Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.393.805
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
dinos3 kaže...

Kako vi stojite s antutu rezultatima?
Ja na wanamu i siyanu imam: 9820p.

Evo mojih 4.2.2 rezultata!

Sto  bi preporucio?

btw siyan 5 mi nije radio na samsung baseu 4.1.2. Hoce li mcm raditi?

0 siyan 5
0 siyan 5 MCM
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 15:24 (dinos3).
13 godina
neaktivan
Dorimabx bi trebo radit .. a philz mora sigurno
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Dorimabx bi trebo radit .. a philz mora sigurno

Ma  radi  i  siyan  6.  Ali  bi  ja  htio  probati  taj  mcm, a  ne  pravi  siyan v6  nego  ima  za  skinut  samo  v5  i  v4.

15 godina
parizer kaže...

Da li je netko probao fotkati HDR na 4.2.2? Moj CM10.1 slika tri fotke uzastopno, ispise da obraduje HDR i kad bi trebalo biti gotovo ispise da se srusila Galerija.

Nadam se da ce popraviti pa da probamo i to. Steta sto je fotic na S2 spor

Poznata greška.
Upozoravali su da se ne slika HDR na pri 8 MPX, smanji rezoluciju!

@PC-stručnjak: na Samsungovim firmwareima stavi Jeboo, speedmod. Za MCM nisam siguran. Jer je on optimiziran za CM10.1

___________________________________________________________________________________________________
Pitanje za stariju ekipu, kako se ono na MIUI [GB] ROM-u rokao skrinšat?
Dobio sam 11453 u Antutu na Androidu 2.3.7!
I to su rezultati bez SD-kartice. Znači da bi bilo oko 12 tisuća koliko pokazuje sestrin S III. 

Napominjem da je 3D Graphic score ogroman, 5541 bod!

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

___________________________________________________________________________________________________
Pitanje za stariju ekipu, kako se ono na MIUI [GB] ROM-u rokao skrinšat?
Dobio sam 11453 u Antutu na Androidu 2.3.7!
I to su rezultati bez SD-kartice. Znači da bi bilo oko 12 tisuća koliko pokazuje sestrin S III. 

Napominjem da je 3D Graphic score ogroman, 5541 bod!

Drzis skupa home+power button, tj u isto vrijeme moras stisnuti, ali ako fali vjestine postoji mogucnost da se mob ili zakljuca ili izadje iz svega.. {#}

{#} ovo je priblizno izraz moga cuđenja da si toliki score dobio, s cime si ga upario, na kernel mislim, ili si sve stock ostavio?

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
majdo kaže...

Drzis skupa home+power button, tj u isto vrijeme moras stisnuti, ali ako fali vjestine postoji mogucnost da se mob ili zakljuca ili izadje iz svega.. {#}

{#} ovo je priblizno izraz moga cuđenja da si toliki score dobio, s cime si ga upario, na kernel mislim, ili si sve stock ostavio?

Menu+Volume down! {#}

Evo da se uvjerite. CPU je malo lošiji, inače sve stock iz NDT-a.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

Na WIUI-u mi je bilo power+menu, pa sam se po tome orjentirao.. :)

Ovo je stvarno vrhunski, morat cu ga probati natandrciti na moj mob, pa cemo vidjeti sta kaze gospodin.. Javi dojmove nakon prvog punjenja.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Nono kaže...

Ekipa, ajd molim vas za pomoć. Ovaj Ginger na mom SGS2 je počeo ludovat, vuče se da je to koma. Trebam bilo koju kombinaciju ROMa + kernela, ali da unlock provjereno radi. Nebitno jel je official JB ili je CM 10.1, samo mi dajte koju da kombinaciju roma i kernela puknem gore i da imam unlock. Upute o flashanju budem našao sam. Zahvaljujem!

Ako ti je baza nebitna, probaj ofišl ICS za Hrv, nebrandirani, s titaniumom obrisati ili zamrznui nepotrebne app i blootware, i gore staviti speedmode kernel, verzija k3-26.. Ugladjena kombinacija koja nudi stabilnost, oke trajanje baterije i brzina bez previse stekanja, itd..

ICS ima koma bateriju, koja mi je jako bitna. Tako da ukoliko idem na novi OS, htio bi da bude JB

16 godina
neaktivan

#Nono

Probaj staviti official JB od Telenor-a.

Ak nebudeš zadovoljan, probaj s nekim custom rom-om. 

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
majdo kaže...

Na WIUI-u mi je bilo power+menu, pa sam se po tome orjentirao.. :)

Ovo je stvarno vrhunski, morat cu ga probati natandrciti na moj mob, pa cemo vidjeti sta kaze gospodin.. Javi dojmove nakon prvog punjenja.. {#}

Da, na V4 je bila ta kombinacija, ovo je ipak iz vremena prije ~360 dana! {#}

Je, vrhunski je.
Ima i neka aplikacija koja navodno automatski kalibrira bateriju, ali koliko mi se čini, ne radi ništa drugo osim brisanja battery statsa.
Ali ajd, praznim ga do kraja pa ga stavljam puniti. 

13 godina
neaktivan
Bi li bilo pametno na sluzbeni 4.1.2 XEO stavit philz kernel? To je stock malo poboljsan sta ne ili?
13 godina
neaktivan

Moram vam reći da sam zadovoljan sa PAC + Siyah v5 vsync - sve zadnje verzije. 

Isprobavao sam koliko padne posto baterije kada se ostavi wifi upaljen par sati bez korištenja i padne postak za otprilike 1-2% preko noći.

24-5 h je sada na bateriji, 2h screen on time i ostalo je još 53% baterije.

Cpu sam underclocko -100 mV jer nemam vremena da isprobam u primjerice SetCPU svaki step, no i ovo mi je odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ljudi jedno pitanje

koju vi tastaturu koristite na mobu

pisem stvarno puno SMSova dnevno i zelim jednu sto jednostavniju sa dovoljno velikim tipkama

maloprije skinuo swiftkey da vidim kakav je pa mal nisam pobudalio koliko je smece

izabrao hvratski jezik a ono ubacilo i ž,ć,š,đ,č  u tastaturu i katastrofalno male tipke

treba mi nesto jednostavno a dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izašao je danas SwiftKey 4 - Sudy objavio u Android borbeni komplet temi.

Inače, koristim stock 4.2.1 koja je crna i dobro izgleda s mojom crnom temom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

ma vidio sam da je izasao al dzaba kad mi se ne svidja ko da je pravljeno za curice samo ta tastatura hehe

treba mi nesto normalnije jer ova sto imam na ovom romu je malo ubagovana

17 godina
odjavljen
mersimh kaže...
kpavl kaže...

ma vidio sam da je izasao al dzaba kad mi se ne svidja ko da je pravljeno za curice samo ta tastatura hehe

treba mi nesto normalnije jer ova sto imam na ovom romu je malo ubagovana

Kupio sam je već davno ali ta tipkovnica je jednostavno neupotrebljiva ako trebaš č,ć,š,ž itd. 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
18 godina
mersimh kaže...

ljudi jedno pitanje

...

Osobno već jako dugo koristim TouchPal i zadovoljan sam. Nedavni update je dodao i punu podršku za HR znakove (sa predikcijom - koju baš i ne volim ali se lako pali/gasi). Ima podršku za naše znakove, može se odrediti veličina tipkovnice, ima skinove, može raditi slično kao Swype a ne mora [;)] i tako dalje. Evo i link.

17 godina
odjavljen

Sudy, evo nešto za tebe: Mokee OS

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

1 0 hvala 1
17 godina
mersimh kaže...

ljudi jedno pitanje

pisem stvarno puno SMSova dnevno i zelim jednu sto jednostavniju sa dovoljno velikim tipkama

maloprije skinuo swiftkey da vidim kakav je pa mal nisam pobudalio koliko je smece

izabrao hvratski jezik a ono ubacilo i ž,ć,š,đ,č  u tastaturu i katastrofalno male tipke

multiling keyboard.

razlog:

-ima mogucnost postavljanja svih mogucih rasporeda tipki koje ti padnu napamet

-koristiti šđčćž se moze na vise nacina... hm, da ne pojasnjavam, probaj

-ako koristis rjecnik za predikciju, rejesava problem kod rijeci sa nasim znakovima ( npr utipkas "ku" on dovrsi "kuća", ali u tekstu bude "kuca") zasto je ovo bitno? zato sto SMS-ovi sa nasim znakovima (šđčćž) mogu sadrzavati manje slova od uobicajenih, pa se cesto desi da budu naplaceni kao 2 ili 3 sms-a. (ova opcija se lako ukljuci i iskljuci)

-skinovi

-podesavanje svega i svacega, bas po svacijem ukusu (split keyboard, size, font size...)

- ... svasta nesto :)

morrisoN
16 godina
neaktivan
od svega mi je još najviše pasala stock sa 4.1.2, ako želiš veću imaš na xda skinuti od xperie T

ali biti će red isprobati i ovu
14 godina
neaktivan
Nono kaže...

ICS ima koma bateriju, koja mi je jako bitna. Tako da ukoliko idem na novi OS, htio bi da bude JB

Prije neko sto krenes nesto tvrditi bilo bi dobro da te dvrdnje mozes i podkrijepiti nekim dokazima.. {#}

NHF, ovo sto si napisao je cista glupost, jer kako meni tako i svima je bitna baterija i svi to traze kod određenog roma, i da nisam siguran u nesto sto vrhunski radi i nudi odlicne rezultate sto se tice performansi i autonomije, ne bih to onda predlagao.. 

Gore je kako sam vec rekao 4.0.3 LPS + Speedmode K3-26, kombinacija koja je provjereno na stocku vrhunska nakon sto se obrise sav bespotrebni samy blootware!

Izrazito puno koristim mobitel, citirat cu sam sebe s jednog od mojih postova:

• dnevno u prosjeku imam sat vremena razgovora, i preko 100 poslanih sms-ova, toliko i primljenih.. jer 90% komunikacije s curom ide preko sms-a, ostatak je ako se neko ne javi na mob u datom trenutku pa sto posaljem da me cimne da cu nazvati.. I 3g naravno non stop upaljen, whatsapp, facebook messenger i viber rade u pozadini non stop, a da ne spominjem da kad sam po gradu ili negdje pa dok cekam mob ne ispustam iz ruku stalno nesto trazim i prckam po netu..

Ovdje fino imas SS-ove i sve uredno crno na bijelo, i ako ovo za tebe uz ovoliko koristenje mobitela nisu dobri rezultati onda ti preporucam zamjenu kompletnog mobitela, ne samo ROM-a i kernela.. {#} (uz slabije koristenje vjerovatno bi s mobitelom i puno vise se dalo izvuci na svakom punjenju, jer prosli tjedan kad sam kod cure bio, malo koristenja i dogurao sam do 2 dana i 7 sati ali nazalost zaboravih odraditi SS)

LINK NA SS
LINK NA SS2 

EDIT: JB trenutno ima najgore trajanje baterije barem po meni, probao sam i vratio se odmah na ovo navedeno, jer radio ja nesto ili ne radio na njemu on cucla bateriju kao da sam ostavio bljeskalicu upaljenu da radi cijelo vrijeme.. Trenutno sam u fazi cekanja Sudy-evog izvjestaja o NDT-u i trajanju baterije na njemu, pa ako bude dobro i on bude zadovoljan (izrazito tesko je postici zadovoljstvo kod njega pa je on vrhunsko mjeriilo) vracam se i ja na taj rom.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:39 (majdo).
14 godina
neaktivan
NaniteBoy kaže...
mersimh kaže...

ljudi jedno pitanje

...

Osobno već jako dugo koristim TouchPal i zadovoljan sam. Nedavni update je dodao i punu podršku za HR znakove (sa predikcijom - koju baš i ne volim ali se lako pali/gasi). Ima podršku za naše znakove, može se odrediti veličina tipkovnice, ima skinove, može raditi slično kao Swype a ne mora [;)] i tako dalje. Evo i link.

hvala ti ev skinuo sam i mogu reci svidja mi se,stavio ogromne tipke i et ljepota sad pa sad napisem poruku :D

13 godina
neaktivan
Kolko se moze dobit kesovine za sgs2 bijeli 16 gb ... uscuvan... bez ogrebotina.. 10 mj jos garancije jos 8 gb kartica sd class 6 ...

Nije bas mjesto za pitat al plz odg.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Kolko se moze dobit kesovine za sgs2 bijeli 16 gb ... uscuvan... bez ogrebotina.. 10 mj jos garancije jos 8 gb kartica sd class 6 ...

Nije bas mjesto za pitat al plz odg.

Rekao bih oko 1800-1900.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
El bi islo na njusci za 2000 ;)
14 godina
neaktivan

Vjerovatno bi isao..

Iako ako cemo gledati prema apple fanaticima, ako ajfon 4 star 3 god vrijedi 2000 kn, pa brat bratu ja bi za svoj trebao dobiti 3200 jer je star 7 mj, jos god i pol garancija, uscuvan 20/10, a cura za svoj galaxy S bi po toj logitici trebala dobiti 1500 bez beda.. Hahaha, nabijm i njih i pumpanje cijena.. 

17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

#Nono

Probaj staviti official JB od Telenor-a.

Ak nebudeš zadovoljan, probaj s nekim custom rom-om. 

Iskreno, najradije bi official JB, ali već sam ga probao i sa SpeedMOD kernelom nije radio unlock. Kada bi postojala kombinacija official JB-a i kernela na koji ide unlock to bi bila najbolja kombinacija :)

13 godina
neaktivan
Koji onda kernel preporucate za sluzbeni jb?
15 godina
protjeran
Doctor Freak kaže...
PC - stručnjak kaže...
Ne mjenja ti se jer nije custom sve je 0... meni je najbolji za sada poljski onaj XEO 4.1.2

Nego kad odzipam skinuti firmware dobijem tri fajla...trebam sve tri instalirat ili samo PDA??

Po čemu je najbolji Poljski, zar nisu svi isti??

Može odg??? :(

14 godina
dinos3 kaže...

I moze usput preporuka samsung base roma.

Ova 3 su mi zapala za oko, hvala!

Troje vas je glasalo za nesto drugo? 
Sto bi mi preporucili? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice