Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.398.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
1. Ovaj Siyah kernel daje automatski i root?
2. Umjesto da flasham CF-root dovoljno mi je da njega flasham?
3. Onaj .tar vrijedi za sve kernele (moj je trenutno KI4)?
4. Radi sa stock ROM-om?
5. Nakon sto njega flasham hoce li mi se pojaviti trokut?
6. Mogu install MIUI ROM bez Odin-a?
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
neaktivan
Jel zna netko gdje se mogu kupiti slusalice sa mikrofonom za ovaj mob?ali da nisu ove sto se dobiju sa mobom in ear,vec obicne?
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze li se trajno isklucit noise reduction?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ako sam u pravu, undervoltanje bi trebalo popraviti bateriju, pa vas molim da mi malo to pojasnite i na koliko (ili za koliko) da smanjim vrijednosti. OC-an je na 1.6 Ghz.

Hvala

Udervoltati možeš samo ako ti to kernel dopušta kroz SetCPU (koliko je meni poznato). Kad upališ SetCPU trebao bi ti se pojaviti još jedan tab, Voltages (ili tako nekako) i u njemu možeš namiještati voltaže  napone za pojedinu frekvenciju. Svaki mobitel je drugačiji i neće svi radit stabilno na svim naponima. Probaš spuštati pomalo, pa vidiš kako se ponaša, ako primjetiš nešto čudno da ne radi kako treba, podigneš napon.

Frekvenciju možeš mijenjati kroz SetCPU, a to možeš sa svim kernelima. Na 1000mHz sve radi fluidno, nema potrebe za 1.6GHz.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan

Ja sam mislio da ne možeš baš na svim kernelima mjenjat clock? Inače se slažem sa Šefom.

Nema potrebe za 1.6 GHz. Ja ga nisam nijednom OC-o da mi sve radi vrhunski. Uvijek je bila dovoljan defaultni clock. Jedno vrijeme sam ga čak imao spušteno na 800 MHz, i tad je sve normalno radilo ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 7:36 (EchoOne).
15 godina
neaktivan

Za one nestrpljive koji vole flashati nezavršene ROM-ove,novi ICS za SGSII,brži ali dalje bugovit.   {#}

http://www.sammobile.com/2011/12/18/exclusive-second-android-4-0-1-by-samsung-for-sgs2-custom/

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje. Kako uključiti vibraciju kod primanja SMS-a? Kod primanja poziva mi uredno vibrira, a kod primanja sms-a ne. Da li vama radi, da li se to posebno uključuje negdje?

Miro

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ok, gdje mogu uzeti jeftino USB jig a da dostavljaju u CRO???

14 godina
odjavljen
Kaj je to USB jig?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen
Jesam nub, koja je ono aplikacija za saniranje reklama u igrama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pozz....dali je ovaj mob u mogućnosti slati fm frekvencije na radio putem nekog programa sa androida.

Frend mi ima neku nokiu, ima i ful tipkovnicu, možda n97, znači on namjesti frekvenciju, odabere muziku i ja ga nađem na radiu.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
Diplomat kaže...
Jesam nub, koja je ono aplikacija za saniranje reklama u igrama?

Izvoliš! {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Nije baš za samo za SGS2, al šta da se radi?

Isprobao sam GTA3 :)

Pa evo par riječi o igrici..

Nakon par sati igranja (eh što volim kad mi se poklopi neka velika pauza pa imam opravdanje za igrice :D) mogu reći da je igra stvarno zarazna :)

Ne znam koliko je vas igralo igricu na kompu, ali ne razlikuje se gotovo nimalo! Iznenađujuće je dobra (i opsežna pretpostavljam). Detalji ne frcaju baš na sve strane, i ne obara nabrijanom grafikom kao NFS HP, ali za mobitel i ovakvu igru, mislim da je razina detalja sasvim zadovoljavajuća, dapače, odlična. Više detalja nisam imao ni na kompu kad sam igrao to prije 10 (?) godina kad je izašla.

Misije su za sada dosta lagane, svode se na vožnju, malo batina i slično. Otraj dotraj.

Kontrole su dosta dobro pogođene, posebno za hodanje. Što se tiče auta, tu su malo lošije jer ne možete igrati pomoću tilt senzora nego na tipke (lijevo i desno). Hodanje je izvedeno standardnim virtualnim analogom kao i na svim jačim igricama.

Koliko sam zasad isprobao igru, možete više manje sve što se mogli i na kompu ili playstationu. Naravno, u odnosu na komp vidi se nedostatak miša, ali to je bio slučaj i sa "plejkom".

Zaključak: Bili vi gamer ili ne, igrica je svakako za isprobati. Tko je volio serijal na kompu, sjetit će se dobrih starih dana :)

Eh da.. Igrica još uvijek nije službena za SGS2 podržana, ali ja sam je isprobao i super radi ;)

3 0 hvala 3
18 godina

SGS II konačno dobija pravu 'konkurenciju' na našem tržištu... Danas mi je stiglo press priopćenje iz VIP-a da primaju predbilježbe za novi Nexus koji stiže u petak... {#}

EDIT: http://www.vipnet.hr/galaxy-nexus

Čvarci su bomboni od svinje
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 15:55 (bocic).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osobno mi je ipak Nexus ne dovoljno dobar mobitel.

Pentile Display nije nista posebno sto se teksta tice,cudno s obzirom na HD rezu,malo je vecih dimenzija (nepotrebno po meni) te ono najgore nema utora za Micro SD,tj 16Gb,zapravo 13Gb je dostupno sto mi se nikako ne svida.

Ipak se ceka Galaxy S3 ili nesto iz HTC tabora :).

EDIT : Sad gledam pa nije valjda da ce za nase trziste biti izvedba od 32Gb  {#}!

Mozda si ga cak i pribavim :D.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 16:02 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
A taj Google Nexus je bio napravljen 50% zbog promocije telefona, a drugih 50% za promociju ICS-a. U odnosu na SGS S2 ima veči i bolji ekran i jači procesor. Naravno da ima još pokoju sitnicu gdje je bolji od SGS S2, ali ima i dosta nedostataka u odnosu na SGS S2. S time mobitelom im je bio prioritet pokazati ICS, a naravno da to nece prezentirati na nekom smeću. Ja budem ipak prucekao SGS S3, a viljudi kako zelite.
daniel
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima opcija da defaultno bude iskljucen noise reduction,uvijek ga moram gasiti tijekom poziva?

Zanemarite prosli post

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 16:31 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kaj nemaju iste procesore,1.2GHz Dualac?
Prelos je mobitel za upgrade.

Inace je brutalan ali nista sto bi vlasnici Sensationa,Galaxy S2 trebali gledati... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Šef kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ako sam u pravu, undervoltanje bi trebalo popraviti bateriju, pa vas molim da mi malo to pojasnite i na koliko (ili za koliko) da smanjim vrijednosti. OC-an je na 1.6 Ghz.

Hvala

Udervoltati možeš samo ako ti to kernel dopušta kroz SetCPU (koliko je meni poznato). Kad upališ SetCPU trebao bi ti se pojaviti još jedan tab, Voltages (ili tako nekako) i u njemu možeš namiještati voltaže  napone za pojedinu frekvenciju. Svaki mobitel je drugačiji i neće svi radit stabilno na svim naponima. Probaš spuštati pomalo, pa vidiš kako se ponaša, ako primjetiš nešto čudno da ne radi kako treba, podigneš napon.

Frekvenciju možeš mijenjati kroz SetCPU, a to možeš sa svim kernelima. Na 1000mHz sve radi fluidno, nema potrebe za 1.6GHz.

Da, spustio sam po 150 mV na svih( ja mislim 8 stavki), pa mi se mob smrznuo nakon 30 sekundi. Znam gdje se to i kako radi, al me zanima koja je uloga undervoltanja i koliko mV mogu spustiti po stavki. Ako npr. na 1.6 Gh gdje je 1425 mV spustim na 1325mV, da li to spustanje od 100 mV vrijedi i za svaku stavku, ili kako?! Molim vas ako je to netko radio da mi kaze koliko da spustim za pojedinu stavku i koja je uloga undervolta?

Hvala vam.

daniel
16 godina
neaktivan
bocic kaže...

SGS II konačno dobija pravu 'konkurenciju' na našem tržištu... Danas mi je stiglo press priopćenje iz VIP-a da primaju predbilježbe za novi Nexus koji stiže u petak... {#}

EDIT: http://www.vipnet.hr/galaxy-nexus

SGS2 je i dalje bolji mobitel, po svim specifikacijama osim po ekranu. Nexus ima bolji ekran i to je sve. Ima puno lošiji GPU, lošu kameru.

SGS2 > SGN ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
odjavljen
BMK kaže...

Inace je brutalan ali nista sto bi vlasnici Sensationa,Galaxy S2 trebali gledati... 

GS II ima 1.2 ghz Exynos dok Nexus ima 1.2 ghz Cortex-A9...

Ne znam koji bi u teoriji procesor trebao biti brži ali znam da je Nexus malo slabiji od GS II  (u 3d testovima) zbog puno veče rezolucije...

Vidjet ćemo šta će biti sa GS II kad dođe ICS...može ići samo na bolje...vjerujem da će biti još veća zvijer{#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 16:44 (Kordy).
14 godina
protjeran
BMK kaže...

Da u pravu si, ima 1.2 dualac ko i SGS S2. Kazem ti, to je bila promocija za ICS, pa da onda to sve bude u paketu, su izbacili i novi mob. Meni se osobno ne sviđa taj jajoliki oblik(isti je ko Nexus One i Nexus S), a od SGS S2 ima bolji ekran. Da bolji ekran, ali upitno je to, jer Galaxy Note ima HD ekran, al on ima 2 subpixela, za razliku od SGS S2 koj ima 3 subpixela, tako da nije prevelika ralika. Kakav tocno ekran ima Nexus, ne znam. Ma u biti ko ga *ebe, samo da to ne uvale u SGS S3.

daniel
17 godina
odjavljen
Dark Prince kaže...
4. Radi sa stock ROM-om?

1.da

2.ako se može iz Odina flashat, onda da

3.koji .tar? 

4.da

5.da

6.da, preko CWM

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
odjavljen

Zar ne postoji aplikacija za mjerenje poziva da ne ovisi o datumima! Android market {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...

Zar ne postoji aplikacija za mjerenje poziva da ne ovisi o datumima! Android market {#}

brzo! prodaj mob!

14 godina
odjavljen
Budem, jel ima S2 aut of boks mjerenje poziva?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Budem, jel ima S2 aut of boks mjerenje poziva?

ne znam na šta točno misliš ali ne znam za nikakvo mjerenje poziva

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 19:11 (Kordy).
14 godina
odjavljen
Neki mjerač odlaznih poziva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Dark Prince kaže...
4. Radi sa stock ROM-om?

1.da

2.ako se može iz Odina flashat, onda da

3.koji .tar? 

4.da

5.da

6.da, preko CWM

Napokon da neko odgovori, hvala.
U vezi 3. pitanja mislio sam da li moze ici na bilo koji stock kernel, ne moras kao kod cf-roota paziti koji ces flashati (sto je pretpostavljam tako jer na sajtu ima samo jedan jedini link i u .tar arhivi jedan jedini zImage).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice