Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.596.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
8ax kaže...
Vip.

Btw bas flashao Android 2.3.7 (nije tipfeler)...

cm7 ili, vidim da samo za njega google izbacuje to

16 godina
Da...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan

Moze pomoc

Kupujem Samsung galaxy s i9000 do 1500kn da je otkljucan i da ima vise manje svu opremu....

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 18:31 (n'aix).

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozdrav svima!!!
Imam galaxy i9000 i imam problem sa njim. Tacnije ovo http://www.mytrendyphone.co.uk/image...r-Button-t.jpg dugme mi je crklo, narucio sam novo stiglo je e sad nekako zalijepm ovo "power" dugme ali ne znam kako ova 2 konektora da privcrsim na one dvije rupice Ja ih namjestim i onda mogu da upalim telefon i sve ali nijesu zalijepljene svaki put se otkace
Cudan problem zar ne? Tesko da je neko imao slican ali eto da pitam mozda i pomogne neko a ako pomogne hvala mu do kraja zivota

Korisim Sintelan lijepak, bojim se da stavim neki jaci moze se otkinut jer ako zalijepim pogresno a sanse za to su 90%. I ovako ga jedva nacentriram jer su konektori vrlo mali.

Za neupucene : Ovo nije ono dugme Power button plasticno sto se vidi spolja nego ono sto dodje ispod njega u telefon koje ga povezuje sa maticnom plocom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može mala pomoć oko instalacija Cyanogen MOD-a? Skinuo sam zadnju verziju ali mi ne želi instalirat u CWM. Zaključio sam da je do kernela. Stalno mi se pojavi assert failed: getprop("ro.product.device" == "galaxys" || i tako se to nekoliko puta ponavlja. 
Recite mi samo koji ste vi kernel stavili prije flasanje ili koji CWM?

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam jucer CM7 flashao, sa XXJVR 2.3.4 wipe svega, lijepo flashao kernel CM7 (I zbrickao mobitel (al sam mogao u Recovery/Download) pa onda flashao preko CWM pa sam dobio bootlopove I onda ponovo flashao I onda je ok bilo.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan

Problem sam riješio tako što sam prvo stavio stock 2.3.4, nakon toga sam stavio Galaxian EE kernel i flashao CM 7. Sada je sve super.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
looooooool... kupujem onda i ja galaxy tab 10.1v sa svom opremom i garancijom za 100kn...

ako nadjes nekog svaka čast ... ali za 1500 kn ga ne bi prodao pa da ne znam sta....

14 godina
neaktivan

ejjjjj ljudi i ja imam samsung galaxy-s ali kad igram igru skinuo sam je sa samsung-apps-a najedom mi se zablokira ekran... pa moram sta lno vadit bateriju ... jel ima neko rijesenje?:kava:

XP
16 godina
Samsung apps? Are you serious?
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Jel mi možete reći koliko traje baterija na ovom uređaju . Primjetio sam da se ekipa žali da je baterija slaba i da jedva izdrži 1 dan.

0 0 hvala 0
16 godina
Meni 16-20 sati.
17 godina
neaktivan
mudantos kaže...

Pozdrav,

Jel mi možete reći koliko traje baterija na ovom uređaju . Primjetio sam da se ekipa žali da je baterija slaba i da jedva izdrži 1 dan.

ma sve ti to zavisi kolko koristis mob i za kaj.dok sam ga kupil baterija mi je jedva zgurala dan,sad dok vise ne prckam bas po njemu zna mi trajati cak i tri dana.igrice najvise troše bateriju pa onda net itd...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
Službena nadogradnja VIP Gingerbread 2.3.4. izdana

XFJV7 / OXFJV1 / XXJVQ

Gingerbread 2.3.4 preko Samsung Kies-a

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Službena nadogradnja VIP Gingerbread 2.3.4. iz

Jel ko koristi Cyanongenmod rom? Navodno je najfluidniji. Ako ima onih koji su probali njega i Darky-a zanimaju me usporedbe.

Meni se na Darky-u mob dosta uspori ako koristim live wallpapere. Jeli tako i kod cyanongena?

15 godina
neaktivan
Procitaj komentare na CM7 prije par stranica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izašao CM7.1 stable, i od sad Galaxy S službeno podržan na ovom ROM-u :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: Nightly #131, Android: 2.3.5, Modem: XXJVS, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 13:46 (goranbm).
16 godina
Hmmm mogao bi flashat.... mozda kad 2.3.8 final izadje.
17 godina

Trebam pomoc, dođem ja kupiti video kabel 3.5 na 3 činča u ducan on mi da audio kabel 3.5 na 2 cinca. Velim ja da ne trebam to nego video kabel, a prodavac kaze da to ne postoji :O . Kaj moram kupiti da mogu koristiti TV-out izlaz od mobitela i ako znate di ima za kupiti. 

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
tony THE Noob kaže...

Trebam pomoc, dođem ja kupiti video kabel 3.5 na 3 činča u ducan on mi da audio kabel 3.5 na 2 cinca. Velim ja da ne trebam to nego video kabel, a prodavac kaze da to ne postoji :O . Kaj moram kupiti da mogu koristiti TV-out izlaz od mobitela i ako znate di ima za kupiti. 

Odi u chipoteku. Mislim da oni imaju te kabele

14 godina
neaktivan

pazi koji kupuješ, jer ako kupiš za camcorder ili neki univerzalni vjerojatno postoji vjerojatnost da ti neće raditi.

ili oem samsung ili od nokie ca75u ti rade provjereno, kod nekog univerzalnog bi morao rezati žice i prespajati, proggooglaj malo

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

jel dobro radi F1 galaxy v7 te jel bi bio problem objasnit kako se stavlja ili dati negdje link?

15 godina
neaktivan

jel dobro radi F1 galaxy v7 te jel bi bio problem objasnit kako se stavlja ili dati negdje link?

17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
tony THE Noob kaže...

Odi u chipoteku. Mislim da oni imaju te kabele

Ja sam kupio tamo za manje od 20kn. Postao sam slike prije koji desetak stranica i radi mi bez problema. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 19:52 (Dkc).
14 godina
neaktivan

Ljudi i have a abig problem,kupio galaxy s kao nov prije par dana došao sa oficijelnim firmwareom 2.3.4 gingerbread mislim da je xxjvq

telefon radio perfektno instalirao na njega sve potrebne aplikacije napravio root sa odin3 v1.7 cf-root-xx_unk_jvq-v3.7-cwm3rfs nakon

uspješnog roota znači dobijem super user u aplikacijama stavim lagfix o.c.l.f 2.3.0 i sve super radi.

Sinoć se pripremam za fleshanje  darky rom v 10.2 extreme edition final kad sam sve downloadiro bezveze probam ući u download mod

onako iz znatiželje da vidim dali rade tipke home volumen and pover ništa drugo i nakon toga ne mogu izaci iz download moda ali primjetio samda telefon nema instaliran cwm pokušao instalirati preko odina darky v.9.2 po upustvu sa xda itelefon je stao na do not turn off target i nemrda dalje imali ko kakvu pametnu ideju dali je potreban cwm za fleshanje bilo kojeg roma ili moze preko odina bez cwm pokušao sam instalirati i cwm preko odina ali ne ide javlja fail,mislim da telefon nebi trebao biti brickan jer sam samo usao u download mode nista drugo.

svaka pametna sugestija dobro došla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 11:24 (vendetta).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vendetta kaže...

Ljudi i have a abig problem,kupio galaxy s kao nov prije par dana došao sa oficijelnim firmwareom 2.3.4 gingerbread mislim da je xxjvq

telefon radio perfektno instalirao na njega sve potrebne aplikacije napravio root sa odin3 v1.7 cf-root-xx_unk_jvq-v3.7-cwm3rfs nakon

uspješnog roota znači dobijem super user u aplikacijama stavim lagfix o.c.l.f 2.3.0 i sve super radi.

Sinoć se pripremam za fleshanje  darky rom v 10.2 extreme edition final kad sam sve downloadiro bezveze probam ući u download mod

onako iz znatiželje da vidim dali rade tipke home volumen and pover ništa drugo i nakon toga ne mogu izaci iz download moda ali primjetio samda telefon nema instaliran cwm pokušao instalirati preko odina darky v.9.2 po upustvu sa xda itelefon je stao na do not turn off target i nemrda dalje imali ko kakvu pametnu ideju dali je potreban cwm za fleshanje bilo kojeg roma ili moze preko odina bez cwm pokušao sam instalirati i cwm preko odina ali ne ide javlja fail,mislim da telefon nebi trebao biti brickan jer sam samo usao u download mode nista drugo.

svaka pametna sugestija dobro došla.

pa si probal upalit telefon?jel radi?ne kuzim kaj ti je tocno s telefonom?!ako radi skini darkyROM aplikaciju sa marketa i skini darky rom 10.2 ee final.darky rom 10.2 ee final prebaci u telefon i pokreni darkyROM aplikaciju oznacis wipe user data,install kernel,itd i onda ides na flash/install file from SDCARD nađeš darkyrom 10.2 ee final koji si prebacil na telefon i flešaš.i to je to.ako nečeš izgubiti aplikacije koji si prije imal na telefonu napraviš backup sa Titanium backup.

u tvojem slučaju darkyRom 10.2 u tvojem slučaju darkyRom 10.2
EDIT:cwm budeš dobil mislim nakon kaj flashas DarkyRom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:14 (jura).
14 godina
neaktivan

nisi me razumio telefon može uci u download mode sve to sto si ti napisao sam pokusao preko odina jer ne mogu upaliti mob samo u download mode ne pojavljuje mi se nikakav reset to factory wipe instal format it....ništa od toga nema cwmrecovery pokusavam staviti rom koji sam napisao gore preko odina zapne na screenshotu koji sam postao probacu preko odina staviti speedmod kernel jer on ima ugradjen cwm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:26 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tbozuric46 kaže...

Radi dobro, ali ako koristiš TouchWiz launchera onda očekuj zamrzavanje i vađenje baterije van.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129404

Nakon flashanja, stavi Semaphore kernel, jer Galaxian je jako loš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice