Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.607.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Swype Hrvatski jezik

Vidim dosta Vas se žali da nema swype na hrvatskom u 2.3.4

Evo šta sam ja uradio.

Instalirao sam Juwe ROM 2.3.4 jer mi je bolji nego darky10.1 koji je baziran na 2.3.3

Znači telefon ima root. Sljedeće što sam uradio:

-Pomoću root explorera izbrisao postojeći swype koji se nalazi u system/app; isto tako izbrisao libswypeCore.so koji se nalazi u system/lib

-Resetirao telefon

-Stavio swype.apk i libswypecore.so na sd karticu.

-Kopirao swpe.apk u system/app i libswypecore.so u system/lib

-Instalirao ovaj swype koji mi se nalazi u system/app

i to je to imate hrvatski swype.

Link: Hrvatski swype Hotfile

Hrvatski swype Megaupload

Obavezno Hvala kome je pomoglo ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 8:45 (Joko).

0 0 hvala 2
15 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Stavio sam si jvp 2.3.4 i ne radi mi par igrica, sruse se. Npr., angry brds i tetris....
Zasto mi se to dogadja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 12:22 (iceman89iceman).
15 godina
neaktivan
Koji kernel koristis? Meni se to znalo dogadjati na voodoo lagfixu...
15 godina

Darkyev 2.7.3

EDIT:

Koji ti koristis?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 12:27 (iceman89iceman).
15 godina
neaktivan
lagfix ukljucen? Probaj drugi kernel, ili nanovo flashaj...
15 godina
  • Da, imam lagfix, ext4 conversaion i ex4/system

EDIT:

Evo probao sam Semaphore Kernel 1.2.0 i opet isto.

Sada idem probati nanovo flashati

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 13:09 (iceman89iceman).
17 godina
neaktivan

Mene još jedna stvar zanima. Syncao sam imenik sa Fejzbuk kontaktima, i sad vidim njihove avatare u pozivima i imeniku, ali ne i u porukama. Jel moguće to ikako sredit da nemoram ručno stavljat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
8rda3+ kaže...
lagfix ukljucen? Probaj drugi kernel, ili nanovo flashaj...

Sve probao i opet isto. {#}

15 godina
neaktivan
Jesi restorao aplikacije sa titanium backupom ili si instalirao s marketa?

Ako si restorao sa TB onda probaj restorat samo aplikaciju restorat, ne app+data.... Ili peobaj instalirati s marketa..

Meni se to dogadjalo sa tegrak kernelom, i nekad mi se s voodo kernelom znalo dogadjati... Probaj sve prebaciti u rfs, stavit drugi kernel i s njim konvertirat u ext4.... To je meni uvjek rjesilo problem...
17 godina
neaktivan
Maloprije sam podigao mob sa servisa i nije bilo nikakve zaebancije oko toga sto je otkljucan. Sljedeci upgrade je najnoviji firmware (rom). Jel zna netko dal se krsi garancija ak se upgradea rom?
When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Maloprije sam podigao mob sa servisa i nije bilo nikakve zaebancije oko toga sto je otkljucan. Sljedeci upgrade je najnoviji firmware (rom). Jel zna netko dal se krsi garancija ak se upgradea rom?

Ako je službeni (official) upgrade onda se ne gubi garancija. Ne gubi se ni kad staviš neku Costume ROM jer nikad nije problem staviti official ROM.

14 godina
neaktivan

Što mislite o ovom? Dal ima netko nešto slično i što mislite dal ublažuje eventualne padove ili je samo za ogrebotine i sitnice?

http://cgi.ebay.com/BLACK-ALUMINIUM-BACK-COVER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-i9000-/390321442602?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5ae0f88f2a

0 0 hvala 0
15 godina
8rda3+ kaže...
Jesi restorao aplikacije sa titanium backupom ili si instalirao s marketa?

Ako si restorao sa TB onda probaj restorat samo aplikaciju restorat, ne app+data.... Ili peobaj instalirati s marketa..

Meni se to dogadjalo sa tegrak kernelom, i nekad mi se s voodo kernelom znalo dogadjati... Probaj sve prebaciti u rfs, stavit drugi kernel i s njim konvertirat u ext4.... To je meni uvjek rjesilo problem...

Ma radio sam backup i restore.

Jel' ono standardan market bug sto se ne mogu pronaci sve aplikacije na njemu?

15 godina
neaktivan

da neotvaram novu temu, mozel brzinsko pitanje :D

koji posljednji software ima hrvatski jezik u sebi?

znam samo za 2.1.1 al za kasnije software neznam :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ako misliš na jezik sučelja, onda XXJVP (2.3.4).

15 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

Što mislite o ovom? Dal ima netko nešto slično i što mislite dal ublažuje eventualne padove ili je samo za ogrebotine i sitnice?

http://cgi.ebay.com/BLACK-ALUMINIUM-BACK-COVER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-i9000-/390321442602?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5ae0f88f2a

to ti neće zaštititi onu srebrnu plastiku sa strane a ona prva nastrada kod pada, barem kod mene, pa sam uzeo gumenu futrolu ili je silikonska šta ja znam, bez pokrova za staklo, izdržat će gorilla glass valjda :)

uostalom ako je od metala mogla bi ti signal možda smanjiti (da je spojen na antenu pojačao bi, ali kako nije onda mislim da oslabi ali ne previše značajno inače nebi ni prodavali)

14 godina
neaktivan

A kak ti mob izgleda s tom gumenom (silikonskom) ? Di si kupio to?

14 godina
neaktivan

Sad dok razmislim,briješ da bi mi ometala signal?

16 godina
neaktivan

Ispričavam se unaprijed, jel znam da će ovo izazvati loše osjećaje kod mnogih forumaša, ali iskreno ne da mi se čitati ova prevelika tema, ili neki njeni veći dio. Imam sljedeća pitanja .... Koji je službeni ROM izašao zadnji, tj koja verzija androida, i da li moze neki link kako se Uopće nadograđuje Samsung Galaxy S ?? Drugo pitanje, da li je stabilna i zadovoljavajuća ta zadnja službena verzija, ili imate neku preporuku za neki neslužbeni ROM ?? Upoznat sam sa Androidom, ali ne i sa Samsungom (po tom pitanju) :) Eto unaprijed hvala, i molim bez loših komentara :)

18 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ispričavam se unaprijed, jel znam da će ovo izazvati loše osjećaje kod mnogih forumaša, ali iskreno ne da mi se čitati ova prevelika tema, ili neki njeni veći dio. Imam sljedeća pitanja .... Koji je službeni ROM izašao zadnji, tj koja verzija androida, i da li moze neki link kako se Uopće nadograđuje Samsung Galaxy S ?? Drugo pitanje, da li je stabilna i zadovoljavajuća ta zadnja službena verzija, ili imate neku preporuku za neki neslužbeni ROM ?? Upoznat sam sa Androidom, ali ne i sa Samsungom (po tom pitanju) :) Eto unaprijed hvala, i molim bez loših komentara :)

instaliraj samsung kies i prek tog programa nadogradi zadnji softver(ROM).

kolko sam čul vele ljudi da je 2.3.4 rom odličan.ja sam još na darky 10.1

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 21:53 (jura).
15 godina
neaktivan

pozdrav ekipo...zanima me dali je ko uspio sense ui prebacit na svoj galaxy s i kako radi? I može mi pojasniti malo kako je to napravio, jel samo luncher promijenio ili baš treba rom staviti od htc-a?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam Samsung Galaxy S PLUS i9001 verziju firmware-a 2.3.3 a želim imat 2.3.4 (ako postoji official) sad me zanima kako mogu update-ati preko Samsung Kies ako je moguče, ako nije preko kojeg programa se to može?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Imam Samsung Galaxy S PLUS i9001 verziju firmware-a 2.3.3 a želim imat 2.3.4 (ako postoji official) sad me zanima kako mogu update-ati preko Samsung Kies ako je moguče, ako nije preko kojeg programa se to može?

Nije moguće preko kiesa.

Googlaj malo kako za tvoju verziju.

16 godina
neaktivan

Ima neki tutorial za nadogradnju I9000 Galaxy S na hrvatskom jeziku ?? Ovo na Eng mi je zbunjujuce... Sluzbeni updejt naravno....

15 godina
neaktivan

Darky 10.1 je počeo štekat lagano a baš sam se nadao da neče... Gallery svaki put izazove android OS bug i pocucla bateriju. Ima nekih lag-ova.

Ali takooo ne želim maknut Darky jer mi je dizajn odličan, zelenkaste boje, i efekti kod scrollanja su epic :D a i circular battery mi je zakon. Mislim da ću ga flashat nanovo i pričekat da izađe Darky sa podlogom 2.3.4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ovako, pokrenuo sam kies, i spojio mob, i onda mi je izbacio da je nasao novi firmvare i ja kliknuio da moze, i on je skidao to nesto, i sad mi se na mobu pojavila ona ikonica, tj zeleni znak, pise downloading... Do not turn off Target, a na kompu mi se pojavio neki mali prozor i pise 0%, i stoji tako vec pola sata :( kaj sad ???

16 godina
neaktivan

Imam jedan problem pa molim za pomoc pokusavo sam stavit 2.3.4 na mob. rootam ga i sve dobro stavim na sd Ficeto_JVP_CWM3_v4.zip i onda kad pokusam pokrenuti pise mi E:Short write of/tmp/sideload/package.zip (No space left on device), a prije toga sam formatiro sd... zna mozda netko sta je to

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darac9 kaže...

Imam jedan problem pa molim za pomoc pokusavo sam stavit 2.3.4 na mob. rootam ga i sve dobro stavim na sd Ficeto_JVP_CWM3_v4.zip i onda kad pokusam pokrenuti pise mi E:Short write of/tmp/sideload/package.zip (No space left on device), a prije toga sam formatiro sd... zna mozda netko sta je to

što si pokrenuo, preko čega? jesi pročito  ovdje prvu stranu, ima i video  i u pisanom obliku vodić, nemreš fulat, flašaj prek odina.

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-cwm-base-ficetos-jvp-base-rom.3519/

15 godina
neaktivan

Da li zna itko kako da update-am svoj samsung galaxy s plus i9001 2.3.3 na 2.3.4 ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Da li zna itko kako da update-am svoj samsung galaxy s plus i9001 2.3.3 na 2.3.4 ?

Gle,

Android 2.3.4 službeno nije izašao još za nitijedan Samsung mob (osim Nexusa).

Službeni 2.3.3 još nije izašao ni za Galaxije (i9000) kod nas (ovih dana bi trebao, ako već nije). Po Europi je izašao.

Ova verzija 2.3.4 koja se vrti po netu je službena, ali još nije izašla (ne znam kako bi objasnio, lol). I koliko vidim samo je za i9000. Za svoj model ćeš se još morati strpiti.

Inače za one koji ne znaju kako idu te verzije:

Prvo google objavi 'čisti' android za google telefone (Nexus S i ekipa)

Zatim čekamo malo da Samsung malo modificira tu verziju za svaki model posebno (stavi tačwiz, svoje aplikacije itd.). Takva verzija se pojavi na http://www.samfirmware.com/

I na kraju samsungovu verziju 'obrade' naši operateri odnosno brendiraju i tek onda ti se pojavi na kiesu.

Tako da ako hoćeš uvijek najnoviju verziju androida falio si telefon, trebao si uzet Nexus S.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 21:46 (Dkc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice