Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.394.279
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

*Probaj ovo prije stavljanja rom-a.

Uđi u recovery i napravi prvo clear cache, pa clear user data.

Onda stavi rom.

Onda opet uđi u recovery i odi prvo clear cache, pa clear user data.

To je u dosta slučajeva ljudima pomoglo.

*Ako ne, probaj kalibrirati bateriju.

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Tsar kaže...

*Probaj ovo prije stavljanja rom-a.

Uđi u recovery i napravi prvo clear cache, pa clear user data.

Onda stavi rom.

Onda opet uđi u recovery i odi prvo clear cache, pa clear user data.

To je u dosta slučajeva ljudima pomoglo.

*Ako ne, probaj kalibrirati bateriju.

Ma probat ću sve, samo da nemam taj šugavi AOS Bug.

Skida mi se ovaj Telenor, ali trenutno imam XEO, pa ću vidjeti kako će se ponašati.
Sad sam izvadio bateriju i sada ću wipeati battery stats. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran

Gubim li garanciju ako stavim npr Španjolski 4.1.2 ??? Tj ako je on gore i nemogu više upalit mob??

I kako danas sutra stavit Hrvatski 4.1.2 ako je Španjolski već gore??

Isto sa Kiesom ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne nego odinom... no ak se neda upalit i ne moze u download mod nece ga ni servis upalit... stavit ce novu plocu tako da s tim nemas problema... ja kad sam svoj bricko oso na servis sa CM pa priznali garanciju
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
protjeran

Onda super, a jel se mijenja status u download modu npr sa 0 na 1...onaj brojač??? Ili se on mijenja samo kada je neki custom rom??

Dakle mogu bez brige skinut odin, 4.1.2 Španjolski rom i samo flashat i to je to??

Jer ono neda mi se čekat našu verziju, a opet nebi htio imat problema ako se shebe u međuvremenu.

Nego jel Španjolac najbolji ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upravo sam se vratio na GB WIUI :D Moram to opet malo iskušati... Odličan je

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ne mjenja ti se jer nije custom sve je 0... meni je najbolji za sada poljski onaj XEO 4.1.2
16 godina
neaktivan

Evo stigao nam i novi atc, djeluje mi kao one x na steroidima, mislim da neće biti pretjerano konkurentan s4,ako i samsung napravi isto,onda nema smisla prelaziti na s4

1 0 hvala 1
15 godina
hd22sb kaže...

Evo stigao nam i novi atc, djeluje mi kao one x na steroidima, mislim da neće biti pretjerano konkurentan s4,ako i samsung napravi isto,onda nema smisla prelaziti na s4

A svi znamo da neće {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

p.s. evo, i 15. ROM kojeg sam probao u zadnjih 3 dana, samo punim mob, testiram, flasham, ništa.
Sve je loše!

Evo, nakon 4.2.0 Jelly Bam-a, mogao bih probati 6.0.0, za kojeg Giovanni kaže da je najbolji. 

Stiže nam kroz nekoliko minuta, a bit će dostupan na novoj iGiovoj stranici Modmydroid.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 22:52 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zasto su ga protjerali sa xda?

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
parizer kaže...

Zasto su ga protjerali sa xda?

Nisu ga protjerali? :/

15 godina

A i ako jesu, ne čudi me.
Posvađao se s par likova, jer su ga tražili neke stvari.
Giovanni je baš pravi Talijan, temperamentan kao 3,14zda.
Jazavac napušeni. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Onda sam ja nesto pobrkao. Bio sam siguran da su zatvorili cijeli jellybam thread prije nekog vremena. Sad vidim da je online...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

p.s. evo, i 15. ROM kojeg sam probao u zadnjih 3 dana, samo punim mob, testiram, flasham, ništa.
Sve je loše!

Sta  ti  nije  pasalo  na  wanamu  i  siyanu?

18 godina
moderator
hd22sb kaže...

Moj idući mobač <3 :)

Selling doors, door to door.
17 godina

Ako se Samsung ne opameti onda cu definitivno preci na Nexus(Motorola)/Sony/HTC.

Ono sto su prosle godine napravili sa S3 je po meni gadljivo - mislim na "dizajniran za ljude i inspiriran prirodom" i takve rigotine, a mob full od plastike.

HTC One izgleda super, sad je pitanje sto je sa baterijom i kakva je kamera. Snapdragon 600 je pila.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 23:13 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dinos3 kaže...

Sta  ti  nije  pasalo  na  wanamu  i  siyanu?

Baterija (prošlo dva punjenja), ali sada probam JellyBam 6.0.0, ako ne valja.
Ma vraćam se na MIUI [GB]! 

parizer kaže...

Ako se Samsung ne opameti onda cu definitivno preci na Nexus(Motorola)/Sony/HTC.

Ono sto su prosle godine napravili sa S3 je po meni gadljivo - mislim na "dizajniran za ljude i inspiriran prirodom" i takve rigotine, a mob full od plastike.

HTC One izgleda super, sad je pitanje sto je sa baterijom i kakva je kamera. Snapdragon 600 je pila.

One/M7 mi se super svidio. Stvarno, mislim da je red da Samsung zaboravi tu plastiku.
Specifikacije mogu nabrijavati, ali stvarno ljudi žele metal, bilo što, kvalitetan (kao iPhone) uređaj.

Skip na 6. minutu.
Ne može se na Bugu podijeliti youtube link start at

Ovog lika sam danas cijeli dan skoro gledao i slažem se s njim.
Super lik priča! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 23:26 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

One/M7 mi se super svidio. Stvarno, mislim da je red da Samsung zaboravi tu plastiku.
Specifikacije mogu nabrijavati, ali stvarno ljudi žele metal, bilo što, kvalitetan (kao iPhone) uređaj.

I nek onda neko kaze da nema slicnosti s Iphoneom!?

Ali da se razumjemo, telefon izgleda prebrutalno, sto ga vise gledam, to mi je sve manje na pameti Sony Xperia Z.. Sad vec ne mogu docekati sta ce Samy izbaciti.. Nadam se necem metalnom, brutalnom, ostrih linija, crno kao noc {#} 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 0:01 (majdo).
15 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...
Ne mjenja ti se jer nije custom sve je 0... meni je najbolji za sada poljski onaj XEO 4.1.2

Nego kad odzipam skinuti firmware dobijem tri fajla...trebam sve tri instalirat ili samo PDA??

Po čemu je najbolji Poljski, zar nisu svi isti??

17 godina
neaktivan

Ekipa, ajd molim vas za pomoć. Ovaj Ginger na mom SGS2 je počeo ludovat, vuče se da je to koma. Trebam bilo koju kombinaciju ROMa + kernela, ali da unlock provjereno radi. Nebitno jel je official JB ili je CM 10.1, samo mi dajte koju da kombinaciju roma i kernela puknem gore i da imam unlock. Upute o flashanju budem našao sam. Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nono kaže...

Ekipa, ajd molim vas za pomoć. Ovaj Ginger na mom SGS2 je počeo ludovat, vuče se da je to koma. Trebam bilo koju kombinaciju ROMa + kernela, ali da unlock provjereno radi. Nebitno jel je official JB ili je CM 10.1, samo mi dajte koju da kombinaciju roma i kernela puknem gore i da imam unlock. Upute o flashanju budem našao sam. Zahvaljujem!

Ako ti je baza nebitna, probaj ofišl ICS za Hrv, nebrandirani, s titaniumom obrisati ili zamrznui nepotrebne app i blootware, i gore staviti speedmode kernel, verzija k3-26.. Ugladjena kombinacija koja nudi stabilnost, oke trajanje baterije i brzina bez previse stekanja, itd..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

koji bi mi emulator za NDS preporucili

skino sam nsdoid i sve mi steka, ne mogu ni jednu igru igrati, a taj emulator slovi kao najbolji

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

14 FEB 2012. NDT MIUI 2.3.7 ROM.
Zaboravljam ICS, zaboravljam JB.

Selim se na najbolju bazu ikad. Ovo je sve sr4nje. Razočaran sam (ili je samo do mene, ne znam).
Neki fičuri će mi nedostajati, ali se nadam da barem neću imati blesavi battery drain.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sudy javi rezultate testova, bas me zanima (posebno baterija)

I meni je dolazilo da flasham GB npr. darkya 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kako vi stojite s antutu rezultatima?
Ja na wanamu i siyanu imam: 9820p. 

15 godina
dinos3 kaže...

Kako vi stojite s antutu rezultatima?
Ja na wanamu i siyanu imam: 9820p. 

Evo mojih 4.2.2 rezultata!

17 godina

Da li je netko probao fotkati HDR na 4.2.2? Moj CM10.1 slika tri fotke uzastopno, ispise da obraduje HDR i kad bi trebalo biti gotovo ispise da se srusila Galerija.

Nadam se da ce popraviti pa da probamo i to. Steta sto je fotic na S2 spor

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja se na cm ne vracam dok ne poprave neke sitnice... tipkovnicu.... psljenje i gasenje senzorskih tipki... i jos neke sitnice
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice