Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.497.878
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

kaj nije sudy stavio najobicniji miui...nikakvu derivaciju (tipa asnet,cmiui,wiui,itd..) ??

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
cecenac kaže...
majdo kaže...

http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Screen-Display-Touch-Digitizer-Assembly-Front-Frame-for-Samsung-i9100-/140821663714?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c9a00fe2

Po meni najbolja solucija, lcd+digitizer+okvir, doslovno samo plug & play.. I na tu cijenu jos racunaj da ti ide 25% PDV-a jer cijena prelazi daleko iznos od 160kn koji se ne carini.. 

U globalu cijena + PDV + cekanje da ti stigne je cifra od 893,70 kn, a na njuskalu imas isti taj s okvirom za 950 kn..

Hvala puno. Jos samo ako nije problem, mislis li da je ovo bolje (top rated seller 99,8%) a jeftinije:

http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Screen-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-S-2-I9100-/330744063732?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d01e1e6f4

Usteda ti je ravno 2,26$, sto je po meni smijesno i pokusavat na taj sveukupni iznos ustedjeti, plus ovaj link sto si mi poslao nema okvira, samo lcd+digitizer, i imas zajebancije s odvajanjem okvira od starog, i smjestanjem na novi..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

kaj nije sudy stavio najobicniji miui...nikakvu derivaciju (tipa asnet,cmiui,wiui,itd..) ??

Wiui je on uvijek stavljao.

Mogu rec da je imao pravo, wiui radi jedan madar i mozda najvise razumije compile od ovih nonofficial kompajlera miuia

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
bzvz92 kaže...

Mogu rec da je imao pravo, wiui radi jedan madar i mozda najvise razumije compile od ovih nonofficial kompajlera miuia

bumo vidjeli sto sam covjek kaze,moguce da je stavio wiui,al mislim da je u zadnje vrijeme samo miui i to je to :D mozda grijesim,al đabe nama sad sve ovo, on kaze kaj je tocno i to je to {#}

uostalom ja sam sam isprobao cmiui,wiui i asnet po dan,dva...i u to malo vremena nisam primjecivo neke ogromne razlike (dobro,cmiui nije baziran na samsungu,al svejedno..) dok obican miui nisam jos probo...al kako kazu,nikad nije kasno {#}

15 godina
neaktivan
za sve vas koji koristite Apex Launcher: NIKAKO NEMOJTE AŽURIRATI NA POSLJEDNJU VERZIJU. Ekipa iz Apexa je gadno smrdala stvar i ako ga ažurirate aplikacija će vam se konstantno rušiti. Ostanite na staroj verziji dok ne poprave stvari
Sa svijet androida podatak......
Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
A ja debil stavio update odmah ujutro i htio upozoriti ekipu, ali sam na krivom topicu napisao post... Ne da se ruši, nego se uopće ni ne pokrene, odmah baci error! Odličan update, skidam kapu dečkima!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
bzvz92 kaže...

Sudy je stavljao sve moguce derivacije i derivacije od derivacija MUIU-a, najduze se zadrzao ja mislim na cMIUI-u, dok mu ono usred koncerta kamera nije se zaustavila, pa je na koncertu flashao novi rom.. {#} Mene osobno je navukao na WIUI za koji sam u jednom trenutku i pisao detaljnije reviewe dok je jos v4 ICS bila bugovita..
Iako sam redom flashao sve ostale derivacije kako su se pojavljivale, nekako sam se uvijek vracao na WIUI, jer osobno, na njemu mi je najbolja kamera bila.. Pogotovo kad je rijec o snimanju videozapisa, tu se pokazala najboljom, automatski focus je svaki puta odradio i vise nego savrseno svoju svrhu.. Dok kod ostalih ROM-ova je uvijek bilo nekakih problema, i pola videa bi mi bilo zamuceno jer focus zahebava.. cMIUI je nekako jos najblize bio savrsenstvu, ali mi se relativno spor svaki puta cinio naspram WIUI-a, tako da sam se uvijek na njega vracao.. Trenutno sam na 2.9.7. verziji koja je def savrsena bez mane mogu reci.. Mozda mrvicu trosi malo brze bateriju sa novijim Siyahom nego ranije verzije tipa 2.6.28 sa Siyahom 3.2.8. koja je bila odlicna, ali svejedno i dalje je po meni NO.1 ROM.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
robijan kaže...
za sve vas koji koristite Apex Launcher: NIKAKO NEMOJTE AŽURIRATI NA POSLJEDNJU VERZIJU. Ekipa iz Apexa je gadno smrdala stvar i ako ga ažurirate aplikacija će vam se konstantno rušiti. Ostanite na staroj verziji dok ne poprave stvari
Sa svijet androida podatak......

Ja sam jedan od "sretnika" koji je stavio tu verziju {#}

Zadnja verzija je ispravila stvar, ali fakat su ga zasrali kreteni

15 godina
neaktivan

Moram objaviti sretnu vijest za vas za najviše dva tjedna očekujem S III te se prebacujem naravno na novi forum. Ovdje je bilo jako lijepih iskustava s svima vama , nadam se da vam nisam puno išo na živce ali šta se može. I dalje ću se ja družiti i pratiti vas. I sada ono najbitnije aparat mi je na prodaju dali je cijena od 2 .000,00 kn. realna za aparat koji je star 7 mj. bez oštečenja držan u silikonskoj maski.

0 visoka cijena
9 realna cijena
16 niska cijena
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jučer je Apex izdao novu verziju svoga launchera, 1.3., no nešto je pošlo krivo pa je svatko tko je ažurirao na najnoviju verziju mogao komotno deinstalirati aplikaciju jer se konstantno rušila. No ubrzo je stigla i zakrpa. Ekipa se ovoga puta stvarno potrudila i tijekom večeri sredila zakrpu, 1.3.1 i sredila problem rušenja aplikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da se nadodam na robijana, apex mi se sad čini fluidniji nego što je bio, dodane su neke nove mogućnosti od kojih bi naglasio tablet UI mode, e sad da se ne ponadate prerano, tablet mode je samo na desktopu, settingsi su normalni, nisu kao kod paranoidandroid-a. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li netko gdje u Zagrebu mogu nabaviti vanjsku bateriju?

http://www.amazon.co.uk/Rechargeable-External-Protective-Battery-Samsung/dp/B008D2I4LO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348602588&sr=8-1

Ne ovu konkretnu, samo sam naveo primjer.

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
user3468 kaže...
Ja muku mucim sa modemima, poceli su zezat svi po redu. signal puca usred ili nakon poziva, kod povezivanja s netom , neki put i bzvz kad nis ne radim.. zadnji sam stavio LPW, kojeg je tele2 dao sa svojim romom i vidi vraga taj ne prekida, al su brzine na tele signalu 15kbps download i slicno upload, i ako preko noci ostavim airplane mode onda pocucla bateriju 40ak %

ima ko za preporucit jos koji modem osim; LPS, LPX , LQ6, LPW?

DXLPAkako sam i niže naveo popravio je situaciju prekida s rilom na slikama ! T-mobile mreža

Isprobao sam DXLPA modem, odlične brzine na tele 2 i tmobile signalu, bez ikakvih prekida, baterija solidna...

14 godina
neaktivan
user3468 kaže...
robijan kaže...
user3468 kaže...
Ja muku mucim sa modemima, poceli su zezat svi po redu. signal puca usred ili nakon poziva, kod povezivanja s netom , neki put i bzvz kad nis ne radim.. zadnji sam stavio LPW, kojeg je tele2 dao sa svojim romom i vidi vraga taj ne prekida, al su brzine na tele signalu 15kbps download i slicno upload, i ako preko noci ostavim airplane mode onda pocucla bateriju 40ak %

DXLPAkako sam i niže naveo popravio je situaciju prekida s rilom na slikama ! T-mobile mreža

Isprobao sam DXLPA modem, odlične brzine na tele 2 i tmobile signalu, bez ikakvih prekida, baterija solidna...

moze link?

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Otkrivena opasna sigurnosna rupa u nekoliko Samsungovih uređaja

http://mob.hr/opasna-sigurnosna-rupa-u-samsungovim-uredajima/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 8:09 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
robijan kaže...
Otkrivena opasna sigurnosna rupa u nekoliko Samsungovih uređaja

http://mob.hr/opasna-sigurnosna-rupa-u-samsungovim-uredajima/

Vec je riješeno updateom, i to prije objavljivanja ovih stvari (4.0.4 za SII i Note). Također, za one koji nisu sigurni postoji app http://allaboutsamsung.de/2012/09/samsung-galaxy-s3-mit-app-vor-fernloschung-schutzen/

Uglavnom ovaj problem je na SVIM Android uređajima, tako ni HTC, a vjerojatno i još dosta proizvođača ima taj problem (samo svaki proizvođač ima svoj USSD za određene radnje), a to je problem još od samog početka Androida (Cupcake je isto pao na testu sto smo jučer testirali radi ovoga).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
15 godina

Jel' me netko tražio? {#}

Da riješimo stvar, Suđy je kao što je rečeno probao sve MIUI i MIUI like ROM-ove.
Od [GB] MIUI-a najbolji mi se pokazao RGUI, GB V9.
Od [V4] MIUI-a najbolji mi se pokazao ASNETOV RC1 Rain Edition (9.00). 

• wajk je negdje zapeo i 2 tjedna ga nema te zadnji 2.9.7 nisam ni probavao jer su komentari bili svakojaki. Bloatware, random FCs, itd.
  • asrock je svoj ASNET ROM zamislio da osim weekly update-ova izdaje monthly (zbir 4 ili 5 weekly) RC update (RC1 za 9. mjesec ja vani i nije loš - ako mi se ne svidi RR 3.8 kojem dajem šansu, vraćam se na ASNET)
  • cMIUI i njegov tvorac chillzz su za sada stopirani kako je rekao ovim postom i to je bilo za očekivati. Jer je pokušao prijeći na cMIUI JB no bezuspješno, kako i sam reče. Šteta!
  • Po mom mišljenju najbolji tvorci i poznavatelji MIUI-a (uz wajka) su gh.rohit (1.) i adyscorpius (2.) koji su obojica prestali razvoj za naše uređaje.
  1. gh.rohit je nažalost prekinio razovj MIUI-a (RGUIA) za naše mobitele jer je uzeo S3. Šteta, GB V9 (ponajbolji MIUI [GB] je dead link).
  2. adyscorpius, inače moj dobar drug, razvijatelj Adyscorpius MIUI-a [GB] i [V4] je isto pauzirao (rekao se vratiti no ništa). Ako trebate dobar MIUI [GB] svakako preporučujem njegov (jer je RGUI GB V9 mrtav. (Market bug je sređen - ako se tko sjeća).

Sinoć sam stavio TW5 Jelly Bean i dao mu veliku šansu i priliku, no iznevjerio me.
Možda zato što je još u relativno ranoj fazi.
Iznevjerio me jer TW se random crasha, battery drain je ogroman i poprilično lagga.
Ukratko, to je stock themed codeworkxov i ekipin CM10.
Sve postavke ima kao CM (što mi se posebno sviđa), a još više mi se sviđa stock izgled.
Nažalost, kao AOSP ima onu RETARDIRANU Camera.apk koju jedva čekam da ju netko trajno zabrani -.-"

Nemojmo zaboraviti Paranoid, dat ću mu priliku također!

Pozdrav i do flashanja.

Rebooting in CWM, Installing update RR_3.8_JB 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
user3468 kaže...
robijan kaže...
user3468 kaže...

moze link?

http://d-h.st/dIm

ovo ti je DXLPA modem + RIL skupa.

evo ti i link od xda teme pa tamo imaš link do ostalih modema... izgleda da taj GETRIL program i nije toliko dobar, nijedan modem mi nije radio dok sam RIL skidao preko njega, a nakon šta sam isprobao ove modeme koji su pakirani sa RILOM skoro pa svi rade :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 19:28 (user3468).
14 godina
user3468 kaže...
robijan kaže...
user3468 kaže...

Meni nakon honeymoona u trajanju od ravno 28h nakon promjene na DXLPA+RIL počeli opet prekidi ...{#}

Kad radi, brzine su i kod mene dobre (tmobile).

Galaxy S2, WanamLite 12.4, DramKernel 2.7.4
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 20:41 (dabar39).
18 godina
neaktivan

Pomagajte, mob se ponaša čudno.

Ovako, imam Sensation rom 4, problem je sa baterijom. Ostavim je punit preko noći, ujutro je iskopčam, ali na mobu mi još prikazuje kao da se puni.

Probam isključiti mob, ali nakon što se isključi, sam se i upali. Ajde to prođe nekoliko minuta, nakon toga poludi pa prikazuje kao da se opet puni, pa opet ne...kao da stavljam i vadim punjač.

Probao sam staviti MIUI, ali opet isti problem. Vadio sam bateriju, ostavio pola sata, dođe sve u normalu...

Dali je moguće da je mob u banani???

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupio S3 prije dva dana i iznevjeri vas ko nevjerni Toma :-) . Na ovom podforumu sam toliko nauci, toliko dobrih savijeta dobio da to nisu istine. Procitao sam sve stranice od pocetka do kraja. Stvarno ste ekipa koja se samo pozelit moze. Selim se na podforum S3 ali ovdje cu uvijek dolaziti i viditi sto se pise i radi. Hvala vam jos jednom svima i citamo se pozzz

p.s S3 je mrak telefon brzi je od treptaja oka.... ;-)

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

5 0 hvala 3
17 godina
Pačo kaže...

Pomagajte, mob se ponaša čudno.

Ovako, imam Sensation rom 4, problem je sa baterijom. Ostavim je punit preko noći, ujutro je iskopčam, ali na mobu mi još prikazuje kao da se puni.

Probam isključiti mob, ali nakon što se isključi, sam se i upali. Ajde to prođe nekoliko minuta, nakon toga poludi pa prikazuje kao da se opet puni, pa opet ne...kao da stavljam i vadim punjač.

Probao sam staviti MIUI, ali opet isti problem. Vadio sam bateriju, ostavio pola sata, dođe sve u normalu...

Dali je moguće da je mob u banani???

Prvo sto mi pada na pamet je da ocistis usb na mobu.

Znam da je nekima radio problem...

18 godina
neaktivan

probat cu ga sutra malo na kompresor ispuhat...

ako ga budem trebao vozit na servis, zna li netko kako da ga vratim na 2,0, imam onaj JIG, negdje sam načuo da ne radi na verzijama iznad 2.0

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
15 godina
neaktivan
Pačo kaže...

probat cu ga sutra malo na kompresor ispuhat...

ako ga budem trebao vozit na servis, zna li netko kako da ga vratim na 2,0, imam onaj JIG, negdje sam načuo da ne radi na verzijama iznad 2.0

nikako na kompresor.... shebat ces sve dignut ce ti prasinu pod ekran i mozes jos toga zeznut dosta. uzmi stapic za uho ili nesto manje i alkoholom ocisti kontakte od usb-a . JIG ti neradi iznad 2.3.3 imas super program triangleaway s rutanim telefon skines taj program i ponistis brojac i onda ga restoras na stock.

17 godina

Ako nemate pametnijeg posla {#} probajte flashnuti "CM10 vsync patched experimetnal build"

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1891222

Stvarno primjetim poboljsanje...

Jos nisam dovoljno dugo testirao da vidim kako drzi baterija, cini se normalno.

Drzim ga na kernelu koji dolazi sa tim romom (cm). Probao sam Dorimanx 5.82 ali nije radio...

Edit: meni pretplata istice oko nove godine, pa se nadam da cu ubosti SGSIII ili mozda jos nesto bolje (i9305) :P

Edit2: probao sam staviti DXLPA modem i nije najbolje radio - slabiji signal. Popodne sam flashnuo DXLP7 i cini mi se da bolje drzi (TMobile, Zg)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 23:08 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Mobitel mi je prijatelju pao na kamen i pukao je ekran pri dnu kraj tipke mehanicke. Koliko košta popravak (novo staklo) ?

Moram te razočarat al  Nemože se promjeniti samo staklo... nego mora se promjenit cijeli ekran sa digitazorom.... ak ga pošalješ na servis koštat ce te 1500kn...a ako ga ideš sam popravljat koštat ce te oko 900kn na ebay... i onda na youtube imas filmiće kako ga zamjenit :D ... ja sam to si sam  napravio heh nije toliko komplicirano :)

čvengi
14 godina
neaktivan
ja sam pak probao dxlp7 i brzine su bile ultra lose pa sam ga odmah maknuo.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice