Btw bas flashao Android 2.3.7 (nije tipfeler)...
cm7 ili, vidim da samo za njega google izbacuje to
cm7 ili, vidim da samo za njega google izbacuje to
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moze pomoc
Kupujem Samsung galaxy s i9000 do 1500kn da je otkljucan i da ima vise manje svu opremu....
Hvala!
Može mala pomoć oko instalacija Cyanogen MOD-a? Skinuo sam zadnju verziju ali mi ne želi instalirat u CWM. Zaključio sam da je do kernela. Stalno mi se pojavi assert failed: getprop("ro.product.device" == "galaxys" || i tako se to nekoliko puta ponavlja.
Recite mi samo koji ste vi kernel stavili prije flasanje ili koji CWM?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Problem sam riješio tako što sam prvo stavio stock 2.3.4, nakon toga sam stavio Galaxian EE kernel i flashao CM 7. Sada je sve super.
ejjjjj ljudi i ja imam samsung galaxy-s ali kad igram igru skinuo sam je sa samsung-apps-a najedom mi se zablokira ekran... pa moram sta lno vadit bateriju ... jel ima neko rijesenje?:kava:
Pozdrav,
Jel mi možete reći koliko traje baterija na ovom uređaju . Primjetio sam da se ekipa žali da je baterija slaba i da jedva izdrži 1 dan.
Pozdrav,
Jel mi možete reći koliko traje baterija na ovom uređaju . Primjetio sam da se ekipa žali da je baterija slaba i da jedva izdrži 1 dan.
ma sve ti to zavisi kolko koristis mob i za kaj.dok sam ga kupil baterija mi je jedva zgurala dan,sad dok vise ne prckam bas po njemu zna mi trajati cak i tri dana.igrice najvise troše bateriju pa onda net itd...
XFJV7 / OXFJV1 / XXJVQ
Gingerbread 2.3.4 preko Samsung Kies-a
Jel ko koristi Cyanongenmod rom? Navodno je najfluidniji. Ako ima onih koji su probali njega i Darky-a zanimaju me usporedbe.
Meni se na Darky-u mob dosta uspori ako koristim live wallpapere. Jeli tako i kod cyanongena?
Izašao CM7.1 stable, i od sad Galaxy S službeno podržan na ovom ROM-u :)
Trebam pomoc, dođem ja kupiti video kabel 3.5 na 3 činča u ducan on mi da audio kabel 3.5 na 2 cinca. Velim ja da ne trebam to nego video kabel, a prodavac kaze da to ne postoji :O . Kaj moram kupiti da mogu koristiti TV-out izlaz od mobitela i ako znate di ima za kupiti.
Trebam pomoc, dođem ja kupiti video kabel 3.5 na 3 činča u ducan on mi da audio kabel 3.5 na 2 cinca. Velim ja da ne trebam to nego video kabel, a prodavac kaze da to ne postoji :O . Kaj moram kupiti da mogu koristiti TV-out izlaz od mobitela i ako znate di ima za kupiti.
Odi u chipoteku. Mislim da oni imaju te kabele
pazi koji kupuješ, jer ako kupiš za camcorder ili neki univerzalni vjerojatno postoji vjerojatnost da ti neće raditi.
ili oem samsung ili od nokie ca75u ti rade provjereno, kod nekog univerzalnog bi morao rezati žice i prespajati, proggooglaj malo
jel dobro radi F1 galaxy v7 te jel bi bio problem objasnit kako se stavlja ili dati negdje link?
jel dobro radi F1 galaxy v7 te jel bi bio problem objasnit kako se stavlja ili dati negdje link?
Odi u chipoteku. Mislim da oni imaju te kabele
Ja sam kupio tamo za manje od 20kn. Postao sam slike prije koji desetak stranica i radi mi bez problema. ;)
Ljudi i have a abig problem,kupio galaxy s kao nov prije par dana došao sa oficijelnim firmwareom 2.3.4 gingerbread mislim da je xxjvq
telefon radio perfektno instalirao na njega sve potrebne aplikacije napravio root sa odin3 v1.7 cf-root-xx_unk_jvq-v3.7-cwm3rfs nakon
uspješnog roota znači dobijem super user u aplikacijama stavim lagfix o.c.l.f 2.3.0 i sve super radi.
Sinoć se pripremam za fleshanje darky rom v 10.2 extreme edition final kad sam sve downloadiro bezveze probam ući u download mod
onako iz znatiželje da vidim dali rade tipke home volumen and pover ništa drugo i nakon toga ne mogu izaci iz download moda ali primjetio samda telefon nema instaliran cwm pokušao instalirati preko odina darky v.9.2 po upustvu sa xda itelefon je stao na do not turn off target i nemrda dalje imali ko kakvu pametnu ideju dali je potreban cwm za fleshanje bilo kojeg roma ili moze preko odina bez cwm pokušao sam instalirati i cwm preko odina ali ne ide javlja fail,mislim da telefon nebi trebao biti brickan jer sam samo usao u download mode nista drugo.
svaka pametna sugestija dobro došla.
Ljudi i have a abig problem,kupio galaxy s kao nov prije par dana došao sa oficijelnim firmwareom 2.3.4 gingerbread mislim da je xxjvq
telefon radio perfektno instalirao na njega sve potrebne aplikacije napravio root sa odin3 v1.7 cf-root-xx_unk_jvq-v3.7-cwm3rfs nakon
uspješnog roota znači dobijem super user u aplikacijama stavim lagfix o.c.l.f 2.3.0 i sve super radi.
Sinoć se pripremam za fleshanje darky rom v 10.2 extreme edition final kad sam sve downloadiro bezveze probam ući u download mod
onako iz znatiželje da vidim dali rade tipke home volumen and pover ništa drugo i nakon toga ne mogu izaci iz download moda ali primjetio samda telefon nema instaliran cwm pokušao instalirati preko odina darky v.9.2 po upustvu sa xda itelefon je stao na do not turn off target i nemrda dalje imali ko kakvu pametnu ideju dali je potreban cwm za fleshanje bilo kojeg roma ili moze preko odina bez cwm pokušao sam instalirati i cwm preko odina ali ne ide javlja fail,mislim da telefon nebi trebao biti brickan jer sam samo usao u download mode nista drugo.
svaka pametna sugestija dobro došla.
pa si probal upalit telefon?jel radi?ne kuzim kaj ti je tocno s telefonom?!ako radi skini darkyROM aplikaciju sa marketa i skini darky rom 10.2 ee final.darky rom 10.2 ee final prebaci u telefon i pokreni darkyROM aplikaciju oznacis wipe user data,install kernel,itd i onda ides na flash/install file from SDCARD nađeš darkyrom 10.2 ee final koji si prebacil na telefon i flešaš.i to je to.ako nečeš izgubiti aplikacije koji si prije imal na telefonu napraviš backup sa Titanium backup.
EDIT:cwm budeš dobil mislim nakon kaj flashas DarkyRom.
nisi me razumio telefon može uci u download mode sve to sto si ti napisao sam pokusao preko odina jer ne mogu upaliti mob samo u download mode ne pojavljuje mi se nikakav reset to factory wipe instal format it....ništa od toga nema cwmrecovery pokusavam staviti rom koji sam napisao gore preko odina zapne na screenshotu koji sam postao probacu preko odina staviti speedmod kernel jer on ima ugradjen cwm.
evo probaj staviti:
Radi dobro, ali ako koristiš TouchWiz launchera onda očekuj zamrzavanje i vađenje baterije van.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129404
Nakon flashanja, stavi Semaphore kernel, jer Galaxian je jako loš.