- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trenutno sam na 3 dana i 8 sati i 8% baterije.... vidjet cemo dokle ide...
Nažalost, garancija na dodatne dijelove (punjač, slušalice,...) traje 6 mjeseci... Bemu miša... Prenepotrebna investiranja :((
Blockbuster rom, inače sve ok, nezz zaš al ima neka čudna restartanja, nije da se ugasi, nego se pojavi power on screen sa Blockbuster logom i to traje nekih 8-10 sekundi... Ne znam o čemu se radi... Baterija mi nije bila neko čudo, dan, dan i pol
Bio je dečko koji je nedavno prodavao paket sluške, punjač usb baš za ovaj mob... pa potraži malo.... bile su dobre cijene.....
Poz forumasi ! :)
Evo samo da javim da prodajem svoj Samsung Galaxy S, pa ako ima zainteresiranih neka bace pogled na oglas ;) - http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-galaxy/124064.aspx?page=0&jumpto=2413735&sort=asc&view=flat
došao mob sa gare...bio je 2.3.5 i nisu ništa rekli...kako rješit onaj bug...kad na kraju svakog poziva izbaci com.android.phone..
došao mob sa gare...bio je 2.3.5 i nisu ništa rekli...kako rješit onaj bug...kad na kraju svakog poziva izbaci com.android.phone..
Evo link za rješenje...
No one is ever truly lost...
Reflashaj ROM ili napravi clean install pomoću odina ili napravi kalibraciju baterije.
Može li mi netko reći u čemu griješim sa UOT Kitchen. Iz telefona sam izvadio dvije datoteke (framework-res.apk, i SystemUI.apk) U Kitchen pod baterijom izaberem koje hoću, isto tako pod ikone i botscreen. pod upload files uploudam ova dva fajla iz telefona sve to odradi bude zeleno. preuzmem fail prebacim na mob u sd card, iz CWM-a instal zip sa sd, restart i dalje ništa samo poćetni ekran sa natpisom galaxy s malo se ugasi pa opet do botanja niti ne dođe. Napravim restore iz cwm-a da ga osposobim.
Evo link za rješenje...
Jel ima tko da objasni ako je imao ovaj problem i rješio ga..ništ nekužim šta treba napravit....
Evo link za rješenje...
Jel ima tko da objasni ako je imao ovaj problem i rješio ga..ništ nekužim šta treba napravit....
Skini fajl ovisno o firmwareo(JVS ili JVR) i dali ti je ROM deodexan(možeš to provjeriti sa thread-a na kojem si skinuo ROM) i staviš ga na mob i flashaš preko CWM-a i to je to.
Probaj prije ove opcije isključiti "audible touch tones, play tones when using dial pad" u setting i možda nestane bug, uglavnom testiraj.
gdje se to točno nalazi na mobu??ta opcija da probam isključit...
edit:aha ton biranja..to je meni inače isključeno..da probam uključiz...
Stavio sam kvačicu na ton biranja..i za sad nema onog shita..hehee
Recite mi sto nema vise sajta samfirmware nego neki mobile forum su napravili? Dje cu da nadjel custom Romove oni listu kao na samfirmware i da skidam? Nijesam od davno pratio desavanja sto se tice romova pa mi recite neki stock koji je najbolji sad i link za sve romove da bih isprobavao :)
SamMobile.com (da si malo bolje pogledao vidio bi da su sada svi stockovi i neki custom upravo na taj forum prebačeni ;) )i xda developers forum
ima neko za prodat Galaxy-a ?
Sry za offtopic
ima neko za prodat Galaxy-a ?
Sry za offtopic
Imam JAAA ! :D
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-ili-razmjena-samsung-galaxy/124064.aspx
Blockbuster rom iznevjerio, konstantni restartovi i zafrkavanja u ključnim trenucima... A i depresivan je crni dizajn... Trenutno Stock JVT i Semaphore kernel, onaj najnoviji, 1.8... neš. Zasad sve ok, al nemam previše aplikacija pa nema lagova
decki moze jedno pitanje...vidim da jako puno znate o samsungu pa mi recite sta mi je bolej uzeti....lg optimus 2x ili samsung galaxy i9000?
decki moze jedno pitanje...vidim da jako puno znate o samsungu pa mi recite sta mi je bolej uzeti....lg optimus 2x ili samsung galaxy i9000?
2x of kors, noviji je, 2 jezgreni i općenito brži. Ali zašto njih dvoje kad možeš uzet SGSII (i9100)?
jer mi na pretplatu ova dva izadu izmedu 1200i 1500 sII 3 i pol :-(
No one is ever truly lost...
pozz
evo ja novi u ovom svijetu.
malo sam zapea pa mi triba pomoć.
dakle danas sam stavio DarkyROM 10.2 Resurrection
sve je prošlo uredu osim što sam prije flashanja napravio back up sa Backup Master - om i sad nemogu napraviti restore
Restore sistema i app-a mi i nije toliko bitan ali imenik je problem. Za svaki slučaj sam prije flashanja napravio i backup sa kiesom ali sad sa novim romom mi ni kies ne radi
Ajde ljudi pomozite kako da napravim restore kantakta bar
Imam problem..odjednom nemogu nikoga zvati...signal mi je pun..ali kad idem nekog zvati piše mi mreža nedostupna i nemože nači ni jednu mrežu..niti mene tko može dobit??
Imam problem..odjednom nemogu nikoga zvati...signal mi je pun..ali kad idem nekog zvati piše mi mreža nedostupna i nemože nači ni jednu mrežu..niti mene tko može dobit??
ROM?
Na stock gingerbread se to događalo, barem meni.
2.3.5 stock gingerbread...kako ti to ješio???
2.3.5 stock gingerbread...kako ti to ješio???
Jasno da je to taj, tipično za 2.3.5 stock.
Neznam zašto se to događa.
Flashao sam drugi ROM. MIUI konkretno.
Jel mi možeš poslat link točno tvog roma...i neki tutorial što sve ide u odin...