Pozdrav, novi sam ovdje
Imam navedeni S2 sa android verzijom 4.0.4, a problem je u tome kad je nivo baterije 40-50 % mobitel se restarta minimalno 2 puta, a nekad i do 5-6puta. Zanima me ima li itko ovakav problem i kako ga rijesiti, updateom na 4.1.2 ili ??
Osobno nisam nikad imao takvih niti sličnih problema, kao što vidim imaš I9100G dok svi mi imamo I9100. Da li se problem pojavio od kad si stavio ICS ili?
VIJESTI U VEZI JB-a:
Preparing firmware release 4.1.2 for our phone is coming to an end. Very soon, the firmware should appear in Kies. Likely will OTA update to 4.1.2.
Valid for flashing internal flash drive is formatted, telephone vaypaetsya. Possible with update via Kies wipe and will not (I sews Odin'om.)
In terms of the functional differences between XXLSJ XWLS7 and I did not notice, but the stability of the latter is much higher. No bug, who met me at the leak could not catch.
- prevedeno s ruskog

) i svakako se isplati nadogradit s ICS.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!

, al evo vam info o trenutnom softveru (4.0.3) i kernelu (3.0.15) pa bi vas molila za savjet jel ima novija verzija i ako moze link s uputsvom za nadogradnju. Inače, kad palim mob pojavi mi se žuti trokut, tj. mobitel je rootan, što god to značilo. Nadam se da će te imati strpljenja objasniti mi kao laiku.