Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.708
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
MARKOZD15 kaže...
meni je iskreno sensation ostavio losiji dojam od s2, al okej mozda je od osobe do osobe, cheers

Marko mozda si u pravu.

Sjecam se, sensation je sa osnovnim pocetnim sustavom bio slowmotion naspram s2.

Sens dobio 4.x - ubrzao se

s2 dobio 4.x - mozda malo ubrzanje :)

Dalje nisam pratio, imao sam sensation i to je to. Community im je stvarno. Ako jedan Sebastian rewritea par drivera from scratch bez da prose proizvodjaca onda :).

ja
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
sudy_freak kaže...

Ajd vi koji ste stavljali Neat Lite 5.3.1 provjerite imate li Wake bug?
Nakon dva flashanja bilo s Apolom bilo stok kernel javljalo mi se to da mob ne ide u deep sleep.

Stavio sam sada Superlite Neat (novi baza XWMS1) i čini se da nema tog problema. 

Na 5.3.1 sam otkad ga je sale izbacio i nikakvih problema. Ustvari da ti iskreno kažem mislim da je ovo možda najkvalitetniji i najstabilniji rom koji sam ikad flešao, poprilična razlika u odnosu na par prethodnih verzija ako se mene pita...

robijan kaže...

Ima li tko preporuku gdje najpovoljnije nabaviti novu II ( ili u doooobrom stanju ), nebitno zaključan ili ne !

Hvala !(Pozzzz staroj ekipi ){#}

Pitaj njega, možda se odlučija na prodaju

http://www.bug.hr/forum/topic/smartfoni-procjene/procjena-samsung-galaxy-sii/198186.aspx

Paaa, moracu da ti kazem da je novi Neat skoro gotov i da ce biti ubedljivooo najbolji rom za s2 ikada napravljen (na Samsung bazi). Ostalo je jos 1-2 dana testiranja :) i na xda niko ne zna za ovo

Hvala puno i drago mi je da ste vecina zadovoljni, koliko sam uspeo da povatam postove :) 

Pozdrav svima i ako je nesto potrebno tu sam :) 

Spec pozdrav za bender_007

16 godina
O sale nisam ni znao a si ovdje.... jel nisi reko da nemas vise s2 bar kolko sam ja vido na mailu....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
O sale nisam ni znao a si ovdje.... jel nisi reko da nemas vise s2 bar kolko sam ja vido na mailu....

Kako nemam? Imam nego mozda zbog onoga sto sam napisao "final"? Jbg, mislio sam da je final ali nije, ima meta jos za napredak :)

16 godina
Pa nez tocno kad al kad si slao link za themed neat...aroma mode kolko se sjecam pisalo je da neocekujemo update jer vise neposjedujes taj mob...mozda sam krivo sknto nesta jer nestavljam themed pa nisam bas cito sve....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran

Sale pa majku mu, dvi godine si ode i tek si se sad sitija svratit u temu {#}

Može samo jedno pitanje ako nije tajna... {#} Zašto Philov kernel ne zamjeniš s Apolom (ako je moguće)? Koristim tvoj rom već pun k.... i koliko sam se ja uvjerio uvijek sam bio zadovoljniji s Apolom u kombinaciji. Ustvari, neznam koliko si gledao u temi, možeš primjetiti da većina ekipe ode preskače Philz. Inače samo da napomenem da ja ne mislim da je Philz sra.nje, već s Apolom nikad nisam imao problema a Philov zna imati svojih mušica...

I svaka čast za vrhunski rom, prvom prilikom ćeš dobiti donaciju od mene jer si je stvarno zaslužija!

Još samo jedna stvar, baterija mi nije nikad bolje radila nego na ovom zadnjem buildu. Cili dan ga ubijam downloadima, screen time preko 4 sata i još nije gotov {#}

5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Sale pa majku mu, dvi godine si ode i tek si se sad sitija svratit u temu {#}

Može samo jedno pitanje ako nije tajna... {#} Zašto Philov kernel ne zamjeniš s Apolom (ako je moguće)? Koristim tvoj rom već pun k.... i koliko sam se ja uvjerio uvijek sam bio zadovoljniji s Apolom u kombinaciji. Ustvari, neznam koliko si gledao u temi, možeš primjetiti da većina ekipe ode preskače Philz. Inače samo da napomenem da ja ne mislim da je Philz sra.nje, već s Apolom nikad nisam imao problema a Philov zna imati svojih mušica...

I svaka čast za vrhunski rom, prvom prilikom ćeš dobiti donaciju od mene jer si je stvarno zaslužija!

Još samo jedna stvar, baterija mi nije nikad bolje radila nego na ovom zadnjem buildu. Cili dan ga ubijam downloadima, screen time preko 4 sata i još nije gotov {#}

Hej :) iskreno nemam pojma zasto sam se registrovao ovde, davno je to bilo, ali bender_007 mi je poslao par postova sa ovog foruma u kojima je bilo bas lepih reci i davio me ceo dan :) da se registrujem kad ono ja registrovan :)

Ma stvarno, mnogo ovo vremena oduzima, aktivan sam evo sad i ovde, xda, benchmark, androidforums, ruski forum... huh

Sto se tice kernela, Phil mi je prijatelj ne mogu tek tako da ga otkacim :), salim se ali trudim se da ostanem sto blize stock varijanti a i svako moze izabrati kernel po potrebi. Nisam primetio da vecina koristi Apolo, ja mislim da je vecina na PhilZ-u, no nema veze. Hvala na recima, drago mi je da si zadovoljan

ps (meni je screen time ispod 2h :D)

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
Pa nez tocno kad al kad si slao link za themed neat...aroma mode kolko se sjecam pisalo je da neocekujemo update jer vise neposjedujes taj mob...mozda sam krivo sknto nesta jer nestavljam themed pa nisam bas cito sve....

Ajoj to je bas davno bilo, stvarno se ne secam, moguce je da sam nesto lupio a moguce je i da je to bio period kada sam spalio S2 :D

15 godina
neaktivan
salesale kaže...

ja sam mislio da sam ja loš sa nešto više od 2 sata ali ti si me stvarno prešišao

evo trenutno neat+apolo regular na 30 posto baterije

zalon 1:21h i pozivi 2:17h

16 godina
salesale kaže...
jocommb kaže...

Ajoj to je bas davno bilo, stvarno se ne secam, moguce je da sam nesto lupio a moguce je i da je to bio period kada sam spalio S2 :D

sreca pa si nabavio novi onda :D..... nego daj reci sta je s kit katom?....oce to doc do nas il ne?....vidio sam na dva mjesta da ga s2 dobija al nije mi to bas sigurno....ti sigurno bolje znas...

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran
jocommb kaže...

sreca pa si nabavio novi onda :D..... nego daj reci sta je s kit katom?....oce to doc do nas il ne?....vidio sam na dva mjesta da ga s2 dobija al nije mi to bas sigurno....ti sigurno bolje znas...

Misliš službeni? Ništa od toga, samsung je razmišljao o 4.3 ali su na kraju odustali i od toga. Što smo dobili dobili smo...

15 godina
odjavljen

A i što će vam službeni, ionako svi ovdje furaju custom romove/kernele, jer su sluzbeni ionako sporiji i bugovitiji

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

A i što će vam službeni, ionako svi ovdje furaju custom romove/kernele, jer su sluzbeni ionako sporiji i bugovitiji

Da, samo šta se jedino iz sammy-a može napraviti vrhunski rom. cm i exynos nikad nisu išli 100% ''pod ruku''...

13 godina
Volume kaže...
MARKOZD15 kaže...

Da, samo šta se jedino iz sammy-a može napraviti vrhunski rom. cm i exynos nikad nisu išli 100% ''pod ruku''...

:) i bas zato treba official da ga se moze prepraviti i poboljsati.

ja
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
salesale kaže...

ja sam mislio da sam ja loš sa nešto više od 2 sata ali ti si me stvarno prešišao

evo trenutno neat+apolo regular na 30 posto baterije

zalon 1:21h i pozivi 2:17h

ali ja imam neku kinesku kopiju od baterije i jedva cekam da je sutnem kada mi stigne orginal :)

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
jocommb kaže...

Misliš službeni? Ništa od toga, samsung je razmišljao o 4.3 ali su na kraju odustali i od toga. Što smo dobili dobili smo...

Nazalost tako je. Ne verujem da ce ikada stici. Pa pogledajte samo neozbiljnost sa 4.3 romom na galaxy s3 :( Takvi propusti se nisu desavali ranije

15 godina

Dali samo meni treba 2-3 sekunde da mi kamera slika?

I imali nacina da kad jednom stisnem da mi kamera slika vise slia od jednom

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Ovako nesto? LINK

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Jeb€m ti kolokvije i faks.
Nema me par dana, kad imam što i vidjeti.

sale, prijatelju, ne znaš kako mi je lijepo i drago čitati da si tu s nama.

Eto, dobro si se sjetio navratiti na mjesto gdje je jedna od najvećih zajednica vlasnika S2.
Kao što vidiš i iz priloženih postova {#}

Lijepo je čuti da se sprema nešto veliko.

Ne mogu puno tipkati o tvom ROM-u, (žurim na vlak), ali više manje, xda community ti sve govori.
Produljuješ život našoj sada već staroj mrcini.

Super mi je drago da si ovdje, živio i nastavi biti aktivan. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
majdo kaže...
win4crazzy kaže...

Ovako nesto? LINK

hvala, ali dali znas zbog cega kad stisnem da slika on reagira tek za 2-3 sec

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Jeb€m ti kolokvije i faks.
Nema me par dana, kad imam što i vidjeti.

sale, prijatelju, ne znaš kako mi je lijepo i drago čitati da si tu s nama.

Eto, dobro si se sjetio navratiti na mjesto gdje je jedna od najvećih zajednica vlasnika S2.
Kao što vidiš i iz priloženih postova {#}

Lijepo je čuti da se sprema nešto veliko.

Ne mogu puno tipkati o tvom ROM-u, (žurim na vlak), ali više manje, xda community ti sve govori.
Produljuješ život našoj sada već staroj mrcini.

Super mi je drago da si ovdje, živio i nastavi biti aktivan. {#} 

Eej prijatelju, hvala na dobrodoslici :) Jeste, tacno je, mnoooogooo vas ima sa tih prostora o kojima mogu pisati danima i to sve naj naj. Ah bolje da ne zapocinjem ovu temu, samo se iznerviram u ovu stranu :(

Nego samo da te opomenem, nije to mrcina sta god ljudi pricali. Najbolji dokaz za to je da S2 brze otvori dialer, contacts, poruke...od S3, a valjda nam prvenstveno za to i sluzi uredjaj :)

Veliki pozdrav :)

15 godina
salesale kaže...

Eej prijatelju, hvala na dobrodoslici :) Jeste, tacno je, mnoooogooo vas ima sa tih prostora o kojima mogu pisati danima i to sve naj naj. Ah bolje da ne zapocinjem ovu temu, samo se iznerviram u ovu stranu :(

Nego samo da te opomenem, nije to mrcina sta god ljudi pricali. Najbolji dokaz za to je da S2 brze otvori dialer, contacts, poruke...od S3, a valjda nam prvenstveno za to i sluzi uredjaj :)

Pa to i mislim.
Na S2, jer smo u temi za S2.

Baš kad gledam ostale zajednice Galaxy S/S2/S3/S4, daleko je najbolji posao Samsung napravio sa S2.
Ispravite me ako griješim, ali nakon 2,5 godine, on radi k'o urica, s pravim ROM-om, nema štucanja, nema laggova.

sale, stari, okvirno, kad bi mogao doći taj ROM o kojem si pričao?
Trenutno sam na MIUI-u od prošlog tjedna i apstiniram dok ne staviš taj ROM gore {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
salesale kaže...

Pa to i mislim.
Na S2, jer smo u temi za S2.

Baš kad gledam ostale zajednice Galaxy S/S2/S3/S4, daleko je najbolji posao Samsung napravio sa S2.
Ispravite me ako griješim, ali nakon 2,5 godine, on radi k'o urica, s pravim ROM-om, nema štucanja, nema laggova.

sale, stari, okvirno, kad bi mogao doći taj ROM o kojem si pričao?
Trenutno sam na MIUI-u od prošlog tjedna i apstiniram dok ne staviš taj ROM gore {#} 

okvirno 3-4 dana :)

17 godina
neaktivan

Jel sam ja jedini kojem ne radi GalaxSIM+Unlock na Jelly Beanu, javlja neku grešku???

Pokušavam ubaciti karticu od Tele2 i ne radi {#} Traži mi SIM network unlock PIN, to je pin od kartice jel?

Kako ga otključati??

13 godina

:) samo ti nemoj zuriti. Eto samsung zurio na s3 pa "omaklo".. hehe

ja

1 0 hvala 0
13 godina
Erda kaže...

Jel sam ja jedini kojem ne radi GalaxSIM+Unlock na Jelly Beanu, javlja neku grešku???

Pokušavam ubaciti karticu od Tele2 i ne radi {#} Traži mi SIM network unlock PIN, to je pin od kartice jel?

Kako ga otključati??

Meni je radilo na s2 - 4.1.2 - rooted je bio.

Posto mijenja sadrzaj /efs mislim da bi trebao biti rootan.

ja
12 godina
neaktivan
Bok svima :) trebam pomoć hitno. naime instalirala sam novi softver i kako se baterija ispraznila stavila sam ga na punjenje, međutim trebao mi je mob i isključila sam ga i nakon nekoliko se ugasio. i dođem kući i stavi ga puniti i puni se već sat vremena, al nema pomaka s 1%. što da napravim, u čemu je problem?
14 godina
bender_007 kaže...
Erda kaže...

Kako ga otključati??

Meni je radilo na s2 - 4.1.2 - rooted je bio.

Posto mijenja sadrzaj /efs mislim da bi trebao biti rootan.

Da, moras ga rootati.

Btw Sale drago mi je sto si dosao kod nas  {#}

17 godina
neaktivan

Evo mob sam otključao, nisam imao instaliranog Busyboxa.

Sad nek se žena bakće sa S2, ja prelazim na Sony Z1!!

13 godina
grumpycat kaže...
Bok svima :) trebam pomoć hitno. naime instalirala sam novi softver i kako se baterija ispraznila stavila sam ga na punjenje, međutim trebao mi je mob i isključila sam ga i nakon nekoliko se ugasio. i dođem kući i stavi ga puniti i puni se već sat vremena, al nema pomaka s 1%. što da napravim, u čemu je problem?

Upali ga bez punjaca, pricekaj dok se skroz ne upali pa onda ustekaj punjac. Ili ako nece skroz bootati, barem dok prodje samsung logo.

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice