Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.400.102
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Marko5552 kaže...

3.0.31-816988dpi@DELL166 #3SMP PREEMPT Mon Jan 14 17:26:31KST 2013

To je trenutni kernel ? Koji bi preporucili da stavim, ako mozete link staviti :)

Koji ROM?
Pretpostavljam službeni 4.0.4. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

Jedno pitanje

Dali je moguce imati S-Voice na S2?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Marko5552 kaže...

3.0.31-816988dpi@DELL166 #3SMP PREEMPT Mon Jan 14 17:26:31KST 2013

To je trenutni kernel ? Koji bi preporucili da stavim, ako mozete link staviti :)

Koji ROM?
Pretpostavljam službeni 4.0.4. 

Na njemu je bio 4.0.3. 

16 godina
neaktivan

Imaš Google Now, to ti je još bolje. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Malo objasnjenje sto je to i kako cu skinut ako nije problem

I da jel moze ko i siri onako kad mi je dosadno da je pitam gluposti a on kao prica i to?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukratko

A za ovo drugo.... izađi vanka, nađi curu, uzmi pasa ili mačku, pa ti neće bit dosadno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Ima san osjecaj da ce bit let me google that for you ahhaha

Uglavnom gleda san prije vec ovaj video i to al nisam bas svatia to je ubiti samo za trazit ka trazilica jel?

A ovo drugo sta radit kad si u kazni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je Siri/SVoice/sl. samo bez one varijable imaginarnog prijatelja.

Bit pametan i ne završit u kazni... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 18:33 (Mitsuoka).
14 godina

E onda je pitanje kako instalirat S-voice?

Siri mi je bas super kad ono nesto pitas je i tako pa se pravi glupa recimo i to

Pa voice mi se isto pari super samo neznamo kako da ga instaliram

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Siri mi je bas super kad ono nesto pitas je i tako pa se pravi glupa recimo i to

Skini s voice apk na 4shared.com...

Deinstaliraj trenutni voice comand preko tittanium backupa te instaliraj s voice koji si skinuo. To je cijela filozofija.

15 godina
Kelam kaže...

S Voice dolazi na svim službnim JB firmwareima.
Double-tap Home tipku i otvara se. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Kelam kaže...

S Voice dolazi na svim službnim JB firmwareima.
Double-tap Home tipku i otvara se. 

Dolazi,ali ne kao na s3.

17 godina
odjavljen

Jel koristi tko Siyaha na AOSP JB-u? Jel radi wakelock ako je uključen alarm?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sudy kakav je po pitanju stabilnosti i dali donosi gapps

usput meni se jutros zblekao mob pa sam malo isprobao Amazing ROM DevDroid 2.1.0 i moram priznati za sada zadovoljan, sve šljaka i baterija je epic kako i sam kaže, evo slika pa si sami prosudite, naime nešto sam bio flashao i prčkao po cwm pa mi je otkinulo komad baterije

morao sam rotirati ekran jer se slova i brojevi preklapaju morao sam rotirati ekran jer se slova i brojevi preklapaju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanje za novi ofišl JB:  Da li ove verzije koje su vani (mislim da je Španjolska) imaju HR znakove na tipkovnici?

I koji bi kernel preporučili za root? 

Tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upao mi mobitel u vodu.

Izvadio sam ga van odmah čim je pao, stisnuo home button da vidim je li upaljen (da ga ugasim) i bio je ugašen.

Rastvorio (bio je mokar i iznutra ali ne puno), izvadio bateriju (ispod nje bilo mokro), osušio maramicama i hladnim zrakom iz fena tako da nema vidljivih kapi ni ništa mokro.

Stavio sam ga u rizu i tamo je vec skoro 24 sata. Mislim ga ostaviti oko 72 h. Okrecem ga svakih 4-5 sati (sa strane gdje je ekran na stranu gdje ide baterija).

Mogu li još išta učiniti ili je to to, samo me sreća moze spasiti?

Tko ovo nije osjetio na svojoj kozi ne zna kako je to stresno, pogotovo ako ga kupite sa svojim novcem i iskeširate par milja kuna za njega. Doslovno sam postao emocionalno vezan za njega.

16 godina
neaktivan
Shit happens
Ma nemaš tu šta više, bodi bateriju i pali,ako se nije šta skurilo niti neće.
15 godina
hd22sb kaže...

sudy kakav je po pitanju stabilnosti i dali donosi gapps

Da, GApps dolazi i nije potrebno naknadno instalirati.
Samo, budući da je to okljaštrena verzija, dobiješ samo Google servise i Play Store, ostalo od Google-a instaliraš po volji.

Super radi, poigram se još s postavkama u STweaksu i vozi.

P.s. daj mi molim te reci kako si uspio dobiti vrijeme na  lockscreenu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 1:20 (sudy_freak).
14 godina
hd22sb kaže...
Shit happens
Ma nemaš tu šta više, bodi bateriju i pali,ako se nije šta skurilo niti neće.

Koliko ja znam, možeš odnijeti mobitel na servis i na čišćenje, jer ako ti je upao u vodu nema veze što se osušio jer se nakupi kamenac iz vode po uređaju. Ako se zadržao kamenac, dok ga upališ samo će se zapušit. Negdje sam prije o tome čitao, ako zaliješ laptop vodom, moraš ugasit ga i izvadit bateriju i onda ga čistiti (u destiliranoj vodi, alkoholu) od ostataka kamenca, šećera (ovisno s čim je zaliven)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
neaktivan

Ako se osusio,osusio se, nema smisla držati 72sata u rizi
Ako je ostalo malo kamenca tu ne može nista ali nije moglo ako nije velika količina vode unutra

@sudy
Kupi pravi mobitel pa će ti raditi :-P

Napravi novi widget,stavi chronus,izbrisi widget sa satom i to je sve

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 8:20 (hd22sb).
13 godina
neaktivan

Što sada, da ga nosim na servis ili ne? Što da im kazem? Da je upao u vodu i da hoću da ga očiste? Neće mi primiti garanciju, no nije mi problem platiti ako će raditi, a to mi nitko ne moze osigurati.

Kako sam rekao, upao je na sekundu, ali je cijeli zaronio.

Ubi me ovo cekanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 9:02 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Što sada, da ga nosim na servis ili ne? Što da im kazem? Da je upao u vodu i da hoću da ga očiste? Neće mi primiti garanciju, no nije mi problem platiti ako će raditi, a to mi nitko ne moze osigurati.

Kako sam rekao, upao je na sekundu, ali je cijeli zaronio.

Ubi me ovo cekanje.

Nema tu nekog pametovanja nositi ili ne nositi.. Po vlastitom izboru i financijama vidi da li ti se isplati nositi u servis.. A ti kad ga upalis, ili ce raditi ili ne, tipa pregorio neki od kondenzatora ili tako nesto na maticnoj..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

Ako postoji veća šansa da će raditi nakon servisa, zašto ne? Samo me zanima da kazem istinu ili što?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 9:13 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kpavl kaže...

Ako postoji veća šansa da će raditi nakon servisa, zašto ne? Samo me zanima da kazem istinu ili što?

reci ionako ces platit

16 godina
neaktivan
Ja bi ga upalio pa kud puklo,ako je pregorio, pregorio je, ne moze tu biti neznam ni ja koliko kamenaca,pa nije u njemu bilo decilitar vode
Nije to perilica
13 godina
neaktivan

Ne znam što da radim.

Europatrade kaze da im ga dostavim pa ce oni vidjeti koliko bi me izašlo ako je kvar u pitanju, ali tko mi garantira da ga neće probati upaliti da vide je li radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mogu ti samo reci da su mojim prijateljima (njih 2) upali mobiteli nedavno mobiteli u wc skoljku (da, smijesno)... Osusili su ih i upalili i peglaju dalje...
13 godina
neaktivan

Hvala, jos cu razmisliti, no mislim da cu ga probati upaliti sutra popodne pa vam javim.

Jesu li ti prijatelji imali s2?

Ako s4 ne bude vodootporan neću ga uzeti :P (ma hocu haha)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Ne znam što da radim.

Europatrade kaze da im ga dostavim pa ce oni vidjeti koliko bi me izašlo ako je kvar u pitanju, ali tko mi garantira da ga neće probati upaliti da vide je li radi?

Ja 1. sto bih napravio je telefon rastavio do zadnjeg srafica, nakon toga bih uzeo stapice za usi i s acetonom pocistio fino maticnu plocu ( mislim da se to smije posto to radim svaki puta kada radim neke stvari na tiskanim plocicama ) , i onda fino ostavio to 10-15 min da se kompletno posusi, sastavio i upalio.

16 godina
neaktivan

Jesi ga uopće probao upalit? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice