaciju i počneš ju koristit(neke aplikacije tipa google maps zahtjevaju internet vezu za prikaz mapa,pa će te pitat za dopuštenje intrenet veze i mogu ti dosta para uzet(pogotovo roaming)Aplikacija "tracker" ne treba internet pa je tako potpuno besplatna za korisit a i zabavna.

To ti je otrpilike tako na mom mobu.Kažem nisam siguran dali je tako kod tebe,al ako je super,a ako nije probaj malo po uputama prošvrljat trebalo bi sigurno pisatNamigiva

Što se pak interneta od kompa tiće,da biš ga koristio treba ti router za bežični internet.Routerima cijena dosta varira al imaš otprilike od 400-1600kn routere al ako oćeš nešto više manje su svi kvalitetni(mislim oni od 1600kn su bolji,ali ja imam jedan od 400kn i nemam većih zamjerki za njega barem što se tiće surfanja i na mobu i na kompu.Problem jedino nastaje kod igranja igri preko neta na kompu al onda se prešaltam na modem i rješim stvarSmijeh)Tako da ako naletiš na neke ispod 400kn meni bi bili malo sumnjivi.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

E care hvala puno za ovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

@Stoja

si probao stavit karte za navigaciju na w995?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

Nisam još,nekako imam dosta obaveza pa baš i nisam bio od voljeBelji seMožda tokom tjedna budem probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Ja na mom mobu imam mini operu,i kada koristim net idem na njega preko opere. A u tel imam i aplikaciju facebook mobile ali kada nju koristim ide mi preko obicnog SE pretrazivaca,da li mogu da namjestim da na tu aplikaciju ulazim preko  opere

I jos jedno pitanje u vezi toga,ja sam primjetio da je dosta jeftinije ici na facebook preko aplikacije facebook mobile nego preko mini opere,jeli to tako ili sam ja nesto zbrkao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

idi i sa operom na facebook mobile pa će ti bit jeftinije.

16 godina
SE C905 pomoc
u operi mozes namjestit kvalitetu stranice...
stavi na najmanju, bit ce ti jeftinije...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Ok. Za koji dan cu kupiti router pa cu moci dzabe i do mile volje na net preko moba... Ako imate da mi preporucite neki router koji kosta oko 400kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Moze li mi neko dati link za skidanje skype-a i antivirusa koji rade za SE C905

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 18:13 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE C905 pomoc

evo Skype(nisam 100% siugran dali radi,i moraš se registrirat besplatno da skineš program)9,a što će ti antivirus?Pa šanse da ćeš pokupit virus na mobitelu su 0,05%.Jedine vrste "virusa" koje možeš dobit na SE-u su ti aplikacije ili slike/video koje kad pokreneš resetiraju mobitel,a ako se taj virus pokrene nekoliko puta(ovisi od modela do modela)može se dogodit da više nemožeš upalit mobitel,a to kad skužiš samo izbriši taj video/sliku/aplikaciju i miran si,tako da ti antivirus ne trebaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
SE C905 pomoc

evo skype.. 100% radi i ne moras se registrirat...

samo moras ic preko moba na ovu stranicu i pricekat dok skine...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 14:20 (ivan123).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Cesto mi se desi da mi signal mreze padne na 1 crticu i pored mi se pojavi veliko slovo H. Da li neko moze da mi objasni zasto se to desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stevan94 kaže...

Cesto mi se desi da mi signal mreze padne na 1 crticu i pored mi se pojavi veliko slovo H. Da li neko moze da mi objasni zasto se to desava?

to H je oznaka za HSDPA. isključi u opcijama 3G pa te neće to mučit, a i baterija će ti duže trajat.

16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Iskljucio sam 3G mrezu i za sada je sve ok :)

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako ides na internet preko moba (ne preko wlana, nego preko sim kartice) bit ce sporiji...

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

ako ides na internet preko moba (ne preko wlana, nego preko sim kartice) bit ce sporiji...

idem skoro stalno preko sim-a jer nisam kupio router ali planiram to uskoro :)

16 godina
neaktivan
SE C905 pomoc

Evo odlucio sam da danas nadogradim software po prvi put nakon sto sam kupio mob :)

Model mi je SE C905 i sada cu napraviti backup podataka,samo ne znam kako da kontakte koje imam u mobu prebacim na sim jer ce mi se obrisati nakon flashanja? i da li ce mi se obrisati kontakti sa sim kartice? Sad cu napuniti bateriju do 100 % pa cu onda da uradim sta mi vi kazete :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel ti nisi dobio nikakve upute uz taj mobitel? backup napraviš sa PC suite programom i sa update serviceom ga updejtaš. samo pratiš upute što ti program daje. i ne briše se ništa sa sim kartice ni sa memoriske kartice, samo memorija telefona

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

jel ti nisi dobio nikakve upute uz taj mobitel? backup napraviš sa PC suite programom i sa update serviceom ga updejtaš. samo pratiš upute što ti program daje. i ne briše se ništa sa sim kartice ni sa memoriske kartice, samo memorija telefona

ok,ali bas sam na ovom forumu procitao kako je nekome obrisano sve sa momor. kartice..... onda sam ja nesh pobrkao,evo kad mi se napuni mob idem da uradim to sto si mi rekao....

javim kasnije kako je proslo :=)

16 godina

ako se bojiš izvadi memorisku karticu pa si siguran.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

ako se bojiš izvadi memorisku karticu pa si siguran.

ma nije meni do memorijske,meni je samo bitno da mi ostanu kontakti iz moba,da mi se to ne obrise a pjesme i slike ja uvijek mogu staviti opet :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice