Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

evo od sinoć sam i ja na apollu i neat rom-u zahvaljujuci clanu MARKOZD15 koji mi je pomogao sve to rijesiti

sad me zanima kako da to jos malo ušminkam, ubrzam- skuzio sam da kad zakljucam mob i opet brzo otkljucat da ne reagira, nego moram pricekat 1-2 sec izmedju otkljucavanja i zakljucavanja

onda zbog titanium backupa i restorea imam gore u status baru 2 brojaca za postotak baterije, onaj s stocka i ovaj s neat roma

i dali mozete preporuciti neke teme,dodatne stvarcice za ovaj rom itd

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
win4crazzy kaže...

1.nego moram pricekat 1-2 sec izmedju otkljucavanja i zakljucavanja

2.onda zbog titanium backupa i restorea imam gore u status baru 2 brojaca za postotak baterije, onaj s stocka i ovaj s neat roma

3.i dali mozete preporuciti neke teme,dodatne stvarcice za ovaj rom itd

1. Iskljucena je CRT animacija, to je normalno.

2. Postavke-> zaslon -> prikazi postotak baterije
3. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46592229&postcount=73017 

15 godina
dinos3 kaže...

1.aha sad sam vidio u opcijama to pa mi je jasno

2. hvala

3. jucer sam to gledo ali nista mi se previse ne svidja :/ 

EDIT: nego kako se instaliraju ti dodaci i teme? preko cwm?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 18:13 (win4crazzy).
14 godina
win4crazzy kaže...
dinos3 kaže...

1.aha sad sam vidio u opcijama to pa mi je jasno

2. hvala

3. jucer sam to gledo ali nista mi se previse ne svidja :/ 

EDIT: nego kako se instaliraju ti dodaci i teme? preko cwm?

Da

15 godina
neaktivan
Volume kaže...
Marko5552 kaže...

Ovi koji su na Apolo kernelu, kada ste prešli na apolo jeste primjetili da se malo svijetlina ekrana smanjila i sama oštrina slike smanjila ?  Postoji li nešto da se riješi taj problem ?

Nikad nisam primjetio išta slično...

Ne kuzim zasto neki imaju problem a neki ne. Pitao sam pedestrea on nema pojma o tome :/

17 godina
neaktivan

pozz

evo instalirao sam novi apolo kernel 4.11 i  novi neatrom lite 5.1.1. i nekontam za čega služi ona ikonica postavke flash player settings kad ju pokrenem otvori brwser i ništa samo stoji siva podloga???

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 13:07 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Te postavke ti doslovno služe za ništa, slobodno ih izbriši, to ti nema veze da neat romom, već da flashom
svi browseri ti ne mogu otvoriti flash
15 godina

Što je s Neatom svaki dan dođe novi update?
Sale popio malo?

Stavio sam 5.1, ali mi ne pada na pamet stavljati opet sad 5.1.1 osim ako ne bude veće razlike između druge verzije. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Napraviš instal bez ikakvog brisanja i to je sve, napraviš samo nadogradnju
14 godina
sudy_freak kaže...

Što je s Neatom svaki dan dođe novi update?
Sale popio malo?

Stavio sam 5.1, ali mi ne pada na pamet stavljati opet sad 5.1.1 osim ako ne bude veće razlike između druge verzije. 

Ma u 5.1.1 je samo popravljen problem na Philzovom kernelu.

17 godina
neaktivan

Evo instalirao neat 5.1.1 i apolo 4.11 regural, sve naj, samo problem je što nakon nekog vremena nemogu uć u galeriju, kaže mi nedovoljno prostora, obrišite nepotrebne stavke kao što su skinuti softver, slike, video zapisi i dokumenti. Probam nešto obrisat u files, ali niš se ne dešava.

Kada ga resetiram, u početku sve ok, samo to nakon nekog vremena počne štekat.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina

nisam znao da dok je mob zakljucan i ako drzim home button da ce se upaliti svjetlo. Imali jos slicnih sitnica, pitam ove koji su duze na neat romu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pačo kaže...

Evo instalirao neat 5.1.1 i apolo 4.11 regural, sve naj, samo problem je što nakon nekog vremena nemogu uć u galeriju, kaže mi nedovoljno prostora, obrišite nepotrebne stavke kao što su skinuti softver, slike, video zapisi i dokumenti. Probam nešto obrisat u files, ali niš se ne dešava.

Kada ga resetiram, u početku sve ok, samo to nakon nekog vremena počne štekat.

Osobno nikad s tim nisam imao problema. Pokušaj s clean masterom malo počistiti od nepotrebnih gluposti, ako već nisi... U ovom programu također imaš stavku ''Delete gallery thumbnails'' ili tako nekako pa i to počisti da nanovo generira galeriju, možda pomogne

16 godina
protjeran

Jel baš tako dobar taj Neat Rom naspram stock 4.1.2 da se isplati flashati mob?

Meni za sad sve fluidno i brzo ide pa ne vidim neki razlog za prelazak, razuvjerite me :D

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EZY-E kaže...

Jel baš tako dobar taj Neat Rom naspram stock 4.1.2 da se isplati flashati mob?

Meni za sad sve fluidno i brzo ide pa ne vidim neki razlog za prelazak, razuvjerite me :D

i meni je isto tako bilo, ali sam ipak preso na neat i jedina razlika koju primjecujem je da abterija duze traje i nista vise, ali ja sam na romu 3 dana ma ne vjeruj meni

14 godina
protjeran

Iskreno ja se više niti ne sjećam kakav je službeni. Kupio sam mob čim je došao u hr i na stocku bio možda prva 2-3 dana, od tada pa na dalje samo custom...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Heh ovaj mobitel koji sam kupio ima problem da se random gasi i kad ga upalim ima duplo manje baterije ili ga ne mogu uopće upaliti nego ga trebam staviti na malo punjenja da se vrati stari kapacitet :/

Svasta sam isprobao, a zadnje je da sam kalibrirao bateriju i stavio custom launcher kako preporucuju ljudi na forumima i sada bas stavio NeatRom pa budem javio bude li sta bolje.

Ako je netko imao ovaj problem neka slobodno javi iskustva!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mislim da je problem više vezan uz kernel
imao jesam tih problema ali kombinacija neat +apolo sve radi kako treba
14 godina
EZY-E kaže...

Heh ovaj mobitel koji sam kupio ima problem da se random gasi i kad ga upalim ima duplo manje baterije ili ga ne mogu uopće upaliti nego ga trebam staviti na malo punjenja da se vrati stari kapacitet :/

Svasta sam isprobao, a zadnje je da sam kalibrirao bateriju i stavio custom launcher kako preporucuju ljudi na forumima i sada bas stavio NeatRom pa budem javio bude li sta bolje.

Ako je netko imao ovaj problem neka slobodno javi iskustva!

Neat bi to trebao propraviti ako si isao full wipeom. Ako ne, dosta moguce je da je problem hardwareskog tipa.

14 godina
protjeran

Mislim da je to hardverski problem. Ja s tim imam problema otkad sam kupio mob, a od tada sam izmjenio mali milijun romova, kernela i čega već sve ne i ništa nije pomoglo... To mi se dogodi par puta mjesečno i stvarno zna dignuti živac, nekoliko puta je skoro odletio u zid radi toga :D

O ovom sam nešto čitao na xda i znam da pun k.... ljudi ima problema s ovim i nemaju pojma što ustvari uzrokuje probleme 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Mislim da je to hardverski problem. Ja s tim imam problema otkad sam kupio mob, a od tada sam izmjenio mali milijun romova, kernela i čega već sve ne i ništa nije pomoglo... To mi se dogodi par puta mjesečno i stvarno zna dignuti živac, nekoliko puta je skoro odletio u zid radi toga :D

O ovom sam nešto čitao na xda i znam da pun k.... ljudi ima problema s ovim i nemaju pojma što ustvari uzrokuje probleme 

Ovo mi vise zvuci kao problem s maticnom sto je kod mene na starom mobu bio problem, samo ja sam imao garanciju i muku mucio dok nisam novi telefon dobio.. 7 puta su ga popravljali nikad popravili..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

jel ovo moguce, nesto sam radio sam toolboxom(neke fontove instaliravao)i nakon reboota sam izgubio oko 40% baterije

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 13:52 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mislim da je kod mene baterija u pitanju jer je usput i napuhnuta malo u sredini :/

Tako da budem novu kupio i onda vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Galaxy S2 od kad je izasao ima dva serijska problema.. Prvi je sa problematicnom maticnom i u tom slucajevu se desava ovo sta se desava tebi... Drugi problem je bio sam super AMOLED+(RBG) koji ima kraci vjek trajanja od superAMOLED-a(PenTile) i cesto bi se znalo desit da cim ode garancija, ode i prikaz plave boje... Moj savjet ti je da ga das na servis preko garancije(ako je imas), jer to ti je 100% problematicna maticna i nema ROM-a koji to moze ispravit... Imali smo hrpu takvih slucajeva u servisu i vecinom zavrse zamjenom za novi uređaj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 2:23 (MasterPeace).
16 godina
protjeran
MasterPeace kaže...

Galaxy S2 od kad je izasao ima dva serijska problema.. Prvi je sa problematicnom maticnom i u tom slucajevu se desava ovo sta se desava tebi... Drugi problem je bio sam super AMOLED+(RBG) koji ima kraci vjek trajanja od superAMOLED-a(PenTile) i cesto bi se znalo desit da cim ode garancija, ode i prikaz plave boje... Moj savjet ti je da ga das na servis preko garancije(ako je imas), jer to ti je 100% problematicna maticna i nema ROM-a koji to moze ispravit... Imali smo hrpu takvih slucajeva u servisu i vecinom zavrse zamjenom za novi uređaj...

A fak, ja nemam garanciju :/

Koliko bi došao popravak u slučaju da je matična?

12 godina
protjeran

U ovlaštenom servisu ti se to ne popravlja, ako imas garanciju zamjene ti uređaj,ako ne moras kupit novi, ili kupiš na eBay-u(ili njuskalu) maticnu plocu i das nekom sa strane da ti to zamjeni... Al nece te doc ispod 1000kn...

14 godina
protjeran
MasterPeace kaže...

U ovlaštenom servisu ti se to ne popravlja, ako imas garanciju zamjene ti uređaj,ako ne moras kupit novi, ili kupiš na eBay-u(ili njuskalu) maticnu plocu i das nekom sa strane da ti to zamjeni... Al nece te doc ispod 1000kn...

Zamjena matične ploče na s2 je naprosto glupost i to malo dijete može obaviti u 5 minuta, a i na ebayu se da nabaviti za puno manje od 1000 kn. To šta naši servisi nabijaju takve cijene za par minuta posla je sasvim druga priča...

15 godina
neaktivan
istina, samo neznam kako ide instalacija androida, dali je on već predinstaliran ili se mora odinom ili nekkao drugačije upucat

nije da moram mjenjati mbo ali čisto me zanima, dali se tko susretao s ovim

i mislim da to nisu oem matične
12 godina
protjeran

Da mi nisi rekao kako je to 5min posla, ne bi ni znao, bez obzira sto dnevno raskopam bar dva tri takva... Nitko nije rekao da je to kompliciran posao nekom tko zna, al netko tko to nije nikad radio, sigurno nece sam tak raskopat i sastavit natrag u tih famoznih 5min... 

16 godina
protjeran
hd22sb kaže...
istina, samo neznam kako ide instalacija androida, dali je on već predinstaliran ili se mora odinom ili nekkao drugačije upucat

nije da moram mjenjati mbo ali čisto me zanima, dali se tko susretao s ovim

i mislim da to nisu oem matične

Ma meni nebi bilo problem promjeniti matičnu, samo je dobro pitanje gdje je android instaliran, tj. gubi li se sve zamjenom matične?

I šta ništa ispod 1000 kn??

Pa matična na ebayu je 200 kn: http://www.ebay.com/itm/Main-Logic-Board-Motherboard-Replacement-for-Samsung-Galaxy-S-II-i9100-New-/261314587274

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice