Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.839
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Bravo. Meni je najvise trajala 2.5 dana. na kojem si romu?
15 godina
neaktivan
simplicity 1.5.1 sa poprilicno mojih zamrzavanja procesa i vec pola godine istrazivanja.... eh, da ne znam jel se vidi ali bluetooth je upaljen 24 sata dnevno...

trenutno sam na 3 dana i 8 sati i 8% baterije.... vidjet cemo dokle ide...
15 godina
neaktivan
Krepala, krepala..... Uhvatio screenshot na 1% moram čekati da dođem kući da ga napunim i stavim onda ovdje ;-)
15 godina
neaktivan

Nažalost, garancija na dodatne dijelove (punjač, slušalice,...) traje 6 mjeseci... Bemu miša... Prenepotrebna investiranja :((

Blockbuster rom, inače sve ok, nezz zaš al ima neka čudna restartanja, nije da se ugasi, nego se pojavi power on screen sa Blockbuster logom i to traje nekih 8-10 sekundi... Ne znam o čemu se radi... Baterija mi nije bila neko čudo, dan, dan i pol

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bio je dečko koji je nedavno prodavao paket sluške, punjač usb baš za ovaj mob... pa potraži malo.... bile su dobre cijene.....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan

Poz forumasi ! :)

Evo samo da javim da prodajem svoj Samsung Galaxy S, pa ako ima zainteresiranih neka bace pogled na oglas ;) - http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-galaxy/124064.aspx?page=0&jumpto=2413735&sort=asc&view=flat

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:23 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina

došao mob sa gare...bio je 2.3.5 i nisu ništa rekli...kako rješit onaj bug...kad na kraju svakog poziva izbaci com.android.phone..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:42 (galinjo24).
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

došao mob sa gare...bio je 2.3.5 i nisu ništa rekli...kako rješit onaj bug...kad na kraju svakog poziva izbaci com.android.phone..

Evo link za rješenje...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500

16 godina
Zna netko zasto meni batetija traje 6 sati sa 1.5 sati hsdpaja i 0% svjetlinom?
No one is ever truly lost...
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Zna netko zasto meni batetija traje 6 sati sa 1.5 sati hsdpaja i 0% svjetlinom?

Reflashaj ROM ili napravi clean install pomoću odina ili napravi kalibraciju baterije.

14 godina
neaktivan

Može li mi netko reći u čemu griješim sa UOT Kitchen. Iz telefona sam izvadio dvije datoteke (framework-res.apk, i SystemUI.apk) U Kitchen pod baterijom izaberem koje hoću, isto tako pod ikone i botscreen. pod upload files uploudam ova dva fajla iz telefona sve to odradi bude zeleno. preuzmem fail prebacim na mob u sd card, iz CWM-a instal zip sa sd, restart i dalje ništa samo poćetni ekran sa natpisom galaxy s malo se ugasi pa opet do botanja niti ne dođe. Napravim restore iz cwm-a da ga osposobim.

0 0 hvala 0
15 godina
PavoM kaže...
galinjo24 kaže...

Evo link za rješenje...

Jel ima tko da objasni ako je imao ovaj problem i rješio ga..ništ nekužim šta treba napravit....

My way
15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
PavoM kaže...
galinjo24 kaže...

Evo link za rješenje...

Jel ima tko da objasni ako je imao ovaj problem i rješio ga..ništ nekužim šta treba napravit....

Skini fajl ovisno o firmwareo(JVS ili JVR) i dali ti je ROM deodexan(možeš to provjeriti sa thread-a na kojem si skinuo ROM) i staviš ga na mob i flashaš preko CWM-a i to je to.

Probaj prije ove opcije isključiti "audible touch tones, play tones when using dial pad" u setting i možda nestane bug, uglavnom testiraj.

15 godina

gdje se to točno nalazi na mobu??ta opcija da probam isključit...

edit:aha ton biranja..to je meni inače isključeno..da probam uključiz...

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:03 (galinjo24).
15 godina

Stavio sam kvačicu na ton biranja..i za sad nema onog shita..hehee

My way
14 godina
neaktivan

Recite mi sto nema vise sajta samfirmware nego neki mobile forum su napravili? Dje cu da nadjel custom Romove oni listu kao na samfirmware i da skidam? Nijesam od davno pratio desavanja sto se tice romova pa mi recite neki stock koji je najbolji sad i link za sve romove da bih isprobavao :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SamMobile.com (da si malo bolje pogledao vidio bi da su sada svi stockovi i neki custom upravo na taj forum prebačeni ;) )i xda developers forum

16 godina
neaktivan

ima neko za prodat Galaxy-a ? 
Sry za offtopic {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

ima neko za prodat Galaxy-a ? 
Sry za offtopic {#} 

Imam JAAA ! :D

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-ili-razmjena-samsung-galaxy/124064.aspx

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
15 godina
neaktivan

Blockbuster rom iznevjerio, konstantni restartovi i zafrkavanja u ključnim trenucima... A i depresivan je crni dizajn... Trenutno Stock JVT i Semaphore kernel, onaj najnoviji, 1.8... neš. Zasad sve ok, al nemam previše aplikacija pa nema lagova

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

decki moze jedno pitanje...vidim da jako puno znate o samsungu pa mi recite sta mi je bolej uzeti....lg optimus 2x ili samsung galaxy i9000?

floki

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
floki26 kaže...

decki moze jedno pitanje...vidim da jako puno znate o samsungu pa mi recite sta mi je bolej uzeti....lg optimus 2x ili samsung galaxy i9000?

2x of kors, noviji je, 2 jezgreni i općenito brži. Ali zašto njih dvoje kad možeš uzet SGSII (i9100)?

Long live Open Source and GNU/Linux!
14 godina
neaktivan

jer mi na pretplatu ova dva izadu izmedu 1200i 1500  sII 3 i pol :-(

floki
16 godina
Galaxy ima puno bolji ekran, a Optimus ima Dual Core procesor.
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan

pozz

evo ja novi u ovom svijetu.

malo sam zapea pa mi triba pomoć.

dakle danas sam stavio DarkyROM 10.2 Resurrection

sve je prošlo uredu osim što sam prije flashanja napravio back up sa Backup Master - om i sad nemogu napraviti restore

Restore sistema i app-a mi i nije toliko bitan ali imenik je problem. Za svaki slučaj sam prije flashanja napravio i backup sa kiesom ali sad sa novim romom mi ni kies ne radi

Ajde ljudi pomozite kako da napravim restore kantakta bar

0 0 hvala 0
15 godina

Imam problem..odjednom nemogu nikoga zvati...signal mi je pun..ali kad idem nekog zvati piše mi mreža nedostupna i nemože nači ni jednu mrežu..niti mene tko može dobit??

My way
17 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Imam problem..odjednom nemogu nikoga zvati...signal mi je pun..ali kad idem nekog zvati piše mi mreža nedostupna i nemože nači ni jednu mrežu..niti mene tko može dobit??

ROM?

Na stock gingerbread se to događalo, barem meni.

15 godina

2.3.5 stock gingerbread...kako ti to ješio???

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 10:33 (galinjo24).
17 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

2.3.5 stock gingerbread...kako ti to ješio???

Jasno da je to taj, tipično za 2.3.5 stock.

Neznam zašto se to događa.

Flashao sam drugi ROM. MIUI konkretno.

15 godina

Jel mi možeš poslat link točno tvog roma...i neki tutorial što sve ide u odin...

My way
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice