Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.668
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Skini gapps.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
neaktivan

Jesam zahvaljujem :)

16 godina
neaktivan

Može neki savjet za kustomizacijom CyanogenMod 7 ?? Neznam ni kaj se sve tu može promijeniti :D

14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Može neki savjet za kustomizacijom CyanogenMod 7 ?? Neznam ni kaj se sve tu može promijeniti :D

To je ROM sa dosta "otvorenih stavki" za osobno podesavanje, sto znaci da mozes po sebi podesiti. Na ovim subforumima http://forum.cyanogenmod.com/forum/83-samsung-galaxy-s-i9000/ mozes naci neke dodatne informacije ili direktno pitati ako te nesto zanima. Sto se tice trajanja baterije ne mogu ti sa sigurnoscu to reci jer (vec sam jednom napisao ovdje) ja svoj I9000 ne koristim za igranje niti koristim Wi-Fi. Za backup podataka mislim da bi bio dovoljna ovdje mnogo pominjana aplikacija.

15 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi!
Nisam nesto odusevljen trajanjem baterije na Darky-u 10.3 JVR pa me zanima moze li se recover-om prijasnjih aplikacija nastetiti trajanju baterije?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim pomoć...kako na marketu doći do aplikacija koje se ne prikazuju u našoj regiji (ili kako već to nazvati)? Npr. htio bi instalirati google earth, ali ga nema na marketu kod mene.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lepy kaže...

Molim pomoć...kako na marketu doći do aplikacija koje se ne prikazuju u našoj regiji (ili kako već to nazvati)? Npr. htio bi instalirati google earth, ali ga nema na marketu kod mene.

Ako ti je rootan onda preko Market Enablera.

15 godina
neaktivan

Molim malu pomoć:

- imam galaxy S na kojem je (još uvijek!) Android 2.1.1 (držao sam ga tako dugo zbog lag fix-a)

- sada bih htio nadograditi preko Kies-a na Gingerbread,što trebam raditi?

- skinuo sam lag fix,trebam li skinuti i root da bih mogao napraviti nadogradnju?

- i na kraju,ono najvažnije: Isplati li se uopće,ili da ostavim sve kako je bilo????

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmmm, nisam siguran da li kies kod nas vec dopusta na gingerbread, ali mozes svakako na 2.2 nadogradit. Kad radis preko Kiesa, dovoljno je spojit mob sa Kiesom, i dopustiti da ti on pronadje update i klikati po ekranu dok se ne obavi nadogradnja.

15 godina
neaktivan

OK,može i na Froyo,ali zanimalo me samo što moram ukloniti da mi telefon ne bi zbrickao.

Spojio sam telefon na Kies i pokazuje mi nadogradnju,ali zanima me hoće li biti problema

(lag fix je uklonjen,ali root nije)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E to neznam, ja kad sam prvi put nadogradivao sa kiesom, nisam imao root, pa ne znam. Ali sam onda preko Odina isao na Gingerbread:)

15 godina
neaktivan

Obavezno pogledaj imaš li 3button combo (volUP+home+power za recovery mode/ volDOWN+home+power za download mode) ako nešto pođe krivo. Root je nebitan, ali lagfix isključi.

A tim da ovdje imaš najdetaljnije upute za instalaciju stock gingerbreada http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139050

0 0 hvala 1
16 godina
Zas si na 2.1.1 osto zbog lagfixa? Pa i na 2.3.5 imas lagfix.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
neaktivan

Joj hvala ljudi,sad idem odma' to napravit'...

0 0 hvala 0
15 godina

Jel izašao 2.3.5 final za i9000,ak je di ima za skinut??

My way
14 godina
neaktivan

jel tko probao ovaj rom, zapeo mi za oko pa prije nego ga probam možda ima tko ovdje iskustva, ako ne testirat ću ga ja

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200177

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav. Evo ja ovaj tjedan i početkom idućeg kupujem SGS, pa već malo čitam. Dali je itko naišao negdje na temu za mob, da je pozadina crna, a ikone, tekst crveno.

i zanima me koja je zadnja službena verzija androida kod nas izašla (t-mobile), i dali ima novija neslužbena.

Dali je za neslužbenu verziju bitno dali je t-mobile, vip ili tele2

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmmm,prvo da rijesimo verzije androida. Zadnje verzije nemas sluzbeno za T-mobile dostupne jos. A trenutno je zadnja verzija 2.3.5 XXJVS ako se nevaram, ali nisam siguran jeli to jos beta, ili je izasla prava verzija. To su znaci isto samsung verzije i moras ih stavljati preko Odina, cime je garancija upitna, ukoliko ne vratis natrag na neki T-mobile softver. Sto se tice tema za mobitel, nemozes ih mjenjati sa Samsung verzijom softvera, nego za to trebas neki Custom ROM, recimo cyanogenMod7 ima stvarno ogromne mogucnosti podesavanja izgleda, od tema, ikonica i svega. Nesluzbene verzije koje skines, nisu nicime vezane za operatera,i nemaju veze sa time. Eto nadam se da je malo jasnije :)

14 godina
hvala,jasnije je. Jos mi recite koja je nastabilnija verzija androida za sgs i dal uz nju treba instalirati dodatno taj lag fix. I jel taj cyanogenMod7 vezan za odredjenu verziju androida il ide na sve? Mozd su pitanja bzvz,al sve mi je to novo pa moram pitati :)
16 godina

CM7 je izmjenjeni Android, verzija Androida ovisi o CM7.

Trebas stavljat lagfix i micat ga prije flashanja drugog ROMa. (Ali nekad kod Darkya moras imat ukljucen)

Meni je najbolji ROM MIUI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://modroms.co.uk/2011/04/installing-miui-on-samsung-galaxy-s/

ovdje piše da moraš biti na froyo-u, a rom je ginger....wtf??

16 godina

Mislim da trebaju Froyo bootloaderi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

a nakon stavljanja drugog roma onda smijem opet vratiti lagfix? Ja sam htjela staviti drugi rom samo da mogu imati crno crvenu temu, a netko mi je tu na forumu rekao da je  cm7 najbolji za to

15 godina
neaktivan

Pozz ekipa. Dugo nisam pratio ovu temu, zasto sam na Darkyiu 9.5. E sad bi to mijenjao, mobitel se nakon 7-8 mjeseci malo usporio i mislim da je vrijeme za promjene.

Jel bi mi netko mogao preporučiti nešto, nekakav rom, bitno mi je da je ok, stabilan, koliko toliko brz, sa dobrom baterijom. Kakva su iskustva sa stock romom sad kad su došli update-i? 

EDIT: jel može netko dat link sa uputama kako se sa Darkia 9.5 vratit na zadnji stock rom? hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 12:28 (lujito).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

a nakon stavljanja drugog roma onda smijem opet vratiti lagfix? Ja sam htjela staviti drugi rom samo da mogu imati crno crvenu temu, a netko mi je tu na forumu rekao da je  cm7 najbolji za to

Pa cuj, CM7 je meni odlican, iako je prvi ROM koji sam probao, pa nemogu govoriti o drugima, ali meni je odlican, Tema ima mali milijun kako na marketu, tako i na xda. Neznam da li je kod njega lagfix ukljucen po defaultu, ali ako nije, onda ga ne koristim i mob mi je super brz, vidi se razlika izmedju njega i stock 2.3.4JVP koji sam imao prije .... Za sad nisam naisao na neku vecu  manu kod CM7, pisu ljudi da ne radi bas najbolje HD snimanje i to je sve.....

16 godina
neaktivan

iskreno, meni CM7 nije nešto...nije da nije dobar ali MIUI mi je bio bolji

na xda ima neke stare upute za miui, pa bih molio nekoga da mi da novije upute, za MIUI ROM koji je baziran na 2.3.4

Hvala

16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

iskreno, meni CM7 nije nešto...nije da nije dobar ali MIUI mi je bio bolji

na xda ima neke stare upute za miui, pa bih molio nekoga da mi da novije upute, za MIUI ROM koji je baziran na 2.3.4

Hvala

A do sad sam samo ovaj isprobao, i trenutno nemamproblema, pa cu se zadrzati, ali svakako mi je bolji od stock-a :)

Samsung Galaxy S Firmware: CyanogenMod 7 Version: Nightly #131 Android: 2.3.5 Modem: XXJVS Kernel: Stock-2.6.35.12 Launcher: Launcher pro Theme: Rover's Cyan
16 godina
Ostavio 3g upaljen na 5 sati, racun 1500kn.

imam 1gb paket 27.9. imao jos 250mb, u 1 danu 1300mb potrosio?!
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ostavio 3g upaljen na 5 sati, racun 1500kn.

imam 1gb paket 27.9. imao jos 250mb, u 1 danu 1300mb potrosio?!

Koji operater?

16 godina
Vip.

Btw bas flashao Android 2.3.7 (nije tipfeler)...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice