Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.933
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Postoji li kakav pure AOSP ROM za S2, jedino sta mi je uvjet da se update barem jednom ili vise puta u mjesecu. Nasao sam samo SuperNexus, ali zadnji build je los (build 4 je dobar).
16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Postoji li kakav pure AOSP ROM za S2, jedino sta mi je uvjet da se update barem jednom ili vise puta u mjesecu. Nasao sam samo SuperNexus, ali zadnji build je los (build 4 je dobar).

Hah, pa Cyanogenmod!

Imaš poveći izbor:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531244

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
Šef kaže...
dinos3 kaže...

Hah, pa Cyanogenmod!

Imaš poveći izbor:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531244

Nisam na to mislio, mislio sam nesto kao SuperNexus koji je ajmo reci Stock Nexus 4 ROM. Tako bi ja nest. Bez featurea kao CM.

15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

ajd ti daj tacno sta sve imas da probam tvoj ako ga hvalis toliko :)

morat ću te razočarati, trenutno ne koristim ništa ekstra, da stvar bude bolja nisam zadovoljan baterijo ali kako trenutno nemam vremena neda mi se ništa mjenjati
naime koristim sentinel rom na koji sam stavio dorimanx 9.20 koji mi je malo popravio bateriju (za cca pola sata više screen on) ali se nekada zna desiti da se aplikacija zblesa pa zaledi mobitel na minutu (ekran gori slika smrznuta)

ali fluidnost i manja potrošnja baterije spram prvih verzijama official JB za sgs2 je daleko bolja
još sam najzadovoljniji bio sa ard, već sam pisao i dorimanx 7.45, redovito sam imao screen on od preko 3 sata samo što mi se znao javiti sod, zadnju verziju nisam probavao jer sam si instal ovu, tako da možda iduće vratim njega

@dinos3

osobno mi se supernexus ne sviđa zbog manjka sitnih opcija, po pitanju toga mi je cm bolji, a s druge strane ako ti je baš do ne korištenja opcija, uvijek ih možeš ne koristiti

ali oliko sam skužio da svaki novi build ne nosi ništa značajno, sve je to poprilično fluidno i stabilno

dakle ne mjenjaj konja koji pobjeđuje, novo ne znači ujedno  bolje

13 godina
Google Now

jel dostupan kod nas Google Now? dakle,kao ovdje https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pPqliPzHYyc . 
meni je to radilo na custom jelly beanu na wildfire s,bas kao u videu gdje sam imao hrpu opcija, a na stock jb na s2 mi radi samo voice search 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google Now
možda ima veze sa govornim područjem, probaj prebaciti s hrvatskog na USA
13 godina

bome je to bilo u pitanju,nije mi palo na pamet..hvala!

15 godina
neaktivan
bome dabome
nema na čemu, smao pucaj
15 godina

dali se vama pregrijava mobitel na zadnjoj strani kad igrate igrice i imali neka aplikacija da vidim kolika je temperatura, strah me da ne ode nesto u njemu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cisto normalno kad je opterecen.. i nema sanse da se pregrijava nego samo zagrijava. Moj kad igram nest graficki teze zagrije se da nije ugodno za drzat gs u ruci al nist njemu necd bit. Iprobo je njega samsung dikle i kolko moze bez brige i vise od toga.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
win4crazzy kaže...

dali se vama pregrijava mobitel na zadnjoj strani kad igrate igrice i imali neka aplikacija da vidim kolika je temperatura, strah me da ne ode nesto u njemu

ja  jucer igrao UNo multiplayer i bio spojen na wifi a baterija mi bila na 20% i usput bio ukopcan na usb-eu..toliko se pregrijao da mi je skoro rikuo skila mi pocela treperit

warrior
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 1:33 (Pacoo).
13 godina
neaktivan
Kad se puni onda se zagrijava dosta... slika pocme treperit meni lad je baterija totalka prazna a ja nesto vrtim... Nece bas tako lako krepat nema sanse. Neke maticne su imale gresku da je crpio bateriju ko lud.. slucaj kod mene bio. Od kako su ju promjenili sve ok.
17 godina
odjavljen

Pričao se nešto o 4.2.2 leak-u, http://www.sammobile.com/2013/06/19/sammobile-prepare-your-flagship-device/

S3 već ima 4.2.2 leak, a S II je prodan u 40 mil. primjeraka tako da je ovo vjerojatno za S II.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
15 godina

dali se ikako moze mijenjati slika u music playeru(stock) 

imali netko listu sta mogu sve obrisati a da ne bude nekih problema(tipa video, game hub itd)- i dali to mogu raditi preko titanuima, recimo nadjem game hub stisnem na njega i samo unistall- jel to dobar nacin ili trebam nekako drugacije

i jos jedno pitanje, dali postoji aplikacija koja mi mjeri prehodani/pretrcani put a da je donekle tocna i da ne koristi internet

hvala

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Te samaung gluposti sam ja samo iskljucio. Imas u aplokacije sve pa onda nades koju hoces pa iskljuci. Brisat nisam probo.
15 godina
neaktivan
Slobodno briši redom sve što ne koristiš,hubove sam odmah obrisao čim sam rootao mob,a što se tiče kompletno šta se može obrisi ili zamrznuti obrati se kolegi kpavl, on je to dobrano razradio sa ljudima sa xda foruma
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Dali je jelly bean 4.2.2 službeno izašao za galaxy s2 ?

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Još nije

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Trebao bi pomoć ili savjet.

Ušao sam sa mobitelom u more (totalno zaboravio da je u džepu). Bio je 5 sekundi u vodi. To je bilo prije 3 sata, doma sam sad došao.

Ima li mu kakve pomoći, bojim ga se paliti. Mogu li išta napraviti da ga spasim? Mogu li nekako vidjeti bez da ga palim dali mu ima spasa?

Pomaže li garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Trebao bi pomoć ili savjet.

Ušao sam sa mobitelom u more (totalno zaboravio da je u džepu). Bio je 5 sekundi u vodi. To je bilo prije 3 sata, doma sam sad došao.

Ima li mu kakve pomoći, bojim ga se paliti. Mogu li išta napraviti da ga spasim? Mogu li nekako vidjeti bez da ga palim dali mu ima spasa?

Pomaže li garancija?

Garancija ne jer postoji posebni indikator koji reagira na vodu, najbolje ti ga je skroz otvoriti i pocistiti. pod to mislim otvoriti do kraja, pocistiti svaku komponentu.

14 godina
protjeran

Dobro ga okupaj u destiliranoj vodi, pobrisi i stavi u vecicu zajedno sa pol kila rize i tak ostvi 3-4 dana.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Dobro ga okupaj u destiliranoj vodi, pobrisi i stavi u vecicu zajedno sa pol kila rize i tak ostvi 3-4 dana.

Misliš da će raditi.

Bio je radio dok je ušao u vodu, pa se ugasio. Nezz dal to može spržit mobitel, ili ga samo izbaci kao osigurač.

Rastavio bih ga skroz, ali nemam onako mali šarafciger. Može li bez toga, znači samo da ga operem?

14 godina
Tsar kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Misliš da će raditi.

Bio je radio dok je ušao u vodu, pa se ugasio. Nezz dal to može spržit mobitel, ili ga samo izbaci kao osigurač.

Rastavio bih ga skroz, ali nemam onako mali šarafciger. Može li bez toga, znači samo da ga operem?

Ma bez ikakvih kompiliciranih rastavljanja. Samo okupaj u destiliranoj, izavi bateriju i karticu, prebrisi krpom i bateriju karticu i mob stavi u rizu. I nakon 48h ga upali!

16 godina
neaktivan

Ok, hvala.

Daj mi još samo reci, kad bude u riži, dal da bude na sobnoj temperaturi ili u frižideru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Svakako bolje na sobnoj {#}

16 godina
neaktivan

Eto, hvala na pomoći, nabavio sam "sastojke" i nadam se da će spašavanje uspjeti. {#}

Javim kako je prošlo za par dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

Eto, hvala na pomoći, nabavio sam "sastojke" i nadam se da će spašavanje uspjeti.  {#}

Javim kako je prošlo za par dana.

Vidjet cemo rezultate, nemoj samo panicariti nego opusteno. I ne pali ga dok ga ne izvadis iz rize. Najgore sta se moze napraviti je kad je mob voden i ides ga palit (naravno sad vise nije).

Sretno, cujemo se s rezultatima ;)

15 godina
neaktivan
Nije problem voda koliko sol, posto Jure morska voda bolje bi ga bilo rastaviti i pobrisati, ako ti se gdje ostane soli iz vode moglo bi ti napraviti kratki spoj Ali opet s druge strane nije to neka količina vode da bi za njom ostala sol ali opet nikada neznaš
Osobno bi ga skroz rastavio, imaš tutorial koji sam postavio par postova iznad ili možda stranicu prije
16 godina
neaktivan

A kupao sam ga jučer i valjao u destiliranoj vodi sat vremena i štapićima za uši prošao gdje god sam mogao (rastavljao skroz nisam jer nemam alat za to), pa se nadam da je sol izašla.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice