Sta se to s salmanom desillo? Jednostavnim jezikom nas smrtnika ako netko može objasniti!!
Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.2.8.2+
Sta se to s salmanom desillo? Jednostavnim jezikom nas smrtnika ako netko može objasniti!!
Jel tko stavio ovaj *sluzbeni* 4.0.4 sto je izasao u rusiji sluzbeni update ICS a na sammobile ima verzija za europu iako je samo leaked nije sluzbeno, bar ne jos...jel netko probao stavit...ima kakve razlike u odnosu na stock 4.0.3??
nema nikakve razlike, osim sto postoji sansa da HARD brikas mobitel ako pokusas da formatiras emmc, bar sto se tice oficielne verzije.
pa mislim da ne mmoze niko tacno da kaze sta se desilo osim njega samog. al koliko sam ja mogao da skontam izgleda da je zbog necega dobio ban. medjutim izgleda da je klinac malo nestrpljiv pa je odma napravio novi nalog na istom forumu i moderator ga skontao i onda mu dao dozivotni ban .....zbog multi acc
Steta i ja bi volio da vidim sta je mali uradio sa v 4.2 i da li je stvarno toliko dobro napravio i bez greske sto se kaze.......al izgleda da taj dan necemo docekati ili ce mozda objavi negdje na nekom forumu drugom ili mozda napravi neki svoj forum ...ja mislim da je danas trebao da izbaci novu verziju ili bi 18-ti
koji kernel preporucate za najmanji drain kada je mobitel zakljucan ? sad mi je na RR romu i fluxi xx 03 beta 1 kernelu popapao 5 % u sat i pol sa upaljenim wifijom ali sa 3min ekrana =(
nisam zadovoljan previse
koji kernel preporucate za najmanji drain kada je mobitel zakljucan ? sad mi je na RR romu i fluxi xx 03 beta 1 kernelu popapao 5 % u sat i pol sa upaljenim wifijom ali sa 3min ekrana =(
nisam zadovoljan previse
Si probao Siyah 3.3.2? Meni sa Salmanom v4 jako malo troši. (kroz noć kojih 2-4%)
jesam jos prije ali cu ga pokusati ponovo staviti
jos jedno pitanje,za usb jig treba old bootloader jel tako? ja imam sada ovaj NEW, jel se gube neke prednosti ako stavim old bootloader da izbrisem count i triangle....
jesam jos prije ali cu ga pokusati ponovo staviti
jos jedno pitanje,za usb jig treba old bootloader jel tako? ja imam sada ovaj NEW, jel se gube neke prednosti ako stavim old bootloader da izbrisem count i triangle....
Nema nikakvih razlika koje bi korisnik mogao vidjeti/osjetiti.
JB na SII boota! http://imgur.com/a/9tsJg#1 Naravno zahvaljujući codeworxu
Si probao Siyah 3.3.2? Meni sa Salmanom v4 jako malo troši. (kroz noć kojih 2-4%)
sutra ako uhvatim malo vremena kontaktiram samog salmana, naime uspio sam nabaviti njegov mail, ako uspijem nabaviti v4.2 prosljedim vam ga, standardno je trebao izaći negdje u četvrtak
čestitke, javi nam dojmove
nekako si mislim da bi baterija mogla manje trajati nego na s2, malo nam to usporedi
pozdrav
nekako si mislim da bi baterija mogla manje trajati nego na s2, malo nam to usporedi
pozdrav
Upravo je suprotno...
pozdrav
Traje dosta manje nego na s2, na s2 mi je prosjek bio 11h, ovdje mi je neusporedivo sa HD2 ili Defy-em koji izdrze oko 26h s jednakim koristenjem, a s3 jedva gura 8-9h na auto brightness bez 3g-a!
pozdrav
Upravo je suprotno...
Varas se.
Drzat cu ga na stocku + root (preko Kiesa se ne izgubi root).
Cekat cu da naprave multicross, jer je sad za svakog operatera drugi rom, ne pase ne moj (T-mobile sekcija je za Europu) pa ce onda baterija bit bolja.
Do tada HD2 + Sense 4 + JB 4.1.1 FTW!
pozdrav
Evo da ti pokazem na mom putu u ZG i natrag, kad sam bio po svoj S III.
S II - slušam muziku cijelim putem + prčkanje po mobu - ~4 sata - 40% baterije ostane
S III - slušam muziku cijelim putem + prčkanje po mobu - ~4 sata - 69% baterije ostane
Screen On:
S II - max 3 - 3:30 h (uz dobar kernel i ROM)
S III - max 6 h (uz overclockan kernel i stock ROM)
mislim usporedba ti ne stoji
recimo baterija koja je stara godinu dana i baterija koja je stara tjedan-dva
mozda je cinjenica da je baterija s3 bolja i duze drzi(mozda nije) ali da na s2 baterija ode na 40% sa slusanjem glazbe 4 sata to ti dragi frende ne stoji...
mislim usporedba ti ne stoji
recimo baterija koja je stara godinu dana i baterija koja je stara tjedan-dva
mozda je cinjenica da je baterija s3 bolja i duze drzi(mozda nije) ali da na s2 baterija ode na 40% sa slusanjem glazbe 4 sata to ti dragi frende ne stoji...
Dragi frende, S II je bio star nešto sitno isto, pola godine max sam ga imao na korištenje. Naravno, bilo je tu prckanja po mobitelu sa porukama i malo interneta, ali to je rezultat. Uglavnom 30% naspram 60% sa sličnim korištenjem.
Uz to, S II se ionako tako ponaša od prvog dana, totalno je nebitno koliko je baterija stara, jer je i S II još uvijek generalno gledano nov uređaj.
ne mogu vjerovat da tak brzo ode baterija jer imam sg2 i nije istina...
ajde slušaj glazbu 4 sata i prčkaj malo po njemu, mail, internet, tako to.
Imao sam uređaj na testiranje od Samsunga, nema razloga da lažem.
gledam 2 filma u komadu pa mi ostane bar 10% baterije...a da ne mogu slusat glazbu 4 sata i malo prckat
cinjenica je da bi baterija mogla biti bolja,ali da je toliko losa kao sto si naveo u onom postu nije(mozda da surfas na full brightness i slusas glazbu preko zvucnika a ne preko slusalica onda ok,ali ovako mi je jako cudno)
Ja nikad nisam uspio prekoraciti 3.5h screen on sa njime, a ti pogledaš 2 filma... eto meni se cini bas suprotno, al dobro kako oces. Ova rasprava nema smisla i ja ostajem pri svome.
igrao sam igrice na njemu preko 4 sata a da ne mogu progledat 2 filma od sat i pol...lol pa kakav si ti to sgs2 imao onda?
Ja nikad nisam uspio prekoraciti 3.5h screen on sa njime, a ti pogledaš 2 filma... eto meni se cini bas suprotno, al dobro kako oces. Ova rasprava nema smisla i ja ostajem pri svome.
Ja sam imao na Gingerbreadu 5 i pol sati screen on (checkrom i speedmod) Na "sendviću" sam sretan ako doguram do 3 
Ja sam imao na Gingerbreadu 5 i pol sati screen on (checkrom i speedmod) Na "sendviću" sam sretan ako doguram do 3 
Ja govorim samo za ICS. Gingerbreada se uopće ne sjećam, jer nisam bio puno na njemu, jedno vrijeme na CheckROM-u, pa onda ICS.
Mislim, jasno vam je da nemam namjeru lagat jer mi je posao testiranje i promoviranje Samsunga.
ma jasno,nije nikakav flame bio sa moje strane nego mi jednostavno cudno kako se rezultati baterija razlikuju,sve 5 =)
Mitsi, mozda lazes s namjerom da ljudi zamijene S2 s S3 :P
Nego, koji Sammy ROM mozete preporucit? Zelim da je sto slicniji AOKP-u
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Probaj ovaj na kojem sam ja...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1758924
Edit: Ah ti zelis Samsung based... Onda nista :P
sammy romovi za preporuku
Wanamlite - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817
Neat rom - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686
Arabic Thebyani - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482574