Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.048
|
čitano: 12.571.529
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

Trebo bi prijedlog za mob cijene oko 2000 kn (+- 10%), moze preko njuske. 

Mora biti kompaktan, dijagonale oko 4.7" i da ima dobru kameru.

Vidim da se na njuskalu da nac Z5C za 2200,2300, mislim da je to jedini izbor?

Samsung galaxy s6, ja uzeo neki dan, prezadovoljan sa mobitelom

12 godina
neaktivan
Edge kaže...

Trebo bi prijedlog za mob cijene oko 2000 kn (+- 10%), moze preko njuske. 

Mora biti kompaktan, dijagonale oko 4.7" i da ima dobru kameru.

Vidim da se na njuskalu da nac Z5C za 2200,2300, mislim da je to jedini izbor?

Za te pare bi isao definitivno na P8, ali ne lite verziju nego na onu pravu... :D

Prekrasan mobitel...

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Vjerojatno mi je malo prevelik ako traži mob oko 4.7 inča. A hardverski ga Z5c pojede. Ako već želi na malo veći ekran, S6 je isto puno bolji izbor od P8

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 9:30 (maks0806).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Joka probao staviti u kosaricu i vidim da mi nema besplatnog shipinga.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina

Da, ne vidim kako ste vi dobili taj free shippping preko honorbuya. Jel to tako bilo automatski ili znate nešto što mi ne znamo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

assassin.st kaže...

Da, ne vidim kako ste vi dobili taj free shippping preko honorbuya. Jel to tako bilo automatski ili znate nešto što mi ne znamo?

prodalo se

nema više za 99, ima za 109 dolara verzija od 32gb ali i to je sve prodano

možda vam se zato ne vidi

jbga, ko prvi njegova djevojka, jako dobra cijena za takav mob

možda će opet biti u budućnosti, ko zna

13 godina

Još njega ima, ali nema besplatnog shippinga za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni račun ispao 702kn. Ide preko DHL i pisalo free shipping. Po trackingu krenuo od Trsta preko Venecije i sad je u Leipzigu
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Pozz

Jel ima neko prijedlog za solidan mob do 2500kn (Može i njuškalo ali novi) da ima dobru kameru i bateriju?

Trenutno imam LG G3 koji sam nedavno kupio i zadovoljan sam s njim ali mu je baterija loša. Mob koristim za posao i često već u 16h moram punit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Xperia Z5 compact

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sokios kaže...
Trenutno imam LG G3 koji sam nedavno kupio i zadovoljan sam s njim ali mu je baterija loša. Mob koristim za posao i često već u 16h moram punit

Onda očito visiš na njemu bez prestanka i neće ti ni jedna baterija izdržati, kupi si power bank.

14 godina
bill_jobs kaže...
sokios kaže...
Trenutno imam LG G3 koji sam nedavno kupio i zadovoljan sam s njim ali mu je baterija loša. Mob koristim za posao i često već u 16h moram punit

Onda očito visiš na njemu bez prestanka i neće ti ni jedna baterija izdržati, kupi si power bank.

A Redmi 3?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
bill_jobs kaže...
sokios kaže...

A Redmi 3?

Kakva je kamera na njemu? Nemam iskustva s Xiaomijem.

15 godina

Evo jedan odličan mobitel za 800-ak kn Alcatel Flash 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sokios kaže...

A Redmi 3?

Kakva je kamera na njemu? Nemam iskustva s Xiaomijem.

Nije ko na Samsungu i iPhoneu, ali je zadovoljavajuca, pogotovo po danjem svijetlu. Cak i iznenadjujuca za tu cijenu

Imas po netu primjere:

http://www.gsmarena.com/xiaomi_releases_redmi_3_camera_samples-blog-16015.php

http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-redmi-3-review-benchmarks-camera-samples-the-verdict/

Ja sam ga kupio za poklon, pa samo na brzinu istestirao.

Ali baterija, uf. Mob necakinji (face, igre, slikanje) traje preko tri dana

Na http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-redmi-3/234775.aspx temi, ljuidima koji ga dodatno podese, SOT (screen on time) iznsi i preko 10-15 sati!

Ja nisam imao mob koji bi imao vise od 4 sata SOT-a s mojim koristenjem (ak ne znas, odes u opcije i pod baterijom pogledas Screen, i tamo pise ta brojka)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan

Ima jos jedan plavi 16 gb memorije,koji kosta 99 $  ...besplatno slanje putem DHL... meni su prvo poslali da ce ici  sa GLS,medjutim su promjenili i otislo sa DHL iz Trsta u Veneciju pa u Lepzig..treba doci u utorak..

Ima za 109 $ isti telefon sa 32gb .... 10 dolara nije neka razlika.. a dobar telefoncic... meni je zenska rekla da ce  instalirati google play i multi-language..chineese verzija.. sad sta jos moram raditi da ga dovedem u red to cu vidjet kad stigne..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 1:01 (joka1).
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Još njega ima, ali nema besplatnog shippinga za njega.

Netocno,besplatno je slanje ..sve ti pise ispod mobitela samo treba pogledati..klikni shipment ispod i sve ti pise..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 1:10 (joka1).
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Ako si prijavljen na stranicu mozes kupovati bez problema sad zasto je tebi naplaceno za slanje neznam,dal nisi nesto krivo kliknuo pa ti upisali iznos.. inace je za sve telefone putem DHL besplatno slanje.. Evo pogledaj kod mene je besplatno slanje.. dole na slici..

17 godina
Ulogirao se na stranicu i pise shiping 39$. Isti vrag jer izaberem hrvatsku, njemacku ili sloveniju.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Ulogirao se na stranicu i pise shiping 39$. Isti vrag jer izaberem hrvatsku, njemacku ili sloveniju.

Da,ja upravo ubacio jedan u kosaricu i tocno tako 39 $ dolara za slanje.. ja sam eto imao srece da sam naletio haha.. treba uvjek pratiti vise stranica,samo treba biti strpljiv..

9 godina
neaktivan

Znaci trebam poslat mobitel na garanciju u Hrvatski Telekom u Slavonskom Brodu, pa me zanima kolko se ceka dugo da poprave ?

12 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Znaci trebam poslat mobitel na garanciju u Hrvatski Telekom u Slavonskom Brodu, pa me zanima kolko se ceka dugo da poprave ?

Znaci ovo nema veze sa odabirom mobitela... :D

.

.

.

.

.

A to koliko se ceka, vidi s njima... Mozda 10tak dana... 

9 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
ingloriushsmokey kaže...

Znaci ovo nema veze sa odabirom mobitela... :D

.

.

.

.

.

A to koliko se ceka, vidi s njima... Mozda 10tak dana... 

Znam da nema veze sa odabirom mobitela, ali ovo je najcitanija tema na cijelom forumu sto se tice mobitela, pa cu tu vjerovatno dobiti najbrži odgovor ... :) pozz

13 godina

Ovisno o proizvođaču i kvaru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li postoji na trzistu novi android da je po speckama u rangu sa G5, S7 i P9 itd. ali da ima manji ekran? Imam LGG3 i samsung galaxy i oba su velika pa bi si uzeo jedan manji. LG G3 prodajem i razmisljo sam o G5 al onda opet imam 2 velika moba. Cak sam poceo razmisljat o Iphonu 5S... Jel postoji kaj na androidu manjih dimenzija al da je zvjerka ko ovi novi?
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
13 godina

Xperia Z5C

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Koji od ova dva da uzmem? Ili ako imate neki drugi prijedlog u tom cjenovnom razredu, oko 1400kn. To kupujem za neku drugu osobu, skoro sam prije mjesec dana uzeo ovaj P8lite ali me jedino brine baterija, po recenzijama nije baš dobra dok Motorola stoji neloše po tom pitanju, sad to je za žensku osobu a koliko vidim ova Motorola je dosta debela i teška za nekakav današnji prosjek.

http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_%283rd_gen%29-7247.php

4 Motorola Moto G (3rd gen)
8 Huawei P8lite
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 21:08 (5220).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ta oba mobitela spadaju u low-range mobitele, nije ni jedan nesta ekstra bolji od drugoga, osim sto motorola ima bolju bateriju kolko ja znam.

(Ja bih uezo p8).

Edit: nisam ni vidio da trazis nesta do 1400kn, odi na njuskalo mozes uzet za malo manje para s4, ili se cjenkat za s5 za te pare.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 20:53 (ingloriushsmokey).
14 godina

Kupujem samo u trgovini, ne preko njuškala, mogao sam do napomenuti.

13 godina

Pozdrav ljudi koji mobitel za izabrat po vasem misljenju ...trebam bateriju i brzinu moba najvise koristim samo za net  

Sony z5,,Huawei p9.To je na produzenje ugovora...imam Z3c  trenutno 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 21:26 (Vladovski).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice