Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.721.858
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Schweini7 kaže...
Delfinster kaže...

Ok. sad sam i ja malo zbunjen.... da li ja sad sa Wanam 12.3 mogu preci na Salmana ??? bez problema ili ce mi telefon se brickovati ....znaci sa 4.0.4 na 4.0.3

----------------------------

Zanemarite gornje pitanje. Vec sam odradio i sve je proslo bez problema i sad sam na Salman 4.2, al koliko vidim do sada vise je uradio bugova nego sto je bilo na prijasnjoj verziji.,...pola opcija ne radi kako treba....ne moze se namjesti vrijeme na locksreen, opet slika na home razvucena....ni to nije popravio ..........to je prvi utisak za deset minuta koliko ga koristim. i da nije mi radio wi fi dok ga nisam ugasio pa upalio ponovo (nemam pojma zasto)...

i ko zna sta sve jos ne radi ili radi :d 

Ma te buggove prožvačem.. meni je to daleko najbolji rom, izgledom i time kako je sve posloženo.

Na ostale se nikako ne mogu priviknuti, pogotovo ne na CM ili one AOSP.

svidja mi se  novi live wall ....samo ne znam koliko to jede bateriju....i ako vec koristis isti da nisi mozda i kernel mjenjao i da ne znas da li je iko stavljao mozda siyah i koju verziju ....

15 godina
neaktivan

I ja sam stavio Salmana, super je, brži je od CM9. Ima još puuuno bugova i treba složit opciju za mijenjanje onih ikona gore kad se povuče za uključivanje Wi-Fi, Bluetooth, vibracija... i fali mi još onaj lock screen od S3 kad dodirneš screen da padne kapljica.

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

salman je extra ja nemam nikakvih problema. a sto se tice razvucene slike,mislim da je problem sto je od S3 launcher ipak nije ista rez.ekrana... ili mozda gresim... a rom kao rom radi extra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 1:10 (oskarduki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pozdrav ekipo.
Nisam bio jer nisam ni aktivan ni sa flashanjem.
Nasao sam sto mi odgovara - napokon..
Brzo, fluidno, baterija super (jedino osjetan AOS BUG), no prolazi.

za sve ljubitelje MIUI looka, ne idite dalje od.cMIU-a koji je napokon, kazem napokon jer ga dugo.pratim dosao na svoje.
2.8.3 update rastura.
Siyah 3.5.2. takodjer.

Za detalje - forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704387
Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
16 godina
neaktivan

Bok,ekipa..da li je netko od vas imao problem s alarmom na S II? Skinula sam si aplikaciju Alarm Clock, i uredno zvoni, ali problem je što se zablokira i ne mogu nikako isključiti,osim da gasim uređaj? Isključim alarm i na zaslonu i u samoj aplikaciji, ali on i dalje zvoni i zvoni.. :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
Schweini7 kaže...
Delfinster kaže...

svidja mi se  novi live wall ....samo ne znam koliko to jede bateriju....i ako vec koristis isti da nisi mozda i kernel mjenjao i da ne znas da li je iko stavljao mozda siyah i koju verziju ....

Imam gore Siyah 3.5.2 sad, iskreno u normalnom radu mislim da manje papa bateriju od v4 salmana, al mi preko noći nije ravna crta ko prije nego je pad od nekih 3-4%. To mi se jedino na sviđa.

Ali ko zna, možda se ustabili, ipak sam tek jućer stavil to sve gore.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4 + Siyah 3.3.2
15 godina
neaktivan

Novi speedmod :

http://touristinparadise.blogspot.ro/2012/04/samsung-galaxy-s2-ics-download-speedmod.html

i nakon jučerašnjih problema rom je vrlo stabilan i za sada zadovoljan

i zaključak :

mujo: Čujem da si dobio Galaxy S II ...?

ja: DA {#}

mujo : I kakav je osječaj kada imaš telefon pametniji od tebe ? {#}

i kako uslikati glupu sliku a da mi ne bude ovaj za pojačavanje

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.3-stock- XWLPT-speedmode k3-30
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 9:53 (robijan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li preporuku za neki app koji bi gasio mobilni internet kad se ugasi ekran? Ali isto tako da ga upali svaki XY minuta i napravi sync
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Imate li preporuku za neki app koji bi gasio mobilni internet kad se ugasi ekran? Ali isto tako da ga upali svaki XY minuta i napravi sync

Za prvi dio ti ja iam Easy battery Saver, u inteligent modu... al da synca to neznam, možda mu se može u advanced modu složiti, ali nisam probao.

14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Novi speedmod :

http://touristinparadise.blogspot.ro/2012/04/samsung-galaxy-s2-ics-download-speedmod.html

i nakon jučerašnjih problema rom je vrlo stabilan i za sada zadovoljan

i zaključak :

mujo: Čujem da si dobio Galaxy S II ...?

ja: DA {#}

mujo : I kakav je osječaj kada imaš telefon pametniji od tebe ? {#}

i kako uslikati glupu sliku a da mi ne bude ovaj za pojačavanje

nemoj da drzis taster +  -  samo za gasenje i taster meni... 

evo ujedno moje koriscenje za 8h jer vidim i kod tebe je isto vreme u pitanju... salman v.4.2 siyah v4.0+

kod mene je dosta budan bio u odnosu kod tebe cak i par razgovora i 20 sms 

14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...
Delfinster kaže...
Schweini7 kaže...
Delfinster kaže...

Imam gore Siyah 3.5.2 sad, iskreno u normalnom radu mislim da manje papa bateriju od v4 salmana, al mi preko noći nije ravna crta ko prije nego je pad od nekih 3-4%. To mi se jedino na sviđa.

Ali ko zna, možda se ustabili, ipak sam tek jućer stavil to sve gore.

evo ja sam stavio Siyah 3.5.2 i ne radi mi Wi Fi   ....to jeste bilo koji Siyah da stavim wifi nece radi nemam pojma zasto ???? zna li neko rijesenje ??? 

stavio Siyah 4.0  i wi fi radi ..................... eto da znate ako jos ko bude imao tih problema da zna sta da uradi znaci zadnji siyah i radice 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 14:18 (Delfinster).
15 godina
neaktivan

Ljudi jel neko zna di se u zg može kupiti baterija za s2 budući da mi treba odma nemam vremenda čekat da dođe sa ebaya... Nadam se da je problem do baterije:D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
Schweini7 kaže...
Delfinster kaže...
Schweini7 kaže...
evo ja sam stavio Siyah 3.5.2 i ne radi mi Wi Fi   ....to jeste bilo koji Siyah da stavim wifi nece radi nemam pojma zasto ???? zna li neko rijesenje ??? 

stavio Siyah 4.0  i wi fi radi ..................... eto da znate ako jos ko bude imao tih problema da zna sta da uradi znaci zadnji siyah i radice 

Meni je ok bilo s jednim i drugim. Prvi put dok sma upalil nakon istalacije ROM-a se pobubilo ono za mobilni, cjelo vrijeme je svjetlilo. Ali sad je sve ok.

14 godina
neaktivan

Pozdrav :D zanima me koji si program koristio za otključavanje galaxya i na kojoj mreži ti je bio? Ja sam rootao svoj galaxy i pokušao sa nekim aplikacijama sa marketa ali nije upalilo :( LP

15 godina
neaktivan
Šef kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1765911&page=17

probaj ovo mislim da je to to

14 godina
neaktivan

Jel tko probao kombinaciju   DiLiDroiD ICS sa siyah 3.3.3...Kakav je rom..kako stoji s bugovima...

juka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bacio sam wanam lite novi i prdobar je samo zasto kad slikam ne mogu nac slike kad ga spojim s kompom???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Ima ko ideju kako skinuti Dilidroid 4.1?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1717883

Meni neko sranje od adf.ly otvori i piše u desnom kutu "nevidljivo" neka sačekam ali niš se ne događa.. j*** i kompliciranju s tim downloadima...

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1

0 0 hvala 0
15 godina

MIUI 2.8.10

dat čenđlog.

Dugo nije bilo ovako značajnih promjena.
Ovo bi značajno moglo popraviti performanse. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ cMIUI 2.8.3 + Siyah 4.0
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Ima ko ideju kako skinuti Dilidroid 4.1?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1717883

Meni neko sranje od adf.ly otvori i piše u desnom kutu "nevidljivo" neka sačekam ali niš se ne događa.. j*** i kompliciranju s tim downloadima...

poslacu ti link u inbox ne znam jel se smije ovdje postavljati ...ja skidam bez problema  

14 godina
neaktivan
Zelio bih skinuti XXKI4 modem sa ove stranice.
http://obihoernchen.net/downloads/?dir=SGS2%20Modems
Ali sta god probam, uvijek mi pocne skidati download.php. Kako da skinem taj prokleti modem?
I ima tko iskustva sa XXLQ5 ili LQ6 modemima?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Zelio bih skinuti XXKI4 modem sa ove stranice.
http://obihoernchen.net/downloads/?dir=SGS2%20Modems
Ali sta god probam, uvijek mi pocne skidati download.php. Kako da skinem taj prokleti modem?
I ima tko iskustva sa XXLQ5 ili LQ6 modemima?

Meni do sad na Slamanu v4.2 bil LP9, poludel sam skoro... dns stavil LPX i non stop imam full signal... a vjeruj mi tu nije baš lako ga skupiti kako god sam samo 6 km od varaždina ;)

14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Jel tko probao kombinaciju   DiLiDroiD ICS sa siyah 3.3.3...Kakav je rom..kako stoji s bugovima...

ja sam probao i ne svidja mi se uopste to jeste isto je kao i salman cak i isti problemi skoro sve isto..osim sto je Dili dodao nesto sa sony telefona..i odlicno radi sa Siyah 4.01...al meni je definitivno isti kao i Salman.......oni kao da uzmaju jedni od drugih gotovo rom i eto samo nesto dodaju i kao moj rom...bezvezeeeee 

I da kod Salman 4.2 sam primjetio da je signal jako jakooooooooooooo slab bilo gdje da sam...sto znaci da mu modem ne valja sekunde jedne...i treba ga mjenjati pod hitno .. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:59 (Delfinster).
14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
Juka_91 kaže...

ja sam probao i ne svidja mi se uopste to jeste isto je kao i salman cak i isti problemi skoro sve isto..osim sto je Dili dodao nesto sa sony telefona..i odlicno radi sa Siyah 4.01...al meni je definitivno isti kao i Salman.......oni kao da uzmaju jedni od drugih gotovo rom i eto samo nesto dodaju i kao moj rom...bezvezeeeee 

I da kod Salman 4.2 sam primjetio da je signal jako jakooooooooooooo slab bilo gdje da sam...sto znaci da mu modem ne valja sekunde jedne...i treba ga mjenjati pod hitno .. 

salman 4.2 je jedan od najboljih romova... stavi XXLPX modem i uzivaj... da ne stavljam sad screenshots za 10h 10% bat.. 40min upaljen screen auto.brigh. 3g upario sam ga sa siyahom 4.0.1 

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
Delfinster kaže...
Juka_91 kaže...

salman 4.2 je jedan od najboljih romova... stavi XXLPX modem i uzivaj... da ne stavljam sad screenshots za 10h 10% bat.. 40min upaljen screen auto.brigh. 3g upario sam ga sa siyahom 4.0.1 

nisam ja nista rekao za njega..cak sto vise i samom autoru sam rekao da ima potencijala u istom, ali i dalje ima mnogo gresaka  u istom.....

14 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
oskarduki kaže...
Delfinster kaže...
Juka_91 kaže...

DObar jer Salman 4.2, istani i Bog ima greški, al nije niš tsrašno..

Ovo za modem je dobro kolega rekel, treba ga menjati jer onaj LP9 je užas živi. Lupiš preko CWM-a LPX i radi odlično. {#}

14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Ovo za modem je dobro kolega rekel, treba ga menjati jer onaj LP9 je užas živi. Lupiš preko CWM-a LPX i radi odlično. {#}

Daj sibni link od LPX-a..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
majdo kaže...
Schweini7 kaže...

Daj sibni link od LPX-a..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742779

tu imaš u drugom postu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice