Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.728.347
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Blade18 kaže...
koji syiah je najbolje staviti? trenutno sam na 3.2.8, ali baterija jedva da izdrži 24h, a ništ pretjerano ne radim na mobu... i da naravno imam CM9 RC2

STavi Dilidroid R4 + siyah 3.5.2 i držala bu jakoooo dugo. Pogotovo kad je u deep sleep. (Meni je već 2 sata na 46%)

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4 + Siyah 3.3.2
14 godina
Schweini7 kaže...
Blade18 kaže...
koji syiah je najbolje staviti? trenutno sam na 3.2.8, ali baterija jedva da izdrži 24h, a ništ pretjerano ne radim na mobu... i da naravno imam CM9 RC2

STavi Dilidroid R4 + siyah 3.5.2 i držala bu jakoooo dugo. Pogotovo kad je u deep sleep. (Meni je već 2 sata na 46%)

ili stavi zadnji dreamkernel... ja imam bolje rezultate sa njim nego sa ijednim siyahom do sad, a nudi sve šta i siyah.

15 godina

Ljudi, brzo pitanje; je li moguć SIM unlock? Nisam pratio situaciju pa ne znam što se događa, nemojte zamjeriti {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Ljudi, brzo pitanje; je li moguć SIM unlock? Nisam pratio situaciju pa ne znam što se događa, nemojte zamjeriti {#}

Naravno,root pa imas dvije -tri aplikacije na Playu  s kojim to napraviš.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
DwightSchrute kaže...
Cordas kaže...

Naravno,root pa imas dvije -tri aplikacije na Playu  s kojim to napraviš.

Što ako ga unrootam, recimo službenom nadogradnjom (ako se i tako gubi root?), ostaje li unlock? Hvala.

Why so serious?
16 godina
neaktivan

ostaje, unlock je trajan

18 godina
neaktivan

S obzirom da CM9 još nije stigao do Stable verzije, MIUI mi se baš i ne sviđa, kakav vam se čini WanamLite?

Tražim neku alternativu dok ne izađe CM10 na JB.

Da li je WanamLite temeljen na Samsung ROM-u, samo bez nepotrebnih dodataka?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 16:42 (Nono).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nono kaže...

S obzirom da CM9 još nije stigao do Stable verzije, MIUI mi se baš i ne sviđa, kakav vam se čini WanamLite?

šta reći, koju posluhu poorati, kome...

osobno mi se wanam nije svidio, pre običan je, s3 based romovi mi se daleko više sviđaju, sada ću isprobati dilidroid i čekam aliance jer je napravio nešto slično s3 lock screen

mislim da bi ti se trebao svijeti root box jer je baziran na cm9, evo ti link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1696419

sretno

16 godina
Nono kaže...

Što treba zbilja pisati pored roma da je Stable da bi ti to vjerovao? CM9 je vec duze vremena stabilan! samo skini rc2 i miran si dok ne izađe "stabilan" {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
16 godina
neaktivan

evo malo si pogledajte šta očekujem od aliance, samo mi je glupo što prvo moraš instal v1 preko odina i onda instal novog roma preko njihovog alata, ne može se preko cwm

ali svejedno mislim da se isplati probati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jedno pitanje: da li moze da se ubaci rom od s3 na s2 znaci Galaxy s3 full rom na S2 on je negde oko 750MB 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

jedno pitanje: da li moze da se ubaci rom od s3 na s2 znaci Galaxy s3 full rom na S2 on je negde oko 750MB 

NE!

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan

Može se ubaciti, ali krajnji rezultat je brickanje uređaja {#}

Di je oni šta je ubacia ROM za SGS na S II ili obrnuto sad {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam presao sa 12.2 na 12.3 Wanam....uradio sam full wipe, e sad izgubio sam serial number al to me nesto i ne brine, nego nemam CWM ..jel to tako kod sviju, mislim koji imaju 12.3

i da li mogu posebno instaliram isti i odakle....i jel mogu zamjenim superuser sa SuperSu ???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I DA NAPOMENEM : Ne koristiti Siyah kernel na 12.3 Wanam   .....dakle ne mjenjati kernel, telefon radi savrseno sa ovim kernelom i u deepsleep i baterija je dosta dosta poboljsana sa ovom verzijom..

apsolutno evo za dva dana nema niti jednog FC nit ista slicno i sve radi savrsenoooooo......

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 11:41 (Delfinster).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imate li problema sa autofokusom kod snimanja videa na sgs2? Moj često treba vremena dok izoštri (a ponekad niti ne izoštri snimku) i to me za poludit živcira jer mi je HD video jako važan. Već sam kupnjom mobitela bia snervan činjenicom da je 1080p hd video "zumiran" i da je to jednostavno tako i da nema rješenja. Ima li itko ikakav savjet vezano uz taj autofokus? Nekakav kamera upgrade ili nešto slično? Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakva je razlika između ICS4.0.3 i 4.0.4 i dali se isplati prelazit na4.0.4?

Na ovu konfiguraciju sa slike, što se preporuča mijenjati  (meni kao laiku) da bi dobio bolje trajanje baterije uz minimalnu nadogradnju ili zamjenu.Pošto mi je ovo prvi Android a priviknuo sam se tek na ovaj izgled,nebi da moram opet učit na novo kad nešto zamjenim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

ja sam presao sa 12.2 na 12.3 Wanam....uradio sam full wipe, e sad izgubio sam serial number al to me nesto i ne brine, nego nemam CWM ..jel to tako kod sviju, mislim koji imaju 12.3

i da li mogu posebno instaliram isti i odakle....i jel mogu zamjenim superuser sa SuperSu ???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I DA NAPOMENEM : Ne koristiti Siyah kernel na 12.3 Wanam   .....dakle ne mjenjati kernel, telefon radi savrseno sa ovim kernelom i u deepsleep i baterija je dosta dosta poboljsana sa ovom verzijom..

apsolutno evo za dva dana nema niti jednog FC nit ista slicno i sve radi savrsenoooooo......sp

speedmod nema CWM ns kakav smo navikli kod siyaha u recoveri ulazis preko komb.tipki ili kod gašenja odeš u ponovno pokretanje .drugo baterija mi je izdrzala 20 h. s 2 h. ekrana malo razgovora 20.ak min. wifi ali to je prvo punjenje pa ćemo vidjeti sutra. Kernel speedmod kako vidim i na xda bolje za sada ostati na njemu.

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.2.8.2+
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:17 (robijan).
18 godina
neaktivan
ktm08 kaže...

Kakva je razlika između ICS4.0.3 i 4.0.4 i dali se isplati prelazit na4.0.4?

Na ovu konfiguraciju sa slike, što se preporuča mijenjati  (meni kao laiku) da bi dobio bolje trajanje baterije uz minimalnu nadogradnju ili zamjenu.Pošto mi je ovo prvi Android a priviknuo sam se tek na ovaj izgled,nebi da moram opet učit na novo kad nešto zamjenim.

Isplati se.

Evo WIUI na 2.8.2 (prva na 4.0.4, barem kod mene na Defy) je fenomenalno brz update, imao 4.1.1 (CM10 jelly bean) i presao na 4.0.4 jer vise nemrem podinijet ICS look, nisam nista primjetio u performansama.

Slicna stvar mi je bila kad sam imao CM9 4.0.4 na SGS2 pa se vratio na WIUI 4.0.3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

zna li neko gde mogu da skinem neki mod theme za s2, kao sto ima za s3 ics blue mod v3

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stavi WIUI/CM9 i uzivaj u temama kolko oces
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Jel mi može netko preporučiti neki stabilan i brz S3 based ROM ?

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koja je razlika između CM9 Nightly i RC verzije?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nono kaže...

Koja je razlika između CM9 Nightly i RC verzije?

CM9 nightly se izdaje dnevno, nije testiran, te neke funkcije možda ne rade.  RC verzija je release candidate (znači, moguća finalna verzija) i pod tim se razumijeva da je većina stvari stabilna, ako nešto nije, to će se ispraviti kroz sljedeće RC-eve sve dok ne bude sve u potpunosti funkcionalno i stabilno. Prednosti nightly verzije: više odlika (eng. features), ispravljeni neki bugovi. Mana je to što možda nešto ne radi.

16 godina
neaktivan

Ovako nedavno sam uzeo galaxya s2, na njemu je ics 4.0.3, model je gt-i9100, sve mi radi super osim igrica, bilo koju igru od gamelofta koju igram se zamrzne nakon 1 min igranja i izbaci van, igrice mi nisu vazne na mobu, al nekad mi dodje da nes odigram a ono neradi, jel imao itko slicnih problema i kak ih je rijesio

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
panisher21 kaže...

Ovako nedavno sam uzeo galaxya s2, na njemu je ics 4.0.3, model je gt-i9100, sve mi radi super osim igrica, bilo koju igru od gamelofta koju igram se zamrzne nakon 1 min igranja i izbaci van, igrice mi nisu vazne na mobu, al nekad mi dodje da nes odigram a ono neradi, jel imao itko slicnih problema i kak ih je rijesio

Nikad nisam imao sličnih problema.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 12:28 (Kordy).
14 godina
neaktivan
panisher21 kaže...

imam isti problem kod nekoliko promenjenih romova ista stvar,nakon jednog minuta zamrzne i izbaci....

14 godina
protjeran
panisher21 kaže...

oskarduki kaže...
panisher21 kaže...

imam isti problem kod nekoliko promenjenih romova ista stvar,nakon jednog minuta zamrzne i izbaci....

Koji kernel koristite?

17 godina
neaktivan

Gameloft kazete... a da niste skinili kriv SD data, za drugi GPU.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Jel mi netko moze rec ...koji 4.0.4 rom sta vec stavit i da sve funkcionira uredno... ja sam sad na 4.03 XWLP7 ...tonu toga sam citao al sto vise citam sve me vise zbunjuje i nezz sta radit... Stoga molio bih neke upute i sta je najbolje za ucinit

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice