Best buy za 2500-3000 kn (u trgovini)?
Da ima dobru kameru
Ekran 4.5-5 incha
Fluidan rad
Izdržljiva baterija
https://www.nabava.net/mobiteli__100/sony-mobitel-xperia-z3-compact-46-android__6805721
Hvala kolega. To bi bilo otprilike ono što mi treba. Postoji li koja alternativa vrijedna spomena? Malo mi je sony odbojan zbog kvarova koje sam redovito imao na njihovim mobitelima (po nekoliko kvarova u garantnom roku za svaki model).
EDIT: Ukoliko uskoro izlazi neki drugi model nije se problem malo strpiti. Ali koliko vidim sve više dižu rezoluciju ekrana na novim modelima tako da baterija traje sve manje.
A nisam neki stručnjak, možda će ekipa koja bolje prati znati neki 'under the radar' telefon, ali od ovih razvikanijih brendova mislim da Sony radi najbolji posao s tim compact verzijama. Sve ostalo je okrljaštena verzija flagship modela sa slabijim hardwareom i kamerom. Ako se možeš još malo proteći, uzmi Z5 Compact i bez brige si. Ili na Njuškalu, ima zapakiranih modela po okej cijenama.
Tako je. Jedino se Sonyjeve smanjene verzije isplati uzeti, sve ostalo su bulšiti okljaštreni po svim mogućim stavkama, ne samo po veličini. Noob trap ukratko. Neshvatljivo zašto to rade. U principu loša reklama jer masa ljudi kupi okljaštreni Samsung, LG ili sl. i onda trubi okolo kako cijela marka ne valja.
Samo kvaliteta izrade me šokira kod Sonyja ( u negativnom smislu nažalost).

De gustibus non est disputandum.