Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.476.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Ibrahim kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje

Imam navedeni S2 sa android verzijom 4.0.4, a problem je u tome kad je nivo baterije 40-50 % mobitel se restarta minimalno 2 puta, a nekad i do 5-6puta. Zanima me ima li itko ovakav problem i kako ga rijesiti, updateom na 4.1.2 ili ??

Osobno nisam nikad imao takvih niti sličnih problema, kao što vidim imaš I9100G dok svi mi imamo I9100. Da li se problem pojavio od kad si stavio ICS ili?

VIJESTI U VEZI JB-a:

Preparing firmware release 4.1.2 for our phone is coming to an end. Very soon, the firmware should appear in Kies. Likely will OTA update to 4.1.2. 
Valid for flashing internal flash drive is formatted, telephone vaypaetsya. Possible with update via Kies wipe and will not (I sews Odin'om.) 
In terms of the functional differences between XXLSJ XWLS7 and I did not notice, but the stability of the latter is much higher. No bug, who met me at the leak could not catch.

- prevedeno s ruskog

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 8:38 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Ibrahim kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje

Imam navedeni S2 sa android verzijom 4.0.4, a problem je u tome kad je nivo baterije 40-50 % mobitel se restarta minimalno 2 puta, a nekad i do 5-6puta. Zanima me ima li itko ovakav problem i kako ga rijesiti, updateom na 4.1.2 ili ??

Osobno nisam nikad imao takvih niti sličnih problema, kao što vidim imaš I9100G dok svi mi imamo I9100. Da li se problem pojavio od kad si stavio ICS ili?

da, odkad sam stavio ICS 4.0.4. Sad da li da cekam sluzbeni JB ili da vratim 4.0.3 ?

17 godina
odjavljen
Ibrahim kaže...
Kordy kaže...
Ibrahim kaže...

Pozdrav, novi sam ovdje

da, odkad sam stavio ICS 4.0.4. Sad da li da cekam sluzbeni JB ili da vratim 4.0.3 ?

Odluka je na tebi, ne znam kada stiže JB za I9100G

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
13 godina
neaktivan

Samo jos da pitam, kad izadje JB da li cu ga moc jednostavno nadogradit pomocu "aktulizacjia softvera" ili preko Kiesa ili Odina

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 10:42 (Ibrahim).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kies.

Danas sam prvi puta gledao seriju s neta na mobitel
13 godina
neaktivan
Kies.

Danas sam prvi puta gledao seriju s neta na mobitelu, 45 min, dolphin browser, temp mobitela 28-30 stupnjeva, baterija 23% pala.
13 godina
neaktivan

pozdrav.. kao dosta vas posjedujem SGS2 i razmisljam o nadogradnji na JB.. ali me zanima ako to ucini buduci mi je uređaj star jedva mjesec dana dali gubim garanciju u operatera, i jos jedno miljenje vas koji imate dali se isplati??

e i dali gubim apikacije slike i ostale stvarcice s mobitela ako se odlucim na nadogradnju!

Hvala unaprijed! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 16:55 (myth77).

0 0 hvala 0
14 godina
myth77 kaže...

pozdrav.. kao dosta vas posjedujem SGS2 i razmisljam o nadogradnji na JB.. ali me zanima ako to ucini buduci mi je uređaj star jedva mjesec dana dali gubim garanciju u operatera, i jos jedno miljenje vas koji imate dali se isplati??

e i dali gubim apikacije slike i ostale stvarcice s mobitela ako se odlucim na nadogradnju!

Hvala unaprijed! :)

Ne gubis garanciju, jedino ako instaliras neke custom romove. A ja mislim da ti planiras sluzbenu instalaciju.
Isplati se.
Ne gumis slike ni nista drugo. 

13 godina
neaktivan

Sa službenom nadogradnjom preko kiesa ne gubiš garanciju. 

Probao sam neko vrijeme leaked JB rom (neslužbena verzija službenog roma {#}) i svakako se isplati nadogradit s ICS.

13 godina
neaktivan

dakle mogu potrazit JB na samsumgovim stranicama ako je izasla sluzbena verzija i doma sam sve sredit?

0 0 hvala 0
14 godina
myth77 kaže...

dakle mogu potrazit JB na samsumgovim stranicama ako je izasla sluzbena verzija i doma sam sve sredit?

Da {#}

13 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Flešao sam posljednji JellyBam 1.1.0 u subotu, ali i dalje mi se zbloka mob ponekad. Dva puta mi se to dogodilo od subote, uzmem mob i hoću ga otključati no crn je ekran. Onda skužim da je crknuo tj. smrznuo se i mogu ga jedino hardresetat. Poprilično me iritira taj problem, a događa se i prijatelju isto ponekad. Ima još netko sličnih poteškoća s JellyBamom?

Imam isti ovakav problem pa ako ima neko da zna rješenje s time da je moj flešan na jelly bean cyanogenmod 4.2.1 , pa sam probao 4.1.2 isto se dešavalo nakon svega mob je vračen ICS 4.0.4 ali bezuspješno 1-2 puta dnevno se smrzne i ko što je kuleee napisao samo hardreset :( . Problem je kaj je mobitel totalno novi i odma je flashan tako da neznam dali je to tvornička greška ili se kaj shebalo softverski.

14 godina
protjeran
dinos3 kaže...
myth77 kaže...

Da {#}

ljudi jesam li ja to dobro zamjetio - izasla je sluzbena vezija JB za s2 ?

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 19:44 (PR0MATRAC).
17 godina
PR0MATRAC kaže...
dinos3 kaže...
myth77 kaže...

Da {#}

ljudi jesam li ja to dobro zamjetio - izasla je sluzbena vezija JB za s2 ?

Hm, ili ja nesto ne znam, ili su po srijedi dezinformacije. Koliko znam sluzbeni JB za i9100 nije izasao. Prema tome, svi savjeti da neko potrazi na "samsungovim stranicama" sluzbeni JB i da ga flasha na mob su u domenu ciste sprdnje.

morrisoN
13 godina
neaktivan
netko je iznad pitao u slucaju kada izađe, nitko nije rekao da je izasao.
17 godina

Sorry sto je kriva tema, pitao sam i na temi za i9000. pretpostavljam da je vecina ljudi ovdje prije sgs2 imala sgs.

Dakle, imam (osim sgs2) i jedan i9000 koji trenutno ima stock 2.3.6 koji nema hrvatski jezik. Odlucio sam taj telefon pokloniti jednoj osobi koja nije vicna engleskom niti bilo kojem drugom stranom jeziku, pa me zanima zna li neko koji stock PROVJERENO ima hrvatski ili srpski jezik.

btw, veceras nesto ne mogu da se logiram na sammobile radi downloada. jos nekom se desava ili je do mene?

morrisoN

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
morrisoN kaže...

Sorry sto je kriva tema, pitao sam i na temi za i9000. pretpostavljam da je vecina ljudi ovdje prije sgs2 imala sgs.

Dakle, imam (osim sgs2) i jedan i9000 koji trenutno ima stock 2.3.6 koji nema hrvatski jezik. Odlucio sam taj telefon pokloniti jednoj osobi koja nije vicna engleskom niti bilo kojem drugom stranom jeziku, pa me zanima zna li neko koji stock PROVJERENO ima hrvatski ili srpski jezik.

btw, veceras nesto ne mogu da se logiram na sammobile radi downloada. jos nekom se desava ili je do mene?

idi u app store i skini "more locale" . Mozda pomogne :P

15 godina
neaktivan
@ PR0MATRAC Ja sam stavio "leaked 4.1.2 official" preko Mobile Odin Pro (tar file).. Na to misliš? I radi odlično :)
14 godina
neaktivan
Menis se nesto cudno dogodi jucer. Baterija na 2% i spojim na punjac i tipkam mo netu u chromu. Mob se zagriju na mjestu proca i isprauznio na 0 i kaze da ga spojim na punjenje a spojen je i ona munja je na batrriji. Onda ga iskljucio i ukljucio i dalje ist nastavio surfat, ali onda se nije grijo a i punio se. Sta izvodi?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan
zbrko se mob, to se zna rijetko desiti, ništa strašno

usput još nema off 4.1.2, samo leak
13 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Kies.

Danas sam prvi puta gledao seriju s neta na mobitelu, 45 min, dolphin browser, temp mobitela 28-30 stupnjeva, baterija 23% pala.

Preko koje stranice si gledao? Jel zna netko kako  gledati filmove s filmovizije preko mobitela? Stranica traži instaliranu javu, a nje nema za android kolko znam.. Ima ko kakvo rješenje?

13 godina
neaktivan
ja sa na cucirci gledao. moram imati flash player i to je to. za filmoviziju nrznam ali galrb tv radi isto tako.
16 godina
neaktivan

ekipa ako tko koristi alliancerom, neka ne instalira 5.2, koliko sam skužio dorimanx ga dosta kolje, mjenjao kernel pa mi home tipka nije radila, pa siyah, pa philz, pa nađem jeboo s kojim nije baš fluidan ali mi je popravio home tipku

sve u svemu biti će back to 5.1

EDIT:

evo problem riješio, philz kernel, sada mob radi kako spada, dakle ostajem na 5.2

ako kome treba pomoći neka se slobodno javi

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 16:12 (hd22sb).

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Dali vi koji imate i9100g imate službeni ics jer ja još uvijek nemam ics??

0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Ako se nekome ne čeka službeni Jelly Bean i custom ROM-ovi zasnovani na istom, do prilično kvalitetnog JB iskustva može doći putem zadnje Omege v18. Kombiniram ju s zadnjim Dorimanxovim kernelom i radi glatko i stabilno. Također valja istaknuti da ne dolazi do brutalnog curenja baterije koje je karakteriziralo prve ROM-ove zasnovane na leakanom JB-u. 

Jedna stvar mi ne radi: WiFi tethering (AP se napravi, uključi i odmah isključi). Srećom, radi se o mogućnosti koju koristim izrazito rijetko pa mogu živjeti s njenim nefunkcioniranjem do izlaska službenog JB-a odnosno custom ROM-ova izgrađenih oko njega.

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 10:42 (Davor).
14 godina
neaktivan
arko12 kaže...

Dali vi koji imate i9100g imate službeni ics jer ja još uvijek nemam ics??

Koliko vidim od ovo malo podrzanih zemalja na samfirmware, samo njih par ima ICS na i9100G

Stavi rucno preko odina njemacki fimrware i to je to, 4.0.4. je aktualna verzija.. LINK

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Ne razumijem se baš u te softvere mobitela, nismo svi savrseni {#}, al evo vam info o trenutnom softveru (4.0.3) i kernelu (3.0.15) pa bi vas molila za savjet jel ima novija verzija i ako moze link s uputsvom za nadogradnju. Inače, kad palim mob pojavi mi se žuti trokut, tj. mobitel je rootan, što god to značilo. Nadam se da će te imati strpljenja objasniti mi kao laiku.

0 0 hvala 0
16 godina
hd22sb kaže...

ekipa ako tko koristi alliancerom, neka ne instalira 5.2, koliko sam skužio dorimanx ga dosta kolje, mjenjao kernel pa mi home tipka nije radila, pa siyah, pa philz, pa nađem jeboo s kojim nije baš fluidan ali mi je popravio home tipku

sve u svemu biti će back to 5.1

koliko ti traje baterija?

16 godina
neaktivan
Skinut u 6 jutros, malo surfao i sada je na 83 %
Kada prode dan javim, ovo je prvo punjenje
15 godina
neaktivan
Irmica kaže...

Pozdrav svima. Ne razumijem se baš u te softvere mobitela, nismo svi savrseni {#}, al evo vam info o trenutnom softveru (4.0.3) i kernelu (3.0.15) pa bi vas molila za savjet jel ima novija verzija i ako moze link s uputsvom za nadogradnju. Inače, kad palim mob pojavi mi se žuti trokut, tj. mobitel je rootan, što god to značilo. Nadam se da će te imati strpljenja objasniti mi kao laiku.

Imaš verzija 4.0.4 a uskoro dolazi puno veća nadogradnja na 4.1.2.  Ako nisi dosada flashala možda bolje da sačekaš 4.1.2,trebao bi stici ovaj mjesec. Moj ti je savjet da sačekaš još malo,pa kad dođe neka dobra verzija JB 4.1.2 onda ga flashnes preko Odina.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice