Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.498.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...

Nisam čitao, ali mislim da nema brick bug, budem pročitao.
Ovo je stock kernel od nekidan, znači noviji.

Btw. ajd probaj ovaj iznad što sam stavio i javi. 

mozda sutra stavim ili dns navecer...u svakom slucaju javim dojmove kad i ako stavim :D

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

CM10 (JB) Stock themed SGS3 ROM portan na SGS2

[link]

Jesi probal? Dojmovi?

Axtross_Hr - Origin
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
sudy_freak kaže...

CM10 (JB) Stock themed SGS3 ROM portan na SGS2

[link]

Jesi probal? Dojmovi?

nema linka za skidanje 4.0

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
17 godina
odjavljen

Jedna fotka, slikana sa stock kamerom: LINK

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Jedna fotka, slikana sa stock kamerom: LINK

Šta si uplašio mače ??????

15 godina
neaktivan

Evo moram se pohvaliti jer sam zadovoljan s kombinacijom, prvi put imam 1 d. 9 h. bateriju,nisam baš nešta koristio ali i tada meni je veliki napredak.

nakon onih priča o prekidu signala mislim da sam riješio ali nisam imao puno razgovora jučer i danas pa i nisam baš 100 % siguran

ali mislim da sam s modemom DXLPA rijesio evo par slika !!! nediram nista do JB !!!!nadam se ....

{#}    {#}    {#}    {#}  {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mobitel mi je prijatelju pao na kamen i pukao je ekran pri dnu kraj tipke mehanicke. Koliko košta popravak (novo staklo) ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Mobitel mi je prijatelju pao na kamen i pukao je ekran pri dnu kraj tipke mehanicke. Koliko košta popravak (novo staklo) ?

google je tvoj prijatelj

18 godina
neaktivan

Jel ima opcija da kod slikanja namjestim 16:9 format,da mi na tv-u bude full screen ?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 17:56 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stavi na "wide" 6 Mpx, il na TV-u 4:3

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Stavi na "wide" 6 Mpx, il na TV-u 4:3

Thx

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina

Ne znam za vas, ali ja sam očaran MIUI-em 2.9.12 kojeg sam spario s MIAUN temom.
Kernel za sada nisam dirao, kao ni modem (LPH). 

Baterija se za sada pokazala odlično.
MIUI Launcher gotovo da ni nema lagga, jeidno što nisu još riješili je onaj problem s kamerom.
Kada posvijetli launcher i cijeli ROM -.- 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ne znam za vas, ali ja sam očaran MIUI-em 2.9.12 kojeg sam spario s MIAUN temom.
Kernel za sada nisam dirao, kao ni modem (LPH). 

Baterija se za sada pokazala odlično.
MIUI Launcher gotovo da ni nema lagga, jeidno što nisu još riješili je onaj problem s kamerom.
Kada posvijetli launcher i cijeli ROM -.- 

toliko o salmanu ili wanamu :D

17 godina

Ja taj MIUI ne mogu probaviti nikako - lijepo izgleda, ali ne volim pristup (iOS like)

CM10 rulez :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

koji su uopce trenutno bugovi na tom? jel radi pristup i koristenje externe sd?

17 godina

Najnormalnije pristupam eksternoj kartici. Inace koristim File Manager i vidim eksternu karticu.

Kad spojim mob na komp isto tako...

14 godina
neaktivan
parizer kaže...

Najnormalnije pristupam eksternoj kartici. Inace koristim File Manager i vidim eksternu karticu.

Kad spojim mob na komp isto tako...

a bugovi? da nesto bas ne radi ili tak nes... :)

17 godina
bzvz92 kaže...

a bugovi? da nesto bas ne radi ili tak nes... :)

Ne mogu se sjetiti da ne radi nesto. Mozda ima, ali trenutno se ne mogu sjetiti. Ne slusam muziku na mobu pa recimo ne znam kakav je na tom podrucju.

Od bugova su tu klasicni problemi JB-a kao i na drugim romovima > memory leak i hwcomposer nije sreden do kraja (ceka se Samsungov source JB-a).

Radi odlicno i jednostavan je rom bez previse gluparija sto mi je najvaznije. A i volim pratiti changelog i dnevno flashnuti novi Nightly ;)

Program za brzo ciscenje memorije - Fast Reboot

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 23:51 (parizer).
14 godina
neaktivan

aha,ok...ma kad stalno citam da nisu jos JB romovi spremni za potpunu dnevnu uporabu i tak,pa da malo i provjerim..mislim da cu ipak ostat na nekom icsu do nekih "finalnijih" verzija :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

Ja taj MIUI ne mogu probaviti nikako - lijepo izgleda, ali ne volim pristup (iOS like)

To je sve stvar navike, ja ga isto tako u pocetku nisam mogao probaviti, dok me Sudy nije navukao na WIUI, od tada samo MIUI i njegove derivacije flasham, nista drugo me ne zanima.. Samsung stock i Wanama kojeg svi toliko hvalite nemogu ocima vidjeti koliko mi je to sad odbojno..

Trenutno sam na WIUI-u 2.9.7 + Siyah 4.1.3 i po meni win-win kombinacija, nema bugova niti ikakvih problema..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Ja muku mucim sa modemima, poceli su zezat svi po redu. signal puca usred ili nakon poziva, kod povezivanja s netom , neki put i bzvz kad nis ne radim.. zadnji sam stavio LPW, kojeg je tele2 dao sa svojim romom i vidi vraga taj ne prekida, al su brzine na tele signalu 15kbps download i slicno upload, i ako preko noci ostavim airplane mode onda pocucla bateriju 40ak %

ima ko za preporucit jos koji modem osim; LPS, LPX , LQ6, LPW?
14 godina
neaktivan

Dakle kao sto rekoh jučer, frendu mi je puklo staklo na dnu kraj home tipke. Ekran radi, radi i digitezer, dakle mobitel se može koristit, al je staklo poviše tipke puknuto. Google kaže da je mijenjanje samo stakla previše komplicirano za smrtnika pa bi trebalo naručit novi digitizer, ekran i staklo. Mobitel je rastavljen skoro cijeli. Može li samo neko pomoć i reć, da li je ovo sve što nam treba, uključuje li ova ponuda i lcd i staklo i digitizer?

http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-digitizer-broken-Monitor-Assembly-Tools-For-Samsung-Galaxy-i9100-S2-/320987637407?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abc5aa69fdobije%C5%A1

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Dakle kao sto rekoh jučer, frendu mi je puklo staklo na dnu kraj home tipke. Ekran radi, radi i digitezer, dakle mobitel se može koristit, al je staklo poviše tipke puknuto. Google kaže da je mijenjanje samo stakla previše komplicirano za smrtnika pa bi trebalo naručit novi digitizer, ekran i staklo. Mobitel je rastavljen skoro cijeli. Može li samo neko pomoć i reć, da li je ovo sve što nam treba, uključuje li ova ponuda i lcd i staklo i digitizer?

http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-digitizer-broken-Monitor-Assembly-Tools-For-Samsung-Galaxy-i9100-S2-/320987637407?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abc5aa69fdobije%C5%A1

e ovo je puno bolje {#}

u detaljima proizvoda pise da ukljucuje

• 1 x Front Screen Digitizer
  • 1 x Tools

...tak da mislim da nemas ovo ostalo kaj ti treba.

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Screen-Display-Touch-Digitizer-Assembly-Front-Frame-for-Samsung-i9100-/140821663714?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c9a00fe2

Po meni najbolja solucija, lcd+digitizer+okvir, doslovno samo plug & play.. I na tu cijenu jos racunaj da ti ide 25% PDV-a jer cijena prelazi daleko iznos od 160kn koji se ne carini.. 

U globalu cijena + PDV + cekanje da ti stigne je cifra od 893,70 kn, a na njuskalu imas isti taj s okvirom za 950 kn..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
neaktivan

modem XXKI4

SPEEDMOD-S2-ICS #K3-20 KERNEL

I omega blue v15

sa isključenim data prometom,i wifi off,način rada mreže samo 3g,za 6h izgubi 1% baterije.

Od jučer u 15:30 do sada baterija na 84%,27 min upaljen ekran zbog provjere mailova i surfanja,naravno isključuje se sav data dok ne planiram koristiti čisto zbog testa baterije. 

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Screen-Display-Touch-Digitizer-Assembly-Front-Frame-for-Samsung-i9100-/140821663714?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c9a00fe2

Po meni najbolja solucija, lcd+digitizer+okvir, doslovno samo plug & play.. I na tu cijenu jos racunaj da ti ide 25% PDV-a jer cijena prelazi daleko iznos od 160kn koji se ne carini.. 

U globalu cijena + PDV + cekanje da ti stigne je cifra od 893,70 kn, a na njuskalu imas isti taj s okvirom za 950 kn..

Hvala puno. Jos samo ako nije problem, mislis li da je ovo bolje (top rated seller 99,8%) a jeftinije:

http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Screen-Digitizer-For-Samsung-Galaxy-S-2-I9100-/330744063732?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d01e1e6f4

15 godina
neaktivan
user3468 kaže...
Ja muku mucim sa modemima, poceli su zezat svi po redu. signal puca usred ili nakon poziva, kod povezivanja s netom , neki put i bzvz kad nis ne radim.. zadnji sam stavio LPW, kojeg je tele2 dao sa svojim romom i vidi vraga taj ne prekida, al su brzine na tele signalu 15kbps download i slicno upload, i ako preko noci ostavim airplane mode onda pocucla bateriju 40ak %

ima ko za preporucit jos koji modem osim; LPS, LPX , LQ6, LPW?

DXLPAkako sam i niže naveo popravio je situaciju prekida s rilom na slikama ! T-mobile mreža

15 godina
neaktivan

Instaliral sam MIUI Asnet (onaj koji je Sudy preporučil). Preporodil sam se. Tak lijep ROM nisam videl još od Salmana. Brz je, nije ko Salman ali tu su negde. Ima još i puno tema za skinut...Jedino me smeta to kaj nema meni (iOS like je) ali zato sam sve ikone stavil u 2 datoteke: "Korisno" i "Gluposti", sad je sve pregledno. Preporučujem svima {#}

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Daj please neki link, nikako ga ne mogu naci....
Galaxy S2, WanamLite 12.4, DramKernel 2.7.4
15 godina
neaktivan
dabar39 kaže...
Daj please neki link, nikako ga ne mogu naci....

Evo ti.Klikni na Download or Watch onda Download file easily With Billion Uploads download manager to odznači i klik na download.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 15:35 (Tinča14).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice