Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.714.479
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dobra vijest, MIUI je danas pustio JB za sve Googleove uređaje, Nexus, Nexus S i Nexus 7.

Mi to naravno isto lajkamo ^^

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ cMIUI 2.8.3 + Siyah 4.0
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav aj nek mi neko preporuči neki kernel da baterija duže traje imam salman v3 rom mi je zakon samo me svaki dan baterija sve više živcira 20 minuta korištenja ode cca 20%

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obzirom da je wanan za 3 riješio: http://wanamlite.com/2012/08/17/romcwmxxdlh4jellybean4-1-1-odexed-fully-deodexed-stock-rom/
Nadam se da će i za naš biti uskoro!!!!!
Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.3-stock- XWLPT-siyah -s2- 4.0.1+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Eh kad bi barem S3 tema bila ovako krcata razgovora na temu flashanja romova i sl :D Tamo su svi višemanje na stockovima i samo se o T-Mobile, Vip firmwareima raspravlja.

Možda će ih JB malo aktivirat iako sumnjam.. Ajmo ekipa kupite S3 i idemo flashat!! {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 18:43 (dreammaker).
14 godina
neaktivan

pozdrav aj nek mi neko preporuči neki kernel da baterija duže traje imam salman v3 rom mi je zakon samo me svaki dan baterija sve više živcira 20 minuta korištenja ode cca 20%

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
dreammaker kaže...

Eh kad bi barem S3 tema bila ovako krcata razgovora na temu flashanja romova i sl :D Tamo su svi višemanje na stockovima i samo se o T-Mobile, Vip firmwareima raspravlja.

Možda će ih JB malo aktivirat iako sumnjam.. Ajmo ekipa kupite S3 i idemo flashat!! {#}

Daj pare pa bum kupil {#}

Jbg, sada reklama kaže "najbolji smartphone na svijetu" pa ga kupuje svatko... A i stock je vjerojatno dovoljno dobar (kao i na SII) tako da običnim korisnicima ni ne pada na pamet stavljati custom ROM...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 19:19 (Kordy).
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Daj pare pa bum kupil {#}

Jbg, sada reklama kaže "najbolji smartphone na svijetu" pa ga kupuje svatko...

Pa jeftiniji je nego S II {#} 

Mislim da je to više jer nema potrebe ić na ROM-ove, jer je isto kao i na stocku, ne treba nešto poboljšavat. Ja ni ne znam na kojem sam ROM-u, Wanam/Check/... jednostavno mi se ne da micat kad sve radi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
nixi123 kaže...

pa koji imas kernel, a stavi wanama pa ces produljiti trajanje

14 godina
neaktivan
Ima tko da je na salmanu v3...citao sam po stranim forumima slabo sam nasao na prethodnim stranicama ono sto me zanima...vidim da su v4 i 4.2 bugoviti dosta...zanima me kako je sa v3...da li je stabilan..ima li kakvih bitnih bugova..
juka
14 godina
neaktivan

salman v3 ti je meni osbno najbolji ro a isprobao sam gotovo sve jedino sa stock kernelom dosta papa bateriju ali rom sve šljaka savršeno

14 godina
neaktivan
Evo stavio ga isprobao i moram priznat da mi se bas svida...odusevljen sam...ako sve bude u redu ako se pokaze stabilan ostat cu na njemu..mnogo ljepsi nego wanamlite...pogotovo mi se svidaju ovi extrasi tipa floating video i ostalo sto je bilo u file uz sami rom file
juka
15 godina

Svi već znaju, no evo lijepo napisano ponešto o svakom.

The best custom ROM-s for Galaxy GT-I9100 aka Galaxy S II 

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Evo stavio ga isprobao i moram priznat da mi se bas svida...odusevljen sam...ako sve bude u redu ako se pokaze stabilan ostat cu na njemu..mnogo ljepsi nego wanamlite...pogotovo mi se svidaju ovi extrasi tipa floating video i ostalo sto je bilo u file uz sami rom file

jel mozes dat link?

i jel neko bio probao slim ics? svida mi se ideja sto nema apsolutno niceg nepotrebnog i cijeli rom je smjesten u 50ak mb...

15 godina

Vratio sam se na CM9 i naravno, ponajbolji ROM, svakako.
Jedino razočaranje koje nisu sredili još od 2. mjeseca je glupi sat koji ostane na nekom vremenu.

Kao da je isključen Clock sreen off update mrzim tu stvar!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

svaka preporuka za rom... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 22:32 (Schweini7).
14 godina
neaktivan

wanam 12.3 sa siyahom 4.0.1 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
salman v3 sa kernelom koji dode uz njega..i wanam 12.3 sa siyah 4.0.1...definitivno moja top dva
juka
14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
salman v3 sa kernelom koji dode uz njega..i wanam 12.3 sa siyah 4.0.1...definitivno moja top dva

slazem se.... :)))

15 godina
neaktivan

Znam da nije tema al dal neko zna jel se moze nac galaxy s2 preko GPSa ili nekako,juce mi ga neko marnio dok sam bio vani,icu prijavit policiji al me zanima jer mi je legi jednom nesto iphone i nasli ga preko gpsa valjda...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

kako uspijes kad vidim da imam 24 sata to mi je kao jack pot, dali ovisi o instaliranim aplikacijama ili cemu da toliko ti izdrzi baterija, jel imas ista od apk. na njemu ili si ga flashao i ostavi to vrijeme da" stoji". 16 h mi je prosijek da postignem i to na 20 % baterije, odlazi u sleep mod normalno, di je kvaka. Tu vidim da imas drugi modem odo probat i njega stavit pa da vidim sta s njim kaze.

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
oskarduki kaže...

kako uspijes kad vidim da imam 24 sata to mi je kao jack pot, dali ovisi o instaliranim aplikacijama ili cemu da toliko ti izdrzi baterija, jel imas ista od apk. na njemu ili si ga flashao i ostavi to vrijeme da" stoji". 16 h mi je prosijek da postignem i to na 20 % baterije, odlazi u sleep mod normalno, di je kvaka. Tu vidim da imas drugi modem odo probat i njega stavit pa da vidim sta s njim kaze.

meni salman v4.2 bez problem preko 1d drži, samo mi je screen do 2h... s time da meni screen najviše troši, pa ono čekanje, mislim da to za signal, tak da valjda ne mrda se signal tolko bi i duže zdržal..

16 godina
neaktivan

Moze li mi neko reci kako da rijesim problem sa kamerom, sve slike su rotirane i izokrenute kada uslikam.. Takodjer ne radi automatsko zakretanje zaslona..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
Juka_91 kaže...

slazem se.... :)))

e nema nikakvih problema sa tim romova sto se tice onog brick buga,jer je to samsung based pa sam malo skeptican?

od svih silnih romova koje sam isprobao,wanam jos nije jedan od tih a flasham vec pol godine skoro :D  vrijeme je da ispravim tu gresku!

14 godina
neaktivan
Zna li netko kako osposobiti Hspa+ na Cm9
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Ja probal dns wanama i ne radi mi Wi-fi, tj. uvijek zašteka kad se hoću spojiti na svoju mrežu.. ne kužim.. :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koja verzija wanama...koji kernel...jesi napravio wipe
juka
14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

xxlps?? jesi ti to promjenio modem ,,,jel taj bolji od xxlq6

14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Koja verzija wanama...koji kernel...jesi napravio wipe

Probal sam orginal koji je s ROM-om, probal Siyah 4.0.1... ma jesam factory, dalvik cache, i cache partition.. dok stisnem da se spoji na moju mrežu ne pojavi se ono za pisati pass, nego mob zašteka i moram ga resetirati..

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Moze li mi neko reci kako da rijesim problem sa kamerom, sve slike su rotirane i izokrenute kada uslikam.. Takodjer ne radi automatsko zakretanje zaslona..

haha,pa ovisi kako drzis mobitel dok slikas :P

hmm...probaj restartat mobitel pa onda...koji rom uopce imas?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice