warrior
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
warrior
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
NEE, to je Finska? kolko dugo imaš taj android?
ja upravo skidam Omegu v22 pa cu vidjet kakva je...jos nisam siguran s kojim kernelom cu je upariti...ima kakvih preporuka? ako necu biti zadovoljan onda dajem sansu Slim Beanu :)
ja upravo skidam Omegu v22 pa cu vidjet kakva je...jos nisam siguran s kojim kernelom cu je upariti...ima kakvih preporuka? ako necu biti zadovoljan onda dajem sansu Slim Beanu :)
Ovih dana planiram uzeti S2 do sada sam imao S (i9000) pa me zanima da me malo uputite koji su najpopularniji romovi za S2.
Planiram ga odmah rootat i koliko sam skužio zapravo je isto kao i na jedinici preko odina...
Dobio sam update i nemogu updatat neznam zasto NEE 4.1.2,kaze mi da prek kiesa pokusavam napravit ali ja to neznam moze pomoc? Aplikacija za fejs zauzima 100mb rama o.O wtf
Ima nekakav turotorijal za otkljucavanje sgs2 na sve mreze?
Dobio sam update i nemogu updatat neznam zasto NEE 4.1.2,kaze mi da prek kiesa pokusavam napravit ali ja to neznam moze pomoc? Aplikacija za fejs zauzima 100mb rama o.O wtf
Jednostavno samo spojiš mob, kad ti kaže da su dostupne nadogradnje to potvrdiš i sačekaš... i mob se upali i nemaš problema... radi dalje ko i prije ...
dali se može kako manualno pokrenuti media scaner, bez upotrebe alata sa play sotrea, koliko sam skužio opčenito je isključen, jedino restart moba ga pokreće, ništa drugo
4 srpske mreže dobile jelly bean danas.
Može se skinuti na sammobile.
Hoće li i Hrvatska onda kroz ovaj tjedan?
Jel ovo službeni MIUI: http://miuiandroid.com/community/threads/3-3-29.19938/?
186 mb+gapps, to onda znači da je baza AOSP?
EDIT: ok, to je unofficial port -.-'
Jel ovo službeni MIUI: http://miuiandroid.com/community/threads/3-3-29.19938/?
186 mb+gapps, to onda znači da je baza AOSP?
EDIT: ok, to je unofficial port -.-'
To je AOSP unofficail. Da.
Ja sam probao official, ali daleko je to još od ičega za svakodnevno korištenje.
LSN+speedmod kerenel i vozi miško.
lagano mi krepale slušalice od s2 pa me zanima gdje bih mogao kupiti sluške od s3 i kolko dođu?
lagano mi krepale slušalice od s2 pa me zanima gdje bih mogao kupiti sluške od s3 i kolko dođu?
pazi ovo - eBay
Jedno pitanjce...
Jeli je svaki official ROM u kombinaciji sa custom/stock kernelom "odex" ili ima iznimki pa moze biti i "deodex"
Konkretno me zanima mogu li se na koji nacin flashati modovi na odex ROM koji su predvideni za deodex ?
pazi ovo - eBay
Rađe sačekaj još tjedan dva pa naruči sluške od S4 (HS330). Navodno su vrhunske (op.a. gsmarena.com), 2 zvučnika po sluški imaju...
@dražen
Mislim da ne shvaćaš što znači odexed, a što deodexed.
Uglavnom zdravoseljački, ukoliko ti je ROM odexed, a mod je deodexed, ne možeš ga flešat jer nećeš ništa postići.
Odex ti je nešto slično kao raspakirana arhiva amo reć. Znači .apk datoteka se raspakira, i to ubrzaje postupak bootanja...
Deodex je amo reć postupak kojim se svi ti fajlovi skupe nazad u novu arhivu .dex. E sad, kako su svi ti fajlovi na jednom mjestu, u toj .dex (amo je nazvat) datoteci, to omogućuje lagano modificiranje, olitiga modanje kako bi rekli.
Nadam se da sad donekle shvaćaš zašto ne možeš koristiti modove za deodex romove u svom odex romu.
I da, dosta ROM-ova se nudi u obje verzije, većina doduče u deodex tako da pretpostavljam da ćeš nać neku alternativu ako ti je taj mod od vitalne važnosti (duh, svi smo mi malo flashoholici) ;)
Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?
Hvala ti na brzom odgovoru
Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?
Cyanogenmod 10.1 4.2.2 ............. i ne treba ti deodexed mode :P
Pozdrav.
Moram telefon nositi u servis pa me zanima gdje mogu skinuti original Samsung firmware Jelly Bean, dakle kako bih ga odrootao? I da, unroot-am ga putem Odina po skidanju firmaware-a? Hvala