Preporuka najbolje tarife po Vama?

poruka: 42
|
čitano: 31.775
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozz ekipa da sad ne otvaram neku novu temu mogu i ovdje upitati.Imam broj od vip-a na kojem se nalazi nekih 105 kn na racunu, pa me zanima jel jos uvjek postoji ona opcija da se sa broja na broj mogu slati novci.Posto nisam vec duze vremena u hrvatskoj a mislim bezveze da ne propadaju novci htio bi ih iskoristiti recimo za world of tanks da kupim golde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledaj si bonbon malo pakete pa iskombiniraj. isto tako imaš ljude koji na netu daju 100 kn za 75 kn za prijenos para na račun. Ja sam uvijek za bonove nego na preplatu u ovoj državi

btw ako ti već nudi vip kada te nazove ht probal se cijenkati ljudi znaju dobiti super ponude ako ti baš odgovara preplata 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 20:26 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja je po vama najbolji mobilni operater odnosno tarifa. Trenutno imam vip na bonove i fiksni internet i telefon moguće je spajanje sve u jedno za manju cijenu. Meni za mobitel trebaju samo pozivi i poruke bez mobilnog interneta ali koliko vidim svi operateri forsiraju internet i dodatno naplaćuju.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preporuka najbolje tarife po Vama?
Imao sam Tele2 i nikad više. Odeš u neko manje mjesto i jedva edge da imaš. Vip uvijek H+ ili LTE. Imaju odličnu pokrivenost čak i u malim mjestima. Bonbon također lošija pokrivenost. Vratio se na Vip bonove. Chill tarifa bez naplate za uspostavu poziva. Budući da više nikome ne šaljem poruke već samo zovem, ova mi je tarifa ok. Što se ne potroši ide u idući mjesec.
16 godina

Tomato koristi istu mrežu kao i Vip, zar ne. Bonbon istu kao i Tcom ? Tele 2 je poznato da su najslabiji sa signalom i pokrivenošću, valjda samo njih treba izbjeći.

14 godina
neaktivan

Bonbon - pretplata bez ugovorne obveze.

120kn - 20 GB neta, 1000min i 1000sms. Što ne potrošim prebaci se u drugi mjesec, a ako potrošim i dalje trosis po istim cijenama.

Konstantno mi se vrti na početku mjeseca oko 35GB novog interneta za taj mjesec. Prosječno trošim oko 15-20GB s tim da ne pazim da li sam spojen doma na kućni, a i ne spajam se nikad po kafićima na njihov net.

Kad kaze ovaj kolega da bonbon nema signala su gluposti.Kao da kažes da T-Com nema signala a koriste istu infrastrukture.

Nema gdje nisam bio po HR i u vukojebinama mi je BonBon imao signala.

Bonbon služba za korisnike na sve upite odgovara za 2-3min.Cak je bilo istraživanje na mob.hr i bonbon ima najbržu službu za korisnike.

Što je još bitno naglasiti da im je obračunska jedinica 10kb, i 1 sek.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 8:02 (R36).

0 0 hvala 0
11 godina
izzy007 kaže...
Imao sam Tele2 i nikad više. Odeš u neko manje mjesto i jedva edge da imaš. Vip uvijek H+ ili LTE. Imaju odličnu pokrivenost čak i u malim mjestima. Bonbon također lošija pokrivenost. Vratio se na Vip bonove. Chill tarifa bez naplate za uspostavu poziva. Budući da više nikome ne šaljem poruke već samo zovem, ova mi je tarifa ok. Što se ne potroši ide u idući mjesec.

Imao sam i ja ove druge pa nikad vise...bar dok ne ponude flat kakav koristim vec dvije godine na TELE 2.

TELE 2 nisu kraljevi brzine, to je jasno, ali sa pokrivenoscu signala nemam nikakvih problema, cak su na mnogim mjestima bolji od Bonbon-a koji koristi moja zena pa mogu direktno usporediti kada smo na istim lokacijama...osjecka zupanija i zadarska su mjesta gdje smo najcesce i u obje zupanije je TELE 2 odlican dok mi je na otocima TELE 2 bolji...pisem za otoke zadarskog podrucja.

16 godina

Ja imam doma flat internet, i TV s kojim sam sredio dosta povoljnu cijenu preko Bneta... tako da mi je na mobu i previše ovih na bonove tomato 4000 jedinica bez naplate uspostave poziva, za 70kn.

Još uz to imam neku prastaru tarifu sa dodatnim popustom preko Tcoma, za koju mi dolazi mjesečni račun od samo 25kn a imam 2GB neta po velikoj brzini i beskonačno po sporijoj brzini. To su mi ponudili u centru kada sam mislio raskinuti s njima i otići dalje. Tu pak karticu koristim na poslu za surfanje na drugom mobitelu, Redmi Note 4X...btw.Sada za mjesec dana mi istječe ugovor za ovih 25kn, ako mi ne budu htjeli produžiti mislim da ću uspjeti naći slično i kod drugih operatera, jer mi tu flat nije ni potreban (već što niža cijena).

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2018 9:07 (ALVIN).

0 0 hvala 0
14 godina

Tomato - Placam 50 kn mjesecno 4000 jedinica (MB/min/SMS), u ovoj tarifi sa naplacuje uspostava poziva 29 lipa (ako platis 70 kn onda nema uspostave poziva), ja razgovaram par puta mjesecno pa mi je ovako isplativije. Druge ponude u tom cjenovnom rangu su bar upola losije kod svih.

Apropo signala, vidim da mnogi kazu da je Vip daleko najbolji, ali moje iskustvo bas nije takvo. U vikendici (Mreznica, Zvecaj/ Generalski stol) i okolici nema uopce signala, mjestimice se jedva dobije jedna crtica Edge. U donjem zvecaju koji je relativno veliko mjesto signala nema UOPCE, niti na trenutak, totalna mrtva zona. Pa pred koji tjedan usred Splita (Dioklecijanova palaca) bez uopce signala. U Biogradu isto jako slabo, sporadicni 3g. Ako je to kao najbolja mreza ne zelim zamisljat kako je na drugima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomato koristi infrastrukturu od Vip-a kao i Bonbon od HT-a ali prednost uvijek imaju HT i Vip korisnici. Sjedim u Areni Zagreb i Bonbon 4 od 10 puta ima Edge signal i ne mogu ništa otvoriti. Znači u zatvorenom prostoru u prizemlju. Umjesto da razbijem telefon od frustracije ja lijepo otišao i Vip poslovnicu i zatražio prijenos broja. U manjim mjestima gdje sam bio jedino Vip imao vrhunski signal. Ovi ostali (Tele2, Bonbon) nikakav ili jedva Edge.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Tomato koristi infrastrukturu od Vip-a kao i Bonbon od HT-a ali prednost uvijek imaju HT i Vip korisnici. Sjedim u Areni Zagreb i Bonbon 4 od 10 puta ima Edge signal i ne mogu ništa otvoriti. Znači u zatvorenom prostoru u prizemlju. Umjesto da razbijem telefon od frustracije ja lijepo otišao i Vip poslovnicu i zatražio prijenos broja. U manjim mjestima gdje sam bio jedino Vip imao vrhunski signal. Ovi ostali (Tele2, Bonbon) nikakav ili jedva Edge.

Kolega ima nešto i do mobitela. Ja s tim nema problema.

17 godina
Sad kolega i ja pokrenuli speedtest na poslu. Ja tele2, on bonbon. Ja 2Mb, on 80Mb. LTE oba. S9+ vs OP6.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice