Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.792
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Jel moguće gdje kupiti kućište/masku za ovaj mob? Znači ne zaštitu, nego original kućište pošto mi je ovo izgrebano dosta gore na zvučniku, i puklo je na jednom mjestu (ne pitajte kako).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
(N10) Luka kaže...

Jel moguće gdje kupiti kućište/masku za ovaj mob? Znači ne zaštitu, nego original kućište pošto mi je ovo izgrebano dosta gore na zvučniku, i puklo je na jednom mjestu (ne pitajte kako).

Hvala Bogu na bookmarcima.

Izvoli!
Svi dijelovi za SGS II. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
protjeran

Hvala! To bi onda bilo ovo

full housing black/white?

0 0 hvala 0
15 godina
(N10) Luka kaže...

Da, upravo to.

Ovo je crni

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
cokic kaže...
Nono kaže...
Rašo kaže...

ja ti to sve skidam preko Applanet marketa ili Snappz Marketa {#}

Nije li applanet mrtav? I kakav je Snappz? Jel ima dosta toga gore?

ja sam maloprije skinia snappz i stalno blokaje .. prova sam ga izbrisat pa ponovo instalirat al ista stvar.. :P

Kao prvo pozz svima, pošto sam nov na forumu.... Vezano za ovo gore... Probajte Blackmart Alpha... Ja ga imam nekih 2 tjedna i puuuuuuno bolje funkcionira od Applaneta... Applanet jedan dan radi kako treba, onda 3 dana zaj..... Ovaj mi se u dva tjedna niti jednom nije srušio, a na njemu sam skoro svaki dan... Evo link:

http://apps.bazaarandroid.com/app/market/org.blackmart.market/51/13136/Blackmart%20Alpha

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
(N10) Luka kaže...

Da, upravo to.

Ovo je crni

Neće to moć naručit. Treba bit račun iznad 200$

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Neće to moć naručit. Treba bit račun iznad 200$

WTF?

Otkud to?

17 godina
neaktivan

pokušao naručit, tj. samo checkout i dolazi error da mora bit više od 200$

BTW doša nam Random trollat http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-moblers-hrvatska-sve-jednoj-temi/132152.aspx?page=0&jumpto=2666200&sort=asc&view=flat

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 15:15 (Mitsuoka).
15 godina

A lol, kakav im je to način poslovanja? {#}

A što se Randoma tiče, troll bio, troll ostao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

EVO GA

http://www.mobilefun.co.uk/samsung-galaxy-s2-replacement-housing-black-p32321.htm

Samo je problem što ne mogu naručit nikako, imam samo Diners

Jel planira netko od vas uzimat ovo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 15:38 ((N10) Luka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
(N10) Luka kaže...

EVO GA

http://www.mobilefun.co.uk/samsung-galaxy-s2-replacement-housing-black-p32321.htm

Samo je problem što ne mogu naručit nikako, imam samo Diners

Jel planira netko od vas uzimat ovo?

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Housing-Cover-Case-Black-Tools-for-Samsung-i9100-Galaxy-S2-ZVHS542-/380365728697?pt=PDA_Accessories&hash=item588f906bb9

Imas i ovdje, za u prosjeku 100-150 kn jeftinije nego ta koju si nasao..

18 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Izgleda i zvuči dobro,al iskreno preskupa je,za skoro tu lovu sam ja na eBayu kupio masku,dock,rezervnu bateriju,OTG kabel i JIG.

A znam, ali ove generičke na eBayu su mi nekako dosadne :)

Izgleda ok, relativno je tanka i napravljena je od onog tvrđeg gela. 

Nego, imam stock ginger 2.3.5 i Siyah 2.6.11 kernel. Par puta mi je mob tokom dana zahtjevao unos PIN-a (kao da je bio restart) i ponekad mi se zna dogoditi da mi mobilna mreža ne šljaka (nakon restarta odmah proradi). Jel se nekome ovo događa ko ima taj kernel?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:30 (Nono).
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Izgleda i zvuči dobro,al iskreno preskupa je,za skoro tu lovu sam ja na eBayu kupio masku,dock,rezervnu bateriju,OTG kabel i JIG.

Može link baterije i docka koje si uzeo?

Nemam link,trebao bi tražiti po eBayu,a tamo ima hrpetina dockova za SGSII. Evo fotke,dock i bateriju sam platio oko 20 $. Baterija je od 1800 mAh al iskreno negdje u rangu sa standardnom,možda i mrvicu slabija. Tako da ako i kupujete zamjenske baterije nemojte vjerovati napuhanim brojkama,samo ako kupujete službene Samsungove,npra onu od 2000 mAh al ona košta oko 50 $.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
dreammaker kaže...

Može link baterije i docka koje si uzeo?

Nemam link,trebao bi tražiti po eBayu,a tamo ima hrpetina dockova za SGSII. Evo fotke,dock i bateriju sam platio oko 20 $. Baterija je od 1800 mAh al iskreno negdje u rangu sa standardnom,možda i mrvicu slabija. Tako da ako i kupujete zamjenske baterije nemojte vjerovati napuhanim brojkama,samo ako kupujete službene Samsungove,npra onu od 2000 mAh al ona košta oko 50 $.

Probaj potražit to što si kupio pod My eBay pa Purchased items ili tako nekako... ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Nono kaže...
DwightSchrute kaže...

A znam, ali ove generičke na eBayu su mi nekako dosadne :)

Izgleda ok, relativno je tanka i napravljena je od onog tvrđeg gela. 

Nego, imam stock ginger 2.3.5 i Siyah 2.6.11 kernel. Par puta mi je mob tokom dana zahtjevao unos PIN-a (kao da je bio restart) i ponekad mi se zna dogoditi da mi mobilna mreža ne šljaka (nakon restarta odmah proradi). Jel se nekome ovo događa ko ima taj kernel?

Meni se to dogadjalo kad sam imao baseband/modem KF2, kada sam stavio KH3 nije mi se vise to dogadjalo

15 godina

MIUI se odlučio na puštanje svog izvornog koda u javnost.
Dakle sve MIUI ROM aplikacije, cijeli ROM postaje dostupan svima.

Developeri, navalite!

Uskoro možemo očekivati puno ROM-ova koji u bazi imaju MIUI.

Izvor dead link

EDIT:
Članak u vezi CM ROM-a, točnije CM9 baziranog na ICS-u.

Saznajte u kakvoj je fazi, što se radi, što se čeka.

Na XDA

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 0:34 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Probaj potražit to što si kupio pod My eBay pa Purchased items ili tako nekako... ;)

Nemam,tamo sam prvo tražio al maloprije mi je palo napamet zašto nemam,jer je tip stavio da ne shippa u HR pa smo se mailom dogovorili,poslao mi invoice mailom,ja platio PayPalom i sve fino došlo nakon nekih 3 tjedna. Uglavnom,ovo sam kupio,ako baš netko želi taj javite se tipu porukom na eBay,al očekujte kineski engleski! :D

Ako vam se neda zezat sa tim pun vam je eBay dockova,sa i bez extra baterije (samo nemojte slučajno kupiti one za US električnu mrežu)

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110705128445&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

14 godina
neaktivan

Jedna zanimljiva novost koju Chrome (neslužbeno) donosi na Android. Možda ne baš vezano samo uz SGS2, al eto da prenesem...

Svi ste pretpostavljam upoznati sa google instant načinom traženja. E pa pošto je isto to uveo (update treba bit pušten danas - jučer - sutra?) u desktop browser Chrome na način kada tipkate web stranicu, ona se automatski već učitava u vaš prozor.

Princip radi više manje isto kao i google instant, vi kucate j, on otvara johnny englisha, pa vi kucate ja, pa on otvara ja robot, pa vi kucate jag, pa on otvara jagermeister, pa vi kucate konačno jago, a on je već otvorio sve o jagodama.

Tako isto će raditi i desktop browser sa unosom adresa. Kucate b, on otvara bbc.com, pa kucate bu, a on već prepozna da idete na bug.hr i otvori cijelu stranicu prije nego ste i utipkali bug.hr.

Upravo tu stvar, kažu neki, chrome za android namjerava istaknuti kao glavni neki novitet u odnosu na ostale browsere. Koliko je ova glasina istina, uskoro ćemo saznati...

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Jedna zanimljiva novost koju Chrome (neslužbeno) donosi na Android. Možda ne baš vezano samo uz SGS2, al eto da prenesem...

Svi ste pretpostavljam upoznati sa google instant načinom traženja. E pa pošto je isto to uveo (update treba bit pušten danas - jučer - sutra?) u desktop browser Chrome na način kada tipkate web stranicu, ona se automatski već učitava u vaš prozor.

Princip radi više manje isto kao i google instant, vi kucate j, on otvara johnny englisha, pa vi kucate ja, pa on otvara ja robot, pa vi kucate jag, pa on otvara jagermeister, pa vi kucate konačno jago, a on je već otvorio sve o jagodama.

Tako isto će raditi i desktop browser sa unosom adresa. Kucate b, on otvara bbc.com, pa kucate bu, a on već prepozna da idete na bug.hr i otvori cijelu stranicu prije nego ste i utipkali bug.hr.

Upravo tu stvar, kažu neki, chrome za android namjerava istaknuti kao glavni neki novitet u odnosu na ostale browsere. Koliko je ova glasina istina, uskoro ćemo saznati...

Pa već tako radi desktop. Meni vrh stvar. Mislim se na ICS ić radi Chrome.a

14 godina
neaktivan

Ma nisam znao jel već pušten update ili ne. Ja sam na FF-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Ma nisam znao jel već pušten update ili ne. Ja sam na FF-u.

Ja to vec godinu dana imam.

14 godina
neaktivan

Google instant ili dok tipkaš u chromeu b, a on je već dole otvorio cijelu stranicu buga bez da si stisnuo enter?

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Google instant ili dok tipkaš u chromeu b, a on je već dole otvorio cijelu stranicu buga bez da si stisnuo enter?

Otvori cijelu stranicu. Ali sam na Dev verziji.

18 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Meni se to dogadjalo kad sam imao baseband/modem KF2, kada sam stavio KH3 nije mi se vise to dogadjalo

Hmm, ja sam na Stock basebandu I9100BOKJ1, nisam to uopće mijenjao 

14 godina
neaktivan

Sto znaci kada na potpuno novom mobitelu kupljenom u Austriji imate nakon unosa pina sim kartice poruku "Unesite kontrolnu tipku za zakljucavanje"?

Probah unijeti 0000, 1234 ili PUK1 ali nije to to. Onda iskljucih mobitel, ubacih drugu sim karticu, i samo odmah pise to "Unesite kontrolnu tipku za zakljucavanje".

Ako je mob zakljucan i podrzava samo austrijske mreze, da li bi http://www.unlockroot.com/ otkljucao ga ili ga moram nositi tamo gdje sam ga kupio na otkljucavanje za nasu mrezu?

PS. Medju aplikacijama vidim nesto pod imenom A1 Apps. Dalje u postavkama aplikacija vidim to isto, ima 316 kb i ima pored opcija za brisanje te aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:53 (weber).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
weber kaže...

Sto znaci kada na potpuno novom mobitelu kupljenom u Austriji imate nakon unosa pina sim kartice poruku "Unesite kontrolnu tipku za zakljucavanje"?

Probah unijeti 0000, 1234 ili PUK1 ali nije to to. Onda iskljucih mobitel, ubacih drugu sim karticu, i samo odmah pise to "Unesite kontrolnu tipku za zakljucavanje".

Ako je mob zakljucan i podrzava samo austrijske mreze, da li bi http://www.unlockroot.com/ otkljucao ga ili ga moram nositi tamo gdje sam ga kupio na otkljucavanje za nasu mrezu?

Koliko vidim ovaj tool ti je samo za rootanje uređaja.

Jesi probao pokrenit bez kartice?

EDIT: Vidim da jesi. 

A1 je njihov telekom.

Ne znam ti kako se ovaj otključava, ali ako sam ja uspio Desirea, vjerojatno ima nešto i za ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:54 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
weber kaže...

Koliko vidim ovaj tool ti je samo za rootanje uređaja.

Jesi probao pokrenit bez kartice?

Editovao sam prethodnu poruku. Mogu uci u meni i ostalo. Probam uci da dodam novi APN ali ne moze, javi "aplikacija postupak.com android setting neocekivano je zaustavljen. Pokusaj ponovo.

Pretpostavljam da je zakljucan samo za austrijsku mrezu, valjda je to ono A1.

16 godina
neaktivan
weber kaže...

Editovao sam prethodnu poruku. Mogu uci u meni i ostalo. Probam uci da dodam novi APN ali ne moze, javi "aplikacija postupak.com android setting neocekivano je zaustavljen. Pokusaj ponovo.

Ak je uređaj zaključan (a mislim da je) na njihovu mrežu imaš ovo na marketu:

https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5zZ3Myc2ltdW5sb2NrY29kZSJd

Al za ovo trebaš imati rootan uređaj,pa onda instalirati ovu aplikaciju. Ukratko,treba ti sim kartica od A1 da nakon što rootaš uređaj staviš sim karticu u mobitel,pokreneš ga,instaliraš aplikaciju,nađeš kod za unlock i dalje možeš onda stavljat sim kartice bilo koje mreže.

14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
weber kaže...

Ak je uređaj zaključan (a mislim da je) na njihovu mrežu imaš ovo na marketu:

https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5zZ3Myc2ltdW5sb2NrY29kZSJd

Al za ovo trebaš imati rootan uređaj,pa onda instalirati ovu aplikaciju. Ukratko,treba ti sim kartica od A1 da nakon što rootaš uređaj staviš sim karticu u mobitel,pokreneš ga,instaliraš aplikaciju,nađeš kod za unlock i dalje možeš onda stavljat sim kartice bilo koje mreže.

LOL otkud mi sim kartica A1 mreze :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 0:51 (weber).
17 godina
neaktivan

Vratio sa nazad sa Sensationa na GSII (po treci put). Preporucite mi trenutno neke aktualne romove (ICS pomogucnosti), sada sam na stock ICS I9100XXLPB i ok je, al ocu nes drugo, mrzim taj TW launcher i sucelje -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice