Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.381.824
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kpavl kaže...
psihoroba kaže...

moze pomoc :)

Kad se vraca stock rom u ovom slucaju " nordic lsj" sa nekog custom roma " checkrom revohd v7" to se odradi u odinu?

i kad se oce stavit poseban kernel (speedmodek5-7) nakon flashanja preko odina ,u cwm napravim wipe/data cache i onda flash tog zeljenog kernela  ili se varam..

Pomoću odina na stock, a pomoću cmw na željeni kernel kao što si i rekao.

hm... javi mi ovu gresku kad ocu flashat kernel E: signature verification failed

16 godina
neaktivan
stavi zadnji siyah preko odina (dakle .tar, ne .zip)
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...
kpavl kaže...
psihoroba kaže...

Kad se vraca stock rom u ovom slucaju " nordic lsj" sa nekog custom roma " checkrom revohd v7" to se odradi u odinu?

i kad se oce stavit poseban kernel (speedmodek5-7) nakon flashanja preko odina ,u cwm napravim wipe/data cache i onda flash tog zeljenog kernela  ili se varam..

hm... javi mi ovu gresku kad ocu flashat kernel E: signature verification failed

Kad staviš stock rom, onda više nema CWM-a, meni barem najbolje flashat Philz kernel sa odinom, a onda skinut Triangle Away da nemam trokutić, pa skinut neki kernel i flashat ga iz CWM-a koji je došo s Philz kernelom.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
PC - stručnjak kaže...
psihoroba kaže...
kpavl kaže...
psihoroba kaže...

Kad staviš stock rom, onda više nema CWM-a, meni barem najbolje flashat Philz kernel sa odinom, a onda skinut Triangle Away da nemam trokutić, pa skinut neki kernel i flashat ga iz CWM-a koji je došo s Philz kernelom.

hvala... al meni je cilj stavit taj speedmode kernel.

13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

hvala... al meni je cilj stavit taj speedmode kernel.

Pa kad staviš stock nemaš root i nemaš CWM, kad flashas Philz dobiješ to sve, pa možeš iz CWM-a flashat sta os, nisam gledo dali ima speedmod kernel za odin, onda možeš i s njim odma.

Edit:

Pogledo sam ima speedmood kernel da možeš odma iz odina.

Dakle skineš varijentu za odin, staviš pod PDA, staviš mob u download mod i flashas, e onda ak oš maknut trokut možeš a i nemoraš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 13:55 (PC - stručnjak).
15 godina
sve stavljeno i fino radi za sada...a bateriju cemo videt kak ce drzat :)
hvala jos jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dal i vama ne želi na official JB promjenit na widgetu sat prema naprijed?  i nikako i nikako da složim...

0 0 hvala 0
14 godina
igstromar kaže...

dal i vama ne želi na official JB promjenit na widgetu sat prema naprijed?  i nikako i nikako da složim...

da i meni ista stvar.. probao sam sve cega sam se sjetio i nista {#}

13 godina
neaktivan

Nece ni meni {#}

instalirao android weather i sve radi bez greske isto kao i na hd widgets

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ni meni nije htjeo i rijesio.. iskljicite automatsko aziriranje vremena... vratite se na pocetni screan i refresajte prognozu, onda vratite na automatski i to je to, radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 19:05 (PC - stručnjak).
17 godina
odjavljen

Pa zašto mijenjati sat ručno ako ide automatski?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pa zašto mijenjati sat ručno ako ide automatski?

Ide automatski no neželi se na weather widgetu promjenit, mob je automatski prebacio na sat naprijed, samo dođeš i makneš kvačicu sa automatski i widget če promjenit vrijeme na novo, onda se vratiš u meni i staviš nazad na automatski i dalje sve po starom.

Neznam zašto se automatski ne želi no kad prebaciš na ručno i vratiš na automatski sve dalje šljaka po novom vremenu.

16 godina
neaktivan
možda izbrisati widget i ponovo ga staviti pomogne
14 godina
neaktivan

Probao sam staviti JB s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353&highlight=deodexed verzija  I9100XWLSJ Nordic Countries jer mi je verzija JB koju trenutno imam vrhunski drainer baterije. Instalacija preko CWM-a se napravila i stavio sam da se reboota, ali nikako nije htio. Vratio sam sad tu staru drainersku verziju i radi nopet po starom.

Moje pitanje je gdje sam pogriješio u postupku (dakle klasična CWM instalacija stock ROM-a koja je u jednom slučaju uspjela, a u drugom nije)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
turopoljac84 kaže...

Probao sam staviti JB s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353&highlight=deodexed verzija  I9100XWLSJ Nordic Countries jer mi je verzija JB koju trenutno imam vrhunski drainer baterije. Instalacija preko CWM-a se napravila i stavio sam da se reboota, ali nikako nije htio. Vratio sam sad tu staru drainersku verziju i radi nopet po starom.

Moje pitanje je gdje sam pogriješio u postupku (dakle klasična CWM instalacija stock ROM-a koja je u jednom slučaju uspjela, a u drugom nije)?

Jesi napravio full wipe prije flashanja? 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Nisam. Nisam niti prije nego sam stavio ICS niti ovaj JB koji mi radi. Je li nužno to? (btw full wipe briše samo ovaj system dio, a onaj fake sd card ne dira?)

13 godina
neaktivan
Od kad se stock rom instalira iz CWM-a? ... taj zip LSJ NEE sto si skino na kompu trebas raspakirat.. pa onda u odinu pod pda stavit taj raspakirani fajl... moslim da ima ekstenziju .md5 mob stavot u dowbload mod.. spojit s kompom i stisnut start u odinu.. sacekat.. kad se mob upali eto ga... ja jos preferiram onda otic i napravot vracanje na tvornicki.. al nije bitno.
17 godina
odjavljen
turopoljac84 kaže...
Kordy kaže...

Nisam. Nisam niti prije nego sam stavio ICS niti ovaj JB koji mi radi. Je li nužno to? (btw full wipe briše samo ovaj system dio, a onaj fake sd card ne dira?)

Da, brišu ti se sve postavke i aplikacije ali SD kartice ne dira nikako. Nije uvijek nužno ali u ovom tvojem trenutnom slučaju, jest. Možda ti zato i curi tako baterija kad si išao s ICS-a na JB a nisi radio wipe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 9:00 (Kordy).
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Od kad se stock rom instalira iz CWM-a? ... taj zip LSJ NEE sto si skino na kompu trebas raspakirat.. pa onda u odinu pod pda stavit taj raspakirani fajl... moslim da ima ekstenziju .md5 mob stavot u dowbload mod.. spojit s kompom i stisnut start u odinu.. sacekat.. kad se mob upali eto ga... ja jos preferiram onda otic i napravot vracanje na tvornicki.. al nije bitno.

Flashao je deodexed stock ROM. Da pokuša napraviti ovo što si ti rekao, javilo bi mu odmah grešku i s mobitelom ne bi ništa bilo...

EDIT: NOVI FW

I9100XWLSN Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9100XWLSN (4.1.2)
Region: Europe
Country Nordic Countries
Carrier: Unbranded
Build Date: 19 March 2013
Modem: XXMS2
CSC: OXXLS8
Change List: 1069234

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 12:10 (Kordy).
14 godina
neaktivan

malo je zamrlo u vezi custom romova...sto koristite? nasli ste nesto s cim ste tolko zadovoljni pa nema vise konstantnih mijenjanja? :D

ja sam na rootboxu 3.8 i vise manje mi je ok,osim sto mi se zna zalediti tu i tamo (najcesce dok koristim chrome)...al nekako mi je dosadilo i zelim neku promjenu :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Omega 20.1 i Siyah zadnji. Meni dosta {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Trenutno koristim stari RootBox 1.8 (ICS, 4.04) sa Siyah 4.1.2 verzijom i nekako mi se čini da je došlo vrijeme da krenem konačno naprijed - no ako je moguće zadržao bih se na RootBoxu ili sličnom ROMu (me like AOKP).

Ima li netko da koristi zadnju verziju, ili neki sličan ROM pa da mi date preporuku i odakle da u obavim pouzdan DL - vidim masu verzija za RootBox po netu pa sam se malo pogubio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zadnji RootBox i Siyah v5 vsync.

Editiram post kada dodem kuci sa uputama i linkovima.

EDIT:

RootBox skini ovdje: https://www.copy.com/s/zoZKT7By31En/RootBox/i9100/RootBox-JB-i9100-Nightly-20130331.zip ili http://goo.im/devs/RootBox/Nightlies/i9100/RootBox-JB-i9100-Nightly-20130331.zip

Gapps ovdje: https://www.copy.com/s/zoZKT7By31En/RootBox/gapps-jb-20130301-signed.zip ili http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip

Upute:

- Wipe Data/Factory Reset (This does not affect your Internal/External storage)
- Flash RootBox zip
- Flash JB GAPPS
- Wipe Dalvik Cache
- Reboot

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 22:40 (kpavl).
13 godina
neaktivan
Imali jos problema na rootboxu da se mob samo odjednom ugasi i ne mozes ga upalit dok ne izvadis i vratis bateriju... i dali se moze nekako stavit rootbox i stock rom u dual boot?
13 godina
neaktivan
Prvo pitanje, na stocku nema tih problema vise.
Drugo pitanje, ne.
14 godina
neaktivan

ja neznam sta se toliko mucite... Skinete si cm10.1 zadnji i ako vam je toliko do stocka imate themu za njega!!! identicno kao stock vam bude ali sa puno vise tweakova,baterije... 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

ja neznam sta se toliko mucite... Skinete si cm10.1 zadnji i ako vam je toliko do stocka imate themu za njega!!! identicno kao stock vam bude ali sa puno vise tweakova,baterije... 

org kernel obavezno... ;)

13 godina
neaktivan
Da, sve to stoji.

Sto ako na CM imas sleep of death i wifi draina battery kao sto je kod mene?
13 godina
neaktivan
Ja malo peobam neki custom rom i onda se vratim na sluzbeni 4.1.2

Neznam zasto no najvise mi odgovara TW. Bas mi NEE 4.1.2 ponudio nadogradnju pa sam ga nadogradio.. sad je LSN, a ne LSJ uz osnovnu verziju XMS2
13 godina
neaktivan

mi se to čini ili JB 4.1.2 official Germany sporije radi nek 4.0.4 official T-Mobile CRO? nekako ko da malo trza, neznam. i baterija kraće traje . kakva su vaša iskustva? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 14:33 (igstromar).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice