Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.382.058
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
i meni baterija na JB traje krace..jos sam neki dan skinio Greenify i rootao mobitel..i opet mi baterija traje isto
warrior
13 godina
neaktivan
Meni baterija na NEE JB traje oko 13 sati uz 3 sata rada ekrana... danas se je nadogradio sad cemo vidit kako ce na tom.... al ne trza nit ist sve glatko...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan

NEE, to je Finska? kolko dugo imaš taj android?

14 godina
neaktivan

ja upravo skidam Omegu v22 pa cu vidjet kakva je...jos nisam siguran s kojim kernelom cu je upariti...ima kakvih preporuka?  ako necu biti zadovoljan onda dajem sansu Slim Beanu :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To je za sve nordicke zemlje... imam ga od kad se pojavio.. tu i tako isprobam nesto pa se vratim nazad... od kad je izaso dobio je sad vec 2 nadogtadnju... i radi odlicno.
14 godina
bzvz92 kaže...

ja upravo skidam Omegu v22 pa cu vidjet kakva je...jos nisam siguran s kojim kernelom cu je upariti...ima kakvih preporuka?  ako necu biti zadovoljan onda dajem sansu Slim Beanu :)

SpeedMod K5-7 
14 godina
13 godina
neaktivan
Meni XWLSN za sad najmanje loce bateriju....
17 godina
neaktivan

Ovih dana planiram uzeti S2 do sada sam imao S (i9000) pa me zanima da me malo uputite koji su najpopularniji romovi za S2.

Planiram ga odmah rootat i koliko sam skužio zapravo je isto kao i na jedinici preko odina...

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja ti neznam bas koji su najpopularniji... recimo rootbox i cm... a root i sve je isto ko i na svakom galaxyu
15 godina
neaktivan
@PC - stručnjak. Koji kernel koristiš uz XWLSN ?
13 godina
neaktivan
Svr stock... cak nije ni rootan.... ja za tim nemam potrebe jos uvijek... no da napomenem u mobitelu je nova baterija... sa starom sam imo problema... praznila se ko luda i nekad nakon restarta sa 70 i vise % padala na 10-15 %... kako stavio novu problema tih vise nema... ocito godina dana za samsung bateriju nije najbolje tazdoblje... ocito gube kapacitet.
13 godina
neaktivan
Svr stock... cak nije ni rootan.... ja za tim nemam potrebe jos uvijek... no da napomenem u mobitelu je nova baterija... sa starom sam imo problema... praznila se ko luda i nekad nakon restarta sa 70 i vise % padala na 10-15 %... kako stavio novu problema tih vise nema... ocito godina dana za samsung bateriju nije najbolje tazdoblje... ocito gube kapacitet.
13 godina
protjeran

Dobio sam update i nemogu updatat neznam zasto NEE 4.1.2,kaze mi da prek kiesa pokusavam napravit ali ja to neznam moze pomoc? Aplikacija za fejs zauzima 100mb rama o.O wtf

0 0 hvala 0
15 godina

Ima nekakav turotorijal za otkljucavanje sgs2 na sve mreze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Dobio sam update i nemogu updatat neznam zasto NEE 4.1.2,kaze mi da prek kiesa pokusavam napravit ali ja to neznam moze pomoc? Aplikacija za fejs zauzima 100mb rama o.O wtf

Jednostavno samo spojiš mob, kad ti kaže da su dostupne nadogradnje to potvrdiš i sačekaš... i mob se upali i nemaš problema... radi dalje ko i prije ... 

16 godina
neaktivan

dali se može kako manualno pokrenuti media scaner, bez upotrebe alata sa play sotrea, koliko sam skužio opčenito je isključen, jedino restart moba ga pokreće, ništa drugo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

4 srpske mreže dobile jelly bean danas.

Može se skinuti na sammobile.

Hoće li i Hrvatska onda kroz ovaj tjedan?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel ovo službeni MIUI: http://miuiandroid.com/community/threads/3-3-29.19938/?

186 mb+gapps, to onda znači da je baza AOSP?

EDIT: ok, to je unofficial port -.-'

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 21:36 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Jel ovo službeni MIUI: http://miuiandroid.com/community/threads/3-3-29.19938/?

186 mb+gapps, to onda znači da je baza AOSP?

EDIT: ok, to je unofficial port -.-'

To je AOSP unofficail. Da.
Ja sam probao official, ali daleko je to još od ičega za svakodnevno korištenje.

LSN+speedmod kerenel i vozi miško. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
Isto kao LSD + Speedmod kernel kod mene, radi kak vurica :)
16 godina

lagano mi krepale slušalice od s2 pa me zanima gdje bih mogao kupiti sluške od s3 i kolko dođu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Matoje kaže...

lagano mi krepale slušalice od s2 pa me zanima gdje bih mogao kupiti sluške od s3 i kolko dođu?

pazi ovo - eBay

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
Ja kupio na ebayu od s3 odlicne su... kupi na evay.co.uk
13 godina
neaktivan

Jedno pitanjce...

Jeli je svaki official ROM u kombinaciji sa custom/stock kernelom "odex" ili ima iznimki pa  moze biti i "deodex"

Konkretno me zanima mogu li se na koji nacin flashati modovi na odex ROM koji su predvideni za deodex ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Matoje kaže...

pazi ovo - eBay

Rađe sačekaj još tjedan dva pa naruči sluške od S4 (HS330). Navodno su vrhunske (op.a. gsmarena.com), 2 zvučnika po sluški imaju...

@dražen

Mislim da ne shvaćaš što znači odexed, a što deodexed.

Uglavnom zdravoseljački, ukoliko ti je ROM odexed, a mod je deodexed, ne možeš ga flešat jer nećeš ništa postići.

Odex ti je nešto slično kao raspakirana arhiva amo reć. Znači .apk datoteka se raspakira, i to ubrzaje postupak bootanja...

Deodex je amo reć postupak kojim se svi ti fajlovi skupe nazad u novu arhivu .dex. E sad, kako su svi ti fajlovi na jednom mjestu, u toj .dex (amo je nazvat) datoteci, to omogućuje lagano modificiranje, olitiga modanje kako bi rekli.

Nadam se da sad donekle shvaćaš zašto ne možeš koristiti modove za deodex romove u svom odex romu.

I da, dosta ROM-ova se nudi u obje verzije, većina doduče u deodex tako da pretpostavljam da ćeš nać neku alternativu ako ti je taj mod od vitalne važnosti (duh, svi smo mi malo flashoholici) ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 22:46 (EchoOne).
13 godina
neaktivan

Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?

Hvala ti na brzom odgovoru

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
drazen991 kaže...

Cyanogenmod 10.1  4.2.2 .............   i ne treba ti deodexed mode :P

15 godina

Pozdrav.

Moram telefon nositi u servis pa me zanima gdje mogu skinuti original Samsung firmware Jelly Bean, dakle kako bih ga odrootao? I da, unroot-am ga putem Odina po skidanju firmaware-a? Hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice