čitam da sve više ljudi ima AV software na pametnim telefonima?
Treba li?
je li bio zaražen?
Neki divlji cookie?
Dolazio sam u napast instalirati, ali ne vidim još potrebe.
Treba li?
je li bio zaražen?
Neki divlji cookie?
Načuo nešto jesam, o nekakvom virusiću za pametne telefone.
Jeli istina ili ne i jeli za android ili ne, ne znam.
Osobno imam instaliran Antivirus Free. Jednostavan, ne usporava telefon, ma ni ne primjeti se
.
Čisto reda radi, da se nađe.
jesi riješio MIUI ili Check?
Treba li?
je li bio zaražen?
Neki divlji cookie?
po meni to je više za paranoične amere, tj ajmo još nekako izmusti love
ja sam mislio da imam kakvog smeća, jer je mob dosta lagao i cuclao bateriju, kada sam sve poskenirao ništa, master reset riješio sve probleme :D
jesi riješio MIUI ili Check?
Probao MIUI, ali kao što sam i nagađao, jednostavno mi ne paše.
Ne paše mi taj njegov izgled/sučelje ili kako god da nazovemo.
Vratio sam se na CheckRom.
je li bio zaražen?
Neki divlji cookie?
ništa nije našao,no dr web je besplatan,ne bombardira s reklamama za plaćenu verziju,i ono što je nabitnije,gdje su svi osjetljivi
- na trajanje baterije,može se koristiti kao skener ,bez da radi u pozadini
to nikako ne može biti loše, u roku minutu/dvije provjeriti sistem jednom tjedno ili mjesečno
taj koncept koristim i na pc-u,nemam nikakvu zaštitu u realnom vremenu,samo još čekam da se wot odluči podržati android
zna netko mozda koju aplikaciju (file manager) da mogu pristupiti sistemskim datotekama? jer sa stock file managerom to nije moguce.
da napomenem mob nije rootan.
dok ga ne rootaš nećeš moć. inače ima root explorer za takve stvari!
dok ga ne rootaš nećeš moć. inače ima root explorer za takve stvari!
a neko alternativno rješenje nema?
ja malo testiram modeme trenutno.
NEKF2 -85 dBm
XXKI4 -77 dBm
XXKI3 -73 dBm (u stanu mi je -80 do -85 dBm, amo vidit dalje, ali zasad najbolji)
tako da za Split trenutno najbolji XXKI3
MIUI XXKI4: -89 dBm
Nitko nije bio odgovorio baš na ovo specifično pitanje, pa da pitam opet :)
1. Nakon što se roota mobitel i napravi unlock. Ako bi se mobitel vratio na stari profil (znači, unroot i vraćanje službenog updatea) da li će se i simlock vratiti ? :)
MIUI XXKI4: -89 dBm
Premalo premalo, mijenjaj to.
ja malo testiram modeme trenutno.
NEKF2 -85 dBm
XXKI4 -77 dBm
XXKI3 -73 dBm
tako da za Split trenutno najbolji XXKI3
odkud vama dvojici ove vrijednosti u dBM-ima? i kako da saznam koliko je na mome području i da na temelju toga stavim modem?
Postavke > O telefonu > Status
Teži ka -70, ali do -90 je sve ok, kad prijede -90 dolazi do dosta veće potrošnje baterije.
Teži ka -70, ali do -90 je sve ok, kad prijede -90 dolazi do dosta veće potrošnje baterije.
Ne mogu s DarkyOTA mijenjati modem.
Može li MIUI mijenjati?
Ne mogu s DarkyOTA mijenjati modem.
Može li MIUI mijenjati?
Hmmm, ja bi na Desireu samo skinia radio koji triba i flasha ga preko recoverya, neovisno o ROM-u.
Ali ako ti je to u kući/stanu, vidi kako je vani jer ce bit za 10-ak dBm bolji rezultati, ako ne i više.
NEKD5 u kući oko -85 dBm
Stvarno ne znam na koji bi više. Triba vidit kako je u Solinu i po gradu...
Nitko nije bio odgovorio baš na ovo specifično pitanje, pa da pitam opet :)
1. Nakon što se roota mobitel i napravi unlock. Ako bi se mobitel vratio na stari profil (znači, unroot i vraćanje službenog updatea) da li će se i simlock vratiti ? :)
Nisam siguran,al mislim da kad jednom imaš unlock code za svoj mobitel da si onda miran,bez obzira koji rom imaš na njemu.
U mojoj sobi -101 dbm ahahahah
Vezano za AppWidgetPicker. Lik na xda mi je ponudio odgovor.
Čini se da stvar ne radi sa org launcherom. Treba stavit neki drugi launcher (GO, LP i sl.) i stvar bi treala radit.
Neda mi se probavat, jer nisam neki ljubitelj tih launchera.
BTW. prebacio sam se zasad na N.E.A.K. v1.3.3x kernel. Tu ću vjerovatno i ostat dok ne dodje novi SpeedMod ili bar novi od navedenog
.
SpeedMod k2-21 ne radi tako glatko na ovoj verziji rom-a. Al jbg, odličan je za bateriju
.
U mojoj sobi -101 dbm ahahahah
Eto me i na -107 dBm :/
XXKI4, N.E.A.K kernel, sjeb*n stan bez signala
Na početku bijaše....
Koji ROM da instaliram?
pa se onda nastavilo....
Koji kernel da instaliram?
i na kraju dolazi
Koji modem da instaliram?
Flashanju nikad kraja,jednom kad uđeš u taj začarani krug vrag ti neda mira he he he! 
Moram priznat da nisam imao mira i vratio sam se na SpeedMod.
Ako i je N.E.A.K. mrvicu glađi na v6, SpeedMod me u početku toliko oduševio da ne mogu bez njega
.
Na početku bijaše....
Koji ROM da instaliram?
pa se onda nastavilo....
Koji kernel da instaliram?
i na kraju dolazi
Koji modem da instaliram?
Kada modem promijeniš....
Koji CSC code?
Kada i ti to promijeniš....
Onda dođe ICS i poremeti sve planove.
Samsung Galaxy S2 i9100 povezivanje sa modemom paradigm.
Naime laptopt radi preko ovog modema normalno a kad hocu da se konetktujem sa galaxy s2 mobitelom preko wi fi, mobitel prepozna, signal odlican konectuje se uspjesno medjutim kad treba da otvorim nesto na internetu preko mobitela ne mogu da se konektujem, zna li iko sta treba podesit jer cim mi ide laptop ne bi trebalo da je do modema?
Znaci mobitel prepozna wirelles al ne moze da se kontektuje da li se ovo desavalo drugim korisnicima galaxy s2 telefona i zna li iko do cega je?
Samsung Galaxy S2 i9100 povezivanje sa modemom paradigm.
Naime laptopt radi preko ovog modema normalno a kad hocu da se konetktujem sa galaxy s2 mobitelom preko wi fi, mobitel prepozna, signal odlican konectuje se uspjesno medjutim kad treba da otvorim nesto na internetu preko mobitela ne mogu da se konektujem, zna li iko sta treba podesit jer cim mi ide laptop ne bi trebalo da je do modema?
Znaci mobitel prepozna wirelles al ne moze da se kontektuje da li se ovo desavalo drugim korisnicima galaxy s2 telefona i zna li iko do cega je?
Ja apsolutno nisam shvatio kakav ti to problem imaš