Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.607.302
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
2.3.4 gore... Novi semaphore kernel... Nikad brze nije radio... Quadrant 2600... OC na 1200mhz...
15 godina
neaktivan

jesi ga flashao preko sgs kernel flashera?

15 godina
neaktivan
Preko odina....

jel ima netko neki dobar 2.3.4 rom?... Nasao sam par bugova koji mi jako smetaju u ovom koji trenutno koristim..
17 godina
neaktivan
Zna li itko di u splitu mogu kupit Tv-out kabel?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako misliš na onaj šta je na jednom kraju 3.5 mm, a na drugom ona 3 činča (ili scart).. to imaš za kupiti u chipoteci (Vukovarska u Zagrebu, pored Mercatora). Najjeftinije ćeš proć, a kabal ko kabal, nema veze čiji je ;)

EDIT: Tek sad vidim Split..

http://www.chipoteka.hr/stranica/70

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:00 (qube).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
qube kaže...

Ako misliš na onaj šta je na jednom kraju 3.5 mm, a na drugom ona 3 činča (ili scart).. to imaš za kupiti u chipoteci (Vukovarska u Zagrebu, pored Mercatora). Najjeftinije ćeš proć, a kabal ko kabal, nema veze čiji je ;)

EDIT: Tek sad vidim Split..

http://www.chipoteka.hr/stranica/70

Kasnije idem do tamo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:42 (Dkc).
14 godina
neaktivan

Dal netko zna ( BIO BIH NEOPISIVO ZAHVALAN) pošto se javlja titranje(šumovi kao da se lovi signal) u slušalici tjekom razgovora ,ali samo u kući,vani je kristalno..

Naime,već sam pitao istu stvar,ali za 1. Galaxy koji je 3 puta bio u Europa tradeu i naravno nisu otklonili šumove. Nakon tih  silnih"servisa" dali su mi novi mob koji je savršeno funkcionirao jedno 5 dana i onda su se ponovo pojavili šumovi istog tipa ,ali puno su tiši nego na 1.mobu.

Dal to može biti povezano sa aplikacijama ili softwareom ?

I dal bi mi možda pomoglo rootanje telefona i stavljanja nekih updateova mada to nisam probao jer vele da gubiš garanciju ako je tel rootan?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Posto vidim pricate o kklokovanju procesora... Kako da klokujem ja moj? Fleshovao sam 2.3.4 Ficeto... Dobio sam samo superuser da li ima nesto sto treba da instaliramm?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se ova tema pojavljuje u Darkyu 10.1?

http://darkyy92.imgur.com/darkys_v10_rc4#dAuDK

Čini mi se da sam negdje pročitao da je nema? I ako je nema di je mogu nać :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zola.mne kaže...
Posto vidim pricate o kklokovanju procesora... Kako da klokujem ja moj? Fleshovao sam 2.3.4 Ficeto... Dobio sam samo superuser da li ima nesto sto treba da instaliramm?

pimp my cpu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Trebas staviti kermel koji podrzava clockanje... Ja sam odusevljen... Baterija trake ko luda sada kada sam smanjio voltaze...
16 godina
neaktivan

Znaci kazete da je taj Samsung ok, bolji nego npr. HTC Desire? Dali je na njemu ok surfat, pregledavat dokumente....kakav je sto se tice grebanja tj. dali je jako osjetljiv na grebanje? Ima za kupititi kod nas screen protecore?

Za vikend idem po novi uredaj te se jos dvoumim izmedu nekih uredaja pa zato pitam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

gorilla glass

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 12:28 (skank666).
15 godina
neaktivan
Samsung, samsung i samo samsung :-)
18 godina
neaktivan
Dkc kaže...

mislim da ovo tražiš:

-klik

EDIT:sad sam videl da nije to to,ali ova tema ti je super

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 15:05 (jura).
17 godina
neaktivan
jura kaže...
Dkc kaže...

mislim da ovo tražiš:

-klik

EDIT:sad sam videl da nije to to,ali ova tema ti je super

To je defaultna darky tema koja je bila u v10 rc4, pa ju je darky maknuo u finalnoj verziji (v10.1) :(. Ovo zelenilo mi predobro izgleda, moram ga negdje opet naći.

14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Znaci kazete da je taj Samsung ok, bolji nego npr. HTC Desire? Dali je na njemu ok surfat, pregledavat dokumente....kakav je sto se tice grebanja tj. dali je jako osjetljiv na grebanje? Ima za kupititi kod nas screen protecore?

Za vikend idem po novi uredaj te se jos dvoumim izmedu nekih uredaja pa zato pitam.

Bolji ti je Galaxy bez dileme...Sve radi perfektno. Ne znam kakav je sto se tice grebanja nijesam ga jos grebao :) star je mozda pola godine tacke jedne nema, vec mjesec dana koristim silikonsku futrolu. Invisible sheild mozes da narucis sa sajta http://www.zagg.com/ oko 30 eura sa dostavom...

17 godina
win32 kaže...

Nemas se sto misliti - ili Galaxy S ili ako mozes S II  {#}

17 godina
neaktivan

Kupio sam ga prije nekoliko dana ali nikako da se spojim na internet van kuće.
U kući se bez problema spajam na internet preko našeg routera ali kad izađem vani nema signala, stoga sam pokušao ovo: išao sam na Postavke/bežično i mreža/Wi-Fi postavke - u polju wifi mreže prikaže mi spisak nekoliko mreža koje su zaštićene lozinkom (vjerovatno su to susjedi u zgradi) a na dnu piše dodaj wi-fi mrežu, šta pretpostavljam da bi tu trebao nešto podesiti.
Kad kliknem na to pojavi se prozor gdje piše SSID mreže i polje gdje treba nešto upisati
Dolje piše: Sigurnost - otvorena
Pomozite neznam šta da radim

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:15 (magistar).
17 godina
neaktivan
magistar kaže...

Kupio sam ga prije nekoliko dana ali nikako da se spojim na internet van kuće.
U kući se bez problema spajam na internet preko našeg routera ali kad izađem vani nema signala, stoga sam pokušao ovo: išao sam na Postavke/bežično i mreža/Wi-Fi postavke - u polju wifi mreže prikaže mi spisak nekoliko mreža koje su zaštićene lozinkom (vjerovatno su to susjedi u zgradi) a na dnu piše dodaj wi-fi mrežu, šta pretpostavljam da bi tu trebao nešto podesiti.
Kad kliknem na to pojavi se prozor gdje piše SSID mreže i polje gdje treba nešto upisati
Dolje piše: Sigurnost - otvorena
Pomozite neznam šta da radim

Moraš razlikovat 2 tipa bežičnog neta:

1. Wi-Fi (Wireless) -> Imamo ga od routera.

2. 3G (Mobilni Internet) -> Ovaj nam naš pružatelj usluga naplaćuje (t-mobile, vip i ekipa). Uglavnom da ga uključiš ideš Postavke -> Bežično i Mreža -> Mobilne Mreže -> Koristi paketne podatke

3G ti treba kad ideš vani, samo oprez jer ti se taj plaća (po prometu). Pa provjeri cijene prije nego što ga budeš koristio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:34 (Dkc).
17 godina
neaktivan

Ma nema problema u plaćanju, imam T-mobile pretplatu 100 kn cjelodnevni besplatni internet.

Daj objasni mi šta i di da podesim da uključin taj mobilni internet (3G)

Evo sad san naša ovo na nekoj stranici da treba podesiti za internet, ali neman pojma di to sve upisivat

Podešavanje za T-mobile:

Name: TM Hr Internet

APN: web.htgprs

MMS protocol: WAP2.0

MCC: 219

MNC: 01

Authentication type: PAP

APN type: default

sve ostalo: <not set>(prazno ostavite)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 21:04 (magistar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
magistar kaže...

Ma nema problema u plaćanju, imam T-mobile pretplatu 100 kn cjelodnevni besplatni internet.

Daj objasni mi šta i di da podesim da uključin taj mobilni internet (3G)

Postavke -> Bežično i Mreža -> Mobilne Mreže -> Koristi paketne podatke

Ako ne radi onda moraš postavke staviti, zovni njih ili nađi na netu koje su.

Postavke su ti inače u:

Postavke -> Bežično i Mreža -> Mobilne Mreže -> Pristupne Točke (APN)

Ja imam tele2 pa ti nemogu dat svoje ...

17 godina
neaktivan

Evo ovako, iša san kako si mi reka: Postavke -> Bežično i Mreža -> Mobilne Mreže -> Pristupne Točke (APN)   i kliknija na tm hr internet i pojavija se poduži spisak za podešavanje.

I vidin da ima ovo:

Ali nema mi MMS protocol    (koji bi treba bit WAP2.0)

Ali ima  ovo:

MMS centar

MMS proxy

MMS ulaz

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 21:21 (magistar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ni ne treba ti to mms protocol i to nego kad uđeš tu mrežne postavke skroz, stavi kvačicu gore na koristi paketne podatke i bit će ti net uključen

ili si skini neki apn on/off widget sa marketa, to ti je za početak dok ne počneš dalje prčkati po mobitelu

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:12 (brane_og).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj bez tog MMS protocola, samo vidi oće li radit net. Znači uključi ove podatkovne mreže i gori kod sata bi ti se trebala pojavit ikonica '3G' pa vidi oće li ti net raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
magistar kaže...

Evo ovako, iša san kako si mi reka: Postavke -> Bežično i Mreža -> Mobilne Mreže -> Pristupne Točke (APN)   i kliknija na tm hr internet i pojavija se poduži spisak za podešavanje.

I vidin da ima ovo:

Ali nema mi MMS protocol   (koji bi treba bit WAP2.0)

Ali ima  ovo:

MMS centar

MMS proxy

MMS ulaz

najlakši način je ovaj za postavke ako ih nemaš.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina

Jednom kod instalacije novog ROMa mi nije htio raditi 3G, pa sam otisao na Settings > Wireless and network > Mobile networks > Access Point Names > i kliknuo na tipkicu "menu" na mobu i onda kliknuo na "Reset to defaults".

Onda je proradilo... Mozda i kod tebe upali

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 23:32 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ozbiljan problem s mobom. Svaki put kad pokušam upaliti ekran, u gornjem desnom kutu (milimetar * milimetar) nešto zaiskri i izgleda kao da se pali (zapaljuje) folija ekrana. Pojavljuju se neki nerazumljivi artefakti vertikalno uz točku koja iskri (i nije ograničena samo na jedan pixel). Ovo je 6. dan da ga koristim... Mobitel nije bio izložen nikakvim ekstremnim situacijama (padovi, visoka temperatura, prekomjerno punjenje), normalno sam poslao SMS, ugasio ekran, nakon pola sata htio nešto provjeriti i uočio taj burn (ne screen burn, baš iskrenje i paljenje ekrana).

Mob je vjerojatno za baciti (ili za mijenjanje ekrana), ono što me zanima je pokriva li garancija taj kvar? Pregledavaju li u T-comu je li mobitel otključavan pri proučavanju ovakvih, ??mehaničkih?? kvarova? Može li se uopće s nefunkcionalnim mobom (ne može se spojit na komp pošto za spajanje treba pritisnuti gumb na ekranu) provjeriti je li otključavan? Jer ako neće uvažiti garanciju, u stanju sam nekoga mlatnuti ciglom.

EDIT: baš sam jučer ili danas namjestio display brightness na najslabije da se ne troši baterija :/

Hvala unaprijed na svim informacijama...

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 23:35 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Imam ozbiljan problem s mobom. Svaki put kad pokušam upaliti ekran, u gornjem desnom kutu (milimetar * milimetar) nešto zaiskri i izgleda kao da se pali (zapaljuje) folija ekrana. Pojavljuju se neki nerazumljivi artefakti vertikalno uz točku koja iskri (i nije ograničena samo na jedan pixel). Ovo je 6. dan da ga koristim... Mobitel nije bio izložen nikakvim ekstremnim situacijama (padovi, visoka temperatura, prekomjerno punjenje), normalno sam poslao SMS, ugasio ekran, nakon pola sata htio nešto provjeriti i uočio taj burn (ne screen burn, baš iskrenje i paljenje ekrana).

Mob je vjerojatno za baciti (ili za mijenjanje ekrana), ono što me zanima je pokriva li garancija taj kvar? Pregledavaju li u T-comu je li mobitel otključavan pri proučavanju ovakvih, ??mehaničkih?? kvarova? Može li se uopće s nefunkcionalnim mobom (ne može se spojit na komp pošto za spajanje treba pritisnuti gumb na ekranu) provjeriti je li otključavan? Jer ako neće uvažiti garanciju, u stanju sam nekoga mlatnuti ciglom.

EDIT: baš sam jučer ili danas namjestio display brightness na najslabije da se ne troši baterija :/

Hvala unaprijed na svim informacijama...

Stavi stock rom pomocu Odina. Imas puno primjera na netu (kao i originalnih romova).

Mislim da je cak na ovoj temi bilo postavljeno pitanje koji ROM je dolazio sa mobom tako da znas na koji vratiti. Na onom linku imas sve...

Onda ravno na servis...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 1:39 (parizer).
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Stavi stock rom pomocu Odina. Imas puno primjera na netu (kao i originalnih romova).

Mislim da je cak na ovoj temi bilo postavljeno pitanje koji ROM je dolazio sa mobom tako da znas na koji vratiti. Na onom linku imas sve...

Onda ravno na servis...

Problem je što ne mogu spojiti mob s kompom (ne vidi ga u My Computeru). Na mobu treba stisnuti gumb na ekranu da se spoji. Čak i da nekako to uspijem napraviti (pošto mislim da touch opcije nisu riknule), treba u settingsima uključiti USB debugging, a toliko dobro ipak ne poznajem mob da bi naslijepo mogao to napraviti.

Koristio sam SGS Unlock tak da sam backupao i spremio stare podatke na kompu, samo da ga mogu spojit...

P.S. - ispravi me ako griješim, ali ovo što si ti poslao su samo različite verzije firmwarea. Ja još uvijek imam originalni firmware, samo što sam ga otključao da ne moram biti na T-mobileu.

EDIT: mislim da ću ići ovak na blef na servis. Ak skuže, još ću se malo poispitati kako staviti stare podatke pa onda opet, ak ne skuže, super!

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 8:35 (i_rambo_plache).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice