Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.713.981
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
bzvz92 kaže...

haha,pa ovisi kako drzis mobitel dok slikas :P

hmm...probaj restartat mobitel pa onda...koji rom uopce imas?

Nadogradio sam službenim putem na 4.0.3.

14 godina
neaktivan

pretpostavljam da si i u settingsima pokusao upalit/ugasit rotate?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Schweini7 kaže...
Juka_91 kaže...
Koja verzija wanama...koji kernel...jesi napravio wipe

Probal sam orginal koji je s ROM-om, probal Siyah 4.0.1... ma jesam factory, dalvik cache, i cache partition.. dok stisnem da se spoji na moju mrežu ne pojavi se ono za pisati pass, nego mob zašteka i moram ga resetirati..

Imao sam isti problem. Wanam dolazi sa SpeedMOD-om kod kojeg mi je uvijek zaštekalo kod priključivanja na wifi. Rješio sam to tako da sam flashao najnoviji Siyah ali bez ikakvog wipe-anja.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
14 godina
neaktivan

Na svaki rom koji flesham promenim modem xxlps jer je po meni najbolji. takodje i xxlpx.

imam instalirano brgo aplikacija, kod wanam 12.3 sa siyahom 4.0.1 mogu izvuci za jedan dan 4h screen pa mozda i malo vise. izvukao sam 1d 11h sa 3h screen 

30min razgovora. to je koriscenje koje ja koristim normalno. kod salman sam imao zapucavanje app i kod v3 i kod v4.2 ali ipak to je po meni isto dobar rom... ja sam stao s fleshanjem kod wanam 12.3 to je ono sto mi treba sve radi baterija traje i traje.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel moguce da aparat nesta steka,jer sam samo jednom za noc uspio 2% baterije potrositi, a ovo sto dalje imam rom sve losije baterija traje. Svaki flesh je total wipe i nevracam nista iz backupova i opet ne pomaze. Jucer probam salmana dok sam pokusavao ga podesit 3-4 puta zamrznw pa ga gasi . Ovaj je 12.3 odlican ali evo sve losija baterija danas stoji i potrosi u tri sata 39 %, nisam vise pametan sta da napravim. moram reci da mi sta god i koji god flasham rom nemam nikakvih problema sa samim radom aparata kao sto citam kod pojedinaca sta i kakve sve gluposti naprave.Ocigledno imam jedinstvenu "glupost" napravljenu...

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.3-stock- XWLPT-siyah -s2- 4.0.1+
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 20:37 (robijan).
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Jel moguce da aparat nesta steka,jer sam samo jednom za noc uspio 2% baterije potrositi, a ovo sto dalje imam rom sve losije baterija traje. Svaki flesh je total wipe i nevracam nista iz backupova i opet ne pomaze. Jucer probam salmana dok sam pokusavao ga podesit 3-4 puta zamrznw pa ga gasi . Ovaj je 12.3 odlican ali evo sve losija baterija danas stoji i potrosi u tri sata 39 %, nisam vise pametan sta da napravim. moram reci da mi sta god i koji god flasham rom nemam nikakvih problema sa samim radom aparata kao sto citam kod pojedinaca sta i kakve sve gluposti naprave.Ocigledno imam jedinstvenu "glupost" napravljenu...

ajde probaj zameniti karticu stavi neku drugu bilo koja mreza... ja sam imao problem s potrosnjom batt.. zamenio sam 3 telefona za redom dok nisam promenio i stavio novu sim karticu. 

ne kosta te nista,probaj.... 

16 godina

Kad stavljam drugi modem, dal trebam radit wipe cache i dalvik cache ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Kad stavljam drugi modem, dal trebam radit wipe cache i dalvik cache ??

Ne treba.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
16 godina

Hvala Kordy! Može link za modeme, nikako ne nalazim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stavio sam maloprije CM9 stable verziju...ali ne radi mi mobilni internet..u apn postavkama je sve namjesteno ali nece da se spoji ma e ili 3g...do cega bi moglo biti..znam da imam pokrivenost jer sam se vec spajao sa proslim romovima
juka
14 godina
neaktivan
Tj bi li mi netko mogao poslati postavke ili tu ili na pm od tmobile...sumnjive su mi ove moje
juka
16 godina
Juka_91 kaže...
Stavio sam maloprije CM9 stable verziju...ali ne radi mi mobilni internet..u apn postavkama je sve namjesteno ali nece da se spoji ma e ili 3g...do cega bi moglo biti..znam da imam pokrivenost jer sam se vec spajao sa proslim romovima

Vjeruj mi pomogne ;) 

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
14 godina
neaktivan
Na videu pise
..tijekom.validacije doslo je do greske..
juka
14 godina
neaktivan
Ugl..netocne su mi bile apn..
Kolega forumas je poslao na inbox upisao sam i sad je u redu
juka
14 godina
neaktivan
Gdje u Zadru mogu naći dobre maskice? Na poluotoku.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

sad sam stavio malo wanama da vidim kakav je...zar je moguce da nema da se namjesti da se glasnoca notif. i zvona pojacavaju/stisavaju zajednicki?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam na s2 cyanogenmod 9 stabilnu verziju..modem xxlps..syah kernel 4.1 i svejedno mi za 3  i pol sata ode 50% baterije..ne znam u cemu je fora..sad razmisljam stavit wanamlite 12.3 i salman kernel..šta vi preporučate?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slavonac89 kaže...

imam na s2 cyanogenmod 9 stabilnu verziju..modem xxlps..syah kernel 4.1 i svejedno mi za 3  i pol sata ode 50% baterije..ne znam u cemu je fora..sad razmisljam stavit wanamlite 12.3 i salman kernel..šta vi preporučate?

ako si tek stavio rom onda pricekaj par punjenja/praznjenja da ti se baterija ustabili...normalno da je nakon svakog flashanja novog roma treba malo da se baterija stabilizira i dode do svog puno vijeka..

inace primijetio sam nesto zanimljivo...inace nikad nisam imo nikakvih problema sa gledanjem videa,bilo koji format da sam stavio,sve je radilo (korsitim mx player) i na svim romovima...i od nedavno,mislim da je u pitanju bila neka verzija ressurectiona (jos je bio na icsu) mi nije htio pokrenut film,.avi format...ista prica i na paranoidandoridu i na cm9 stable verziji...probao sam neki drugi film i taj je radio,a isti su format...onda kad bi prebacio neku seriju,isto nije radila,u principu nisam skuzio zasto neka radi,a neka ne...pricamo o istim formatima ovdje i to me uzasno frustriralo jer je lutrija dal ce mi radit neki video ili ne...dok evo,jucer sam stavio wanama i na njemu pak radi najnormalnije taj isti film! ne kuzim u cemu je problem...ako netko mozda zna u cemu je caka,rado cu primit neko rijesnje :D

i da,vec sam pito...za wanama,jel se moze spojit pojacavanje jacine zvuka notif. i ringa da idu zajedno??

14 godina

Cyanogenmod 9, nightly 12.08.2012, dreamkernel 2.7.1, modem LPX

vidi slike za bateriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.3-stock- XXLPS-siyah -s2- 4.0.1+
16 godina
neaktivan

daj lažeš da ti skoro tri dana traje baterija...pa nisam friško stavio rom..stalno sam nove verzije stavljao i sad kad je izasla stabilna verzija samo sam ju preko recoverya instalirao i sad sam naknaddno stavio syah i novi modem nadajući se dužoj bateriji..tak da par mjeseci sam na cyanogenu...možda sam nešto krivo instalirao ili nisam napravio sve korake? ili da si stavim dreamkernel!?!?

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bzvz92 kaže...
slavonac89 kaže...

ako si tek stavio rom onda pricekaj par punjenja/praznjenja da ti se baterija ustabili...normalno da je nakon svakog flashanja novog roma treba malo da se baterija stabilizira i dode do svog puno vijeka..

inace primijetio sam nesto zanimljivo...inace nikad nisam imo nikakvih problema sa gledanjem videa,bilo koji format da sam stavio,sve je radilo (korsitim mx player) i na svim romovima...i od nedavno,mislim da je u pitanju bila neka verzija ressurectiona (jos je bio na icsu) mi nije htio pokrenut film,.avi format...ista prica i na paranoidandoridu i na cm9 stable verziji...probao sam neki drugi film i taj je radio,a isti su format...onda kad bi prebacio neku seriju,isto nije radila,u principu nisam skuzio zasto neka radi,a neka ne...pricamo o istim formatima ovdje i to me uzasno frustriralo jer je lutrija dal ce mi radit neki video ili ne...dok evo,jucer sam stavio wanama i na njemu pak radi najnormalnije taj isti film! ne kuzim u cemu je problem...ako netko mozda zna u cemu je caka,rado cu primit neko rijesnje :D

i da,vec sam pito...za wanama,jel se moze spojit pojacavanje jacine zvuka notif. i ringa da idu zajedno??

http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_Video_Interleave

U biti AVI je container, a ROM možda ne podržava neki format kompresije

15 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Cyanogenmod 9, nightly 12.08.2012, dreamkernel 2.7.1, modem LPX

vidi slike za bateriju.

što nisi uslikao prije punjnja, ovo je čisto nemoguće a ako i je pojasni nam kako !!!!!!!  {#}

14 godina
neaktivan

Možda je napunil prije noći, ostavil ga na miru, drugi dan nešto malo tipkao, pa opet noć, pa malo tipkao kroz dan i opet noć...

To mogu i ja napraviti, a možeš zicer i ti ako ti u deep sleepu ne ždere previše... {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
robijan kaže...

ajde probaj zameniti karticu stavi neku drugu bilo koja mreza... ja sam imao problem s potrosnjom batt.. zamenio sam 3 telefona za redom dok nisam promenio i stavio novu sim karticu. 

ne kosta te nista,probaj.... 

ovo je potrošnja od sinoć 22 h na bateriji i to s tim da sam ga noćas od 23:00 do 6:30 držao u airplane modu tj. bez mreže i potrošnja 5 % i tada mi je kako se vidi sve mi je i normalno ali mi nije jasno da mi je album držao 5 h ga budnog i tada sam isključio sinkro picasa i g+ slika a i do sada sam ih imao i nije mi to nikada toliko pokazalo. E sada dali je moguće da toliko modem guta bateriju preko noći tj. kada je u stanju mirovanja, dok mi se čini da preko dana uopće ne troši toliko dok radi naspram noći dok miruje. Npr. tijekom noći mi za 6 h. znao potrošiti i do 30 -35 % baterije a onda za max 10 h ostatak od 50 % omjer mi nije normalan. E a sad kada si mi rekao za kartice: mob mi je vipov sam sam ga otključap jer koristim službeno ht karticu pa dali je moguće da ga oni softverski nekako shebu da zahebava na ovaj način. Danas ga još probam napunit i vidjeti do sutra a i isprobam ga s vipovom za dan dva !

I dali netko ima problem da mob stavi na vibro i bez zvuka to ne radi ali to mi je na svom romovima koje sam probao dali je moguće da je i to do aparata a ne do roma !!!

bzvz92 kaže...

sad sam stavio malo wanama da vidim kakav je...zar je moguce da nema da se namjesti da se glasnoca notif. i zvona pojacavaju/stisavaju zajednicki?

šta će ti to, nije valjda da stalno namiještaš jačinu tona.......

ja koristim gentle incringing za postepeno pojačavanje tona

15 godina
neaktivan

http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/08/19/siyahkernel-s2-v4-1/

i da dali je netko imao problem sa sms notifikacijama na touchwizu i to da i kada pročitate poruku ostane broj kao nepročitano ili uopće ne pokaže da ima poruka i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Stavio sam Dharam_Maniar kernel (DM v1.1.0)

So far so good :)  

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811175

Galaxy S2 @ Samsung XWLPM 4.0.4 + DM 1.1.0 kernel
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 21:27 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

cjoo šta ste se odma uzvrpoljili, pa nebi fake rezultate stavljao.

nije bilo nikakvih muljaža sa nadopunjivanjem i sličnim glupostima.

vidi se na slikama šta je i koliko je mobitel korišten.

kako postić bolju bateriju? stavio sam link,evo opet: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26755476&postcount=850

sve sam podesio tako na dreamkernelu   + maxfrekvencija na 800mhz..

prije sam bio na siyahu al otkako je tu dreamkernel koristim njega jer mi daje bolju bateriju a iste mogućnosti.

LPX modem bolja baterija u odnosnu na lq6 i lps.

baterija u mobu nije original nego je sa ebaya , gold 2350mah, odnosno 1800-2000(i manje) pravih mah..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo kako kod mene stvari stoje sto se tice Wanam 12.3 ... nakon drugog punjena 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bubnuo i ja wanama 12.3 s siyah v4.0.1 kernel-om pa cemo viditkako ce se ponasati prije sam imao wanama 12.2 i bio sam zadovoljan. Opcenito kako imam uredjaj preferiram wanama jel ima jedan od najstabilnijih romova, isprobavao sam i druge al nakraju uvijek se vracam wanamu :-) .

Dali netko koristi Galaxy S3 Dandelion zanima me dali to crpi bateriju? Meni izgleda super koristim ga mjesec-dva dana. (da se razumijemo ona voda kad dotaknes kao da su kapi, od s3 tema)

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice