Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.394.119
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Kordy kaže...

Sudy, evo nešto za tebe: Mokee OS

Hvala Kordy, xda poslaniče.
Hvala puno. {#}
Vidim da je ovo CM7 bazirano.

Jedno je sigurno, ako me ovo ne razveseli, vraćam se svakako na NDT MIUI (kojeg ću nakon dugo vremena backupati). 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
majdo kaže...

(...)
Trenutno sam u fazi cekanja Sudy-evog izvjestaja o NDT-u i trajanju baterije na njemu, pa ako bude dobro i on bude zadovoljan (izrazito tesko je postici zadovoljstvo kod njega pa je on vrhunsko mjeriilo) vracam se i ja na taj rom.. 

Pa... Ja sam bez teksta {#}

Napravljen Nandroid Backup, pa nakon isprobavanja ovog Mokee ROM-a, ako bude falšao, vratim NDT pa javim naravno dojmove.

{#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

Probao različite kernele, dobijem (Staus 7) aka prekinutu instalaciju. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

sve mi se cini da ces brzo nazad na NDT.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Još bolje!
RGUIN_NDT MIUI, download linkovi u OP-u su mrtvi, no evo, našao sam ih ovdje

[GB] FTW!

13 godina

koji kernel upariti s ovim gore MIUIem?

13 godina
protjeran

imam najjaci i najbolji mobitel u razredu {#} one xperije,ip4/4s pa to je sranje teze

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Već nekoliko mjeseci ponosni sam vlasnik ovog uređaja i stvarno je odličan.
Nedavno sam stavio 4.1.2. (XWLSD) i primjeti se veća potrošnja baterije u odnosu na ICS.
Je li netko od Vas imao iskustva sa novijim verzijama roma SlimBean? Nekako mi je zapeo za oko pa bi mi svako Vaše mišljenje pomoglo u odluci.

Zahvaljujem. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
odustao sam od svih mogućih 4.1.2 romova nakon katastrofalne baterije, otkako sam prešao na cm 10.1 derivate prezadovoljan sam sa mobom
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Još bolje!
RGUIN_NDT MIUI, download linkovi u OP-u su mrtvi, no evo, našao sam ih ovdje

[GB] FTW!

hehe, i ja sam se na Desireu vratio na MIUI GB, definitivno najbolja verzija {#emotions_dlg.}

Sutra će mi poslati račun iz Europatradea pa ću uskoro dobiti natrag SII :)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan

Kako riješiti bootloop koji se pojavljuje nakon flashanja NeatROMa,verzije 4.3 i 4.4?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pobriši sve i ponovo flashaj, ako ne pomogne promjeni kernel, pretežno je kernel zadužen za boot loop
15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
pobriši sve i ponovo flashaj, ako ne pomogne promjeni kernel, pretežno je kernel zadužen za boot loop

Hvala,jesam,malo sam potražio na XDA i našao sam isti savjet.

Čovjek ne flasha ništa mjesec dana i već ispadne iz đira {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Nono kaže...

ICS ima koma bateriju, koja mi je jako bitna. Tako da ukoliko idem na novi OS, htio bi da bude JB

Prije neko sto krenes nesto tvrditi bilo bi dobro da te dvrdnje mozes i podkrijepiti nekim dokazima.. {#}

NHF, ovo sto si napisao je cista glupost, jer kako meni tako i svima je bitna baterija i svi to traze kod određenog roma, i da nisam siguran u nesto sto vrhunski radi i nudi odlicne rezultate sto se tice performansi i autonomije, ne bih to onda predlagao.. 

Gore je kako sam vec rekao 4.0.3 LPS + Speedmode K3-26, kombinacija koja je provjereno na stocku vrhunska nakon sto se obrise sav bespotrebni samy blootware!

Izrazito puno koristim mobitel, citirat cu sam sebe s jednog od mojih postova:

• dnevno u prosjeku imam sat vremena razgovora, i preko 100 poslanih sms-ova, toliko i primljenih.. jer 90% komunikacije s curom ide preko sms-a, ostatak je ako se neko ne javi na mob u datom trenutku pa sto posaljem da me cimne da cu nazvati.. I 3g naravno non stop upaljen, whatsapp, facebook messenger i viber rade u pozadini non stop, a da ne spominjem da kad sam po gradu ili negdje pa dok cekam mob ne ispustam iz ruku stalno nesto trazim i prckam po netu..

Ovdje fino imas SS-ove i sve uredno crno na bijelo, i ako ovo za tebe uz ovoliko koristenje mobitela nisu dobri rezultati onda ti preporucam zamjenu kompletnog mobitela, ne samo ROM-a i kernela.. {#} (uz slabije koristenje vjerovatno bi s mobitelom i puno vise se dalo izvuci na svakom punjenju, jer prosli tjedan kad sam kod cure bio, malo koristenja i dogurao sam do 2 dana i 7 sati ali nazalost zaboravih odraditi SS)

LINK NA SS
LINK NA SS2 

EDIT: JB trenutno ima najgore trajanje baterije barem po meni, probao sam i vratio se odmah na ovo navedeno, jer radio ja nesto ili ne radio na njemu on cucla bateriju kao da sam ostavio bljeskalicu upaljenu da radi cijelo vrijeme.. Trenutno sam u fazi cekanja Sudy-evog izvjestaja o NDT-u i trajanju baterije na njemu, pa ako bude dobro i on bude zadovoljan (izrazito tesko je postici zadovoljstvo kod njega pa je on vrhunsko mjeriilo) vracam se i ja na taj rom.. 

Ok tnx, ovo vrijedi probati ;)

Da li govoriš o Stock 4.0.3 i da li u toj kombinaciji sa Speedmod kernelom radi unlock? Tnx :)

15 godina
DwightSchrute kaže...

Kako riješiti bootloop koji se pojavljuje nakon flashanja NeatROMa,verzije 4.3 i 4.4?

Bootloader na Samsungovom firmwareu kašljucaju.
Preko Odina stavi Siyaha i dobiješ CWM.

Btw. welcome back. 

13 godina
neaktivan
Ja neznam sta je samsung napravio na novom bootloaderu al mobiteli sa custom rumom ne rade jednako kao i prije... bar ja tako mislim. I zanima me dali je u 4.2.2 rom ovima popravljen bug na tipkovnici jer ono zivcira oni neki cudni dijeoivi oko slova.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan

Naručio sam case za mobitel sa kickstandom, stigla ona danas nakon 20 dana, ja sretan ko nova godina. Mobitel stane i sve ok.....dok se nije trebao punit, ne stane usb kabal...fuuuuu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nono kaže...

Ok tnx, ovo vrijedi probati ;)

Da li govoriš o Stock 4.0.3 i da li u toj kombinaciji sa Speedmod kernelom radi unlock? Tnx :)

Meni je mob konkretno bio lockan na T-mobile, iza toga nakon mali milijun flashanja, nije se pojavio problem sa ponovnim zakljucavanjem, tako da.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
neaktivan

zanima me dali neko od vas imao problema prilikom anzuriranja podataka da mu javlja da nema dovoljno prostora,a ima ga zapravo...Ja nemogu updatati niti jednu aplikaciju jer mi javlja da je nemoguce instalirati na toj lokaciji jer nema dovoljno memorije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eto za buduće naraštaje :) Mobitel bio na servisu u Ljubljani pošto naši ne priznaju garanciju za mobitel kupljen van lijepe našem. Zamjenjena matična i sve ušlo u garanciju naravno stavljen orginal rom sa samfimware-a po preporuci kolege sa foruma  Hvala  majdo {#}

13 godina
neaktivan
Znam sa nije mjesto ali na mobitelu ne mogu otvorit novu temu.

Dakle ako bi nekog zanimala zamjena S2 bijeli super uscuvan sa jos 10 mj garancije za nexus 4 16 gb uz moju nadoplatu. Hvala nadam se da ce neko vidjet ko je zainteresiran....

Jos hednom isprika sto na krivo mjesto stavljam.
17 godina

Dao sam jos jednu sansu samsungovom romu - ovaj put Wanam v14.2 (XXMS1). Al to jede bateriju, ufff. Probao sam vise kernela i nema tu nekog pomaka, a ne radi tako glatko kao CM10.1. Nije ni CM10.1 bas beba sto se baterije tice, ali je bolje od ovog, a i radi dosta bolje. 

Stvarno su ovi u Samsungu shebali stvar...

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@parizer

Dali su ba cm 10.1 usmjeli konacno tipkovnicu sredit da nema onh glupih objekata kad se slovo pritisne. I kakvo je stanje s radom kamere?
16 godina
neaktivan
ja koristim cm baziran rom i nema problema s tipkovnicom, pogotovo kada imaš brdo tipkovnica na storeu
17 godina

To kod tipkovnice jos nije popravljeno. Ja ionako iskljucim tu postavku jer mi je nepotrebno. Kao sto kolega kaze imas "milijun" tipkovnica na google playu pa biraj...

HDR fotkanje sad radi. Nisam probavao po danu kako slike ispadaju, ali uglavnom sad procesira tri fotkane slike u jednu. 

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
O super... e el bi se mogla kako sa stock 4.1.2 iscupat tipkovnica i ubacit na cm 4.2.2
16 godina
neaktivan
to bi i ja volio

mislim da bi se dalo sa titaniumom i vratiti backup

ima li tko
14 godina
Moze se backupati i restoreati bez ikakvih problema s titaniumon.
16 godina
neaktivan
ima li tko voljan hr tipkovnicu sa off 4.1.2 backapirati i poslati
neda mi se wipe, instal, backup, wipe, instal restore raditi

taman sam si rom podesio kako spada
13 godina
neaktivan
Zanimljiva mi jedna stvar.... Nije mi vrag dao mira i raspakiro ja cm 10.1 i instaliro 4.2.2 tipkovnicu na službeni 4.1.2 i vidi čuda na njemu dok tipkam nema onih anomalija kad se znak poveća ali na cm-u ima... Pa sta onda nije napravljeno na cm u a na službenom je.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice