Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.980.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

P8 lite.

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Inače u bonbonu P8lite 1380kn pa ako ti treba na 098/099... I još može na 12/24 rate bez dodatnog povećanja cijene...

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

mobitel za cca 1500 kn , a da se moze kod nas kupiti ? 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
dos2074 kaže...

mobitel za cca 1500 kn , a da se moze kod nas kupiti ? 

Evo ti downvote, nek ti se nađe.

9 godina
neaktivan
Pozdrav,
Molila bi pomoc, kako hitno moram u kupovinu novog (iz trgovine) mobitela, mozda ponavljam vec necije pitanje jer nisam stigla puno toga ovdje procitat.
Dakle u budzetu do cca max 1700 kn, mob android, Dual sim, ekran veci od 5", dovoljno dobra straznja kamera i za poneku nocnu fotku, 4G, izdrzljiva baterija 1 dan stalnog koristenja (posao mailovi i privatno aplikacije fb, viber i sl). Po mogucnosti gorilla ili sl.zastita. Dakle najbitnije, fluidan, dobra kamera i zaslon, i dual sim.

Opcenito, iskustva s brandovima kao sto su Lenovo, Asus i sl?
Hvala puno
😀

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tincica28 kaže...
Pozdrav,
Molila bi pomoc, kako hitno moram u kupovinu novog (iz trgovine) mobitela, mozda ponavljam vec necije pitanje jer nisam stigla puno toga ovdje procitat.
Dakle u budzetu do cca max 1700 kn, mob android, Dual sim, ekran veci od 5", dovoljno dobra straznja kamera i za poneku nocnu fotku, 4G, izdrzljiva baterija 1 dan stalnog koristenja (posao mailovi i privatno aplikacije fb, viber i sl). Po mogucnosti gorilla ili sl.zastita. Dakle najbitnije, fluidan, dobra kamera i zaslon, i dual sim.

Opcenito, iskustva s brandovima kao sto su Lenovo, Asus i sl?
Hvala puno
😀

HR ili moze iz vana?

12 godina
neaktivan

.

0 J3 2016
10 p8 lite

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već sam pisao u temi "Kineski" mobiteli pa je ovo copy-paste poruke (možete uključiti i "normalne" marke)

Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima (web shopovi i reglarni dućani). gledam za frenda nekog kineza (može i bilo što samo da nije Samsung) jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HR i slobodan mobac
9 godina
neaktivan

S obzirom da niti jedan nema izmjenjivu bateriju  -((((((( ako ces rootat i mijenjat kernele i ROMove, bolje bi bilo da onda uzmes neki koji ima izmjenjivu bateriju ))))))) - ja bih ipak uzeo Sony Xperia M4 Aqua zato sto ima bolju graficku od HTC Desirea ( Huawei p8lite zaboravi u mom slucaju) ali ima malo losiji procesor ali opet ima 2GB rama a ovaj HTC 1 ( ovisi koji model neki ima 8GB / 1 a neki 16 / 2 ) .. uglavnom uzmi Sony Xperia M4 Aqua ako vec nisi izabrao nesta.

9 godina
neaktivan
Tincica28 kaže...
HR i slobodan mobac

LG Magna, G2, Samsung Grand Prime, a i jos bolje mozes za te pare naci na njuskalu S5 do 1500kn, daleko bolji od ova tri koja sam naveo, a s obzirom da ti treba za nocne slike i to ( sam Bog zna sta to znaci ) bilo koji od ova tri su ti dobra ( preporucam ti G2 posto ima najveci display ( ekran pojednostavljeno ), ima odlicnu kameru za taj novac, brži je ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 4:51 (ingloriushsmokey).
13 godina
1. Rekla je dućan
2. Rekla je dual sim
3. S5 radi abizmalno loše noćne fotke
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

S obzirom da niti jedan nema izmjenjivu bateriju  -((((((( ako ces rootat i mijenjat kernele i ROMove, bolje bi bilo da onda uzmes neki koji ima izmjenjivu bateriju ))))))) - ja bih ipak uzeo Sony Xperia M4 Aqua zato sto ima bolju graficku od HTC Desirea ( Huawei p8lite zaboravi u mom slucaju) ali ima malo losiji procesor ali opet ima 2GB rama a ovaj HTC 1 ( ovisi koji model neki ima 8GB / 1 a neki 16 / 2 ) .. uglavnom uzmi Sony Xperia M4 Aqua ako vec nisi izabrao nesta.

mislim da cu se odluciti na m4 aqua cisto jer je vodotporan..hvala na pomoci 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
1. Rekla je dućan
2. Rekla je dual sim

Veliš, abizmalno?

12 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Već sam pisao u temi "Kineski" mobiteli pa je ovo copy-paste poruke (možete uključiti i "normalne" marke)

Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima (web shopovi i reglarni dućani). gledam za frenda nekog kineza (može i bilo što samo da nije Samsung) jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)

Ah..uh. Ako baš mora iz HR umjesto duplo jači stroj iz Kine za isti novac i ako možeš riskirati još nekih 100 kuna, Acer Z530 je vrlo, vrlo solidan. Mislim da je verzija s 2 gb ram-a i 16 gb pohrane zanemarivo skuplja. Ali čak i manja varijanta radi jako lijepo, od performansi do fotića prednjeg-stražnjeg (oba 8 megapiksela), da bih riječ rekao. Žena ga dobila praktički badava za 150 kuna u Vip-u na produženje ugovora pa se ne mogu prečuditi koji stroj za taj novac. Još se više ne mogu prečuditi tome što nakon 3 tjedna u njezinom vlasništvu izgleda ko da je bio u ratu (i to ne pobjedničkom), znači izguljen rub totalka jer je strugao po asfaltu i ima razbijen ekran nakon pada na pločice :))).

3 tjedna!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 20:26 (Yo Momma).
13 godina
Yo Momma kaže...
maks0806 kaže...
1. Rekla je dućan
2. Rekla je dual sim

Veliš, abizmalno?

Gore od Htc M9 :P

16 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

Ah..uh. Ako baš mora iz HR umjesto duplo jači stroj iz Kine za isti novac i ako možeš riskirati još nekih 100 kuna, Acer Z530 je vrlo, vrlo solidan. Mislim da je verzija s 2 gb ram-a i 16 gb pohrane zanemarivo skuplja. Ali čak i manja varijanta radi jako lijepo, od performansi do fotića prednjeg-stražnjeg (oba 8 megapiksela), da bih riječ rekao. Žena ga dobila praktički badava za 150 kuna u Vip-u na produženje ugovora pa se ne mogu prečuditi koji stroj za taj novac. Još se više ne mogu prečuditi tome što nakon 3 tjedna u njezinom vlasništvu izgleda ko da je bio u ratu (i to ne pobjedničkom), znači izguljen rub totalka jer je strugao po asfaltu i ima razbijen ekran nakon pada na pločice :))).

3 tjedna!!!

Ma ja sam mu govorio da si uzme mob izvana, ali ne, hoće baš kod nas uzet... Vidio sam da je gadno pala cijena LG Spiritu pa je to jedna od preporuka (prema nekim informacijama dolazi 6.0 za taj mobitel, ja sam ga imao i još uvijek je best-buy ako ga se tweaka), a druge su baš "kinezi" tipa Doogee, Oukitel i takvi... 

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Kupujem novi mobitel do 1300 kn,dual sim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Colnago kaže...

Pozdrav!

Kupujem novi mobitel do 1300 kn,dual sim.

Xiaomi redmi note 2.

12 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Yo Momma kaže...

3 tjedna!!!

Ma ja sam mu govorio da si uzme mob izvana, ali ne, hoće baš kod nas uzet... Vidio sam da je gadno pala cijena LG Spiritu pa je to jedna od preporuka (prema nekim informacijama dolazi 6.0 za taj mobitel, ja sam ga imao i još uvijek je best-buy ako ga se tweaka), a druge su baš "kinezi" tipa Doogee, Oukitel i takvi... 

Ono što je sigurno je samo da ne Doogee ne uzimaš ni za boga, osim ako želiš napakostiti frendu.

Mislim da ti je Acer Z530 nešto jači od Spirita, barem ima puno bolju selfish cameru (8 mpx u odnosu na 1 mpx kod Spirita, ako se ne varam). Mogu pogledat na ženinom mobu koji je sustav gore, mislim da je Marshmallow. Na Antututu sam izmjerio oko 32000, ako ti to nešto znači.

15 godina

Pozdrav ekipa!

Trebao bih savjet za kupnju mobitela za oca.

Znači najosnovniji koji može biti, da zadovoljava određene uvjete:

- otac mi slabo čuje, znači zvuk jako bitan - zvonjava i zvučnik pri razgovoru

- ima velike prste :) znači da je tipkovnica sa malo većim tipkama

- e sad oduvijek je koristio klasične Nokie,,sad pitanje je da li Nokia proizvodi slične modele

- i ona naša,,,ako može za što manje love :)

Unaprijed se zahvaljujem

Živjeli

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Best buy za 2500-3000 kn (u trgovini)?

Da ima dobru kameru

Ekran 4.5-5 incha

Fluidan rad

Izdržljiva baterija

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 11:22 (axos).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
axos kaže...

Da ima dobru kameru

Ekran 4.5-5 incha

Fluidan rad

Izdržljiva baterija

https://www.nabava.net/mobiteli__100/sony-mobitel-xperia-z3-compact-46-android__6805721

13 godina
neaktivan

Pozdrav! Kroz mjesec dana krećem u obnovu mobitela. Baza koju gledam mi je LG G5 ili LG V10. Vaše mišljenje? Koje su prednosti a koji nedostaci određenog mobitele? Znam da je pitanje dosta opširno ali u kratkim crtama... Vidio sam da LG G5 uz što je moderniji ima bolju pikselizaciju(zbog manjeg ekrana) i ona široka kamera je fora touch... A za ostalo ne znam koje su razlike. Sada imam G3 i mob je mrak, nemam zamjerke. On je 5,5 ekran a ovi su 5,7 i 5,3 ako se ne varam.

Još sam naletio i na HTC 9. Koliko on spada u tu kategoriju? HTC 10 nema u ponudi.

7 LG G5
3 LG V10
1 HTC 9
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
13 godina

Uzmi galaxy s7 trenutno najbolji mob u ponudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam fan samsunga a i dosta je skuplji.

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
15 godina
blowfish_cro kaže...
axos kaže...

Da ima dobru kameru

Ekran 4.5-5 incha

Fluidan rad

Izdržljiva baterija

https://www.nabava.net/mobiteli__100/sony-mobitel-xperia-z3-compact-46-android__6805721

Hvala kolega. To bi bilo otprilike ono što mi treba. Postoji li koja alternativa vrijedna spomena? Malo mi je sony odbojan zbog kvarova koje sam redovito imao na njihovim mobitelima (po nekoliko kvarova u garantnom roku za svaki model).

EDIT: Ukoliko uskoro izlazi neki drugi model nije se problem malo strpiti. Ali koliko vidim sve više dižu rezoluciju ekrana na novim modelima tako da baterija traje sve manje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 13:23 (axos).
12 godina
neaktivan
axos kaže...
blowfish_cro kaže...
axos kaže...

Da ima dobru kameru

Ekran 4.5-5 incha

Fluidan rad

Izdržljiva baterija

Hvala kolega. To bi bilo otprilike ono što mi treba. Postoji li koja alternativa vrijedna spomena? Malo mi je sony odbojan zbog kvarova koje sam redovito imao na njihovim mobitelima (po nekoliko kvarova u garantnom roku za svaki model).

EDIT: Ukoliko uskoro izlazi neki drugi model nije se problem malo strpiti. Ali koliko vidim sve više dižu rezoluciju ekrana na novim modelima tako da baterija traje sve manje.

A nisam neki stručnjak, možda će ekipa koja bolje prati znati neki 'under the radar' telefon, ali od ovih razvikanijih brendova mislim da Sony radi najbolji posao s tim compact verzijama. Sve ostalo je okrljaštena verzija flagship modela sa slabijim hardwareom i kamerom. Ako se možeš još malo proteći, uzmi Z5 Compact i bez brige si. Ili na Njuškalu, ima zapakiranih modela po okej cijenama.

11 godina
neaktivan
labudšiljo kaže...

Pozdrav ekipa!

Trebao bih savjet za kupnju mobitela za oca.

Znači najosnovniji koji može biti, da zadovoljava određene uvjete:

- otac mi slabo čuje, znači zvuk jako bitan - zvonjava i zvučnik pri razgovoru

- ima velike prste :) znači da je tipkovnica sa malo većim tipkama

- e sad oduvijek je koristio klasične Nokie,,sad pitanje je da li Nokia proizvodi slične modele

- i ona naša,,,ako može za što manje love :)

Unaprijed se zahvaljujem

Živjeli

Moj stari i moja baka ti imaju Alcatel 20.01 - predobar mob za starije i one kojima netreba smartphone, baci oko

mislim da oko 250 kn košta

13 godina
bruncek kaže...

Nisam fan samsunga a i dosta je skuplji.

Onda G5 definitivno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice