Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.492.960
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

imas precac ali na drugi nacin

drzi power tipku i tamo ces vidjeti "podatkovna veza" i na nju klik za paljenje i gasenje 3G-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 14:56 (drazen991).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dobar dan! Imam Galaxy S II već skoro godinu dana (jos sam pod garancijom) i sve je bilo ok prvih par mj. korištenja.

Nakon tih par mjeseci kada sam ga update-ao na novu verziju (jos gingerbread) mi je počeo stvarati probleme te se znao gasiti tj. restartirati po par puta dnevno ili se jednostavno ugasiti (prilikom toga ode 10-20 posto baterije). Vratio sam ga na tvorničke postavke i opet je stvarao te probleme, ali rijeđe.

Kada sam mogao update-ati na ICS odmah sam update-ao i to je djelomično rješilo problem (ICS 4.0.3.) te se mozda restartira jednom u tjedan-dva te se nekada ugasi kada je na 15 posto baterija i ne moze se upaliti bez da ga stavim na punjenje. Na tom ICS-u mi je RAM dosta veći nego na gingerbread-u i stalno stoji na 550-600 mb.  Da napomenem nisam vratio na tvorničke postavke otkad sam ga update-ao na ICS.

Baterija mi je jako slaba te jedva izdrzi cijeli dan (prije je od 7-23 sata izdrzo jer nisam neki veliki korisnik, a sada jedva od 7-19 sati izdrzi).

Ima li netko slične probleme ili rješenje? Zanima me kako napraviti da direktno skida update-ove od google-a, a ne da čeka samsung ili naš tele 2?

Razmisljam i o tome da ga ROOT-am, ako bi to išta pomoglo, no nisam još zainteresiran za stavljanje costum ROM-ova jer se bojim hardbrick-a.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kolega mi ima gotovo identican problem kao i ti sto si naveo,ali rijesenja jos nema...

na servisu je bio do sada 6 puta i uvijek bez rezultata,mob radi 2-3 dana i onda opet po starom

evo nekidan sam ga rootao i stavio custom ROM,medutim isti problem mob se opet blesira

ima takoder identican problem sa ponasanjem baterije,nema sta nisam probao sa njegovim telefonom...

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Moj na servisu vec preko mjesec dana zvao mesc maloprije kaze zena nazovi sutra poljepodne dat cemo procijenu... E sad na sta ce se odnosit neznam... Kaze ona to je stu cemo popravljat ili vam mjenjat i tak... Pa mesc je koma ak ga vrate nazad.. Ode u europatrade odma..
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan

imao slican problem kada sam instal prvi ubdate GB-a,nisam smio blietooth upaliti inace se stalno gasio i palio,pa nakon pola sata-sat gasenja ga uspijem osposobiti ali mi baterija nije mogla drzati duze od 10-ak sati,stalno ju crpio. popravio se sa master resetom ali opet znao se gasiti 1-2 puta tjedno,ics je popravio to ali opet mi se znao ugasiti tu i tamo

kada sam stavio alliance rom mob radi kao zvecka

to je jedino sto ti mogu reci da probas ili ako imas kogasa gs2 da na dan dva zamjenis bateriju,mozda ona zeki,ako ne onda mi jedina logika maticna

sve u svemu sretno

13 godina
neaktivan

baterija kod kolege nije, jer ja i on smo i to pokusali da se zamijenimo za baterije i opet ista stvar kod njega,dok kod mene sve 5

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Kolega mi ima gotovo identican problem kao i ti sto si naveo,ali rijesenja jos nema...

na servisu je bio do sada 6 puta i uvijek bez rezultata,mob radi 2-3 dana i onda opet po starom

evo nekidan sam ga rootao i stavio custom ROM,medutim isti problem mob se opet blesira

ima takoder identican problem sa ponasanjem baterije,nema sta nisam probao sa njegovim telefonom...

Na prošloj stranici, ili stranici prije imas moje poruke, i poruke od kolege PC - stručnjak, gdje ti je više manje ukratko sve objasnjeno šta može biti i di ga slati na servis..

Probat ću naći svoj post gdje sam opisao što je sve s mobitelom bilo i tok odlazaka na servise..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

Evo ostavim ga na pola sata, 3g samo upaljen bio, uzmem ga u ruke trazi mi pin (restartirao se). Baterija bila 82 posto, nakon restarta 80 posto znaci nije se spustila baterija.

Ne znam stvarno do čega bi to moglo biti, potraziti cu postove od majde i PC - stručnjaka.

Zanima me kako direktno skidati update od google-a, a ne čekati da dođe u samsung pa onda dođe na tele 2 da bih mogao skinuti. Ako ima netko da je Tele 2 na pretplati 24 mjeseca zanima me jeli jamstvo 24 ili 12 mjeseci?

Hvala.

EDIT: da napomenem, ako se restartira 2-3 puta u danu onda to nikad nije odjednom nego primjerice budem na njemu i ostavim ga na stol, čujem kako se gasi i pali, trazi pin. Tako je prije znalo biti po par puta, ali ne za redom nego svaki nekoliko sati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 19:45 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

Na tom ICS-u mi je RAM dosta veći nego na gingerbread-u i stalno stoji na 550-600 mb.  Da napomenem nisam vratio na tvorničke postavke otkad sam ga update-ao na ICS.

Baterija mi je jako slaba te jedva izdrzi cijeli dan (prije je od 7-23 sata izdrzo jer nisam neki veliki korisnik, a sada jedva od 7-19 sati izdrzi).

Ima li netko slične probleme ili rješenje? Zanima me kako napraviti da direktno skida update-ove od google-a, a ne da čeka samsung ili naš tele 2?

Razmisljam i o tome da ga ROOT-am, ako bi to išta pomoglo, no nisam još zainteresiran za stavljanje costum ROM-ova jer se bojim hardbrick-a.

Uvijek je preporučljivo vratiti na tvorničke postavke nakon svakog update-a.
Bilo službenog ili custom.

Zato ti može RAM biti malo više zatrpan.

Ako ti je prije baterijala trajala kako kažeš - dosta dugo, a sada više ne (a prije toga nisi imao problema), moglo bi biti vrlo vjerojatno do matične (kao i svima koji su uglavnom iz razdoblja 7. - 10. mjesec 2011.).
Već je nekoliko puta matična bila problem. Za što postoji pisani trag na forumu.

Root- na official ROM-u je po mom mišljenju glupost. I nikada to nisam radio.
A strah od custom ROM-ova ti je neutemeljen.
Ako sve radiš kako treba, sve korake odradiš kako treba gotovo je 99% sigurno da ćeš uspješno napraviti. 

kpavl kaže...

Evo ostavim ga na pola sata, 3g samo upaljen bio, uzmem ga u ruke trazi mi pin (restartirao se). Baterija bila 82 posto, nakon restarta 80 posto znaci nije se spustila baterija.

Zanima me kako direktno skidati update od google-a, a ne čekati da dođe u samsung pa onda dođe na tele 2 da bih mogao skinuti. Ako ima netko da je Tele 2 na pretplati 24 mjeseca zanima me jeli jamstvo 24 ili 12 mjeseci?

Ovo prvo može možda biti zbog toga što ga nisi vratio na tvorničke.

Direktnog update-a od Google-a nema, jer nije Google-ov uređaj.

Procedura je takva da Google pusti svoj open source i onda firme u čijem je vlasništvu uređaj radi sa svojim prilagodbama update (njesra, ali tako je).

Imaš "službenih" ili ako hoćeš stručnije AOSP looks like ROM-ova koji su znači, čisti Android, odnosno onakav kakav Google daje na Nexus uređaje.

Također, postoje i Official Samsung Firmware-i koji vrijede za sve internacionalne S2 (GT-I9100).
To funkcionira tako što uvijek zemlje Zapadne Europe, Azije dobiju update puno prije od recimo, Hrvatske i onda je taj službeni za recimo, Britaniju, službeni i za tebe.
Ali ga moraš na malo drugačiji način nadograditi.

Ne znam koliko sam ti bio jasan ovom zadnjom rečenicom, ali nadam se da ćeš skužiti.
Ako ne, slobodno pitaj. 

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan

Sad kada ga vratim na tvorničke postavke neće li ga vratiti na gingerbread? Baterija je trajala duze prije i tek nakon prelaska na ICS se počela brže prazniti (slučajnost ili ne? neznam). Mobitel je kupljen oko 15.12.2011.

Tek kada bi sve bilo u redu sa mobitelom te da se ne restartira tako onda bih se mozda odlucio na costum rom, ali do onda necu. 

Nezgodno je to što toliko kasne updateovi za mobitel pa sam mislio da se moze kao i u nexusa napraviti.

Razumio sam zadnju rečenicu i bio bih zahvalan ako bi mogao to napisati kako se moze tako updateati.

15 godina
kpavl kaže...

Sad kada ga vratim na tvorničke postavke neće li ga vratiti na gingerbread? Baterija je trajala duze prije i tek nakon prelaska na ICS se počela brže prazniti (slučajnost ili ne? neznam). Mobitel je kupljen oko 15.12.2011.

Tek kada bi sve bilo u redu sa mobitelom te da se ne restartira tako onda bih se mozda odlucio na costum rom, ali do onda necu. 

Nezgodno je to što toliko kasne updateovi za mobitel pa sam mislio da se moze kao i u nexusa napraviti.

Razumio sam zadnju rečenicu i bio bih zahvalan ako bi mogao to napisati kako se moze tako updateati.

• Neće se vratiti na Gingerbread. Jednom nadograđen na noviju verziju, ostaje uvijek na njemu. 
  • Moja preporuka prije bilo što napraviš - vrati ga na tvorničke, doslovno ga restartiraj, a onda ćemo vidjeti kako će se ponašati.

A što se tiče ovoga kako se update-a, to ćeš raditi ako ti ovo ne pomogne.
To nije preko Kies-a ili izravno s moba, nego sasvim drugačije. 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Imam ju već nekih tjedan dana, pa ti evo sa google drivea.

https://docs.google.com/open?id=0BwmuJBZ_0oZYblBfUzB1SG1XaDQ

Kako ovo instalirati?

13 godina
neaktivan

Hvala. Radim backup i vraćam na tvorničke. Javim se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:44 (kpavl).
15 godina
ktm08 kaže...
Mitsuoka kaže...

Imam ju već nekih tjedan dana, pa ti evo sa google drivea.

https://docs.google.com/open?id=0BwmuJBZ_0oZYblBfUzB1SG1XaDQ

Kako ovo instalirati?

Preko CWM-a.

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan

Ne ide!

13 godina
neaktivan

Q:majdo

vidio sam ja tvoje postove jos nekidan i na osnovu njih sam kolegi predlozio da mob posalje u europatrade

pokusao sam mu i port ocistiti ali nema pozitivnih rezultata...meni sve smrdi na maticnu

vidjet cemo jos koji dan kako ce se mob ponasati na custom ROM-u ako ne bude pomaka,nema druge nego TryangleAway,stock ROM i via europatrade

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:44 (drazen991).
15 godina
ktm08 kaže...

Ne ide!

Kako?

Install zip from sd-card > pronađeš > instaliraš > rebootaš? 

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Q:majdo

vidio sam ja tvoje postove jos nekidan i na osnovu njih sam kolegi predlozio da mob posalje u europatrade

pokusao sam mu i port ocistiti ali nema pozitivnih rezultata...meni sve smrdi na maticnu

vidjet cemo jos koji dan kako ce se mob ponasati na custom ROM-u ako ne bude pomaka,nema druge nego TryangleAway,stock ROM i via europatrade

Evo još jednom link kao na prošloj stranici, ovako se mob kod mene ponašao nakon 6-tog servisa, kad je problem doslovce metastazirao! Više mu spasa nije bilo, ni flashanje nije pomagalo, maticna je bila bananko banana..

A što se tice teksta, nisam našao među svojim starim postovima, pa donosim prijepis maila, koji su iz Europatradea zahtjevali od mene da tocno redosljed napisem kako su servisi išli, znam da je poduži tekst, ali nekom može pomoci mozda moje iskustvo..

Prica ide ovako: 

Kupio sam ga 10.9.2011, od prvog dana kupnje je on imao mrlju na ekranu u gornjem desnom uglu, kao kad netko mokru času ostavi na stolu pa ostane krug od nje, tako je i na ekranu bilo.. Ali nisam se s tim opterečivao sve dok nije se pojavio prvi problem. 
Prvi problem se pojavio tamo oko 2.12.2011. kad je mobitel sam od sebe krepao.. Mrtav doslovce, ni u recovery nije mogao ući, ništa ništa.. Odnesem ga na servis, napomenem i problem vezano za ekran, ovi iz T-centra ga posalju uredno, dolazi mobitel za 7 dana nazad, ali to nije to. Rekli su da je matična otišla, i zamjenili su je, i poslali ga nazad. Nisu sredili problem s displayom, USB port je bio sav raskliman, ne smiješ mobitel taknuti inače odmah iskače punjač van, malo hoće puniti, malo neće, itd.. 
I odmah sutradan 9.12. ja ga vratim na servis, oni sve to uredno napišu opet što ne valja s mobitelom, pošalju ga na servis, mobitel se vrati kroz nekih 7 dana, zamijenili su display, po njima sve drugo je uredu. Ali tu i dalje USB port ne valja, ne možeš ga puniti uopće kako spada jer punjač iskače sam od sebe.
Mobitel je radio svega 20 dana normalno, i jedno večer je opet se samo ugasio, i ništa više nisam mogao na njemu napraviti.. Sve identično kao i prvi puta kad je otišla matična. Odnesem ga na servis 29.12., i napišem prvi prigovor, da više ne želim da se taj mobitel popravlja, želim novi jer u mjesec dana je bio 3 puta na servisu, 2 puta radi iste greške. 
Šalju ga na servis, mobitel se vraća sa servisa, ovoga puta kažu da je baterija otišla, a ja znam da nije, jer sam probao taj puta od frenda staviti bateriju i s njegovom ga upaliti, ali ništa, mob jednostavno nije reagirao. I nakon tog servisa se čudesno nekako i taj USB port popravio sam od sebe, više punjač nije iskakao, mogao se normalno puniti. To me dovelo do zaključka da nije samo baterija zamijenjena, nego da je opet i matična mijenjana, ali oni kažu drugačije u MESC-u, pa eto vjerujem njima na riječ.
Nakon tog servisa su riješili sve što su trebali, ali se s druge strane pojavio problem s WLAN signalom, ali pošto mi je mobitel bio potreban nisam ga odmah mogao vratiti na servis. 
Uopće se nije htio spojiti na WLAN, kod kuće dok bih sjedio uz ruter pokazivao je da ima samo jednu crticu signala, čim bi sjeo na fotelju koja je samo 2 metra dalje od rutera, on bi se odmah odspojio s wirelessa. 23.1. ga opet nosim na servis, po četvrti puta, pišem prigovor opet, pozivam se na zakon o zaštiti potrošača, da su mi kao potrošaču dužni uređaj zamjeniti novim u slučaju ako ja to zatražim, jer je stari neispravan. Isključivo sam zahtijevao novi uređaj, ali su me ignorirali i popravili i vratili stari.
Sreća je trajala punih mjesec dana, a onda je mobitel odjednom sam se počeo resetirati svako malo, pokazuje da se spaja i sinkronizira s kompjuterom a uopće nije spojen s njim. Slika je postala skroz zrnata, i bljedila bi dok ekran ne bi potpuno pobijelio i mobitel se resetirao, i tako stalno u krug. Šaljem ga na servis 20.2. i pišem novi prigovor, treći sveukupno di opet zahtijevam isključivo novi mobitel, jer ne želim da se ovaj više popravlja, jer što je previše, previše je. Kontaktirao sam udrugu za zaštitu potrošača, gdje su me savjetovali da im prilikom slanja mobitela na servis dam rok od 15 radnih dana da ga zamjene ili ću cijeli slučaj prijaviti državnom inspektoratu i sudu časti pri HGK. To sam i napravio, i prije slanja mobitela sam ih nazvao u MESC, spojili su me s gospođom Ines Šoštarić Dražetić, ona je kao glavna u službi za reklamacije, i rekla mi je da mobitel pošaljem njoj na ruke, da će ona to osobno proslijediti dalje, jer je to već 5 servis, pa da se to kao već riješi. Mobitel poslan, nakon 2 tjedna dolazi sa servisa, ignorirali su me opet što sam napisao u prigovoru, vratili su mi stari mobitel ponovno popravljen, i očitovali se putem dopisa, da eto oni imaju evidenciju svih servisa, pregledali us bazu podataka, i pošto svaki puta poteškoču koja se pojavila u radu mobitela su mogli otkloniti zamjenom jeedne od komponenti i programskim ažuriranjem, oni nisu u mogućnosti izvršiti zamjenu mobitela. I u tom dopisu, a i u servisnom radnom nalogu navode da su ga usporedili s istim modelom, i da nema nepravilnosti u radu, dostavljaju mi također i nekakav završni test uređaja i savjetuju da testiram mmc i sim karticu.
Znači 1.3. je došao sa tog petog servisa, nazvali su me iz T-centra oko 13 h da mogu doći po mobitel. Otišao sam po mobitel, odmah sam dao i testirati SIM karticu, za koju su mi rekli da nema nikakvih problema u radu, da sve radi normalno. Kod kuće sam ipak radi neke određene mjere opreznosti odlučio prvo ubaciti od tate poslovnu karticu, i svega 2 sata je radio mobitel, i opet sve po starom, resetira se, pokazuje sinkronizaciju s kompjuterom, itd. Izvadim karticu, vratim ga na tvorničke postavke, ništa se ne mijenja, on i dalje se resetira iako unutra nema kartice. Kontaktiram opet isti taj dan u MESC, gospođu Ines Dražetić Šoštarić, navodim joj da mobitel nije popravljen, da i dalje ne radi, ona kaže to je onda sigurno radi neke instalirane aplikacije. Ja reko niti sam instalirao ikakvu aplikaciju, niti sam išta od podataka vratio na mobitel, samo je upaljen, obavljena 2 poziva i poslane 2-3 poruke. Gospođa kaže da ništa da ga opet pošaljem na servis, da će ga poslati direktno u Samsung, da oni onda riješe problem.
Sutradan 2.3. ga odmah opet šaljem na servis, mobitel se vraća sad u petak 9.3., u 2 sata su me nazvali da ga mogu podići u T-centru. Tata mi ga je podigao, i donjeo u 3 sata u Osijek, jer ja studiram, pa nisam mogao ja to obaviti. U samo pola sata koliko je mobitel bio kod mene, sve po starom, opet se počeo resetirati, pokazuje da se puni sam od sebe, spaja s kompjuterom, baterija ne može izdržati duže od 5 sati, jer se ekran uopće sada ne gasi, još gore nego zadnja 2 puta. Tu sam opet nazvao gospođu Ines, i pregledala je bazu podataka i kao eto njoj nije jasno zašto nije poslan u Samsung direktno, nego samo su ga dali drugom serviseru koji je obavio pregled, i nije uočio nijednu nepravilnost.
E sad, tu ima još par nepravilnosti. Mobitel je bio na servisu znači 6 puta. samo prva 2 puta su upisana u jamstveni list. Ostali servisi nisu. Onda isto tako rečeno mi je kad sam ih zvao u MESC, da se zamjena matične smatra kao novim uređajem, i da trebam dobiti novu garanciju, ili da se stara ovjeri još dodatno, da nije stari datum početak garancije, nego datum zamjene matične. To sam također napomenuo u jednom od prigovora da se napravi, i naravno da nisu, i to su ignorirali.
Prica završava ovako: Nakon svih mogucih opcija koje sam isprobao i sve bez ikakvog pomaka, sjetio sam se kolege koji je radio u Europatradeu prošle godine.. jedva nekako došao do njegovog broja jer je iz Turopolja, i on mi reko da mu pošaljem svu papirologiju i sve i da će on to prosljediti dalje pa ce vidjeti što se moze napraviti po tom pitanju.. Sutradan me nazvao odmah, i rekao da tu ima hrpa propusta, da je sredio da donesem mobitel, ali jedini problem što ga osobno moram dostaviti u Zg u Europatrade.. Reko nije nikakav problem ako ce to rijesiti sve moje probleme, i sutradan odmah na vlak i pravac Zg gdej sam ostavio mobitel.. Zvali me nakon cca 10 dana, ici ce zamjena mobitela, nema smisla ga popravljati, moram samo racun dostaviti.. A meni tu mrak na oci.. -.- Ja nemam racuna, jer mob je kupljen bio preko njuskala, a nisam vise imao broj od decka od kojeg sam ga kupio.. Garancija je imala na sefi šifru skladišta s kojeg je mobitel izašao F6g za koji su me prvo ovi iz T-coma drndali 10 dana da je nemoguce uci u trag odakle je to, reka ma super ste organizirani, u pm.. Ali vrag meni nije dao mira, ja nisam odustajao, potegao veze na drugoj strani, slao prigovore i samom vrhu T-mobilea, nakon 3 zahtjeva za kopijom racuna, dobijem odgovor da ga nemogu naci da tako nesto ne postoji kod njih u bazi, ja sam poslo jos 3 maila minimalno, da bi mi nakon njih odgovorili kao da ovih prvih maila nikad nije ni bilo ono kulturno evo izvolite to sto ste trazili, i stigli racuni ja prosljedio, iz Europatradea rekli da salju mob za Vinkovce gdje cu ga u T-centru moci podici.. Doso dan i mobitel stigao, ja sav sretan, njima papirologija nevalja, tu su me opet hebali 10 dana jer se nisu mogli dogovoriti s kojeg skladista im mora doci mob, ali i tu sam bio uporan stiskao stalno, dok na kraju nije stigao mob, koji su otvorili predamnom i meni ga dali da ga upalim i vidim dali je to to.. Od tada da kucnem u drvo, nikad niti jedan jedini problem.. {#}

THE END kalvarije sa servisiranjem mobitela preko T-mobilea .. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 23:51 (majdo).
14 godina
neaktivan
Ak ovi meni sutra nekazu zamjena... Salji kuci ode u europatrade
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nevjerniče, izađi! {#} 

Šala mala.. baš čitam i veoma mi je žao lika.. skoro ista stvar se meni desila.. pita thuglife-a, pisao sam skoro istu temu u vezi lg  gt540. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja pokušavao instalirat kroz CWM (instal apk from...) nisam ulazio u  CWM recovery.Hvala s_f!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 8:32 (ktm08).
15 godina
Smretko kaže...

Pozdrav zanima me moze li se mozda znaci kad se prston spusti od vrha ekrana prema doli otvori se onaj kao notification centar i na vrhu su ovi precaci za wifi,gps,plavi zub i ostale stvari pa me zanima dali se nekako moze ubacit i precac za 3g da ne moran svaki put ulazit u postavke

Tebi treba ovo. To je upravo ono što tražiš, svi mogući i nemogući toggle-ovi u notification centru ;)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
majdo kaže...
...iz Europatradea rekli da salju mob za Vinkovce gdje cu ga u T-centru moci podici.. Doso dan i mobitel stigao, ja sav sretan, njima papirologija nevalja, tu su me opet hebali 10 dana jer se nisu mogli dogovoriti s kojeg skladista im mora doci mob, ali i tu sam bio uporan stiskao stalno, dok na kraju nije stigao mob, koji su otvorili predamnom i meni ga dali da ga upalim i vidim dali je to to.. Od tada da kucnem u drvo, nikad niti jedan jedini problem.. {#}

THE END kalvarije sa servisiranjem mobitela preko T-mobilea .. 

Stari moj, ja bi zamračio dvije tisuće puta u tih pol godine navlačenja s njima. Stvarno se divim tvojim konjskim živcima

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
---------------------

Offtopic: Prilika, meni samo nije jasno cemu TD (thumb down) na post, ako netko svojim iskustvom pokusava pomoci drugim forumasima koji imaju iste ili vise manje slicne probleme? Ako nije problem onda taj isti TD i argumentiraj..

13 godina
neaktivan
majdo kaže...
Prilika kaže...
---------------------

Offtopic: Prilika, meni samo nije jasno cemu TD (thumb down) na post, ako netko svojim iskustvom pokusava pomoci drugim forumasima koji imaju iste ili vise manje slicne probleme? Ako nije problem onda taj isti TD i argumentiraj..

Izgleda da sam promašio.. zar je to toliko bitno, eto, direktore, idem da prepravim ocjenu posta na TU.. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Izgleda da sam promašio.. zar je to toliko bitno, eto, direktore, idem da prepravim ocjenu posta na TU.. {#}

Ma nije bitno, nego ako ima razlog, i argument je onda dobrodosao.. ;)

kuleee kaže...

Stari moj, ja bi zamračio dvije tisuće puta u tih pol godine navlačenja s njima. Stvarno se divim tvojim konjskim živcima

Malo je reci 2000 puta da sam zamracio, ta je brojka je prešla nekih 10000 puta, ali pa nije to mobitel od 100 kn, da bih rekao ma uredu je aj vrati ga pa cu ga spremiti u ladicu.. To je ipak igracka za koju sam keširao 3500 kn, pa mislim halo.. Ona ista gospođa sto se svima javlja u MESC-u je na moje pitanje da se sve to događa njenom djetetu koje je dalo njenu placu ili pola place na mobitel u kešu šta bi ona napravila? Njen odgovor je bio pa riješila mu odmah novi mobitel, ja reko a zasto meni se to ne napravi nakon 6 servisa i vracanja neispravnog mobitela, a ona na to odgovara vama to nije tako jednostavna procedura.. Nema mjesta u ovoj državi di ne trebas imati neku vezu samo da bi istjerao "pravdu" i samo dobio ono sto si platio..
Oni mene dr*ali, ja njih, pa da vidimo ko ce prije popustiti.. Ja se nisam dao, zato sam i izborio ganc novi mobitel, koji sad radi bolje nego 3 SGS2 od frendova skupa.. {#} 

14 godina
neaktivan
Evo zvao ja servis kazu, gotov je promjenili plocu, hmmm ajd dobro vidit cemo kak ce to izgledat... Crkne li nejde u mesc vise...
13 godina
neaktivan

Sinoć sam ga vratio na tvorničke postavke, stavio sve stvari od prije. RAM vidno smanjen, baterija osjetno dulje traje te sada je na oko 60 %. Pričam maloprije preko mobitela i odjednom cujem tijekom poziva da je sugovornik zašutio i čujem kako se na slušalici čuje neki zvuk kao kliktanje i pogledam u njega, a on se restartira.

Koje još mogućnosti imam prije nego ga pošaljem na servis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rotati ga i staviti gore costum rom, ali cisto sumnjam da ce ti to ista promjeniti i pomoci, najsigurnije pravac u servis..

13 godina
neaktivan

Ima li način kako ga poslati u Europatrade jer sam iz Osijeka?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice