- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hah, pa Cyanogenmod!
Imaš poveći izbor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531244
Hah, pa Cyanogenmod!
Imaš poveći izbor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531244
Nisam na to mislio, mislio sam nesto kao SuperNexus koji je ajmo reci Stock Nexus 4 ROM. Tako bi ja nest. Bez featurea kao CM.
ajd ti daj tacno sta sve imas da probam tvoj ako ga hvalis toliko :)
morat ću te razočarati, trenutno ne koristim ništa ekstra, da stvar bude bolja nisam zadovoljan baterijo ali kako trenutno nemam vremena neda mi se ništa mjenjati
naime koristim sentinel rom na koji sam stavio dorimanx 9.20 koji mi je malo popravio bateriju (za cca pola sata više screen on) ali se nekada zna desiti da se aplikacija zblesa pa zaledi mobitel na minutu (ekran gori slika smrznuta)
ali fluidnost i manja potrošnja baterije spram prvih verzijama official JB za sgs2 je daleko bolja
još sam najzadovoljniji bio sa ard, već sam pisao i dorimanx 7.45, redovito sam imao screen on od preko 3 sata samo što mi se znao javiti sod, zadnju verziju nisam probavao jer sam si instal ovu, tako da možda iduće vratim njega
@dinos3
osobno mi se supernexus ne sviđa zbog manjka sitnih opcija, po pitanju toga mi je cm bolji, a s druge strane ako ti je baš do ne korištenja opcija, uvijek ih možeš ne koristiti
ali oliko sam skužio da svaki novi build ne nosi ništa značajno, sve je to poprilično fluidno i stabilno
dakle ne mjenjaj konja koji pobjeđuje, novo ne znači ujedno bolje
jel dostupan kod nas Google Now? dakle,kao ovdje https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pPqliPzHYyc .
meni je to radilo na custom jelly beanu na wildfire s,bas kao u videu gdje sam imao hrpu opcija, a na stock jb na s2 mi radi samo voice search
bome je to bilo u pitanju,nije mi palo na pamet..hvala!
nema na čemu, smao pucaj
dali se vama pregrijava mobitel na zadnjoj strani kad igrate igrice i imali neka aplikacija da vidim kolika je temperatura, strah me da ne ode nesto u njemu
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
dali se vama pregrijava mobitel na zadnjoj strani kad igrate igrice i imali neka aplikacija da vidim kolika je temperatura, strah me da ne ode nesto u njemu
ja jucer igrao UNo multiplayer i bio spojen na wifi a baterija mi bila na 20% i usput bio ukopcan na usb-eu..toliko se pregrijao da mi je skoro rikuo skila mi pocela treperit
Pričao se nešto o 4.2.2 leak-u, http://www.sammobile.com/2013/06/19/sammobile-prepare-your-flagship-device/
S3 već ima 4.2.2 leak, a S II je prodan u 40 mil. primjeraka tako da je ovo vjerojatno za S II.
dali se ikako moze mijenjati slika u music playeru(stock)
imali netko listu sta mogu sve obrisati a da ne bude nekih problema(tipa video, game hub itd)- i dali to mogu raditi preko titanuima, recimo nadjem game hub stisnem na njega i samo unistall- jel to dobar nacin ili trebam nekako drugacije
i jos jedno pitanje, dali postoji aplikacija koja mi mjeri prehodani/pretrcani put a da je donekle tocna i da ne koristi internet
hvala
Evo kaj sve mozete pobrisati bez ikakvih poslijedica:
http://www.noeman.org/gsm/android-roms-mods/286229-safe-remove-apps-galaxy-s2-android-ics-4-04-a.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1069924&page=2
Dali je jelly bean 4.2.2 službeno izašao za galaxy s2 ?
Još nije
Trebao bi pomoć ili savjet.
Ušao sam sa mobitelom u more (totalno zaboravio da je u džepu). Bio je 5 sekundi u vodi. To je bilo prije 3 sata, doma sam sad došao.
Ima li mu kakve pomoći, bojim ga se paliti. Mogu li išta napraviti da ga spasim? Mogu li nekako vidjeti bez da ga palim dali mu ima spasa?
Pomaže li garancija?
Trebao bi pomoć ili savjet.
Ušao sam sa mobitelom u more (totalno zaboravio da je u džepu). Bio je 5 sekundi u vodi. To je bilo prije 3 sata, doma sam sad došao.
Ima li mu kakve pomoći, bojim ga se paliti. Mogu li išta napraviti da ga spasim? Mogu li nekako vidjeti bez da ga palim dali mu ima spasa?
Pomaže li garancija?
Garancija ne jer postoji posebni indikator koji reagira na vodu, najbolje ti ga je skroz otvoriti i pocistiti. pod to mislim otvoriti do kraja, pocistiti svaku komponentu.
Dobro ga okupaj u destiliranoj vodi, pobrisi i stavi u vecicu zajedno sa pol kila rize i tak ostvi 3-4 dana.
Dobro ga okupaj u destiliranoj vodi, pobrisi i stavi u vecicu zajedno sa pol kila rize i tak ostvi 3-4 dana.
Misliš da će raditi.
Bio je radio dok je ušao u vodu, pa se ugasio. Nezz dal to može spržit mobitel, ili ga samo izbaci kao osigurač.
Rastavio bih ga skroz, ali nemam onako mali šarafciger. Može li bez toga, znači samo da ga operem?
Misliš da će raditi.
Bio je radio dok je ušao u vodu, pa se ugasio. Nezz dal to može spržit mobitel, ili ga samo izbaci kao osigurač.
Rastavio bih ga skroz, ali nemam onako mali šarafciger. Može li bez toga, znači samo da ga operem?
Ma bez ikakvih kompiliciranih rastavljanja. Samo okupaj u destiliranoj, izavi bateriju i karticu, prebrisi krpom i bateriju karticu i mob stavi u rizu. I nakon 48h ga upali!
Ok, hvala.
Daj mi još samo reci, kad bude u riži, dal da bude na sobnoj temperaturi ili u frižideru?
Svakako bolje na sobnoj 
Eto, hvala na pomoći, nabavio sam "sastojke" i nadam se da će spašavanje uspjeti. 
Javim kako je prošlo za par dana.
Eto, hvala na pomoći, nabavio sam "sastojke" i nadam se da će spašavanje uspjeti. 
Javim kako je prošlo za par dana.
Vidjet cemo rezultate, nemoj samo panicariti nego opusteno. I ne pali ga dok ga ne izvadis iz rize. Najgore sta se moze napraviti je kad je mob voden i ides ga palit (naravno sad vise nije).
Sretno, cujemo se s rezultatima ;)
Osobno bi ga skroz rastavio, imaš tutorial koji sam postavio par postova iznad ili možda stranicu prije
A kupao sam ga jučer i valjao u destiliranoj vodi sat vremena i štapićima za uši prošao gdje god sam mogao (rastavljao skroz nisam jer nemam alat za to), pa se nadam da je sol izašla.