Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.666
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
qube kaže...

haha :D

Daj i grafikon na screenshot stavi :)

Sorry, koji graf? {#}

Čvarci su bomboni od svinje
16 godina
neaktivan
bocic kaže...
qube kaže...

Sorry, koji graf? {#}

Taj iznad koji se spušta... Stisni na njega

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

Moj svejedno ima mini udubinu nakon onog pada... :(

Možeš nam poslikati krešani SGSII? Plizzzzz

Evo, iako ne znam zašto bi to netko htio gledat...{#}

Desire je izgledao još gore, možda ga uslikam kad sretnem novog vlasnika...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

Moj svejedno ima mini udubinu nakon onog pada... :(

Možeš nam poslikati krešani SGSII? Plizzzzz

Evo, iako ne znam zašto bi to netko htio gledat...{#}

Desire je izgledao još gore, možda ga uslikam kad sretnem novog vlasnika...

Ufff jesi ga.... barem si dobio novi logo na čošku {#} (slovo S na drugoj slici)

16 godina
neaktivan
Kordy kaže... 

Ufff jesi ga.... barem si dobio novi logo na čošku {#}  (slovo S na drugoj slici)

To je takav odsjaj...  {#}

14 godina
protjeran
bocic kaže...
qube kaže...

Sorry, koji graf? {#}

Evo, samo stisni tu di sam zaokružio ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 15:07 (qube).
17 godina
Šef kaže...

Taj iznad koji se spušta... Stisni na njega

A majkumu...nisam ni obratio dosad pažnju na njega... {#}

17 godina

Evo, na kraju je izdržao preko sedam dana... {#}

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što kažete o ovome. Evo i video u prilog. pri kraju govori o ovome. Linux based OS for Samsung???

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skužio sam u čemu je stvar i riješeno, totalna glupost, još jedan minus za sgs2 ali svejedno i dalje najjači uređaj na tržištu, evo i jedan pic od mene

ništa od mojih 7 dana baterije :D ništa od mojih 7 dana baterije :D

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
d3stroy3r_cro kaže...

Što kažete o ovome. Evo i video u prilog. pri kraju govori o ovome. Linux based OS for Samsung???

Osobno ne vjerujem ovome.. Zašto?

1. Android je trenutno jedna od dvije najjače platforme na tržištu

2. U to vrijeme kada bi Samsung trebao odbaciti Android bit će preko milijun aplikacija za Android

3. Iza Androida stoji ogromna zajednica developera

4. Rijetko tko je zainteresiran za pisanje aplikacija na novoj platformi - što bi značilo manjak developera za novu platformu

5. Zapošljavanje jednog od glavnih članova cyanogenmod zajednice može značiti još bolju integraciju Androida u nove Samsungove aparate sa još više mogućnosti.

6. Veliki pad vrijednosti dionica Samsung mobilea

Ima tu još dosta stavki zbog kojih ne vjerujem da će Samsung napustiti Android još tako skoro..

16 godina
neaktivan
qube kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

2. U to vrijeme kada bi Samsung trebao odbaciti Android bit će preko milijun aplikacija za Android

4. Rijetko tko je zainteresiran za pisanje aplikacija na novoj platformi - što bi značilo manjak developera za novu platformu

5. Zapošljavanje jednog od glavnih članova cyanogenmod zajednice može značiti još bolju integraciju Androida u nove Samsungove aparate sa još više mogućnosti.

Ima tu još dosta stavki zbog kojih ne vjerujem da će Samsung napustiti Android još tako skoro..

Ako je tako onda odlično. Već sam se bio prepao :PP

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
protjeran
d3stroy3r_cro kaže...
qube kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ako je tako onda odlično. Već sam se bio prepao :PP

Jedino nisam siguran u ostanak WP-a na Samsungu.. Mada bi volio viditi S2 u WP verziji :/

16 godina

Pozdrav svima..

Evo i ja sam postao vlasnik jednog Galaxy S2..

Uzeo na njuškalu..kupljen je u VIP-u i naravno ima garanciju 24 mjeseca(tako piše)..sve uredno papiri itd..

Pošto sam ja na teletu trebao sam ga unlockati te sam na ebay-u kupio unlock code za 10 funti..

Ubacio sam tele2 sim te ga otključao(upisao nekoliko brojki) i sad pitanje..jesam li ja s ovim izgubio garanciju budući da nije nikakav software stavljan..

Znači software je ostao isti kakav je i bio..nikakvih promjena..vjerovatno bi se opet zaključao kad bi ga vratio na tvorničke postavke(pretpostavljam)

Inače sam prezadovoljan s telefonom i svime što nudi..

Hm..još pitanja..

Di se kopira imenik iz sim kartice u mob?

Zašto nema imena mreže na ekranu(sve radi uredno)?

Hvala svima unaprijed..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crojumper kaže...

Pozdrav svima..

Evo i ja sam postao vlasnik jednog Galaxy S2..

Uzeo na njuškalu..kupljen je u VIP-u i naravno ima garanciju 24 mjeseca(tako piše)..sve uredno papiri itd..

Pošto sam ja na teletu trebao sam ga unlockati te sam na ebay-u kupio unlock code za 10 funti..

Ubacio sam tele2 sim te ga otključao(upisao nekoliko brojki) i sad pitanje..jesam li ja s ovim izgubio garanciju budući da nije nikakav software stavljan..

Znači software je ostao isti kakav je i bio..nikakvih promjena..vjerovatno bi se opet zaključao kad bi ga vratio na tvorničke postavke(pretpostavljam)

Inače sam prezadovoljan s telefonom i svime što nudi..

Hm..još pitanja..

Di se kopira imenik iz sim kartice u mob?

Zašto nema imena mreže na ekranu(sve radi uredno)?

Hvala svima unaprijed..

Mogao si taj unlock code dobit i za džabe bez gubljenja garancije da si pročitao zadnjih 10-ak postova u ovoj temi..

Teoretski, otključavanje mobitela nigdje doli u ovlaštenom servisu dovodi do gubljenja garancije. Ali mislim da nisu tako strogi u servisu pa to neće provjeravat ;)

Imenik sa SIM-a.. Iskreno ne znam :S

Mislio sam da ga automatski povuče.. Meni su svi kontakti na google-u tako da ih na svaki novi mobitel samo s neta povučem.. Na SIM-u nemam ništa :S

Za ime mreže, to nikad ne piše na androidu koliko ja znam (A možda i piše na nekom..). Uglavnom povučeš onaj statusbar odozgora pa bi ti trebala pisat.

Ukoliko ti do signala nema oznaka neka poput R(roaming) ili G(e to sam zaboravio kad piše :S), znači da si na domaćoj mreži ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 2:00 (qube).
14 godina
neaktivan

Imate li vi koji ste nedavno kupovali telefon problem sa pink spotom na kameri koji ovako izgleda?

http://pocketnow.com/thought/clarification-the-pink-spot-syndrome

Potpuno bijela pozadina (zid recimo) to najbolje pokazuje.

Uzeo sam ga u VIP-u čim je došao. Mobitel je fantastičan, ali ovo nisam riješio. Također, pri fotkanju flashom u potpunom mraku, desni rub fotke je pinky skroz.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Easysurfer.zg kaže...

Imate li vi koji ste nedavno kupovali telefon problem sa pink spotom na kameri koji ovako izgleda?

http://pocketnow.com/thought/clarification-the-pink-spot-syndrome

Potpuno bijela pozadina (zid recimo) to najbolje pokazuje.

Uzeo sam ga u VIP-u čim je došao. Mobitel je fantastičan, ali ovo nisam riješio. Također, pri fotkanju flashom u potpunom mraku, desni rub fotke je pinky skroz.

Nisam primjetio a nadam se da ni neću.

Video službene baterije od 2000 mAh:

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 9:05 (Kordy).
17 godina
odjavljen

Samsung testira službenu nadogradnju na 2.3.5 za SGS2 {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17428078#post17428078

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

Lako za to, novi DarkyROM treba doć svakog dana :P

17 godina
odjavljen
qube kaže...
Kordy kaže...

Lako za to, novi DarkyROM treba doć svakog dana :P

Ne znam zašto ste svi zapeli za Darky-a {#}

Meni osobno Darkyev rom nema ništa bolje od svih ostalih romova...

14 godina
neaktivan

Slažem se..ne znam zaš svi furaju taj Darky..mislim da je puno bolji LeoMar Revolution ROM sa svojom Kitchen aplikacijom..btw jel netko zna koji je stock firmware za Hrvatsku?Znam da je android 2.3.3 al koji modem?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
bocic kaže...

Evo malo o 'penzionerskom' modu korištenja i trajanju baterije.

Dakle, za sat vremena bit će SEDAM dana kako sam skinuo mob s punjača, a još je ostalo 10 posto baterije. Korištenje je bilo baš penzionersko, nešto preko 4 sata, 45 minuta od toga  pozivi i svega 15-ak minuta online uz wireless ili 3G.

Inače, netko je tu napisao da mu se baterija cijedi u stand-byu otkako se telefon vratio sa servisa. Meni se dogodilo slično dok sam bio na moru, kakvih 10-ak dana nakon servisa, a aktivnih je aplikacija bilo 0 (manager mi je na osnovnom ekranu i odmah nakon korištenja sve gasim). Problem je riješen isključivanjem te vađenjem baterije, nakon toga radi ovako.

Usput, nisam stavljao nikakve ROM-ove, originalni softver iz Vipa je na telefonu...

Ja sam taj. Ma vadio sam bateriju stalno, jer sam umetao SD-karticu.
Ma nevažno, poslao sam im uz pobliže objašnjenje da želim novi ako ga ne mogu vratiti na stanje u kojem bijaše prije servisa.

Evo vam org. firmware i kernel.

Za T-Mobile i VIP. (malo scrollajte dolje).

LINK!

Ovdje gore ti je link...

14 godina
protjeran
ikaoivan kaže...

Slažem se..ne znam zaš svi furaju taj Darky..mislim da je puno bolji LeoMar Revolution ROM sa svojom Kitchen aplikacijom..btw jel netko zna koji je stock firmware za Hrvatsku?Znam da je android 2.3.3 al koji modem?

Jednostavan, bez bugova i raznih FC-a, odlično radi.. Iza ROM-a se krije poznata skupina developera koji već godinama razvijaju ROM-ove. Svaki ROM se testira čak i po par tjedana prije nego se objavi. Primjerice Robbie (jedan od developera) već testira KI1 i provjerava jel vrijedan slaganja ROM-a, dok nama tek spremaju KH5 koji se polira ;)

16 godina
neaktivan
Cini mi se da je novi Darky vani, pa koga zanima nek pogleda.

Ja sam na Oxygenu, koji je super, ali mi se cini da kamera ne radi (sto mi sad ionako nije bitno jer nemam storage za snimanje)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ja sam na Oxygenu, koji je super, ali mi se cini da kamera ne radi (sto mi sad ionako nije bitno jer nemam storage za snimanje)

Probao sam ga, bolji je od CM7 ali baterija nevjerojatno kratko traje... Jedva čekam da krenu kernele radit za AOSP...

16 godina
neaktivan
Ne traje prekratko...

To je od jucer, danas ce biti mozda i bolje...
14 godina
protjeran
Šef kaže...

Nije još.. A di si to vidio da je? :/

17 godina
neaktivan
Re: Imenik - pitanje

Prije kupnje S2 imao sam SE W995 i kontakte sam sinhronizirao s Outlookom.

Nakon sinkronizacije S2 i Outlooka svi kontakti su u mobu ali ih ne mogu koristiti tj. nemam opciju kad odaberem neki kontakt podići slušalicu i zvati.

U čemu je problem?

16 godina
neaktivan
qube kaže...
Šef kaže...

Objavio je na Twitteru i stavio link na čini mi se najnoviju verziju... A možda i nije, ne znam koja je zadnja a koja ne...

Potraži na Twitteu @ficeto

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 17:25 (Šef).
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
qube kaže...
Šef kaže...

Objavio je na Twitteru i stavio link na čini mi se najnoviju verziju... A možda i nije, ne znam koja je zadnja a koja ne...

Potraži na Twitteu @ficeto

Znam da je objavio za SGS, možda si krivo vidio...za SGS 2 još nema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice