Imam jedan problem sa svojim, sve je stock, osim što je rootan. Baterija drži više manje kao prvi dan, znam da nema jednake performanse kao u startu, ali sve je u nekim granicama. OSIM u jednoj jedinoj situaciji, kad koristim službeni app od 9gag-a. Npr. baterija je na ravnih 50%, pokrenem aplikaciju, vrtim te slike i u roku od niti 10 min, možda i manje, svjetlina ekrana mi počne varirati (kao da trepće), baterija se sroza na nulu (!), izgubi mobilni signal i ugasi se. Da se radi o nekakvom linearnom trošenju baterije, nebi se osvrtao, ali ovdje se radi o munjevitom padu, a također nije riječ o nekom "lijevom", neprovjerenom programu, niti o (barem mislim) kapacitetu kao takvome. Nisam napravio printscreen, ali krivulja grafa baterije u tom trenutku ide skoro pa okomito prema dolje, također mi uopće ne pokazuje "9gag" kao najvećeg potrošaća, već klasično: prvo ekran, pa ostalo... (iako je svjetlina ekrana skoro na minimumu). Ne kužim, u svim ostalim dijelovima dana i uvjeta, mob radi kao urica, dok ne odvrtim par slika preko ovog programa. Baterija nije nikad mijenjana, nije frka, kupit ću novu, ali ovaj ekstremno brz pad kapaciteta mi nije jasan. Inaće app-ove kontroliram koliko se da (Greenify & stuff...), tako da mi nije jasno u čemu je 'keč'... Ako tko ima kakav savjet, hvala unaprijed.
Dodatak: da stvar bude zanimljivija, jednom tako nakon što se ugasio, stavim ga na punjač i upalim, kad vidiš on se pali i stoji da ima 30-tak % baterije... a prije par sekundi se ugasio jer je "bio na nuli", ma mislim...

.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!