Quick Panel Settings
Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
- poruka: 14.366
- |
- čitano: 6.714.623
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KOJi kernel PREporučujete??
Ekipoo... dogodila mi se strašna nesreća sa mojim Galaxyem S2 :(( ..... najime nesto ga je prignječilo i nastalo je puknuće ekrana....TJ mislim da je samo gornje stakolo punulo i savilo je sreberni rub mobitela točno na mjestu gdje je tipka Volume Down(ako stisnem tipku ona ostane ukopana unutra).... Sad mene zanima dali mi se isplati nosit na servis pošto imam garanciju još dva mjeseca(iako mi neće priznat garanciju) ili da probam sam zamjenit to staklo (ako ga je moguće nabavit negdje) ???? I KOLIKO BI ME MOGLO DOĆ NOVACA OBA DVIJE SOLUCIJE OTPRILIKE????
Hvala unaprijed...
Ekipo....dogodila mi se strašna nesreća sa mojim Galaxyem S2 , najime nagnjičelio je nesto na rub ekrana i puko ekran tj. mislim da je samo staklogornje popucalo.... i onaj sivi rub ga je savilo taman iznad tipke za volume down (ako ga pritisnem ostane mi ukopan nutra) ima tu slika ..... I sad mene zanima dal da ja nosim na servis pošto iman još dva mjeseca garancije ili da probam nać sam staklo i zamjenit ga.... KOLKO BI ME DOŠO POPRAVAK ONAKO OTPRILIKE????? MOLIM VAS ZA POMOĆ"""
bome to "nesto" je posteno nagnjecilo. to ti nema sanse da prodje pod garanciju. gledao sam na ebay-u imas komplet maski orginalnih. ili ako se moze (premda nevjerujem) uzeti samo digitizer. nisam shvatio jeli dobio ekran ili samo staklo.
Galaxy S2 SalmanRom_v4 & Siyah-v3.3.2
Nevidim da su nikava oštećenja anstala na ekranu jer je stisnulo točno na sivi rub al više prema unutrašnjosti... Ma to znam da nece uc pod garanciju al koliko bi me to koštalo da ga dam u Vip di sam ga i kupio npr???!!! Neka okvirna cijena bi me zanimala ... probat cu nać koji fotoaparat i slikat bolje da vidite jasnije....
PS: Jučer je stigao sa njihovog servisa zbog pregrijavanja sta sam ga poslao :( i sad ovaj nesretni slučaj :'(
EVO MALO SLIKA.... PA NEKA EXPERTI OCIJENE KOLKO BI ME POPRAVAK KOŠTAO OTPRILIKE :)
Zato je tu NoLed app koji radi savršeno u kombinaciji sa Amoled ekranom jer umjesto da upali cijeli ekran da prikaze malu ikonicu za obavijest, on upali samo tih desetak piksela potrebno za ikonu :)
Ok, al zakaj to odjednom svjetli a do sad nije, bar nisam do sad primjetioe? Jel i na Vašim s2 tak usto?
Meni je svjetlila samo na stock-u (official) jer tamo nemas opciju za podesit level-se auto brightnessa, pa ih on valjda ovako narihtava.
kako se kote ove google karte u ramu..ko neki virusi
kad bi pogasio taj silni bloatware od googla,samsunga i branda ics bi se digao sa 50-ak mb rama
Ok, al zakaj to odjednom svjetli a do sad nije, bar nisam do sad primjetioe? Jel i na Vašim s2 tak usto?
Svijetli kad telefoniras recimo...
@Mitch BLN se cini kao bolja solucija od NoLED app-a
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Svijetli kad telefoniras recimo...
@Mitch BLN se cini kao bolja solucija od NoLED app-a
NoLed sam probao i ne valja. Telefon uopce ne moze u deep sleep uci.
A sad na moje pitanje, na svim aosp i aokp (valjda) sam imao spell correction unutar svega sto pisem, bio whats app, face ili obicna poruka. napisem sve i samo klikam podcrtano sto sam fulao i ispravljam. Kad sam stavio stock, toga vise nema, a uzasno sam navikao i sad mi to fali. zna li itko kako to dobiti?
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Izvukao je iz CMa, stavio prije flashanja i ne nudi mi spell correction..probat cu ovu sa marketa
Edit: nista, jel moze to biti do roma? trenutno je spike pure ics
cuo sam od jednog developera da ce bit jako jako tesko fully portat jelly bean zbog blesavog yamahinog sound chipa.
tvorac salman roma banan sa xda foruma :D
a tema zaključana
navodno zbog multy acc
Jel zna možda netko kad možemo očekivat CM10 ili neki drugi JB ROM ?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Probao sam cMIUI 2.7.6 i nije to za mene. Radi ok, ali look mi se nikako ne svidja 
Odmah sam se vratio na 'stari' rom
I toliko o velikom Salmanu i njegovoj dugo ocekivanoj verziji Roma to jeste 4.2 ....dakle mali je banovan for life :d zbog multi acc ....to moze samo djete da uradi tako nesto
ako sam ja dobro razumio on je izgleda dobio ban...i sad izgleda da je htjeo da se vrati pa je napravio opet acc i onda dobio for life ban
I toliko o velikom Salmanu i njegovoj dugo ocekivanoj verziji Roma to jeste 4.2 ....dakle mali je banovan for life :d zbog multi acc ....to moze samo djete da uradi tako nesto
ako sam ja dobro razumio on je izgleda dobio ban...i sad izgleda da je htjeo da se vrati pa je napravio opet acc i onda dobio for life ban
Čovjek napravi super štedljivi ROM i oni ga zbog banalnosti, po meni totalno besmisleno, banaju. Je**** ih pravila foruma.
Glupo pitanje
, wanam preporuča za štednju baterije šta ovo znači, :
Call *#9900# and disable Fast dormacy
Ne pratim baš, kakvo je stanje sa Samsung ROM-ovima? Koje verzije imaju brickbug?
I, koji od tih ROM-ova nudi iskustvo najsličnije AOKP-u?
Nedavno sam kupio galaxy s2 i zanima me koju memorijsku karticu od 32 gb da kupim s obzirom na vaša iskustva?
Nedavno sam kupio galaxy s2 i zanima me koju memorijsku karticu od 32 gb da kupim s obzirom na vaša iskustva?
ako zelis da ti snima u HD onda class 10 ...i neces imati nikakvi problema .....
Ima li tko kakvih iskustava s baseband modemima za sgs2? Koji bi bio najbolji za naše područje? Prvenstveno
ciljam na duže trajanje baterije i što manje RILova u wakelockovima...
Vidim da po raznoraznim forumima hvale XXLPS i DXLP9, a tu su i ovi novi XXLQ6 i XXLQ6...
ako zelis da ti snima u HD onda class 10 ...i neces imati nikakvi problema .....
Nema potrebe za time. Snimku može snimat na unutarnju memoriju i onda po potrebi prebacit na karticu.
Class 4 je dovoljno. Ali, ako naletiš na kakav odličan deal, uzmi što bolju.
Na mymemory.co.uk je bilo odličnih popusta za C10 kartice