- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EHE. flešo sam ga! :D
sve radi odlično!
hvala svima još jednom!!!!!
Postoji li offical gingerbread za njega?
Ili su bolji custom romovi?
I crashaju li se ti romovi?
Evo ti stock romovi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913
Ja imam XXJVP i nemam nikakvih zamjerki.
Usput, vidim da ovdje ima dvije verzije 2.3.5. Jel ima tko to? Jel se isplati prelaziti na to?
XXJVT Ramadov deodexed, semaphore kerne JVT 1.8.0.
Sve radi kao podmazano, ako se pojavi phone.apk FC imaš fix za to.
Evo ti stock romovi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913
Ja imam XXJVP i nemam nikakvih zamjerki.
Usput, vidim da ovdje ima dvije verzije 2.3.5. Jel ima tko to? Jel se isplati prelaziti na to?
385 MB ?
upravo skidam.
gdje ima uputstvo kako se to flasha na galaxy S ?
fala
http://www.saznajkako.tv/video/3008/Kako+napraviti+update+na+Android+2.3.3+na+Samsung+Galaxy+S
Evo ja sam po ovome radio, imaš i video.
XXJVT Ramadov deodexed, semaphore kerne JVT 1.8.0.
Sve radi kao podmazano, ako se pojavi phone.apk FC imaš fix za to.
Nisam baš upoznat s tim phone.apk? Što je to?
http://www.saznajkako.tv/video/3008/Kako+napraviti+update+na+Android+2.3.3+na+Samsung+Galaxy+S
Evo ja sam po ovome radio, imaš i video.
Skinuo sam onu za 2.3.5 a mob mi je na 2.1
Valjda neće bit problema
Ne bi smjelo biti. Ako bude bilo samo pitaj tu. Ja sam malo izašao iz toka što se toga tiče (zadnji flash mi je bio u 5 mj) ali ovi iskusniji će ti pomoći. ;)
I ja ću isto danas-sutra staviti taj 2.3.5.
Evo ovdje imaš sve objašnjeno za phone.apk FC (force close).
skinuo sam sa xda stock JVT, i tamo se nalaze dva fajla CSC (jedan GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar.md5-9,53 MB i drugi GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVT.tar.md5-84,8 MB),koliko se sječam do sada je uvijek bio samo jedan CSC,da li netko zna koji se treba upotrijebiti i zašto su dva (dosta je velika razlika i u veličini fajla)
Evo ovdje imaš sve objašnjeno za phone.apk FC (force close).
Čitam to i ne mogu skontati kako se stavlja taj fix...neki CWM se mora instalirati, kako šta? Moš mi ukratko napisat?
Kontam sad staviti taj 2.3.5 i mislim da ću i to morati staviti jer čitam da gotovo svi imaju taj phone.apk FC.
Jel mi moze neko objasnit postupak rootanja ovog moba , Galaxy S ?
Trebao bih na njeg stavit aplikaciju SGS Unlock za koju je potreban rootan uredaj , pa :)
Poslao sam ti u poruci link, ....
Kad bolje razmislim moj Galaxy potpuno besprijekorno radi i s 2.1 firmwareom.
Zašto bih morao imati 2.3.5 kad mi je mob brz, stabilan i s ovim.
Kad update bude dostupan preko kiesa onda ću ga downloadati, ovako samo riskiram gubitak živaca zbog nepotrebne radnje. 
Ja sam danas stavio 2.3.5. Cijeli posao je bio gotov za 3-4 min i nikakvih problema nije bilo. Trenutno sve odlično radi, ne javlja mi se onaj phone.apk i super sam zadovoljan.
molim pomoc
kupio u chipoteke rca kabel za tv out i posto imam na
lcd grundingu samo skart kupio i pretvarac sa skarta na ovaj rca
kad sve spojim javi mi se isprekidana uzasna slika,vjerujem da sam
sve dobro spojio i neznam sto je,rca izgleda kvalitetno kosta nekih 80kn,
da li je moguce da je problem u jeftinom pretvaracu,u cemu grijesim ???
hvala
No one is ever truly lost...
Evo ja zamjenio svoju Omniu 7 Galaxy Som :))
Ima par stvari koje me zanimaju .. zaista nejdem sad citat 131 str xD Mozda je bezobrazno od strane mene, ali uff :/
Zanima me jel se moze zamjenit izgled SMSa , ovog standardnog ? GoSMS app i slicne mi ne dolaze u obzir, ne cine mi se pouzdanima .. a ova zeleno plava boja bode u oci :S
I zasad me jos zanima ( dok jos malo ne proucim sve ) dali je ova verzija softvera koju ja imam dobra kao i ove nove 2.3 verzije il postoji neka druga verzija jos bolja od ove ?
Znaci, ja sam mob kupio sa vec predinstaliranim ovim softverom, tako da ni neznam jel to stock ROM il custom ROM .. pa mi samo recite vase misljenje o njem i kakav je to ROM ..
Hvala i toliko od mene zasad :)
2. 2.3 je puno bolji po meni zbog system-wide copypastea. Najnoviji je 2.3.7.
3. Stock je.
2. 2.3 je puno bolji po meni zbog system-wide copypastea. Najnoviji je 2.3.7.
3. Stock je.
A taj 2.3.7 nije stock ROM, jel da ? Najnoviji stock je 2.3.4 ?
A posto je ovaj stock onda nebih volio nista ni mjenjat zbog gare ...
Aha :)
A jel tak stock 2.3.5 bolji od ovog stocka 2.2.1 ? Da znam dal da stavljam ili ne ..
Isto tako ak mi mozes ti il neko drugi rec / preporucit neki 2.3 custom rom, a da se zaista razlika osjeti u brzini da znam dal mi se isplati riskirat garanciju zbog tog ? Volio bih kad bi se vise vas slozilo oko tog nekog " the best " :P
Hvala :)
Aha :)
A jel tak stock 2.3.5 bolji od ovog stocka 2.2.1 ? Da znam dal da stavljam ili ne ..
Isto tako ak mi mozes ti il neko drugi rec / preporucit neki 2.3 custom rom, a da se zaista razlika osjeti u brzini da znam dal mi se isplati riskirat garanciju zbog tog ? Volio bih kad bi se vise vas slozilo oko tog nekog " the best " :P
Hvala :)
da puno je bolji 2.3.5.
ja sam na DarkyRomu i meni je dobar,a sad ako je the best to baš i ne znam jer je sve to individualno i stvar svakog pojedinca.ako staviš custom rom i ako ti se nekaj dogodi možeš staviti natrag stock rom i garancija ti bude valjana.
imaš iznad svojeg prvog posta gdje je Switch stavil link na stock romove i kak update napraviti.
Ja sam imao 2.2.1 i to je teško smeće! Nakon tjedan dana uporabe je počeo tako lagat da je za poluditi bilo. Onda sam prešao na 2.3.4 i preporodio se. Evo jučer sam stavio 2.3.5 i taj mi je još bolji.
Ja ti savjetujem da pređeš na 2.3.5 što prije. ;)
Ja sam imao 2.2.1 i to je teško smeće! Nakon tjedan dana uporabe je počeo tako lagat da je za poluditi bilo. Onda sam prešao na 2.3.4 i preporodio se. Evo jučer sam stavio 2.3.5 i taj mi je još bolji.
A i ja sam bolesnik. 
Nemam mira, moram i ja večeras "nabaciti" taj 2.3.5, mada ne znam koji će mi k ? 
Ma najbolje da odmah preskočite 2.3.5 i krenete sa 2.3.7 :)
Gdje si ti skinuo 2.3.5 ?
Moj s hotfile.com se ne raspakira, pokazuje grešku.
Uredno mu upišem pass, no ne djeluje.